Author Topic: Ucenje Tarota  (Read 144985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Ucenje Tarota
« Reply #240 on: March 07, 2013, 05:37:32 PM »
Hehe Roberta, kar nek strah v človeku, zato je res težko interpretirat sebi. Osebno sebi sploh ne gledam nič, ker sem, verjetno s svojimi pričakovanji, vplivala na karte. Lahko sem potegnila naj naj ugodne karte, pa je bilo glih obratno.

Ko polagaš karte, je odvisno predvsem, kakšna je postavitev. 3 karte so lahko: preteklost sedanjost prihodnost. Če bi za drugo karto, pred izvlečenjem karte, razmišljala, da ti ta pokaže prihodnost, bi bil stolp prihodnost. Ampak nisi tako ravnala, po moje.

Lahko vprašaš v zvezi s trenutno zadevo, kot si rekla, želiš videt, kako blizu neke situacije si in kje ga lomiš (tvoj izraz). In za trenutno situacijo lahko položiš 3, 5, 7 kart (ne vem zakaj mi je ljubše 3, 5 ali 7 kot 4 ali 6). V glavnem, če pred izvlečenjem kart vprašaš za situacijo na splošno, ti pač kažejo neko zgodbo (sliko).

Skratka, 8 palic pomenijo usklajenost, harmonijo (8 je znak neskončnosti), ljubezen...Je tudi karta, ko se nekaj premakne naprej, nekaj se razreši. Se pravi, neka situacija je dozorela do te mere, da se bo razrešila. Stolp. To, kar se ima za razrešit, se bo res dokončno sesulo, podrlo (to vidim v pozitivnem smislu) in napredovala boš. Kolo sreče. Je "pol poti", desetica od dvajset, ki je Cel svet oz Vesolje, ki ga osvojimo, ko dosežemo svoj vrh. Desetico dosežemo, ko se že dobro vpeljemo, predelamo lekcije, že vemo, kaj hočemo, v katero smer želimo naprej in kaj bomo še izboljšali, da bomo na koncu osvojili "vesolje".  Seveda pa naše življenje ni osvojitev samo enega vrha (vesolja), jih je kar neskončno na voljo  ;)
« Last Edit: March 07, 2013, 05:43:06 PM by Rena »

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #241 on: March 07, 2013, 08:39:11 PM »
 ;D voooov, to je pa bilo fajn prebrat  :laugh:
Hvala Rena, vsekakor bom poročala o razpletu te zadeve. Pa saj ne morem verjet, da bi blo to lahko res.  :laugh:

Glede polaganja sam sebi, se ful strinjam s tabo. Ker pa se nekako moram naučit, mi pa žal drugega ne preostane.
Z veseljem bi pogledala kaki drugi osebi, vendar imaj osebe okrog mene ful čuden pogled na to in pol sem jaz čudak, tak da....
Vsi mamo pravico verjeti v to kar verjamemo, zato pa hvala angelčkom za tale forum, tu ni nihče čudak.

Odgovorila si mi tudi že na vprašanje, ki sem ga imela v glavi. "polaganje kart"
Vedno se vprašam, ali sploh to delam prav.
Mislim na vprašanje (na katerega sem sredotočena) in potem potegnem tri karte.
Pri potegu vseh kart vedno mislim isto.
sem hotela vprašati, če je kaka formula ali kako bi se temu reklo, npr. da bi mislila na vprašanje in potem bi pri potegu kart mislila na jedro,problem, izid...ali kaj podobnega.
In če ti tri karte ne dajo željenega odgovora, a lahko še samo tak za nadaljno info potegnem dve zraven???
tudi meni so všeč neparna števila, sploh sedem, ampak to je pri tarotu mal preveč. Vsaj zame, ki se že pri treh davim  :P
Zakaj prav sedem??? če že to omenjam....
Svet ima 7 kontinentov
teden ima 7 dni
mavrico sestavlja 7 barv
pa 7 čedes sveta je
pa 7 palčkov
pa še bi lahko naštevala.
Tudi 777 je prelepo angelsk sporočilo (kot seveda vse ostale)

no pa nazaj k tarotu...
bom še en čas ostala pri treh in mogoče še potem kako zraven za piko na i, če bo potrebno.

In še spet malo nazaj k "8-palic, stolp in kolo sreče.
Zdaj pa še bi vprašala za kolo sreče.
Kolo sreče opisujejo tudi kot, da "če je človek sposoben videt" ....
Lahko par besedic o tem prosim.
In če bi potegnila samo eno karto, in bi recimo bila prav ta..kolesa sreče..je na tej karti viden izit ali ne?

Ok, da nebom predolga, bo to...to...za danes  :laugh:
In vsem "ženskam" želim jutri krasen dan!
 :P

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #242 on: March 07, 2013, 10:11:06 PM »
Oj Roberta, je prav lušno takole o kartah razpravljat  :D

...sem hotela vprašati, če je kaka formula ali kako bi se temu reklo, npr. da bi mislila na vprašanje in potem bi pri potegu kart mislila na jedro,problem, izid...ali kaj podobnega.

Ja kamot. Osebno sem recimo osredotočena na situacijo osebe, ki me sprašuje. Če oseba jasno postavi vprašanje, karte povprašaš točno to. Če pa samo opiše situacijo, si tudi sama formuliram vprašanje. Osredotočim se na njeno situacijo in za začetek karte prosim za "splošen vpogled v situacijo", nato včasih še preciziram v mislih nadaljna vprašanja. To je lahko karkoli. In kot si ti rekla, se lahko osredotočiš pred potegom posamezne karte recimo: splošno o tej situaciji,  nato: kaj je jedro problema, nato: kakšen bo izid situacije.

In če ti tri karte ne dajo željenega odgovora, a lahko še samo tak za nadaljno info potegnem dve zraven???
Željenega odgovora ali samo ne znamo razbrat?  ;) Res je, z Majo opažava, da občasno ne dobiva jasnega odgovora. Ali pa, zase lahko rečem, včasih enostavno ne zmorem povezat pomena tiste karte s tistim vprašanjem. Lahko prosiš še za dodatno pojasnilo z dodatnimi kartami, včasih dobiš jasen odgovor, včasih pa še vedno ne. Zgleda, da v določenem trenutku pride do nas, samo to, kar mora ali je pametno za nas.

Nisem še zasledila opisa, da "če je človek sposoben videt"... Iz kje pa vse iščeš razlage? V knjigi Tarot za današnji čas je Kolo sreče opisano kot da naznanja začetek novega cikla in nas vodi naši usodi naproti. Je pozitivna karta, ki pomeni napedek, dejavno pridobivanje znanja, osvojeno modrost. Z astrologijo je simbolno povezano z Jupitrom, ki je planet sreče in ugodnih priložnosti. Vendar ne gre le za srečo, gre za znanja, ki smo jih osvojili, izkušnje, ki smo jih pridobili. Kolo se začne obračati v novo smer, kar pa pomeni seveda tudi dovršitev starega (stolp...).

In če bi potegnila samo eno karto, in bi recimo bila prav ta..kolesa sreče..je na tej karti viden izit ali ne?

Gotovo ja, karta bi pomenila dober izid. Kot že rečeno, pa vedno ne dobiš karte, ki bi ti tako "jasno in glasno" odgovorila, kakšen bo izid.

Če te veseli, pa tu ponudi, da komu pogledaš v karte.  Interpretiraj po svoje, pa potem še midve kaj pokomentirava. Kajne Maja?  ;)

No pa poglej prosim zame, če bo mnenje profesorja, o dosedaj napisani diplomi (sem prvi osnutek poslala v pregled) pozitivno
ali bom morda morala kar precej dopolnit? Lahko recimo položiš karte za vsako vprašanje posebej, po tri. Ali pa za vsako posebej po eno... malo se "igraj".  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #243 on: March 08, 2013, 10:25:54 AM »
Upam, da bom lahko v prihodnje čimveč sodelovala v takih diskusijah. Jebemo, pa so nam v službi internet ukinili. Res ukrepi, da dol padeš ... Niste bili pridni, zdaj pa nobene televizije do nadalnjega.  ::) ::) ::) ::) ::)
Karkoli je kdaj bilo, vedno so s tem odklopom interneta grozili ... Zdaj pa križanke rešujemo pa v Slikarju rišemo risbice, da se nam ne zmeša. Pa si še bolj odsoten kot prej, ko je bil dovoljen internet. Ja, no, predpostavimo, da Oni že vedo, saj so vodje.  ;D
Doma se pa tko nimam časa usest za računalnik ...  >:D
No, upam, da bo kmalu kaj drugače.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #244 on: March 08, 2013, 04:39:54 PM »
Oj Roberta, je prav lušno takole o kartah razpravljat  :D

...sem hotela vprašati, če je kaka formula ali kako bi se temu reklo, npr. da bi mislila na vprašanje in potem bi pri potegu kart mislila na jedro,problem, izid...ali kaj podobnega.

Ja kamot. Osebno sem recimo osredotočena na situacijo osebe, ki me sprašuje. Če oseba jasno postavi vprašanje, karte povprašaš točno to. Če pa samo opiše situacijo, si tudi sama formuliram vprašanje. Osredotočim se na njeno situacijo in za začetek karte prosim za "splošen vpogled v situacijo", nato včasih še preciziram v mislih nadaljna vprašanja. To je lahko karkoli. In kot si ti rekla, se lahko osredotočiš pred potegom posamezne karte recimo: splošno o tej situaciji,  nato: kaj je jedro problema, nato: kakšen bo izid situacije.

Željenega odgovora ali samo ne znamo razbrat?  ;) Res je, z Majo opažava, da občasno ne dobiva jasnega odgovora. Ali pa, zase lahko rečem, včasih enostavno ne zmorem povezat pomena tiste karte s tistim vprašanjem. Lahko prosiš še za dodatno pojasnilo z dodatnimi kartami, včasih dobiš jasen odgovor, včasih pa še vedno ne. Zgleda, da v določenem trenutku pride do nas, samo to, kar mora ali je pametno za nas.

Nisem še zasledila opisa, da "če je človek sposoben videt"... Iz kje pa vse iščeš razlage? V knjigi Tarot za današnji čas je Kolo sreče opisano kot da naznanja začetek novega cikla in nas vodi naši usodi naproti. Je pozitivna karta, ki pomeni napedek, dejavno pridobivanje znanja, osvojeno modrost. Z astrologijo je simbolno povezano z Jupitrom, ki je planet sreče in ugodnih priložnosti. Vendar ne gre le za srečo, gre za znanja, ki smo jih osvojili, izkušnje, ki smo jih pridobili. Kolo se začne obračati v novo smer, kar pa pomeni seveda tudi dovršitev starega (stolp...).

Gotovo ja, karta bi pomenila dober izid. Kot že rečeno, pa vedno ne dobiš karte, ki bi ti tako "jasno in glasno" odgovorila, kakšen bo izid.

Če te veseli, pa tu ponudi, da komu pogledaš v karte.  Interpretiraj po svoje, pa potem še midve kaj pokomentirava. Kajne Maja?  ;)

No pa poglej prosim zame, če bo mnenje profesorja, o dosedaj napisani diplomi (sem prvi osnutek poslala v pregled) pozitivno
ali bom morda morala kar precej dopolnit? Lahko recimo položiš karte za vsako vprašanje posebej, po tri. Ali pa za vsako posebej po eno... malo se "igraj".  :-*

Čisto na hitro...
Kje natančno sem prebrala ta pomen karte kolesa sreče, ti za enkrat ne morem točno povedat, bom pa poiskala.
Drugače res uporabjam knjigo "tarot za današnji čas" pa pol mam tako eno malo knjigico Juliet Sharman-Burke z naslovom Tarot, naučite se brati karte. No pa tudi tisto tujo spletno stran, ki jo je Maja v enem delu učenja priporočala nekomu. pa pol še mogoče za katero karto, ki me orink muči, iščem kar direkt v googlu...

Res je faj debatirat o kartah, in vse kar je povezano s tem...pa tolk vsega me zanima, da nam debate ne more kar zmanjkat. Le čas je problem.

In rade volje pogledam komur koli, ki bo upal men postavit vprašanje  :laugh:
Te zamisli sem bila res vesela, tako da....
Kar vprašajte :laugh: (če upate) he he
Bom vesela vsakšnega sodelovanja   :-*

Rena, tvoje vprašanje sem že pogledala. Izit je zelo dober, ker pa trenutno nimam časa, da sestavim zgodbo (ker to meni še gre zelooo počasi), ti bom odgovor napisala zvečer, ko malčki zaspijo.
Lep pozdrav za enkrat

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #245 on: March 08, 2013, 04:43:05 PM »
Upam, da bom lahko v prihodnje čimveč sodelovala v takih diskusijah. Jebemo, pa so nam v službi internet ukinili. Res ukrepi, da dol padeš ... Niste bili pridni, zdaj pa nobene televizije do nadalnjega.  ::) ::) ::) ::) ::)
Karkoli je kdaj bilo, vedno so s tem odklopom interneta grozili ... Zdaj pa križanke rešujemo pa v Slikarju rišemo risbice, da se nam ne zmeša. Pa si še bolj odsoten kot prej, ko je bil dovoljen internet. Ja, no, predpostavimo, da Oni že vedo, saj so vodje.  ;D
Doma se pa tko nimam časa usest za računalnik ...  >:D
No, upam, da bo kmalu kaj drugače.

Maja bo že čas...po dežju vedno posije sonce (in obratno)  :P
Naj le to sonce kmalu zasije

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #246 on: March 08, 2013, 04:47:37 PM »
Wiiiiii, kako je to fajn slišat, namreč da bo izid dober. Ja to pa vem ja, kako dolgo sestavljaš zgodbo, tudi sama sem morala kar precej vložit v karte. Namreč vsaka karta ima svoj pomen, v povezavi z različnimi kartami spet svoje pomene. Nekako tako je zame tudi z razlago sanj. Kar dosti časa si moram vzet, da potem "kopljem" za možnimi razlagami, ki jih največkrat niti ni vseh. In potem berem, berem, poskusim začutit zgodbo... In zavedam se, da je neodstrtega še veliko znanja...a ker me veseli...lalalala... ;D

Maja...saj smo vsi tule...se že najdemo, če bo le prilika  ;)

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #247 on: March 08, 2013, 10:15:39 PM »
Rena, nisem mela prav veliko možnosti oz. časa za sestavljanje zgodbe, ker je spet nekaj prišlo vmes.
Ampak bom vseeno napisala odgovor danes (kar tako iz glave), ker za vikend dvomim, da pridem do računalnika.

Torej profesor in njegovo mnenje o dosedaj napisani diplomi...
Potegnila sem tri karte in pri vseh mislila le na profesorjevo mnenje o tvoji diplomi. Kakšno bo njegovo mnenje.
Padle so karte MOČ, 6-ica NOVCEV in KRALJ PALIC.
Je (oz. bo) zelo zadovoljen z diplomsko nalogo...(joj kako je teško tak na hitro), zelo si se potrudila in uporabila vse svoje znanje in (in in) vse svoje moči. Nič te ni ustavilo...
6 Novcev mi kaže kot oz. deluje kot pohvala  :laugh: z njegove strani.
(mogoče celo ponujena pomoč???) ampak zakaj, ko pa vse poteka kot mora "KRALJ PALIC"

In pol še, če bo morala kaj dodat???
Obrnem eno karto, ki je "as čaš"
Torej...Ne, neboš trebala nič dodat, dopolnit, ker je vse kot mora bit...
Lepa karta, lep pozitiven odgovor.
 ;D
Potem pa se v vse skup poglobim, in...ja. Spet se zatakne.
Nevem na kak začetek naj bi kazal ta as čaš????
Čustva...Novi začetki...priložnosi...odnosi...kaj ma to veze z tem vprašanjem???
Kako naj to povežem s tem vprašanjem???
Meni je ob tem vprašanju ta karta (slika in prvi vtis) predstavljala veš kaj?
bo treba kaj dodelat, dodat??? Nič, ker že vse prek teče" :laugh: vsega je več kot dovolj.
Kelih pa se mi je zdel kot pokal za dobro delo.
Torej zmaga.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #248 on: March 09, 2013, 07:27:09 AM »
Hehe, Roberta, se mi prav dopade, ko se nekdo srečuje z istimi vprašanji kot jaz. Koliko tuhtanja in vživljanja je potrebno, ko se učiš sam. Ja, tarot karte pokažejo zgodbo. In dokler ni za tabo toliko in toliko kilometrine, se dogaja tipanje v vseh smereh  :D. Sama sem pri vpogledih znova in znova tuhtala, najprej vsako karto, nato skušala povezovat, ne vem, čez nekaj časa sem enostavno intuitivno začutila, v katero smer naj razložim. Ampak ne takoj, iz prve, ko sem pogledala karte. In ja, velikokrat sem raje gledala karte, kot pisala diplomo  :laugh:. Je pa seveda to bila moja "slabost", če lahko tako temu rečem.

Jz pa razumem postavitev kart. Moč je vsekakor odvisna od mene, da sem končno ukrotila tega "leva", vzela stvari v roke, kajti diploma mi je bila eno mučno breme, ker sem se tako z odporom spravljala k pisanju. Ker pa si mislila na profesorja, ko si vlekla karte, si je nemara tudi on mislil: no končno je punca nekaj spisala  :laugh:.

No Moč-i jz ne gledam kot da si vzel moč v roke, ampak da jo moraš bolj vzet v roke...ali pa res, če je na koncu...da si končno obvladal nek položaj, končno ukrotil neko stanje, čustva itd..

Pa kako si našla glih šestico novcev? Te karte še danes ne "štekam" vredu  ::). Res je, gre za dobrodelnost, lahko dobiš ali pa daš, gre lahko za vračilo denarja, dobiš ali daš, gre lahko tudi za izmenjavo energije. Ampak na sliki me moti tehtnica. Kaj pomeni tehtnica, ki jo drži v roki ta dobrotnik, ki daruje denar? Je to sicer v življenju nek pravičnik? Ali pa je morda nek strog človek, ki ti bo sicer pomagal, vendar pod določenimi pogoji? Da boš moral to zaslužit, odtehtat? Da kar tako, brez truda nič ne dobiš? In ker v knjigi, ki jo imaš tudi ti, pravi, da je tehtnica tudi simbol ravnotežja, lahko ta karta vsekakor pomeni, da moraš nekaj izravnat, uravnotežit. Menim, da pomeni, da bo profesor pravičen, dobronameren do mene, a hkrati bo tudi želel, da je za njegovo primerno oceno vloženo tudi primerno enakovredno delo.

Kralj palic je lahko učitelj, ki je predan svojemu poklicu...itak pa vem, da je ta moj profesor skrajno pozitivna oseba...zato sem ga pa tudi izbrala. Žal mi je samo, da tudi njegova pozitiva ni pretehtala, da bi nalogo lažje pisala. Je pač faks, za katerega danes vem, da je daleč stran od mene, v bodoče pa želim  dodatno, izven službe delati samo še, kar bo za mojo dušo.

Odgovor samo z eno karto je večkrat težak, tako kot se je zgodilo tebi, se tudi meni. Zato tudi za "ja" ali "ne" največkrat potegnem tri karte. Bolj vidim sliko.

Če bo treba kaj dodat, torej as čaš. Karta govori o plodnosti, napredovanju. Že mogoče, da bo potrebno kaj dodelovat, popravit, ampak tole bo plodno in bo lepo teklo...

Hvala Roberta in greva naprej, kajne, z vsem, kar je treba še dokončat  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #249 on: March 10, 2013, 07:50:59 AM »
Oj Roberta, že imava povratni odgovor, profesor mi je odgovoril pozno zvečer. Pohvalil je, da je naloga dobro napisana, do tu, kjer je. Namreč, zadnje poglavje, ki je krona vsega, še moram dodat. Poslala sem mu dosedaj napisano, da vsaj do tu vidim, če sem na pravi poti. Zaznal je, brez da bi ga vprašala za nasvet, da bo kar težko sedaj izvesti ključno analizo, kaj je torej uporabno, kaj je dobro in kaj slabo v zvezi s tem, kar sem opisala. In mi je dal še en mali namig za naprej, to pa je tisto novo, as čaš. Tudi mi je s tem dal novo motivacijo - zame plodnost. Ma res je en naj naj ljudi na faksu, kjer sem. Ravno zato sem izbrala njega, čeprav mi s tem področje, o čemer pišem, ni tako "dišalo". Celo mi je predlagal, da bi lahko kasneje to nalogo razširla za magisterij. Jok, brate, zdaj je na vrsti moja "dušica", ne pa faks, ki je bil po sili razmer.

Hvala, kar tako naprej.  :-*

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #250 on: March 13, 2013, 04:16:56 PM »
Oj Roberta, že imava povratni odgovor, profesor mi je odgovoril pozno zvečer. Pohvalil je, da je naloga dobro napisana, do tu, kjer je. Namreč, zadnje poglavje, ki je krona vsega, še moram dodat. Poslala sem mu dosedaj napisano, da vsaj do tu vidim, če sem na pravi poti. Zaznal je, brez da bi ga vprašala za nasvet, da bo kar težko sedaj izvesti ključno analizo, kaj je torej uporabno, kaj je dobro in kaj slabo v zvezi s tem, kar sem opisala. In mi je dal še en mali namig za naprej, to pa je tisto novo, as čaš. Tudi mi je s tem dal novo motivacijo - zame plodnost. Ma res je en naj naj ljudi na faksu, kjer sem. Ravno zato sem izbrala njega, čeprav mi s tem področje, o čemer pišem, ni tako "dišalo". Celo mi je predlagal, da bi lahko kasneje to nalogo razširla za magisterij. Jok, brate, zdaj je na vrsti moja "dušica", ne pa faks, ki je bil po sili razmer.

Hvala, kar tako naprej.  :-*

Končno našla pet minut, da se javim...
Ful vesela za tebe, le tako naprej  :laugh:
Jaz pa moram še kar precej truda vložit v tarot, je pa prav zanimivo gledat v karte drugi osebi, ko sploh neveš nič ozadja. Ful se moraš poglobit in povezovat in tuhtat in vaaav pravi iziv.
Žal za iziv z Missy trenutno nisem imela časa, ampak vem da še bo priložnost.
Itak lahko ob priložnošti še jaz vržem karte za njo in pol vidim kolk podono bi bilo tvoji napovedi.

Še na hitro eno vprašanje...
V glavi mam neko zadevo, in pol lahko vlečem iz kupčka karto za karto in ob vsaki karti mislim na drugo vprašanje ( za to isto zadevo), naprimer, trenutno stanje, kaj je glaven problem, kako do rešitve, kako se bo končalo,...
Je pametno med vprašanji mešat in uporabljat vse karte, ali v takem primeru lahko sam vlečem?

Lep pozdrav za enkrat

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #251 on: March 13, 2013, 04:45:40 PM »

Še na hitro eno vprašanje...
V glavi mam neko zadevo, in pol lahko vlečem iz kupčka karto za karto in ob vsaki karti mislim na drugo vprašanje ( za to isto zadevo), naprimer, trenutno stanje, kaj je glaven problem, kako do rešitve, kako se bo končalo,...
Je pametno med vprašanji mešat in uporabljat vse karte, ali v takem primeru lahko sam vlečem?

Lep pozdrav za enkrat

Lahko se odločiš po svojem občutku. Osebno recimo za eno zadevo vlečem karte, brez da vmes mešam. Zamislim si situacijo, nato tudi postavim različna vprašanja v zvezi s tisto situacijo, če jih seveda nekdo ne precizira sam. Pa ne sme biti preveč vprašanj, hehe, se mi je že zgodilo, da sem o isti zadevi vprašala več vprašanj, pa na koncu pozabila, kaj že  ;D

Ja ni blema, bom jz pogledala Missy, nekaj sem že pripravila. Tarot je itak najbolj fajn gledat, ko smo res sproščeni in imamo čas.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #252 on: March 13, 2013, 05:46:32 PM »
Bom jaz pogledala ... Danes imam čas pa še samo za na rit sem še ...  :laugh:
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #253 on: December 22, 2013, 04:28:27 PM »
Bom kar sem postnila, ker rabim en namig, povezan s tarot kartami.
Vem, da obstaja ena tema, kjer sem si/smo si lani izračunali karto za leto 2013....
bi si rada izračunala še za letošnjo leto, ampak ne najdem teme ?

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #254 on: December 22, 2013, 06:17:51 PM »
Bom kar sem postnila, ker rabim en namig, povezan s tarot kartami.
Vem, da obstaja ena tema, kjer sem si/smo si lani izračunali karto za leto 2013....
bi si rada izračunala še za letošnjo leto, ampak ne najdem teme ?

Oj Lisa, kar v tej temi. Na strani 6 je najprej Taja6 postnila, potem smo pa še naprej razvijale izračune.  :D