Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 62859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #195 on: July 22, 2014, 02:17:37 PM »
Maja, da te ne bom slučajno prišla zbrcat v tarčo!

Alo, kako lahko sploh misliš, da boš pogorela?! Si izjemno sposobna, motivirana, pridna, marljiva. Da ne slišim slučajno, da bi pogorela, kaj se to pravi??

Vem, da ne odnehaš tako hitro, da se potrudiš in vedno vse vložiš v nekaj. Vem pa tudi, da te črne misli hitro minejo, samo pustit moraš, da gredo mimo.

Jaz ne mislim, jaz VEM, da ti bo uspelo.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #196 on: July 22, 2014, 02:30:48 PM »
Potem mogoče le ne bom kar ostala sama tam ...
Obremenjujem se s 1000 vprašanji, da sem kot zombi, ker nisem nič spala. Pa čudno čustvujem. Vsekakor gre za pretres.
Saj sem hotela to, zdaj imam, potegnit moram čimveč iz tega. Saj sem govorila, da grem do konca.
Bližnje okolje mogoče zaradi tega, ker podjetje sodeluje z okoliškimi podjetji. Gostje so večinoma tujci, high society, ker je to luxuzen hotel ...
Plan je, da ne bom popuščala in sklepala kompromisov. Pred časom bi to storila, zdaj imam pa meje, in če meje prvič spustiš, je konec. Če bi se vse že prvič izšlo, bi čisto drugače gledala na vse skupaj - da se moram podredit, da sem jaz tista, ki se ji dela usluga. Zdaj gledam drugače - da sem zaželjena, da sem spoštovana in občutek imam, kot da sem že na nekem položaju, pozicionirana kot sposoben človek in bom lahko tudi sama odrejala kaj "ja" in kaj "ne". Tisto, ko ti ni treba več delat vtisa na nekoga, da bi ga prepričal ...

Vesela bom tvojega mnenja: misliš, da mi lahko uspe in bom zadovoljna, ali bom pogorela?  :blank:

Kot sem napisala: ob upoštevanju saturna (pravil, ne togost in zategnejneost, ampak spoštovanje pravil, upoštevanje zakonov, biti prizemljen, prevzemati odgovornost) ter sprejemanje odprtosti in dovzetnosti za novitete, napredek, sprejemanje novih idej, to je formula za tvoj uspeh.
Vedno mislim, da nam lahko uspe, vedno imamo možnost, verjemi vanjo in uspelo ti bo!
Drugače pa ti t jupitra naredi opozicijo na N jupitra tam konec avgusta ;)
Ne boj se, svojega plutona izkoristi za moč in ne nemoč. Pri plutonu je vedno vprašanje moči oz. nemoči in ko nas njegove sence zagrabijo, potem se v nas prebudi milijon strahov, vse je temno tam doli v močvirju, tam doma pri plutonu, nič ne vidimo...ampak ravno v sprejemanju vseh teh strahov, teh temačnih naših senc, tam, ravno tam je naša plutonska moč, zato jo vzemi v roke in je ne daj drugim ;)
Sama vedno pravim, da zares močen je tisti človek, ki se zaveda svoje lastne nemoči in jo tudi lahko prizna, jo sprejme in če je potrebno tudi prosi za pomoč...Tako deluj in moč bo tvoja ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #197 on: July 22, 2014, 02:33:29 PM »

Alo, kako lahko sploh misliš, da boš pogorela?! Si izjemno sposobna, motivirana, pridna, marljiva. Da ne slišim slučajno, da bi pogorela, kaj se to pravi??

Vem, da ne odnehaš tako hitro, da se potrudiš in vedno vse vložiš v nekaj. Vem pa tudi, da te črne misli hitro minejo, samo pustit moraš, da gredo mimo.

Podpišem.

Saša, jaz bom levo tarčnico zbrcala, ti pa desno. Zmenjeno?  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #198 on: July 22, 2014, 02:39:41 PM »

Podpišem.

Saša, jaz bom levo tarčnico zbrcala, ti pa desno. Zmenjeno?  :D

Zmenjeno.   :D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #199 on: July 22, 2014, 02:53:07 PM »
Kar brcnita v moj Gluteus Maximus, če hočeta imet polomljene prste na nogah.  8) :P

Kolebam zaradi vseh obveznosti, odrekanj ... Delavnik ne bo običajen. Ker sem že od nekdaj v tem, vem, kako izgleda, in ne bom vsega svojega časa investirala v garanje.

Sanjalka, kaj pa prinaša ta  :J?
Vsak dan si bom prebrala tvoje napotke in jih ozaveščala.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #200 on: July 22, 2014, 03:10:34 PM »
Kar brcnita v moj Gluteus Maximus, če hočeta imet polomljene prste na nogah.  8) :P

Kolebam zaradi vseh obveznosti, odrekanj ... Delavnik ne bo običajen. Ker sem že od nekdaj v tem, vem, kako izgleda, in ne bom vsega svojega časa investirala v garanje.

Sanjalka, kaj pa prinaša ta  :J?Vsak dan si bom prebrala tvoje napotke in jih ozaveščala.

Pomoč in priložnosti s strani drugih, v odnosih...
Ko te pluton zagrabi v vsej svoji moči in ti jo hoče odvzeti, se spomni na to, da so to samo tvoji strahovi, tvoje sence, ki ti jih ozavešča, jih ljubeče sprejmi in jim daj veljavo... Ne potlači jih, zelo dobro je o teh strahovih govoriti, če le lahko komu...
Takoj, ko to sprejmemo, ti strahovi popustijo in postanejo naši zavezniki...
Glavo pokonci in gremo naprej, nimaš kaj izgubiti, lahko samo dobiš...!!!če ne drugega pa novo izkušnjo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #201 on: July 22, 2014, 06:00:40 PM »

Svetujem ti, da ne poskušaš brcniti nazaj, ker iz moje tarče noge ne boš izvlekla.  :laugh:

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #202 on: July 22, 2014, 06:29:16 PM »

Svetujem ti, da ne poskušaš brcniti nazaj, ker iz moje tarče noge ne boš izvlekla.  :laugh:

HAHA  :D 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #203 on: July 22, 2014, 07:44:09 PM »

HAHA  :D 8)

Puding tarča Dr. Oetker.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #204 on: August 17, 2014, 03:16:31 PM »
Je retro Merkur v natalu lahko pokazatelj nepoboljšljivega nostalgika?

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #205 on: August 21, 2014, 09:09:16 AM »
Meni je nekdo (ne vem al Tea, al pa Sanjalka) enkrat rekla, da se  pri meni v karti vidi da je bil (bi lahko bil) v preteklosti nek splav.
Ne da bi sicer jaz vedela zanj,... pa glede na to da trenutno delamo na vseh mogocih nacinih da zanosimo, bi me samo zanimalo.

Kdaj v preteklosti se je to zgodilo? Ce se da pogledati ali videti?

Da malo pobrskam po spominu, ce bi se morebiti spomnila kaksnega neljubega dogodka ki me je spravil v bolnico.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #206 on: August 21, 2014, 09:12:39 AM »
Meni je nekdo (ne vem al Tea, al pa Sanjalka) enkrat rekla, da se  pri meni v karti vidi da je bil (bi lahko bil) v preteklosti nek splav.
Ne da bi sicer jaz vedela zanj,... pa glede na to da trenutno delamo na vseh mogocih nacinih da zanosimo, bi me samo zanimalo.

Da malo pobrskam po spominu, ce bi se morebiti spomnila kaksnega neljubega dogodka ki me je spravil v bolnico.

ni nujno, da si bila v bolnici
lahko je šlo čist tko mimo kot močnejša mns
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #207 on: August 21, 2014, 09:16:15 AM »

ni nujno, da si bila v bolnici
lahko je šlo čist tko mimo kot močnejša mns

Aha... ma videt se za nazaj ne da tocno kdaj cca bi to lahko bilo?(samo leto)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #208 on: August 21, 2014, 09:50:13 AM »
Vidka, saj ni pomembno. Kar je bilo, je bilo. Jaz imam v natalu že zapisano, da bo do tega prišlo, vključno z operacijo -  :Ve  :op  :Lu.

Velikokrat res sami ne vemo, kako gre skozi. Saj nekako ni važno, kdaj je bilo...
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #209 on: August 21, 2014, 10:00:52 AM »
Sasa to imas prav, velikokrat ne vemo, da je tega prislo. Res je preteklost.
Nekako mi je presinilo misli, ker grem jutri na nek ponoven pregled itd...