Potem mogoče le ne bom kar ostala sama tam ...
Obremenjujem se s 1000 vprašanji, da sem kot zombi, ker nisem nič spala. Pa čudno čustvujem. Vsekakor gre za pretres.
Saj sem hotela to, zdaj imam, potegnit moram čimveč iz tega. Saj sem govorila, da grem do konca.
Bližnje okolje mogoče zaradi tega, ker podjetje sodeluje z okoliškimi podjetji. Gostje so večinoma tujci, high society, ker je to luxuzen hotel ...
Plan je, da ne bom popuščala in sklepala kompromisov. Pred časom bi to storila, zdaj imam pa meje, in če meje prvič spustiš, je konec. Če bi se vse že prvič izšlo, bi čisto drugače gledala na vse skupaj - da se moram podredit, da sem jaz tista, ki se ji dela usluga. Zdaj gledam drugače - da sem zaželjena, da sem spoštovana in občutek imam, kot da sem že na nekem položaju, pozicionirana kot sposoben človek in bom lahko tudi sama odrejala kaj "ja" in kaj "ne". Tisto, ko ti ni treba več delat vtisa na nekoga, da bi ga prepričal ...
Vesela bom tvojega mnenja: misliš, da mi lahko uspe in bom zadovoljna, ali bom pogorela? 
Kot sem napisala: ob upoštevanju saturna (pravil, ne togost in zategnejneost, ampak spoštovanje pravil, upoštevanje zakonov, biti prizemljen, prevzemati odgovornost) ter sprejemanje odprtosti in dovzetnosti za novitete, napredek, sprejemanje novih idej, to je formula za tvoj uspeh.
Vedno mislim, da nam lahko uspe, vedno imamo možnost, verjemi vanjo in uspelo ti bo!
Drugače pa ti t jupitra naredi opozicijo na N jupitra tam konec avgusta

Ne boj se, svojega plutona izkoristi za moč in ne nemoč. Pri plutonu je vedno vprašanje moči oz. nemoči in ko nas njegove sence zagrabijo, potem se v nas prebudi milijon strahov, vse je temno tam doli v močvirju, tam doma pri plutonu, nič ne vidimo...ampak ravno v sprejemanju vseh teh strahov, teh temačnih naših senc, tam, ravno tam je naša plutonska moč, zato jo vzemi v roke in je ne daj drugim
Sama vedno pravim, da zares močen je tisti človek, ki se zaveda svoje lastne nemoči in jo tudi lahko prizna, jo sprejme in če je potrebno tudi prosi za pomoč...Tako deluj in moč bo tvoja