Živjo.

Sem nova na tem forumu. Zadnji mesec sem se začela ukvarjati z astrologjo, prebirati knjige, ali bolje rečeno požirati informacije glede astrologije.

Kar znam povedati o svoji karti, je tole ... (pa bi prosila za kakšne popravke, komentarje, mnenja)

Glede na obliko je Lokomotiva z vodečo Luno.

Sem sicer Kozoroginja po sončnem znamenju, a v bistvu vse prej kot to. Sonce in Mars imam v 8. hiši Mogoče me ravno zaradi tega privlačijo skrivnosti in spremljajo močna, intenzivna čustva (poleg tega še impulzivna Luna v Ovnu

) Mars je v Kozorogu na višini, torej precej močan, pa še s Soncem mi tvori konjunkcijo. Sonce mi sicer tvori lepe aspekte (trigon s Saturnom, sekstil z Uranom), a tudi kvadrat s Plutonom.
Dvojčica sem po scendentu.

Klepetava, vihrava, hitro se naveličam stvari ... tipična, moram reči. Z Merkurjem v Strelcu v 7. hiši. Tam je tudi Neptun (zaslepljenost v partnerskih odnosih?). Merkur in Neptun sta v konjunkciji ... kaj to pomeni? Intuicija, domišljija? Nevarnost zdrsa v sanjski svet?
Venero imam v Škorpijonu v 6. hiši. In ja, res sem ljubosumna.

Retrogradni Jupiter v 3. hiši v Levu. Glede na to, da je to v hiši mišljenja, komunikacije itd. ... sem zato tako podvržena temu, da se moram stalno nekaj izobraževati? Skoz nekaj novega, radovedna, rada odkrivam neznane svetove.

S Saturnom v 4. hiši se ne strinjam. Ne vem kako je prišel tja, pesjan. hehehe. Pa še retrograden.
Uran v 6. hiši in v Škorpijonu

MC pa v Vodnarju. Je tule kakšna povezava morda? :9
Joj, dovolj za prvi post, kajne?
Lepo vas pozdravljam vse ...
pa še mojo karto prilimam