Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #90 on: March 30, 2015, 03:57:25 AM »
Nič zame.  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #91 on: March 30, 2015, 04:06:12 AM »
Ah Pikica :) :)   saj zate je bilo zadnjič.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #92 on: March 30, 2015, 05:54:35 AM »
Uf, tokrat pa jz najdem veliko možnosti v prvem delu sporočila. Pobarvala sem se ravno v soboto, temnejša sem zadnje čase, včasih blond... :-X Bom pazila. Hvala Andres.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: March 30, 2015, 06:16:25 AM »

Ena, ki je kot otrok batine dobila, najbrž od očeta ima zdaj sranje v zvezi.  Mogoče on sploh ni nič kriv ampak je to oče.  Sicer pa jaz nisem razsodnik in ne morem in nočem posegati v partnerstvo ali batine.    Zate ali za vaju bi bilo idealno če bi se malo umaknila iz domačega okolja, torej gresta nekam zase.  Ravno tako bi bilo fino da staršev pred in po tem ne obiskujeta čisto nič.

V vmesnem času se lahko zgodi da vama poči guma.  Toda leva zadnja je potrebna pregleda. Temeljitega. 
Če vama ta odmik ne bo pomagal je eden od vaju že bolan. in je to rešlivo zelo težko, ker vedno ta bolani blokira nek napredek, kar je naravnost stavek iz Biokibernetike. 

Hmmm tuki se delno prepoznam, do fotra in batin samo sranja v partnerstvu nimam. Midva se zadnje case res stekava. Ali je mozno, glede na prepir vceraj ( v zaprtem delu foruma ) z mamo da ima foter pac veliko prstov vmes. Na kar me je opozorila tasca. In je pac za naju z mozem opozorilo, da ne hodiva tja?! Da ne bo tako, kot je bilo pred BK?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #94 on: March 30, 2015, 07:24:12 AM »

Andres

:)
Jaz pa še vedno nisem prevetrila oddelka s čistili. Je še čas?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: March 30, 2015, 08:35:40 AM »
Danes bo imela sporočilo samo ena. Ah, te stvari so čisto odvisne. Kakor se mi dvigne pač. :)

Tista, ki si je pofarbala lase in je imela prej blond, ali ne čisto blond, zdaj pa je temnejša. Toda ne črna ima neko žensko, ki ji želi slabo.  To je isto kot čarovnica v starih časih. vsa neka lepa je in hinavska, slini se, dobro govori, toda herpesa ima kolikor hočeš.   Škoda, ker ti za to žensko niti ne več kakšna je v resnici njena prava narava. Le pomislila si že, da  mogoče ji pa le ni za verjeti. In res ji ni.  Predvsem bi ti ta ženska desca prevzela in manipulirala če ji poveš preveč tvojih osebnih stvari.  Torej moraš lagati  Prepoznala jo boš tako da te bo povabila na njen sedež. To pomeni, da bo to v njen avto, k njej domov, ali v lokal kamor redno hodi.  Ti se le odzovi, le če boš pamteješa od nje.  Na tvojem mestu bi jaz šel tja, vendar s pozornostjo kaj je na stvari in kam taco moli.    Toda resnično opozarjam, da se privat tvojhih stvari nič ne govori pri tej ženski.  V 24 urah bodo vedele še tri druge. 

Ena, ki je kot otrok batine dobila, najbrž od očeta ima zdaj sranje v zvezi.  Mogoče on sploh ni nič kriv ampak je to oče.  Sicer pa jaz nisem razsodnik in ne morem in nočem posegati v partnerstvo ali batine.    Zate ali za vaju bi bilo idealno če bi se malo umaknila iz domačega okolja, torej gresta nekam zase.  Ravno tako bi bilo fino da staršev pred in po tem ne obiskujeta čisto nič.

V vmesnem času se lahko zgodi da vama poči guma.  Toda leva zadnja je potrebna pregleda. Temeljitega. 
Če vama ta odmik ne bo pomagal je eden od vaju že bolan. in je to rešlivo zelo težko, ker vedno ta bolani blokira nek napredek, kar je naravnost stavek iz Biokibernetike. 

Ena je bila v torek precej potrebna. Ker je od takrat minilo že šest ni, se je v vmesnem času že potešila.  Čudno, morda je bilo to celo v avtu. A naj bo. No ta ima srečo in bi ji priporočal, če igra kaj na srečo.   Lahko celo da en listek od lota za izpolniti mami ali sestri.  Sicer pa jo doleti tudi drugačna sreča, ne le tista na lotu.   

Upam, da se najdete tu notri.

Andres

Hm, barvam se na svojo naravno barvo, to je temno že nekaj časa, prej sem bila res blond, tako da ne vem ali to tudi velja.
Druga, ja sem dobila batine tudi od očeta, občasno imam probleme v odnosu, vendar se nekako že postavljam zase in je napredek, tako da tudi to ne vem, če je zame.
Tretja, ja potešena sem bila v teh vmesnih 6-ih dneh, je pa res, da ne v avtu :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: March 30, 2015, 09:54:54 AM »
Jst sem pa pomoje una od torka.  :laugh: Samo ni bilo v avtu.  :P
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #97 on: March 30, 2015, 03:15:06 PM »
Uf, tokrat pa jz najdem veliko možnosti v prvem delu sporočila. Pobarvala sem se ravno v soboto, temnejša sem zadnje čase, včasih blond... :-X Bom pazila. Hvala Andres.

joj Rena, pol pa nimava sam roj. dan skup, še z barvami las sva usklajeni  :laugh:
Včasih blond, zadnje čase pa tut bolj temnejša (pa ne temna)  ;D
Tako da - paziva se čarovnic!  ;D
Povabilo na kavo sem pa tut že dobila...in jo zavrnila tralala!

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #98 on: March 30, 2015, 06:19:39 PM »
joj Rena, pol pa nimava sam roj. dan skup, še z barvami las sva usklajeni  :laugh:

A res? Maš tudi modre očke?  :-*

V bistvu se mi s tem sporočilom potrjuje dosedanja intuicija. Edino močno dvomim, da bi cikala na dedca, bi pa znala vplivat na drugo sfero odnosov... Glede na zadnji stavek, da v 24 urah še 3 druge izvedo, če povem kaj osebnega, pa zdaj celo kolebam med dvema. Kakorkoli, to mi je samo potrditev razmišljanja, da samo  "elegantno uradna" konverzacija...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #99 on: March 30, 2015, 07:41:35 PM »
O ja Rena, imam prav tako modre očke  ;D
ponosna, zelo!  :laugh:

No pri meni pa je v bistvu tako, da brez dvoma lahko potrdim, da je ena " frendica"  mogoče malo preveč navdušena nad mojim.  mogoče se niti sama ne zaveda, da je to navdušenje preveč očitno,...
Je pa res, da sem si vseen potihoma mislila, da ne more bit taka " čarovnica"
Pa še hudo kafetarska je! Sem pa tudi tu nekak verjela, da kljub temu ni poštar...
Aj jaj jaj
Tako da ja...pri men klapa.

In Andres , hvala za opozorilo  :-*
( v primeru, da je namenjeno meni, pa tut če ni...previdnost itak ne škodi  ;D )

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: March 30, 2015, 08:19:53 PM »
A pol je tvoja frendica, da je blizje tvojemu mozu? Tema....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: March 31, 2015, 01:56:48 AM »

Andres

:)
Jaz pa še vedno nisem prevetrila oddelka s čistili. Je še čas?

Sem že pozabil kaj sem tistikrat napisal. Poskusi. Mogoče pa le imaš še nekaj časa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #102 on: March 31, 2015, 01:58:13 AM »

Hmmm tuki se delno prepoznam, do fotra in batin samo sranja v partnerstvu nimam. Midva se zadnje case res stekava. Ali je mozno, glede na prepir vceraj ( v zaprtem delu foruma ) z mamo da ima foter pac veliko prstov vmes. Na kar me je opozorila tasca. In je pac za naju z mozem opozorilo, da ne hodiva tja?! Da ne bo tako, kot je bilo pred BK?

Potem pa to nisi ti, če imaš en del zapisa pisan zate drug pa ne. Še več jih je takih, ki so batine dobile.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #103 on: March 31, 2015, 02:04:36 AM »
O ja Rena, imam prav tako modre očke  ;D
ponosna, zelo!  :laugh:

No pri meni pa je v bistvu tako, da brez dvoma lahko potrdim, da je ena " frendica"  mogoče malo preveč navdušena nad mojim.  mogoče se niti sama ne zaveda, da je to navdušenje preveč očitno,...
Je pa res, da sem si vseen potihoma mislila, da ne more bit taka " čarovnica"
Pa še hudo kafetarska je! Sem pa tudi tu nekak verjela, da kljub temu ni poštar...
Aj jaj jaj
Tako da ja...pri men klapa.

In Andres , hvala za opozorilo  :-*
( v primeru, da je namenjeno meni, pa tut če ni...previdnost itak ne škodi  ;D )

Za prvo sporočilo sta se našle dve.  Previdnost je pač na prvem mestu, četudi sporočilo v celoti ni namenjeno tebi ali tisti drugi. Kakor koli po moje da v tem primeru lahko celo za dve drži.     Ampak ne čisto do potankosti.             

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #104 on: March 31, 2015, 02:07:01 AM »

A res? Maš tudi modre očke?  :-*

V bistvu se mi s tem sporočilom potrjuje dosedanja intuicija. Edino močno dvomim, da bi cikala na dedca, bi pa znala vplivat na drugo sfero odnosov... Glede na zadnji stavek, da v 24 urah še 3 druge izvedo, če povem kaj osebnega, pa zdaj celo kolebam med dvema. Kakorkoli, to mi je samo potrditev razmišljanja, da samo  "elegantno uradna" konverzacija...

Točno. Samo uradne stvari se govorijo in tisti pogovori iz cajtenga kot je v teh dneh Germanwings recimo.  Vse ostalo je tvoje.   :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858