Glede kamenjanja res ne bi znala točno opredelit, za kaj gre. 
Tudi jaz ne. Sanje ti vsekakor želijo nekaj iz nezavednega sporočiti. Sanjalec je tisti, ki naj začuti kaj mu njegovo nezavedno sporoča....Zato je interpretacija sanj tako zelo subtilna in individualna...
Pojdi vase in se iskreno vprašaj česa te je strah, od kod ta občutek, da se moraš stalno boriti in za vse poskrbeti sama.
Nihče ti ni pomagal, ravno nasprotno, še kamenjali so te.
In tudi drug del sanj govori isto-za vse si morala poskrbeti sama, sama si vodila potovanje (svoje življenje) in vedno si našla elegantno rešitev.
Mogoče ti sanje sporočajo, da se ne rabiš ničesar bati, da rešitev vedno pride.
Življenje je enkrat lepo, enkrat manj lepo, morala si celo skozi eno hišo (hiša predstavlja osebnost človeka), vozila si po dnevu (predstavlja tisti svetli del življenja, naše sončne, lepe lastnosti), vozila si po temi (predstavlja našo temno plat, naše senčne, temne lastnosti), bila je voda (lepa čustva), bilo je blato (slaba, umazana, negativna čustva), vozili ste čez gozd (nekje, kjer se lahko skrijemo, kjer se umaknemo), mesta (kjer smo na ogled, smo razpoznavni), polja (kjer nekaj posejemo in potem rodimo)...Vse simbole si moraš razložiti sama kaj ti predstavljajo, ker gozd lahko predstavlja meni nekaj, tebi nekaj drugega...
Vsekakor sem jaz to začutila kot ogled tvojega lastnega dosedanjega življenja in kako zelo uspešno si do sedaj vse to prepotovala, kako se vedno v življenju najde rešitev, ne glede na to v kakšni življenjski situaciji si se znašla, kako si lahko ponosna nase, da znaš dobro upravljati s svojim življenjem in z vsemi situacijami, ki so se ti na tej življenjski poti zgodile...