Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 361669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2385 on: April 06, 2011, 05:15:56 PM »
Kaj da povem, nič, nada, niente, nix,
prebrala zanimiv citat: Vsekomur svoje, pa brez obsojanja!
Iz knjige "Pogovori z Bogom" 1

:-*
Sem pa tja se ga spominjam, mogoče bi v svojem malem svetu rada izvedela, kako mu gre, je srečen, je našel novo ljubezen, ali pa kakor je meni takrat priznal: želim vzdrževat to kar sem pričel pred mnogimi leti  :-\
nič zato, če mene ni v nejgovem svetu  :'(
 ni bil pravi  :o
se tolažim  ???
ali pa
nisem jaz za njega  ::)
mogoče je preveč narcis  8)
vase zaverovan
samoljub, skratka bilo kar bilo, bomo preživeli  ::)

Tole bi lahko bilo zlahka moje...

Anonymous

• Guest
« Reply #2386 on: April 06, 2011, 05:20:14 PM »
Joj, ženske, a bi se že začele vsaj malo cenit.

Bedaki niso vredni pozornosti, niti za trenutke, kaj šele za solze

Anonymous

• Guest
« Reply #2387 on: April 06, 2011, 05:26:24 PM »
Zakaj je prepovedana ljubezen vedno najslajša in najmočnejša... ???

Anonymous

• Guest
« Reply #2388 on: April 06, 2011, 05:34:28 PM »
Ne verjamem, da je ljubezen bila kdajkoli prepovedana

Verjamem pa v to, da kemija in hormoni mešajo glavo. Pa ego tudi - to pa nima zveze z ljubeznijo popolnoma nič. Večinoma le z pomanjkljivo obravnavo samega sebe.

Anonymous

• Guest
« Reply #2389 on: April 06, 2011, 05:55:55 PM »
Joj, ženske, a bi se že začele vsaj malo cenit. Bedaki niso vredni pozornosti, niti za trenutke, kaj šele za solze
Saj je čisto dobro napisano, ali bedak srce ne razume, ne ve kaj to je ::) ono bije, želi, hrepeni, pričakuje. Potem se sprijazni, lahko da tudi ohladi. Pri meni je že veliko tega, ohladila sem se za čustva. Te dni me ne potegne preveč, lahko da sem prebolela,vasaj delno  :-\, nekaj je  :D več kakor nič že! Ah naj se mi že 1x skine, nehaj da ne napišem še kaj  >:D firbec me pa ševedno matra, kako je z njim, pa če tudi je zadnje kar izvem, ta trenutek bi rada izvedela, vseeno, tudi če je prekinil vse. Te dni bo 2 leti kar sem zadnje slišala njegov glas.  :-\ Ja dnevi teko, čas beži, srce se ohlaja, gradi zidove za obrambo pred invazorji. :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2390 on: April 06, 2011, 05:58:11 PM »
« Reply #2389 on: Today at 05:55:55 PM »

sem pa oddala  ::)  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #2391 on: April 08, 2011, 09:27:56 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... besna ful.... avto mi je crknu, in popolni večer je propadu  :'( :'( :'( :'( :'( >:( >:(

Anonymous

• Guest
« Reply #2392 on: April 08, 2011, 11:25:54 PM »
jao  ::) kot pravijo naši sosedi:"svašta majka rodila i svašta zemlja nosila"
pa saj včasih ne vem ali bi se smejala ali jokala  :D
sem se odločila, da mi bo raje smešno  ;D ;D ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #2393 on: April 09, 2011, 09:55:38 AM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... besna ful.... avto mi je crknu, in popolni večer je propadu  :'( :'( :'( :'( :'( >:( >:(

Pa saj popoln večer ni propadel, samo prestavil se je na kak drug termin! Sem prepričana, da bo naslednjič bolj popoln  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2394 on: April 17, 2011, 06:49:56 PM »
ni koncaaaaa. pišem in pišem in pišem, pa prevajam pa iščem, pa ni še nič konkretnega narejeno. ju3 pa je zadnji rok:/

Anonymous

• Guest
« Reply #2395 on: April 17, 2011, 07:43:07 PM »
Ljubim ga, četudi ne bo nikoli moj ga ljubim z vsem srcem

Anonymous

• Guest
« Reply #2396 on: April 17, 2011, 09:10:52 PM »
Ljubim ga, četudi ne bo nikoli moj ga ljubim z vsem srcem

Saj bo prišel boljši.  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #2397 on: April 18, 2011, 08:38:57 AM »
Ljubezen, ki pomeni lastnino, svojino, moj-ino, smo si izmislili šele v 19. stoletju ....

Anonymous

• Guest
« Reply #2398 on: April 18, 2011, 03:41:18 PM »
Ja. Edina prava ljubezen je tista, ki dopušča svobodo.

Anonymous

• Guest
« Reply #2399 on: April 18, 2011, 05:41:20 PM »
Ok, lastnino smo si izmislili, vredu, kaj pa potem ti, a ti ne čutiš potrebo da bi koga ljubil/la, nihče ni ogrel/a  tvojega srca?
Zakaj, ko nekdo ljubi, ali če tudi samo čuti da mogoče res ljubi, ga že v štartu potlačimo, modrujemo s takimi in drugačnimi predpostavkami.
Ta trenutek me več nihče ne prepriča: če nekdo ljubi naj, vso pravico ima do tega, pustimo mu prosto pot, zakaj bi ga prepričevali v nasprotno. Sama poznam človeka kateri se ima za zelooooooo duhvnega in tralala: pa je v svojem težkem trenutku, ko je bojeval boje sam s seboj bil ne preveč duhovn do drugega. Nič kaj preveč ljubeče mu je odvrnil: to ni tvoje ljubezen. Drugi pa je bil do konca v efektu ljubezni, torej tista beseda ga je še kako ranila. Zato, bodimo bolj strpni do čustev drugih. Po pravici povem, tudi sama na trenutke imam pomisleke, ali vseeno vem da resnična ljebezen je, če se tudi nam tusiti trenutek zdi da tisto ni lj. pustimo svoj komentar v ozadje zadeve, potegnimo se korak nazaj, premislimo kako bi mi lahko v tisti situaciji delovali. POtem bi šele bili tiho, niti sapica bi se ne slišala.
Vsakdo je 1x, in ravno tako tudi čustvo katero goji njegovo srce, mi tega ne vemo, to je božji dar, to je vse kar tisti trenutek oseba kuje v zvezde, pustimo ji sanje, edino kar je večno...
Zakaj ko ljubiš, ljubiš in še nx ljubiš. Vidiš samo njega/njo in ljubezen ki z vama skupaj z roko v roki koraka. Če pa to nit ljubezni se je iz takih ali drugačnih razlogov pretrgalo, potem nastane rana, ta boli. Ker rane bolijo, je potrebno lek. Ta lek je za različne kreature različno. Konec koncev, nekdo tam gori bedi nad nemi a ne?
Imejte se in verjemite, ljubezen je..
A ja še nekaj; če si v ljubezni srečen, ne gledaj skozi svojo ljubezen in izkušnje - druge, tvoja ljubezen je reparto a se, zato ne moreš je enačiti z drugimi.

:-* :-* :-* :-* :-* :-*