Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #270 on: July 02, 2015, 09:28:02 AM »
Kako pridno sanjate...se vam kmalu pridružim  :-*
O ja sanjamo sanjamo  ;D (z zaprtimi in odprtimi očmi  :P )
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #271 on: July 03, 2015, 09:19:44 AM »
Oj tale lunca danes mi je spet pričarala tako lepe sanje  ;D
Sanjala sem fuuuuul zvezdnato nebo. Sedela sem z možem na terasi, in gledala v zvezde.....nakar so v enem trenutku začele (nevem kako naj se izrazim) izgledalo je kot valilnica zvezd. Zvezde so iz ene točke letele ven. Bile so svetle, pisane...neverjetno lepe in zgledalo je kot "zvezdni ognjemet". Spomnim se, da sem prijela telefon in ta čudovit prizor slikala...
Slišala sem, da so tudi pri vseh sosedih vsi zrli v nebo in občudovali ta neverjetn pojav.
Iz vseh koncev in krajev se je slišalo vaaaaaaaaaa, iiiiiiiiiiii, gleeeeeeeeeej, čudovitoooooooo,...... :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #272 on: July 03, 2015, 04:10:46 PM »

...Iz vseh koncev in krajev se je slišalo vaaaaaaaaaa, iiiiiiiiiiii, gleeeeeeeeeej, čudovitoooooooo,...... :laugh:

A Magnifica pa ni bilo zraven?  ;) :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #273 on: July 04, 2015, 08:39:26 AM »

...Iz vseh koncev in krajev se je slišalo vaaaaaaaaaa, iiiiiiiiiiii, gleeeeeeeeeej, čudovitoooooooo,...... :laugh:

A Magnifica pa ni bilo zraven?  ;) :D
:laugh: nee, ni ga bilo  :laugh:
Mi je pa ta " zvezdni ognjemet"  včeraj takooo lepo razsvetlil nebo, da se še sedaj smejem  :P
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #274 on: July 06, 2015, 10:21:13 AM »
Danes se je pa meni sanjalo, da sem noseča (in ne, ne načrtujem tega  :laugh:). Vedela sem, da je nosečnost že precej visoka, ampak se mi niti ni videlo, pa tudi okolica ni opazila - niti niso verjeli, da sem res. Občutek sem imela, da je nosečnost do te stopnje prišla zelo hitro, veliko hitreje, kot po naravni poti. Kot, da bi bila noseča dobesedno "od včeraj". Vse je bilo drugače. Nisem imela občutka, da bom rodila otroka, in ko sem pomislila, kdo je oče, nisem vedela. Niti nisem vedela, kako se je zgodilo, hkrati pa sem imela zavedanje, da to ni prvič (ampak tudi od prej nobenih rojstev otrok, niti se v sanjah nisem počutila kot mati.) :o

Mislim, da so sanje govorile o nekem drugem rojstvu ...  ::)
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #275 on: July 06, 2015, 10:23:47 AM »
Ja, neko drugo rojstvo in tudi "projekt" se lahko temu reče. Se pravi, da ti sanje sporočajo, da se nekaj v tebi rojeva na novo, ne veš, od kod ti moč oziroma od kod izvira (pomanjkanje očeta) in seveda potem naprej od včeraj. Nekaj na hitro. Ker drugi ne opazijo - še verjeli ne bodo na nek način. Počakaj malo, jaz mislim, da se bo še dogajalo.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #276 on: July 06, 2015, 10:28:52 AM »
Jaz tudi mislim, da se nekaj konkretnejšega dogaja znotraj mene.
Vem, da se določene stvari morajo spremenit in da se že spreminjajo ...  :blank:

Vizija je malo nora. Ampak do zdaj se je uresničilo že marsikaj, kar se mi je zdelo noro, zato smatram, da bo življenje že poiskalo pravo pot ...
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #277 on: July 06, 2015, 10:55:00 AM »
Tako je. Vem, da se dogajajo spremembe, pa nobene niso prav prijetne, če tako pogledamo...

Se bo že porihtalo tako, da bo ok.

9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #278 on: July 09, 2015, 07:52:40 PM »
Danes pa sanjala lase..
najprej sanjala bivšega moža, da si je lase pobarval s peroksidom in je imel take rumekasto, oranžne. sem ga vprašala kako to,da so postali takšne barve,saj si jih je včasih tudi barval s peroksidom in so postali takoj beli, blond, sedaj pa takšne barve. Odgovoril mi je,da včasih je dobil peroksid od svojega očeta,sedaj pa očeta ni več in takšnega peroksida ne dobi več, ter da sedaj prodajajo samo še takšnega, s katerim moraš postopek ponoviti večkrat, da na koncu dobiš takšne bele, blond lase. Tisti peroksij je obstajal prej, v času Juge, sedaj pa se ga ne sme več prodajati, ker je bil premočen.Je rekel,da si bo lase pač večkrat pobarval in bo učinek isti.

Ob različnih razlagah za lase imam občutek, da še najbolj drži ta, da so lasje povezava z živalsko naravo in s tem lahko predstavljajo naš izvor, našo prvinskost, naše nagone, moč, adrenalin, ki se sproži, ko smo ogroženi, ko se odzovemo nagonsko, dobimo adrenalinski šut in nesluteno moč. Pa tudi, z lasmi smo lepe, lahko se spogledujemo, v sijočih laseh se odraža zdravje...

In zdaj, nekdo te lase razbarva. Ali gre za prikrivanje najiskrenejših občutkov? Ali gre za nezaceljeno rano, če smo, recimo, dali svoja iskrena čustva na dlan druge osebe? Ali gre za željo po očiščenju (peroksid)? Kje se čuti prizadetost glede preteklosti (Jugoslavija, oče)? Kje bo treba še večkrat in večkrat beliti, da končno zbledi slika, občutek preteklosti? Je mogoče to, da je nekdo včasih še lahko prikrival svojo notranjost, sedaj pa mu to ne uspeva več tako?

no, drugi del sanj je bil, da sem bila na obisku pri prijatelju mojega dragega in sem videla njegovo ženo kako je imela postrižene lase, del las je bil postrižen na kratko, del pobrit in del je imela tak čopek (pribl.5 cm dolg)...ni mi bilo jasno zakaj se je tako postrigla, prej je imela lepe dolge lase...ampak ona je zgledala zadovoljna in tudi njenemu je bilo to čisto všeč. hm v tem delu sanj je bil še insert, ko je ta prijatelj mojega ležal v spalnici, ki so jo naredili delavci mojega. v spalnici je bila dokaj majhna postelja (široka 120 ali 140 cm) in mi je bilo nenavadno, da so naredili tako majhno posteljo,saj sta lastnika te spalnice oba zelo visoka...med posteljo in steno je bilo bolj malo prostora in sem se pohecala,da kako se bo žena tam zrinila mimo, če se slučajno zredi ( v resnici je zelo suha), priajtelj se nasmeji, da ona se že ne bo zredila...

Ej, a si ti to v sanjah pri meni bila? Midva sva v manjši sobi in je med posteljo in steno komaj 20 cm prostora, glih toliko, da bočno prideva mimo  ;D

Lasje in postelja? Premajhna postelja, po tvoje, lastnika pa sta z njo zadovoljna.
Naša prvinskost in prostor, kjer smo varni. V postelji se odpočijemo, zdravimo, rodi se otrok, prostor, kjer se lahko oddahnemo in odpočijemo, celo ljubimo  ;). Kot da te spet skrbi za druge, kako bodo pozdravili svoje slabosti (obriti lasje, skrajšani lasje). Ampak oni se očitno čisto fajn znajdejo s tem, kar imajo. Ima pa ženska še vedno čopek. Čopek pa me vedno spominja na zgodbo o bogu Kairosu, ki je cel obrit, odzadaj pa ima čop. Če ga ne zgrabiš točno takrat, ko ti nastavi čopek, adijo sreča, ker za ostali, pobriti del glave, ga zgrabit več ne gre.

in zadnji del sanj, neka znana politična oseba (ne vem katera) je imela prav pobrito glavo, tako na cm in smo se pogovarjali pa sem komentirala, da sem presenečena, da na takšnem položaju nosi takšno frizuro in me sodelavka (ki je zelo politično verbalno aktivna) nadere, da kaj ima frizura s funkcijo in da to sploh ni pomembno...saj res ni, zato mi je bilo čudno, da sem v sanjah tako razmišljala....
Skratka v sanjah se je moj bivši barval, kar se v resnici nikoli ni in tudi sedaj se ne, sedaj je že siv.
Potem žena prijatelja s 3 nivoji frizure in ta politična oseba s pobrito frizuro...
V resnici temu nikoli ne bi dajala pozornosti.

Lasje in politika... Za politike menimo, da so lažnivi, da predstavljajo moč, avtoriteto... Se ti zdi, da bi morala bit močnejša, bolj avtoritativna, bolj stat za stališči? Imaš občutek, da dovolj upoštevajo, sprejemajo tvoje znanje, tvoje sposobnosti?

:-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #279 on: July 09, 2015, 08:13:37 PM »
O Majinih sanjah glede torbice, kamenjanja in vožnje na saneh ste že kar predebatirali, zato tukaj nimam kaj dodati. Torbica res pomeni privatnost, intimnost. Dobro si jo obranila, hehe. Glede kamna sem na netu našla celo razlago, da metati kamenje pomeni odkriti skrivnost. In če vse to navežem na potovanje s sanmi, saj to je bila že cela zgodba, kje vse ste potovali. Mislim, da si res nastavljaš novo pot oziroma zastavljaš smer svojega življenja. Zaenkrat razmišljaš o njej, z drugimi pa je še ne želiš deliti.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #280 on: July 09, 2015, 08:17:41 PM »
Majke mi, jaz pa sem danes sanjala, da sem na neki igri (mimogrede) zadela kr dve hiši  ;D
Uuuuu to so sanje  :laugh:

Hm hisa predstavlja nas, naso osebnost.
Ti si dobila kar 2?

Mogoče je to čisto povezano z realnim življenjem in tem, da kupujete hišo? Drugače pa, dvojna osebnost ja  ;D Hitro nam priznaj, kaj še v resnici počneš, pa skrivaš pred nami?  ;D :P Ali pa se igraš z mislijo, da bi nekaj popolnoma spremenila...  :P

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #281 on: July 09, 2015, 08:37:07 PM »
Danes sem imela res zanimive sanje...

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

Kača, simbol spremembe , skrivnosti, nepredvidljivega, modrosti, razuma, zdravljenja… Koliko se upaš sprejemati, predajati, odpirati na področju srčne čakre, torej dajati, sprejemati ljubezen, prepuščati čustvom. Jih želiš kontrolirati, se jim bojiš prepustiti? Ali čutiš, da je čas dozorel in si napredovala?

Noga, dejansko narediti spremembe, stopiti naprej. Kam želiš?

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.

Sanje bi lahko navezala na prejšnje. Na kačo. To kar simbolizira kača, spremembo, levitev, lahko simbolizira tudi rojstvo otroka. Gre za nove začetke, nove projekte. Mislim, da je lahkost poroda znamenje, da se počutiš zrelo in močno, da uresničiš svoje ideje. In kot je Andres napisal...ja....mhmmm....  ;D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #282 on: July 09, 2015, 09:14:01 PM »
Jaz sem pa danes sanjal, da me je eden hotel ustreliti. V enem belem  Mercedezu je imel piško in jo umseril vame, ampak jaz sem mu kar rekel, da naj šus naredi, kar naj.  S tem sem ga prestrašil in sploh ni nič upal, petelin butasti. Potem je nameril v tla in ustrelil. Videl sem, da puščka sploh ni imela metkov ampak kar nekaj notri, neko železje al kaj vem.  Nato je ušel, registracijsko številko sem pa še vedel ko sem se zbudil

Andres

Šele ko sem tretjič brala tvojo pripoved o sanjah, sem zagledala, da tam, kjer sem pričakovala in zato prebrala "puška", v resnici piše piška  :D. In v nekaterih razlagah je puška tudi falični simbol  ;). In naslednjič spet nisi napisal puška, ampak puščka... Tudi lapsus lingue, sicer napisan, včasih kaj pove. Mogoče je kaj, kar bi iz sebe moral izstrelit kot metek, pa se ti še zatika. Mogoče razmišljaj v smeri, kakšna so tvoja najglobja čustva. Koliko je ali ni, tam spodaj, zakopano, ker "mora" pravi moški bit močan in pokončen ter usmerjat svoje življenje (avto) po direktni, čisti, jasni poti (bela barva). Čeprav je to težko, ker življenje ni samo črno belo. Tako se najde pod površjem kaj drugega kot to, kar pričakujemo. Torej, namesto metkov, je bilo v puški kar neko železje.

A veš, da pravzaprav razmišljam, kako živiš v prostem času. Koliko se sprostiš? Ali načrtuješ prosti čas ali si raje spontan? In tako no ...  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #283 on: July 09, 2015, 09:18:42 PM »
Glorija...v novi fazi čiščenja  :D Nadaljujemo s čiščenjem (razlago) ob prvi naslednji priliki, beri: navdihu.  :-* :-* :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #284 on: July 09, 2015, 09:55:49 PM »
Danes sem imela res zanimive sanje...

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

Kača, simbol spremembe , skrivnosti, nepredvidljivega, modrosti, razuma, zdravljenja… Koliko se upaš sprejemati, predajati, odpirati na področju srčne čakre, torej dajati, sprejemati ljubezen, prepuščati čustvom. Jih želiš kontrolirati, se jim bojiš prepustiti? Ali čutiš, da je čas dozorel in si napredovala?

Noga, dejansko narediti spremembe, stopiti naprej. Kam želiš?

A veš, da sem se ravno danes pogovarjala o tem, da nisem več, hm, brezglavo preveč čustvena? No, bolje rečeno je, da sem čustveno zrela. Trenutno imam res veliko sprememb in neurja okoli sebe, pa ostajam mirna, se ne obremenjujem s tem. Pomagam, ampak rečem tudi, ne vem več, kaj naj naredim, da lahko pomagam, ker res ne vem. Stvar ni moja, da se odločim, stvar ni na meni, da govorim, kaj je potrebno. vsak človek je sam odgovoren za svojo usodo. Ko se sedaj spomnim teh sanj ... Kako je ta "kača" šla name, kako me je ugriznila, pa strup ni mogel do mene ...  Točno tako se sedaj počutim, ker praktično vsi iščejo to kačo oz izvor tega neurja, jaz pa lepo mirna.

[/size]

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.

Sanje bi lahko navezala na prejšnje. Na kačo. To kar simbolizira kača, spremembo, levitev, lahko simbolizira tudi rojstvo otroka. Gre za nove začetke, nove projekte. Mislim, da je lahkost poroda znamenje, da se počutiš zrelo in močno, da uresničiš svoje ideje. In kot je Andres napisal...ja....mhmmm....  ;D :-*

Ja, lahko je nov projekt, ker jih imam en kup v teku tudi. Pa četudi se navežem na tisto kačo. Sem nova jaz, brez bremen drugih, brez razdajanja, pa sploh ne vem, kdaj sem taka postala.  :D  Pa mi je všeč. Pa nisem brezčutna, ampak nekje je potrebno potegnit črto.

Če pa sledi tako, kot je napisal Andres, pa tudi ne bi imela nič proti.  :-*
9ZK 674