Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #255 on: May 07, 2009, 07:55:22 AM »
Potrebujem malo napotkov. Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #256 on: May 07, 2009, 10:37:37 AM »
Jaz pa bi prosila za malo pomoči pri angelski karti OPAL. Zadnje čase se mi namreč kar pogosto odpira.
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #257 on: May 07, 2009, 07:50:30 PM »
Potrebujem malo napotkov. Hvala  :-*

Draga Jane,

Morda se ti to obdobje zdi še posebno težavno, vendar vedi, da se ti ponujajo pomembne življenjske priložnosti. Najbrž si jih že prepoznala, zdaj potrebuješ le še pogum, da zaplavaš v neznano in zaupaš z vsem svojim srcem, da so bo vse dobro izšlo. Ne vem, kakšno je tvoje ljubezensko življenje, vendar karte kažejo, da je resnična ljubezen že prisotna v njem. Če želiš to energijo še dodatno spodbuditi se poveži s svojim notranjim otrokom, da obudiš lastno igrivost, lepoto, smeh in si kdaj kaj dobrega tudi podariš, saj si to zaslužiš. Če se že nahajaš v razmerju pa te vesolje opozarja, da prenehaš stvari tako pogojevati, s čimer sebe in partnerja preveč omejuješ. Ne deluj iz ega, temveč iz svojega višjega jaza, ki je brez obsojanj, kritiziranja in omalovaževanja. Sprejemaj ljudi kot sebi enake in ne kot delčke, ki so ločeni od tebe. Čeprav te lahko zunanjost preslepi, smo v biti vsi eno.

Z ljubeznijo,
Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #258 on: May 08, 2009, 12:39:04 PM »
Hvala Gaja, kako angelčki vedno vedo  :-*  :-*  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #259 on: May 08, 2009, 02:32:35 PM »
Hvala Gaja, kako angelčki vedno vedo  :-*  :-*  :-*

Prosim. Saj si tudi ti vedela, ampak si potrebovala potrditev. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #260 on: May 08, 2009, 04:14:22 PM »
Enu pikič me skrbi moje zdravje, bi prosim katera vprašala angelčke kako je s tem. Hvala že vnaprej :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #261 on: May 08, 2009, 07:19:14 PM »
Enu pikič me skrbi moje zdravje, bi prosim katera vprašala angelčke kako je s tem. Hvala že vnaprej :-* :-* :-*

Draga Tejka,

V tem obdobju predvsem čuvaj mehur, jajčnike in ledvice.
Dovolj počivaj, poslušaj svoje telo. Je verjetno, da imaš kaj z žilami/ ožiljem. Masiraj si noge in jih imej povzdignjene kolikor se da.
Morda bi skrbi predala angelom. Tvoje želje se uresničujejo v zakolisju. Ne delaj si nepotrebnih skrbi. Strah, jeza, potlačena čustva povzročajo spremembe v krvnem tlaku in še kaj (morda žolč (?)). Drugače je nasploh vse ok, če le kontroliraš misli. Gibanje na zraku, v naravi ti dobro dene, resetira dušo in telo.  ;)

S srcem zate,  :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #262 on: May 09, 2009, 12:53:11 AM »
Sama sumim točno ta "spodnji dom" ;). Me ne boli ali kaj, samo mi "nekaj pravi", da ni 100%. Moja osebna zdravnica sumi, da mi je ob prometni stisnilo tudi ledvico in imam že papirček za vodo, samo čakamo konec določenih dni ;) ginekolog/inja je pa v iskanju (moja je šla v tujino - na boljše upam zanjo, ker je res super dr.) Sporočim kako in kaj.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #263 on: May 09, 2009, 08:48:06 AM »
Sama sumim točno ta "spodnji dom" ;). Me ne boli ali kaj, samo mi "nekaj pravi", da ni 100%. Moja osebna zdravnica sumi, da mi je ob prometni stisnilo tudi ledvico in imam že papirček za vodo, samo čakamo konec določenih dni ;) ginekolog/inja je pa v iskanju (moja je šla v tujino - na boljše upam zanjo, ker je res super dr.) Sporočim kako in kaj.

Torej se pusti presenetiti.  ;)
Zdajle sem še pa Boginje potegnila na plano in se mi ponudila Ostara- Plodnost.  ;) Komentar prepustim tebi.  ;)  :D

objem zate :-*   ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #264 on: May 09, 2009, 12:12:33 PM »
Bohnedaj, sem bila preslikana z rentgenom čez in čez po prometni, dvomim, da bi bilo ok... Pa zdi se mi, da sta 2 čisto dosti :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #265 on: May 09, 2009, 12:18:54 PM »
Bohnedaj, sem bila preslikana z rentgenom čez in čez po prometni, dvomim, da bi bilo ok... Pa zdi se mi, da sta 2 čisto dosti :)

Če praviš ne, je potem to pač ne.  ;)
Če se ti zdi, ... potem je tu še eden. No, ne takoj, eden pa le še.  ;) In pusti času čas.  ;)  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #266 on: May 09, 2009, 01:25:32 PM »

Če praviš ne, je potem to pač ne.  ;)
Če se ti zdi, ... potem je tu še eden. No, ne takoj, eden pa le še.  ;) In pusti času čas.  ;)  :-*
He, he bom pustila :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #267 on: May 09, 2009, 08:35:37 PM »

Draga Tejka,

Dovolj počivaj, poslušaj svoje telo. Je verjetno, da imaš kaj z žilami/ ožiljem. Masiraj si noge in jih imej povzdignjene kolikor se da.
Morda bi skrbi predala angelom. Tvoje želje se uresničujejo v zakolisju. Ne delaj si nepotrebnih skrbi. Strah, jeza, potlačena čustva povzročajo spremembe v krvnem tlaku in še kaj (morda žolč (?)). Drugače je nasploh vse ok, če le kontroliraš misli. Gibanje na zraku, v naravi ti dobro dene, resetira dušo in telo.  ;)

Nelly18, malo me firbec matra.....s kako tehniko  oz. s kakimi kartami ugotavljaš organe, ki ne funkcionirajo. Me je fasiciniral ta post :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: May 10, 2009, 09:58:05 AM »

Draga Tejka,

Nelly18, malo me firbec matra.....s kako tehniko  oz. s kakimi kartami ugotavljaš organe, ki ne funkcionirajo. Me je fasiciniral ta post :-*

Angelska intuicija, skeniranje telesa. Najprej se preko angelov in vodnikov povežem z osebo. Ni pa vedno nujno, da dobim toliko informacij.  ;) Predvsem pa se prepustim in prisluhnem vsem oblikam informacij. Včasih niti vem ne kaj pomenijo, a jih predam naprek, ker oseba sigurno ve kaj s tem početi.  ;)
Aja, organi vsi funkcionirajo, odvisno je le kako.

Pa hvala za kompliment.  :) :-*

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #269 on: May 10, 2009, 06:11:04 PM »
Pozdravljeni!

A lahko še jaz malo povprašam angele, kaj mi pravijo v bodoče?
Imam nek projek v mislih, iščem pomoč a se bojim vprašat , bojazen- odklon. Kaj mi pravijo a se bom odločila, kako bo?
by luana :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI