Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #135 on: March 09, 2008, 11:49:21 PM »
Ah ja, saj imam jaz tud rada vse zivali. Ampak do mack in kac cutim posebno strast. Sem mislila, da je kak poseben planetarni vpliv pri tem.

Sigurno je, bo treba vključit Teo  ;D.
Jaz vem, da so "domače živali" v 6H, ki se pri tebi začne v Strelcu, kar bi lahko pomenilo konje in morda morske konjičke, ker imaš 1H vodno.
Kakorkoli "lezem" naprej po vladarjih in aspektih ne pridem do mačk in kač.
Kdo pravzaprav je "predstavnik" kač?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: March 10, 2008, 06:47:46 AM »

Pri Azri je Pluton v opoziciji na merkurja, ki je naravni vladar 6 hiše, dispozitor Mars pa gre v škorpijona. Torej škorpijonska tema, ki ji pospešeno udarja ven, zaradi tega, ker je T Pluton v prehodu preko 6 hiše.

Torej kače, žuželke, škorpijoni, močvijre ...........

Uran v 6 bi govoril, da je odnos do živali nestalen, malo odštekan, da ni neke konstante pri tem kar ji je všeč, torej je treba gledat bolj tranzitno dogajanje.....
Neptun v 6 pa itak ....... ni jasne predstave, kaj bi pomenilo skrbeti za te živali /ali lahko Neptun skrbi?/
No itak pa Jupiter rešuje vso situacijo....

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #137 on: March 10, 2008, 12:53:35 PM »

Pri Azri je Pluton v opoziciji na merkurja, ki je naravni vladar 6 hiše, dispozitor Mars pa gre v škorpijona. Torej škorpijonska tema, ki ji pospešeno udarja ven, zaradi tega, ker je T Pluton v prehodu preko 6 hiše.

Uran v 6 bi govoril, da je odnos do živali nestalen, malo odštekan, da ni neke konstante pri tem kar ji je všeč, torej je treba gledat bolj tranzitno dogajanje.....
Neptun v 6 pa itak ....... ni jasne predstave, kaj bi pomenilo skrbeti za te živali /ali lahko Neptun skrbi?/

Itaq  ;D ;D ;D TNX

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #138 on: March 10, 2008, 04:53:39 PM »
Živjo.  :)

Sem nova na tem forumu. Zadnji mesec sem se začela ukvarjati z astrologjo, prebirati knjige, ali bolje rečeno požirati informacije glede astrologije. :)

Kar znam povedati o svoji karti, je tole ... (pa bi prosila za kakšne popravke, komentarje, mnenja) ;)

Glede na obliko je Lokomotiva z vodečo Luno.  :-\

Sem sicer Kozoroginja po sončnem znamenju, a v bistvu vse prej kot to. Sonce in Mars imam v 8. hiši Mogoče me ravno zaradi tega privlačijo skrivnosti in spremljajo močna, intenzivna čustva (poleg tega še impulzivna Luna v Ovnu  ;D ) Mars je v Kozorogu na višini, torej precej močan, pa še s Soncem mi tvori konjunkcijo.  Sonce mi sicer tvori lepe aspekte (trigon s Saturnom, sekstil z Uranom), a tudi kvadrat s Plutonom.

Dvojčica sem po scendentu. :) Klepetava, vihrava, hitro se naveličam stvari ... tipična, moram reči. Z Merkurjem v Strelcu v 7. hiši. Tam je tudi Neptun (zaslepljenost v partnerskih odnosih?). Merkur in Neptun sta v konjunkciji ... kaj to pomeni? Intuicija, domišljija? Nevarnost zdrsa v sanjski svet?

Venero imam v Škorpijonu v 6. hiši. In ja, res sem ljubosumna. :)

Retrogradni Jupiter v 3. hiši v Levu. Glede na to, da je to v hiši mišljenja, komunikacije itd. ... sem zato tako podvržena temu, da se moram stalno nekaj izobraževati? Skoz nekaj novega, radovedna, rada odkrivam neznane svetove. :)

S Saturnom v 4. hiši se ne strinjam. Ne vem kako je prišel tja, pesjan. hehehe. Pa še retrograden.

Uran v 6. hiši in v Škorpijonu :) MC pa v Vodnarju. Je tule kakšna povezava morda? :9

Joj, dovolj za prvi post, kajne?

Lepo vas pozdravljam vse ...

pa še mojo karto prilimam :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: March 10, 2008, 06:16:25 PM »
Prav vesela sem te ....

In če samo mesec dni študiraš astrologijo, potem ti pripišem najvišjo oceno, kako si lepo opisala svoje planete.

Tisti pesjan bo mogoče že vplival tudi na 5 hišo ... in seveda z drugim kar opisuješ res malo otežil odnose. Moški princip ni najbolje postavljen  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #140 on: March 10, 2008, 06:19:46 PM »
Prav vesela sem te ....

In če samo mesec dni študiraš astrologijo, potem ti pripišem najvišjo oceno, kako si lepo opisala svoje planete.

Tisti pesjan bo mogoče že vplival tudi na 5 hišo ... in seveda z drugim kar opisuješ res malo otežil odnose. Moški princip ni najbolje postavljen  ;)

Včeraj je bil točno en mesec, ja. :)
Sem pristala na bolniški, pa začela malce bolj prebirati literaturo. :)

Moški princip? Ali misliš partnerske odnose? Sicer sem bila dolga leta v partnerstvu, vmes prekinila, zdaj spet nazaj. Tako nekako traja že skoraj 10 let. :) Lani je bilo eno tako prelomno leto.

Jah, pa pesjanov povratek me čaka letos.  :-\

Hvala za dobrodošlico, Tea.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: March 10, 2008, 06:24:11 PM »
Nisem bila toliko pozorna na tranzite ......

a si tako dobra pa si v podpis prilepiš karto, ki ima poleg natalca tudi progresije in tranzite obenem.

Ja, partnerski odnosi so kar občutljiva tema
www.Astro-Star.net

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: March 10, 2008, 06:33:55 PM »
a si tako dobra pa si v podpis prilepiš karto, ki ima poleg natalca tudi progresije in tranzite obenem.
narejeno :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #143 on: March 11, 2008, 07:28:50 AM »
mysti :-* :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #145 on: March 11, 2008, 02:01:01 PM »
Zanima me, kakšen vpliv ima Luna v mojem horoskopu, glede na to, da je vodilni planet lokomotive.
Vladar horoskopa je Merkur, Luna je pa pomembna ... koliko?

Patrik

• Guest
« Reply #146 on: March 11, 2008, 04:20:43 PM »
Zanima me, kakšen vpliv ima Luna v mojem horoskopu, glede na to, da je vodilni planet lokomotive.
Vladar horoskopa je Merkur, Luna je pa pomembna ... koliko?

Mystica, to pa sem celo jaz neki objavil. Malo pobrskaj med astro strani pa bos nasla! - eno stran idi nazaj ;) ;D Tudi moj vodilni planet je Luna v lokomotivi! ;) ;D
Zelo si notranje custvena ... ;)

Ocitno si zelo intelektualna in prevec razmisljas. Hja, to so pa Merkurke! ;) :D
« Last Edit: March 11, 2008, 04:22:34 PM by Patrik »

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #147 on: March 11, 2008, 04:24:46 PM »

Hvala Tea za odgovor.
Res.
Mi je pa vedno simpaticno, ko pri meni napises: "Ni jasne presdstave..."
 :D
Zal pa je pri meni vedno bilo tako, da zival bi imela, skrbela pa ne bi, ali celo pozabila. Priznam.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #148 on: March 11, 2008, 04:27:18 PM »

Nasa Azrica je zelo neresna in zaletava! ;) :D :D To pa smo Stajerci! :D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #149 on: March 11, 2008, 04:44:45 PM »
Neodgovorna sem. Zivali predstavljajo obveznost, kakor tudi otroci. Zato je pot do tja se dolga.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.