Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #225 on: October 01, 2015, 08:15:24 AM »

Služba ali denar. Eni so to obeta.  Očitno je to tista ki ima počen blatnik na avtu ali ni obvezno da je počen. Lahko samo da si ga je natančneje ogledovala.   Mogoče je avto modre barve.

Andres

Joooj, tale pa bi lahko bila jaz  :laugh:
Dva dni nazaj sem sparkirala preveč blizu robnika ( z prednjim delom)  pred banko, in je kar orink zaškripalo. Avto sem postavila nazaj in šla preverjat blatnik. Res sem ga temeljito pregledala. Še z roko sem probala, če se slučajno maje.
Pa tudi počen je, mimogrede...
Ni pa moder, ampak srebrn.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #226 on: October 01, 2015, 08:16:03 AM »
Ena naša ima novega desca ali ljubimca. Ne vemo še točno kakšna verzija partnerstva to bo, skratka tebi očitno paše.   Niti ne bom oporekal, da je to kot že nekajkrat en hinavec z brki.  Ta mora biti čisto v redu dečko. Predvsem  če bi lahko pojedel pol limone hitreje kot ti.  Tekmujta torej.

Druga ima nekje vodo. Morda se samo toči, morda pa ji je šla kakšna cev od pralnega ali pomivalnega stroja ali ji je celo sekret počil. 
Ta ženska potrebuje nasvet mame ali tate.  Pogovor bo dovolj.   Istočasno se bo v družbi še z dvema zadrževala. Eni verjame druga se ji zdi malo hinavska. Vzemi na zalogo tudi besede tiste ki ni hinavska. Ali po čutu pač.

Služba ali denar. Eni so to obeta.  Očitno je to tista ki ima počen blatnik na avtu ali ni obvezno da je počen. Lahko samo da si ga je natančneje ogledovala.   Mogoče je avto modre barve.

Andres

Sluzba! Služba! Služba! Naj je to zame... Je lahko avto srebrne barve? Nima počenega blatnika, ga je pa mož danes oddal v redni servis in bo menjava olja, pa nekih rednih zadev, to dedci bolj veste, ala kak jermen, črpalka...neki sem ujela mimogrede, samo jz na to ne trzam. Služba pa celo na dva konca razmišljam in sem čist razdvojena...  ??? :o

Glorči...a še barva avta? Si deliva, saj si rojstni dan tudi  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #227 on: October 01, 2015, 08:50:01 AM »
Ena naša ima novega desca ali ljubimca. Ne vemo še točno kakšna verzija partnerstva to bo, skratka tebi očitno paše.   Niti ne bom oporekal, da je to kot že nekajkrat en hinavec z brki.  Ta mora biti čisto v redu dečko. Predvsem  če bi lahko pojedel pol limone hitreje kot ti.  Tekmujta torej.

Druga ima nekje vodo. Morda se samo toči, morda pa ji je šla kakšna cev od pralnega ali pomivalnega stroja ali ji je celo sekret počil. 
Ta ženska potrebuje nasvet mame ali tate.  Pogovor bo dovolj.   Istočasno se bo v družbi še z dvema zadrževala. Eni verjame druga se ji zdi malo hinavska. Vzemi na zalogo tudi besede tiste ki ni hinavska. Ali po čutu pač.

Andres

Jaz sem lahko ta, ki ima pocen blatnik. Avto je sicer crn
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: October 01, 2015, 09:23:54 AM »
Jaz imam avto temno modre barve.  ;D
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #229 on: October 01, 2015, 09:56:23 AM »
He he he Rena  :laugh:
...sam očitno mamo pa (skoraj) vsi težave z blatniki  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #230 on: October 01, 2015, 10:04:17 AM »
Ja, kako pa vozite!?  :P
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #231 on: October 01, 2015, 10:06:02 AM »
Ja, kako pa vozite!?  :P

Ja, Maja, kaj to vprašaš, drugi slabo vozijo in se v nas zaletavajo, a ne  ;) ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #232 on: October 01, 2015, 10:07:05 AM »
Ja, kako pa vozijo?  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #233 on: October 01, 2015, 10:08:46 AM »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #235 on: October 01, 2015, 02:35:47 PM »

Andres

Joooj, tale pa bi lahko bila jaz  :laugh:
Dva dni nazaj sem sparkirala preveč blizu robnika ( z prednjim delom)  pred banko, in je kar orink zaškripalo. Avto sem postavila nazaj in šla preverjat blatnik. Res sem ga temeljito pregledala. Še z roko sem probala, če se slučajno maje.
Pa tudi počen je, mimogrede...
Ni pa moder, ampak srebrn.

Nikoli nisem rekel, da sem nezmotljiv.  Verjetno boš prava.   Poskusaj dobiti  denar ali napredovati v službi ali nekaj kar ima veze s tvojim  preživljanjem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #236 on: October 01, 2015, 02:37:39 PM »

Andres

Sluzba! Služba! Služba! Naj je to zame... Je lahko avto srebrne barve? Nima počenega blatnika, ga je pa mož danes oddal v redni servis in bo menjava olja, pa nekih rednih zadev, to dedci bolj veste, ala kak jermen, črpalka...neki sem ujela mimogrede, samo jz na to ne trzam. Služba pa celo na dva konca razmišljam in sem čist razdvojena...  ??? :o

Glorči...a še barva avta? Si deliva, saj si rojstni dan tudi  :-*

Sem pred tvojim prebral post od Glorie.  Zdaj sem mal v dvomih katera naj bi bila prave.   Mogoče sta obe, kar me nebi začudil. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #237 on: October 01, 2015, 02:37:59 PM »

Andres

Matr bi blo fino ce bi blo tole zame.   :P Sam k nimam avta. Pa naslednic.  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #238 on: October 01, 2015, 02:39:32 PM »

Andres

Jaz sem lahko ta, ki ima pocen blatnik. Avto je sicer crn

A ti imaš tudi počen blatnik?   Po moje bo drugič podano sporočil tisti, ki nima počenega, se bo hitreje našla.     :)  Ne vem če bo to sporočilo za tebe.   

Sasa. Tudi ne za tebe menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #239 on: October 01, 2015, 03:27:58 PM »
Jz se danes ful sučem in okoli službe in okoli denarja. Samo v smislu, da enega zahtevka nisem oddala in me to lahko ful košta, zdaj pa rešujem situacijo in upam na srečen razplet. Za eno od dveh služb sem pa tudi dobila dodatne info, ki mi odpirajo nov pogled. Tk da, če bo dnar, mogoče ne bo zame, bo pa vsaj rešena moja napaka. Kupim  ;D