Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #105 on: February 26, 2008, 11:02:56 AM »
Kaj mam pa jaz...za gugalnico sta uran in neptun malo preširoko postavljena če se ne motim ????
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: February 26, 2008, 11:13:11 AM »
Gugalnica osebnih planetov  :D ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #107 on: February 26, 2008, 11:19:15 AM »
Saj res, pa še ona dva sta trenutno na enem koncu...zibamo se zibamo  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Patrik

• Guest
« Reply #108 on: February 26, 2008, 12:09:34 PM »
Hej, hej! ;D

Me res zanima, kaj mi prinaša moja voditeljska Lunca! ;) ;D Preveč domišlije, ane Tea! ;D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #109 on: February 26, 2008, 12:34:01 PM »
meni se kar zdi, da si ti lokomotiva, ki jo vleče Saturn
zanimivo...mogoč se tud zarad tega tolk pridno učim njegovih lekcij..kljub kavdratu z merkurjem ::)

počasi a vstrajno :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: February 26, 2008, 12:35:23 PM »
meni se kar zdi, da si ti lokomotiva, ki jo vleče Saturn
zanimivo...mogoč se tud zarad tega tolk pridno učim njegovih lekcij..kljub kavdratu z merkurjem ::)

počasi a vstrajno :D

;D ;)
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #111 on: February 26, 2008, 03:46:40 PM »
Hej, hej! ;D

Me res zanima, kaj mi prinaša moja voditeljska Lunca! ;) ;D Preveč domišlije, ane Tea! ;D

Že našel! ;) ;D Kdor išče, ta najde! :) Povzeto oz. prevzeto iz Tejine strani! :) ;)
In zelo ustreza meni in značaju! ;)

Luna

Astronomija: Je Zemljin satelit, v premeru meri 3473 km (je največji satelit v našem sončnem sistemu). Zemljo obkroži v 27 dneh, 7 urah in 43 minutah

Astrologija: Je svetla zvezda - močno svetilo, pri interpretaciji enako pomembna kakor Sonce in je njegov par. (mož-žena)

LUNIN PRINCIP:

Analogen Raku in četrti hiši

Princip: duša, občutenje, izražanje čustev, emocionalnost, osnovne človeške potrebe, lakota, hrana, prehranjevanje, kuhanje, rojevanje, rojstvo, dajanje in sprejemanje, predanost, sočutje, obleka, stanovanje, dom, družina, hiša staršev, odnos do matere, otroštvo, otrok, spanje, postelja, smisel za dom, dovzetnost, povezanost, okolje, javnost, narod, narava, rastline, živali.

Pri moškem: predstava o ženski, odnos in afiniteta do žensk (mama, žena)

Pri ženski: odnos do lastne ženskosti in do materinske vloge

Lunina dominanta kaže, da oseba živi v skladu s svojimi občutki, je odvisna in dovzetna, ne preveč aktivna in ima bujno domišljijo. Zelo je navezana na otroštvo in družino.

Znamenje v katerem je Luna nam pove, na kakšen način doživljamo čustvenost in na kakšen način se izraža naše nezavedno, kakšni so naši čustveni vzorci (instinkt, reagiranje in izkušnje iz preteklosti). Lahko je deležna določenih privilegijev, je pa lahko tudi področje nestabilnosti in odvisnosti.

Hiša v kateri je Luna nam pove, kje se to uveljavlja. Gledamo jo vedno skupaj z hišo, ki se začne v znamenju Raka

« Last Edit: February 26, 2008, 04:00:02 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #112 on: February 26, 2008, 04:07:54 PM »

No, moja nežna Lunica je v devici. Ta še jo upam da, ne razneži še bolj! ::) ;D Potem pa še obravnavamo 4. hišo in pomembna je zelo tudi znamenje raka, ki leži v 12.hiši! ;) Hja, to pa so moji skriti občutki in podobno.

Prosil bi za en kratek komentar, Tea, če boš imela voljo in čas! ;) ;D

Lep, lep pozdrav! :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #113 on: February 26, 2008, 04:09:53 PM »
Kaksni so ljudje,
rojeni z Luno v znamenju Device

Ljudje z Luno v Devici so zelo zadrzani. Sramezljivi so in zaprti, lahko delujejo hladni, a se v resnici le zelo tezko sprostijo. Ponavadi niso dobivali prav veliko ljubezni in pozornosti ali pa so imeli zelo strogo vzgojo; morda staromodno mater ali pa npr. babico z mocnim vplivom.

To je zelo natancna, zanesljiva, pridna Luna, navajena se tako duha ubijajocih poslov, z izrednim obcutkom za organizacijo in razumevajoca do drugih. Vsega se loti metodicno in organizirano, je naravnost pikolovska. Zna biti zelo skromna, uziva pri malih opravkih in ima cudezne roke.

Vse mora biti na svojem mestu

Zelo rada ima urejenost, skrbna gospodinja je, vcasih pa, za ostale druzinske clane oz. za njeno okolje, vecna zaskrbljena godrnjavka z nenehnimi skrbmi in tezavami ali, se huje, z boleznimi.

Ljudje, ki so rojeni z Luno v tem znamenju, imajo zelo analiticen in inteligenten um. Vsako stvar skrbno analizirajo in pregledajo s kriticnim ocesom budnega opazovalca. So zelo mladostnega videza in ponavadi svetli (razen ce ni kaksen drug dejavnik v horoskopu mocnejsi).

Zelo priporocljivo zanje bi bilo, da bi se resnicno sprostili v svojem dojemanju sveta in sledili vodilu: Zaupaj! Zelo so prakticni, spretnih rok in hitrega uma. Zelo so tudi nadarjeni za podrobnosti in stevilke.

Cesto imajo tezave s prebavo in z zelodcem. Ne marajo mocno kislih ali pikantnih jedi, ponavadi se veliko ukvarjajo z zdravjem in zdravo prehrano, prisegajo na caj in naravno medicino, v najslabsem primeru pa so hipohondri.

So zelo skrbni in se radi zrtvujejo za druge. Zmeraj zelijo ustreci, a vcasih tezko resnicno razumejo custva in potrebe drugih.
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #114 on: February 26, 2008, 05:53:23 PM »

Hvala za obražolitev. Veliko je pravilnega in točnega :o ;D, z nekaj mislimi pa se ne strinjam! ;) :) Npr.: da smo zelo zadržani ali zaprti ::) ;)

Ostalo pa niti ne potrebujem komentirat, ker je komentar itak v Klarusovem postu! ;) ;D

Hvala tisočkrat in lep, lep večerni pozdrav! ;) :)

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: February 26, 2008, 06:27:37 PM »
Jaz sem skleda, a ne?

Imam luno v devici  in se najdem v zgornjem opisu, le ena trditev ne drži, in sicer ''Ne marajo mocno kislih ali pikantnih jed''..........jih imam rada, a jih ne jem pogosto, ker vem, da niso dobre za želodec. :D
« Last Edit: February 26, 2008, 06:30:00 PM by pikica »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: February 27, 2008, 08:16:35 AM »
Jaz sem skleda, a ne?

Imam luno v devici  in se najdem v zgornjem opisu, le ena trditev ne drži, in sicer ''Ne marajo mocno kislih ali pikantnih jed''..........jih imam rada, a jih ne jem pogosto, ker vem, da niso dobre za želodec. :D

res si prav taprava skleda  ;)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: February 27, 2008, 10:25:41 AM »
še ena z luno v devici se javi...nas je kar nekaj tu gor z tako luno. Pri meni je še ASC tukaj tako, da je tale devica kar močna. Je pa vladar odšel v vodnarja in od tam dala nekaj lepih aspektov...

Tea je kaj na tem, da z leti začnemo živeti bolj tisto znamenje kamor je odšel vladar ASC?

DZK število - 656

Patrik

• Guest
« Reply #118 on: February 27, 2008, 10:28:50 AM »

Hja, eno pitajnce! ;D Kako je sedaj pri meni. V teh sedmih stopnjah imam "lokomotivo" z Lunino dominanto. :) Vredu. Če pa gledam lego planetov nasploh pa mi pride dominanta Sonce, ker konjunktira na MC, ki veliko šteje. To sem nekje prebral in preveril! :)

Kako sedaj vem, kaj je točno dominanta. Luna ali Sonce ali kar oboje ??? :D
Tea, bi ti bil hvaležen za kratek odgovor! ;) :)

Lep, lep pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: February 27, 2008, 10:53:29 AM »
Imaš tak občutek?

Če ga imaš je to posledica tega, da se razvijaš v Sonce .. ki je tudi v Vodnarju.

As v smislu neke razvojne poti nima tako pomembne vloge kot pa sonce. As je tista točka, ki jo spreminjamo vedno in povsod, saj je znano, da z As nosimo masko kako se želimo predstavit in nastopat pred drugimi. Seveda se z leti dobi tista rafiniranost, pa vendar še vedno v znamenju tistega kar smo v AS.

V sonce pa se razvijamo. Tu dobivamo energijo za svojo kreativnost, izvirnost in enkratnost.  ;D
www.Astro-Star.net