Author Topic: moški/ženska  (Read 121718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline samotar

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: moški/ženska
« Reply #75 on: February 07, 2009, 08:49:37 PM »
No do sedaj, si lepo opisal vse kar misliš da je bilo treba storiti, si storil praktično in teoretično.
Torej popolnost je pri tebi popolna. Super.
Joj, še nekaj. Kdaj se bosta pričela kurbat? ;) Oziroma kateri se bo pričel prej od vaju, ti ali partnerica?

Samotar

Popravek, za kurbarijo nimaš pogojev ker si preveč dober moški. "Ženske ljubijo barabe" in moške, ki jih "lahko obvadujejo". Če tega ni lahko samo lepo opisuješ svoje razmerje. To o čemur pišeš,  tekšne "pametne" razumevajoče" štose ženske težko  prenašajo. Šasoma se jim "obrne".
Daj ukreni nekaj čim prej, za tvoje dobro.

Samotar

Ko bi ti vedel, koliko sem se kurbal....

To, to, pravilno in še se daj. Enkrat se živi. Pa še daj kakšno nabriši, pa ne po tisti teoriji, ki si jo napisal.  :D
Pameten si ti človek. Ovladaš.
Samotar

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #76 on: February 07, 2009, 09:30:19 PM »
To, to, pravilno in še se daj. Enkrat se živi. Pa še daj kakšno nabriši, pa ne po tisti teoriji, ki si jo napisal.  :D
Pameten si ti človek. Ovladaš.
Samotar

Stvar je v tem, da sem eno preveč in sem spoznal, da obstaja nekaj več, kot ga kar tu pa tam vtikat. In tisti občutki so noro dobri. NE moreš jih pa kar z vsako za eno noč...
Zato hočem nekaj več. In ko pišem, po tvoje tako osladno, nisem zanalašč omenjal sexa, ker to je tema, ki jo bom posebej obdelal. In nekaj sem probal tega, da tudi to zelo dobro obvladam. Tako da morebitna dama, lahko mi verjameš, se ne bo "s časoma obrnila"... Ker tu smo začeli debato o odnosu. kako ga začet. Nadaljevanje v spalnici in kjerkoli se da to počet, bom drugič obdelal. Vsekakor iz izkušenj, pa ti verjel ali ne.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #77 on: June 01, 2012, 02:19:50 AM »
Včeraj je bilo povpraševanje po super britvici na elektrico. Kajpak govorim o tisti lula britvici. 
Kot nalašč sem čisto slučajno naletel na sledeči članek, ki govori ravno o tem, torej o ženskem britju.

http://24ur.com/ekskluziv/erotika/zdaj-so-tezki-casi-za-vagino.html

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #78 on: June 01, 2012, 06:54:13 AM »
Oh, ni tako hudo.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #79 on: June 24, 2012, 02:50:26 PM »
Danes še 1000-ič v življenju dobila dokaz, da odnos med moškim in žensko NE more biti zgolj platonski. In to od tam, kjer (skoraj) ne bi pričakovala.  ;D

Ali pa se to samo meni dogaja ...  :laugh:

Haha, zanimiv je ta moško-ženski oz. žensko-moški svet.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #80 on: June 30, 2012, 03:30:04 AM »
Zanimiv je predvsem živalski svet. Tisto o ljudeh, ki nam je dano živeti slabše civilizirano družbo, lahko odštejemo.  Če bi si vskado med vami, oziroma nami lahko izbral žival namesto ženo ali moža, bi prvo, torej žival  mnogokrat odtehtala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #81 on: June 30, 2012, 09:06:00 AM »
Andres, roko na srce, marsikje ima žival dejansko prednost pred partnerjem. Koliko gospodičen daje prednost svojemu kužku pred svojim (pocopatenim) partnerjem. Ali pa ga sploh zamenjajo s cuckom.
Oh, midva z mojim kužkom sva tako srečna (resničen citat s Facebooka od gospodične, ki se je razšla z nekom) ... Zdaj ga pa ščene nadomešča (kdo ve, mogoče mu tudi paštetko kam namaže ...  ;D).
Zdaj nad njim izživlja svojo psihično in čustveno nestabilnost, izpade in izlive. Uboga žival ne bo odšla od nje, ker je njegova usoda v njenih rokah. Saj žival ne ve, s kakšnim osebkom ima opravka - žalostno in sreča obenem. Tu se zamislim, kako kruta je usoda do tistega, ki ne more biti sam svoje (ne)sreče kovač.

Poglejte okrog sebe ... Polno gospodičen s kužki. Ali pa ga njihov copatar (ponavljam - če ga imajo) vlači naokrog na povodcu. Skoraj bi lahko poenotili tip takih ljudi. Ona z velikimi očali, veliko torbo, ozkimi kavbojkami (ne glede na telesne proporce), zlikanimi lasmi, premočnim make-upom, balerinkami ... On tudi z velikimi očali, "pedertošlom", ..., kariraste hlače do kolen, krive noge, ozka majčka, da se nipeljni vidijo skozi, japonke ...

Le na kaj bi kazal ta vsakodnevno videni družbeni fenomen? Na to, kar, Andres, že dolgo poudarjaš - da se je izgubila vloga moškega/ženske (in očitno tudi živali).
9ZK 656

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #82 on: June 30, 2012, 06:46:47 PM »
Maja, bravo ! ! !  :D  :D

Offline filip67

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Žganjekuha Žan
« Reply #83 on: July 20, 2012, 11:12:21 AM »
Maja, tudi jaz velikokrat opažam podobne reči.....

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #84 on: July 21, 2012, 04:21:22 AM »
Res je Maja. Izgubila se je vloga, ker ženska je desc postala. Ostane je samo še ena izbira. Mali pizdolizec, saj mnoge niti ne želijo imeti večjega psa, razen če imajo hud kompleks. V takem primeru si ne kupijo takega kot je moj Hercules, Labradorja, ampak večjo mrcino. 

Toda če napišem včasih o ženskah kakšne da nekatere so in da pravzaprav govorimo o descih, mojo besede vzamete za zelo osebno, pa če imate psa doma ali ne. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: July 21, 2012, 12:37:38 PM »
Dandanašnji se je vloga moškega in ženske tako spremenila, da je že težko najti nekoga, ki bi bil "normalen" oziroma bi tebi na osebnost pasal. Če se ne uklanjamo družbenim normam poženščenih moških in mačističnih žensk, potem smo že čudni... Kako smešno.

JA, žalostno je, da mora žival nadomeščati neko človeško bližino, nekega partnerja. Živali so na svetu zato, da ti delajo družbo, ne pa da nadomeščajo neke frustracije človeka! Ja, včasih je res fino, da žival niti ne ve, kaj točno se dogaja okoli nje, ker če bi vedela, zagotovo se ne bi pustila nositi naokoli v torbah za pse in ne vem kaj še vse.

Hecno, kam vse nas je današnja družba pripeljala, res... Ravno sem razmišljala, ali ni več po tem svetu descov, ki znajo izražati to svojo moškost?
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #86 on: July 22, 2012, 05:52:16 AM »
Saša.

Odgovoril bom na tvoj zadnji odstovek.  Na svetu ni več moških, ki odražajo moškost, preprosto zato, ker jo nimajo komu oddajat. Moškim?  Zakaj nek? Ženskam? Te so moški postale.  Komu naj potem oddajao moškost?
Še kakšnim ženskam ki slučajno mimo pridejo in ne kažejo moškosti?  Saj je verjetno enega odstotka, da ga ne bodo zmanipulirale na kakršen koli način. In ravno tu pri nas ste ženske priznale, da manipulatorke tudi ste.  Resda je že nekaj od česa, vendar priznalo se je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #87 on: July 22, 2012, 07:42:17 AM »
Andres, mogoče se za nekatere preveč ostro izražaš, ampak glede te teme imaš prav.
Ko sem prebrala tvoje besede, sem se spomnila na stavek, ki sem ga izrekla včeraj, ko je bilo govora o nenehnem pritoževanju žensk. Rekla sem, da je treba ženski kmalu usta zavezat. Pa ne mislim s tem, da mora biti tiha, pokorna in podrejena, samo ne skače naj ne moškemu za vsako malenkost po glavi. Itak me bo pa kdo tudi tu narobe razumel, ker se mi velikokrat dogaja, da me ljudje nočejo prav razumet in so že vnaprej nastrojeni proti temu, kar bom povedala. Ampak to je zdaj že druga tema.

Sama povem svoje mnenje - tu, doma, kjerkoli. Ampak možu s tem ne utrujam. Ker mu ne težačim, ker ga ne obsojam za svoje težave ali slabo počutje, ker ne zahtevam od njega, da se odpove svojemu življenju, da bo mene zabaval - ker tudi sama imam, kot posameznik, svoje lastno, polno življenje. Moški in ženska bi morala živeti v sožitju, ne v kakršnikoli odvisnosti in podpiranju drug drugega (v smislu škodovanja samemu sebi). Partner ni kriv, če se druga polovica ne znajde po svoje - pa naj bo to zaradi presranosti, lenobe, zaplankanosti ali zelo nizke inteligence.

Vzemimo primer kakšne, recimo, 32-letnice. Partnerja nima. Nima doma. Nima oblikovane lastne osebnosti, ker je do sedaj kompulzivno sledila zdaj enemu zdaj drugemu trendu, gibanju, subkulturi. Kot ovca. Pa moram potovat pa moram uživat pa se ne bom še vezala. Pa ta ni dober, ker ... Pa naslednji ni dober, ker ... Gre tu za uživanje življenja ali za večno nezadovoljno žensko dušo? Nikoli nič ni dovolj dobro, nihče ni dovolj dober zanjo, vedno želi več in išče napake, da lahko jokca in teži. Pa ne zato, ker vse in vsi okrog nje niso dobri, ampak ker je sama to, kar izraža - cmera in težakinja. Rada se pa repenči naokrog, da ima poseben okus, visoke standarde. Skriva se za vlogo emancipirane ženske, ki ne pusti, da bi jo kdo zajebaval v glavo. Ker ona je super. Ker je prebrala dve slabi knjigi in obiskala en seminar. Resnica je povsem drugačna - ona je, kot sem že povedala - razvajena, težka babnica.

Poznam kar nekaj fantov, ki so zelo v redu - nepokvarjeni, imajo službo, doma znajo kaj postorit, zreli. Ampak za povprečno žensko niso tako zanimivi kot razni šminkerji, katerim je foter dobesedno v rit vtaknil avto, s.p., mama pa jih je speglala za na žur. Večni študentki, ki do 35. leta hodijo po žurih. Takim manjka pravega dela in odgovornosti.

Saj to se tisti 32-letnici iz zgornjega odstavka vse vrne. Enkrat (prepozno) si tudi ona zaželi normalnega življenja, moškega, družine ... Takrat pa, ker ji biološka ura že močno zvoni, najde kakšnega tipa, ki je, morebiti star bogat perverznjak, pijanec, zagemblanec - takrat je pa lahko tiho, ker sicer bo še kakšno ujela. Koliko takih primerov vidim. Ali pa takih, ki so tik pred tem. To je pa to - kar seješ, to žanješ, le da se ponavadi vrača v veliko hujši obliki.

Ženska naj bo ženska, moški pa moški. Tako sta se rodila, to naj bosta. Kdo je bolj skrenil s poti, je težko reči. Moje mnenje je, da ženska malenkost bolj. Če energija ni uravnovešena, gre vse nekam ... Že na ta forum bi bilo pametno dobit več moških mnenj. Pa saj je bilo svoje čase precej moških članov ... Pa so večinoma pobegnili. Mogoče zaradi fenomena, o katerem govorimo tu?

Ženske, nehajte takoj, ko partner nekaj pove ali odredi, takoj sikat vanj. Ker ni rečeno, da imate ve vedno prav. Vaša osebna resnica ni nujno absolutna resnica. In če se z nekom ne strinjate, ne pomeni, da nima prav. Ker tudi ve nimate vedno prav. Upate to dojeti?
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #88 on: July 22, 2012, 10:22:48 AM »
Že na ta forum bi bilo pametno dobit več moških mnenj. Pa saj je bilo svoje čase precej moških članov ... Pa so večinoma pobegnili. Mogoče zaradi fenomena, o katerem govorimo tu?

Pobegnil nisem, ker pridem pogledat, kaj pišete. Ampak nimam kaj dosti komentirat stvari, ki niso v mojem trenutnem področju delovanja. Ko boste kako rekli o brušenju verige za motorne žage, čiščenju podrasti, izkopavanju štorov z rovokopačem, gradnji lesenih konstrukcij in "zidanju" s slamnatimi balami, formiranju teras za nasade, načrtovanju vodnega režima za namakanje itd. bom rade volje kaj pripomnil.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #89 on: July 22, 2012, 10:32:18 AM »
Že na ta forum bi bilo pametno dobit več moških mnenj. Pa saj je bilo svoje čase precej moških članov ... Pa so večinoma pobegnili. Mogoče zaradi fenomena, o katerem govorimo tu?

Pobegnil nisem, ker pridem pogledat, kaj pišete. Ampak nimam kaj dosti komentirat stvari, ki niso v mojem trenutnem področju delovanja. Ko boste kako rekli o brušenju verige za motorne žage, čiščenju podrasti, izkopavanju štorov z rovokopačem, gradnji lesenih konstrukcij in "zidanju" s slamnatimi balami, formiranju teras za nasade, načrtovanju vodnega režima za namakanje itd. bom rade volje kaj pripomnil.

O Jernej, to pa tudi mene zanima. Menda bo ta zadevšna tudi pri meni enkrat prišla na vrsto  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif