Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126058 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #240 on: June 22, 2015, 09:15:40 PM »
Jaz pa se danes ne spomnim sanj, začuda. Ne spomnim se niti, da bi kaj sanjala. To mi ni podobno. Vedno se spomnim sanj in vedno sanjam.
Zato sem prepričana, da se mi je živo sanjalo, da ne sanjam nič.

;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #241 on: June 23, 2015, 09:31:31 AM »
Danes se mi je sanjalo najprej, da so me hoteli oropat, mi iztrgat mojo Desigualovo torbico iz rok ...  :laugh: Pa sem jo tko držala pa jih tepla, da mi niso mogli do živega.

Potem se mi je pa sanjalo, da je nekdo metal kamne vame. Ampak sem se skrila za ograjo in me ni mogel zadet. Najprej je metal manjše kamne, potem cele skale. Nekaj jih je priletelo skozi deske na ograji, nekaj čez, ampak zadelo me ni nič. Potem je ta človek prišel do mene s kamnom v roki, da me bo napadel na blizu, pa sem še jaz vzela kamen in napadla njega. Tudi tu sem jo odnesla brez poškodb.

A me je to  :Sa trkal, ker imam danes povratek, kot sem že omenila v sosednji temi, glede na to, da je skalovje v  :ko domeni ...  ::)

Kaj ti v resnici preddtavlja torbica?
Hm, tole kamenjanje me je spomnilo na Sv. Pismo, ko je Jezus rekel tistim, ki so kamenjali prostitutko, naj prvi vrze kamen tisti, ki je brez greha. No in seveda ga ni nihce.

Torbica, hm. Nekaj sem brala o tem, razmišljala sama ... Je stvar, ki jo nosim s sabo in v njej so stvari, ki so moje privatne. Glede na vire iz interneta, gre pri torbici za intimnost, ženskost, identiteto, zasebnost.

Kamenje ... Hm, no, tale je metal kamenje vame ... Očitno imam jaz greh, on pa ne ...  ;D
Če gledam občutke v sanjah - vsa tematika je bila v smislu, da me nič ne ogroža, oz. če me že ogroža, mi nič ne more (v prvih in drugih sanjah). Občutki so bili mešanica strahu in skrbi ter moči in zaupanja vase na drugi.

Ha, danes spet zanimive in zelo žive sanje.
Redko si jih zapomnim, ko pa si jih, so pa res nekaj posebnega.

Jaz in še nekaj oseb (nisem jih poznala, samo bili so mi domači) smo se vozili s sanmi (sem pa na poti potem srečala nekaj meni poznanih ljubih ljudi). Nekaj časa je bil pod snegom makadam, nekaj časa asfalt ... Naj bi se peljali daleč. Vozili smo po dnevu, po temi, čez polja, skozi gozd, skozi mesto ... 1000 različnih okolij. Celo skozi eno hišo smo morali, da smo se držali poti. Pot je bila enkrat lepa, potem so bile na njej veje, ki smo se jim morali izognit, potem je bila voda ali blato ... In vse to potovanje sem vodila jaz. Bila sem spredaj in vedno sem našla rešitev, kako se najbolj elegantno in udobno izognit vsem oviram.

Je to tvoje zivljenje?

Isto sem pomislila sama. Prebrala sem, da vožnja s sanmi predstavlja igrivo osebnost, kar gre čisto skupaj z mano.  :)
« Last Edit: June 23, 2015, 09:33:33 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #242 on: June 23, 2015, 11:06:52 AM »
Danes se mi je sanjalo najprej, da so me hoteli oropat, mi iztrgat mojo Desigualovo torbico iz rok ...  :laugh: Pa sem jo tko držala pa jih tepla, da mi niso mogli do živega.

Potem se mi je pa sanjalo, da je nekdo metal kamne vame. Ampak sem se skrila za ograjo in me ni mogel zadet. Najprej je metal manjše kamne, potem cele skale. Nekaj jih je priletelo skozi deske na ograji, nekaj čez, ampak zadelo me ni nič. Potem je ta človek prišel do mene s kamnom v roki, da me bo napadel na blizu, pa sem še jaz vzela kamen in napadla njega. Tudi tu sem jo odnesla brez poškodb.

A me je to  :Sa trkal, ker imam danes povratek, kot sem že omenila v sosednji temi, glede na to, da je skalovje v  :ko domeni ...  ::)

Kaj ti v resnici preddtavlja torbica?
Hm, tole kamenjanje me je spomnilo na Sv. Pismo, ko je Jezus rekel tistim, ki so kamenjali prostitutko, naj prvi vrze kamen tisti, ki je brez greha. No in seveda ga ni nihce.

Torbica, hm. Nekaj sem brala o tem, razmišljala sama ... Je stvar, ki jo nosim s sabo in v njej so stvari, ki so moje privatne. Glede na vire iz interneta, gre pri torbici za intimnost, ženskost, identiteto, zasebnost.

Kamenje ... Hm, no, tale je metal kamenje vame ... Očitno imam jaz greh, on pa ne ...  ;D
Hm, kaj ti sploh predstavlja greh? Je zadaj mogoče strah, da bi te drugi tako videli?
Če gledam občutke v sanjah - vsa tematika je bila v smislu, da me nič ne ogroža, oz. če me že ogroža, mi nič ne more (v prvih in drugih sanjah). Občutki so bili mešanica strahu in skrbi ter moči in zaupanja vase na drugi.

Ha, danes spet zanimive in zelo žive sanje.
Redko si jih zapomnim, ko pa si jih, so pa res nekaj posebnega.

Jaz in še nekaj oseb (nisem jih poznala, samo bili so mi domači) smo se vozili s sanmi (sem pa na poti potem srečala nekaj meni poznanih ljubih ljudi). Nekaj časa je bil pod snegom makadam, nekaj časa asfalt ... Naj bi se peljali daleč. Vozili smo po dnevu, po temi, čez polja, skozi gozd, skozi mesto ... 1000 različnih okolij. Celo skozi eno hišo smo morali, da smo se držali poti. Pot je bila enkrat lepa, potem so bile na njej veje, ki smo se jim morali izognit, potem je bila voda ali blato ... In vse to potovanje sem vodila jaz. Bila sem spredaj in vedno sem našla rešitev, kako se najbolj elegantno in udobno izognit vsem oviram.

Je to tvoje zivljenje?

Isto sem pomislila sama. Prebrala sem, da vožnja s sanmi predstavlja igrivo osebnost, kar gre čisto skupaj z mano.  :)
Meni se je zdelo, da gre za zelo pestro življenje, polno doživljanja, občutkov..tako zelo škorpijonska tematika ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #243 on: June 23, 2015, 01:32:16 PM »
Glede kamenjanja res ne bi znala točno opredelit, za kaj gre.  :blank:

9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #244 on: June 23, 2015, 01:59:22 PM »

Tudi jaz ne. Sanje ti vsekakor želijo nekaj iz nezavednega sporočiti. Sanjalec je tisti, ki naj začuti kaj mu njegovo nezavedno sporoča....Zato je interpretacija sanj tako zelo subtilna in individualna...
Pojdi vase in se iskreno vprašaj česa te je strah, od kod ta občutek, da se moraš stalno boriti in za vse poskrbeti sama.
Nihče ti ni pomagal, ravno nasprotno, še kamenjali so te.

In tudi drug del sanj govori isto-za vse si morala poskrbeti sama, sama si vodila potovanje (svoje življenje) in vedno si našla elegantno rešitev.
Mogoče ti sanje sporočajo, da se ne rabiš ničesar bati, da rešitev vedno pride.
Življenje je enkrat lepo, enkrat manj lepo, morala si celo skozi eno hišo (hiša predstavlja osebnost človeka), vozila si po dnevu (predstavlja tisti svetli del življenja, naše sončne, lepe lastnosti), vozila si po temi (predstavlja našo temno plat, naše senčne, temne lastnosti), bila je voda (lepa čustva), bilo je blato (slaba, umazana, negativna čustva), vozili ste čez gozd (nekje, kjer se lahko skrijemo, kjer se umaknemo), mesta (kjer smo na ogled, smo razpoznavni), polja (kjer nekaj posejemo in potem rodimo)...Vse simbole si moraš razložiti sama kaj ti predstavljajo, ker gozd lahko predstavlja meni nekaj, tebi nekaj drugega...
Vsekakor sem jaz to začutila kot ogled tvojega lastnega dosedanjega življenja in kako zelo uspešno si do sedaj vse to prepotovala, kako se vedno v življenju najde rešitev, ne glede na to v kakšni življenjski situaciji si se znašla, kako si lahko ponosna nase, da znaš dobro upravljati s svojim življenjem in z vsemi situacijami, ki so se ti na tej življenjski poti zgodile...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: June 23, 2015, 02:10:53 PM »

Maja, kolikor te poznam, imam občutek, da je v tem primeru šlo za to, da te obsojajo. Kamenjanje - obsojanje za grehe po tradicionalnem mišljenju. Oziroma kazen za grešnike. To, da so te še lovili, bi rekla ali vest (kar je manj verjetno) ali pa zunanji dejavniki in ljudje, ki bi te znali obsodit. To, da si ga napadla nazaj, se gre samo za to, da se ne ukloniš zunanjemu vplivu. Te obmetavajo, te kamenjajo, obsojajo, pa se ne pustiš. Ne pustiš, da ti pride do živega.

Torbica gre vsaj po mojem mnenju za tvojo srčiko, notranjost. Saj veš, nekaj, kar je zaklenjeno pred vsemi in držiš v sebi. Bi šlo nekako skozi, kajne?

9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #246 on: June 23, 2015, 03:02:05 PM »
Ja, Saša, v blažji obliki bi lahko šlo za to ...
Tudi neke ideje rastejo v meni, ki bi lahko sprožile obsojanje in čeprav se nanj požvižgam, ni ravno moja najljubša obravnava.  :laugh:

Sanjalka, tole je čudovit opis sanj s sanmi. Kot sem rekla, tudi sama čutim, da je tako.

Kolikor razmišljam o teh sanjah, gre udi za občutek moči oz. občutek, da imam stvari v svojih rokah in sem sama svoje sreče (usode) kovač.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #247 on: June 23, 2015, 03:18:00 PM »
Sanje glede kamenjanja te dejansko lahko pripravljajo, da neka tvoja izbira s strani drugih ne bo dobro sprejeta, lahko da jo bodo obsojali in se bos morala boriti zase, za dokazovanje svoje "postenosti" tudi torbico so ti hoteli ukrasti in si se morala boriti, tudi to lahko kaze da bodo hoteli "ukrasti" tvojo "intimo".
Nezavedno nas sciti in nam preko sanj sporoca na kaj bodimo se posebej previdni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #248 on: June 23, 2015, 03:55:17 PM »
Majke mi, jaz pa sem danes sanjala, da sem na neki igri (mimogrede) zadela kr dve hiši  ;D
Uuuuu to so sanje  :laugh:

Hm hisa predstavlja nas, naso osebnost.
Ti si dobila kar 2?

Hmmmmmmm, ta je pa dobra ;D
Dvojnost? eh neeeeee
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #249 on: June 26, 2015, 11:37:05 AM »
Danes sem imela res zanimive sanje...

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #250 on: June 26, 2015, 05:26:15 PM »

V prvih me je ugriznila kača, natančneje modras. Ugriznila me je nekje nad prsmi. Vendar pa meni ni bilo absolutno nič. Res čudno. Potem smo skupaj še z enimi lovili tisto kačo, pa je nihče ni moral ujet. Mene je potem spet ugriznila, na nogo, vendar meni spet ni bilo nič. Vem, da je načeloma modras strupena kača, vendar meni ta strup ni prišel do živega. Kot da bi ga prebavila. Pač pičila me je, imela sem rahel ugriz, to je pa tudi vse.

V drugih sanjah, pa sem bila visoko noseča. Šla sem v porodnišnico, kjer sem rodila sina. Pa prav v glavi imam, kako sem šla tja, ko nisem vedela, kaj bom rodila, spola nisva vedela, pa sem potem rodila fantka. Pa prav na hitro sem se naštimala in šla tja. Kot da bi relka ob 1h me je prijelo, čez 2 urci, je bilo že vsega fertik. Mali je pa sicer moral biti v bolnišnici,mene so spustili domov, pa sem potem šele naslednji dan ga šla pogledat. Sva bila pa oba z mojim nadsrečna, ker sva dobila otročka. Moj je bil pa cel čas poleg mene. Tudi sam porod je bil lahek oziroma se nisem nič matrala, niti me ni bolelo, ne nič. Res zelo prijetni občutki. Pa potem tisto crkljanje z otrokom. Čudovito. Drugače pa je bilo prvič, da sem sanjala fantka, običajno sanjam, da rojevam punčke.

To drugo se bo realiziralo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #251 on: June 26, 2015, 05:28:35 PM »
Jaz sem pa danes sanjal, da me je eden hotel ustreliti. V enem belem  Mercedezu je imel piško in jo umseril vame, ampak jaz sem mu kar rekel, da naj šus naredi, kar naj.  S tem sem ga prestrašil in sploh ni nič upal, petelin butasti. Potem je nameril v tla in ustrelil. Videl sem, da puščka sploh ni imela metkov ampak kar nekaj notri, neko železje al kaj vem.  Nato je ušel, registracijsko številko sem pa še vedel ko sem se zbudil

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #252 on: June 26, 2015, 05:37:22 PM »
spet sem sanjala ... poplavo.

Na ljubljanskem barju.Vse je bilo pod vodo, cesta je bila na nekaterih predelih pod vodo, nikamor nisi mogel priti. Jaz pa sem morala priti na drugo stran. Voda je bila umazana. Od nekod je prisel nek coln, ki nas je nalozil na hitro in odpeljal v neko staro zapusceno stavbo, ker so bile vse ostale pod vodo in se v njih ni dalo bivati...
Inpotem sem se zbudila.

Nic kaj prijeten obcutek, se sedaj ko se spomnim,...  :blank:

Čustva, življenje. Kako voditi svoje življenje, če je cesta našega življenja pod vodo? Najde se pot, a občutka rešitve še vseeno ni. V neki situaciji se čutimo "opustošeni", jo nezmožni rešit, počutimo se osiromašene. Vendar, kot se je našel nek čoln na vodi, tudi poplava usahne. Če prej ne, čez 40 dni  :D in zagledamo goloba z oljčno vejico. Zato ima v svojem času tudi stara opuščena stavba svoj namen. Če drugega ne, nas nauči ceniti tisto boljše, kar pride.

Ja saj trenutno ravno o tem zadnje case tudi razmilsjam, kako voditi svoje zivljenje. Kam grem? Kaj zelim? Kako do tega priti?
Ker se mi zdi da so vsi dnevi enaki, ker se mi zdi da ne pocnem stvari ki me veselijo in ob katerih sem srecna.
Ja vednose najde nek coln, kot resilna bilka, ki nas popelje na varno.
Haha ja cez 40 dni.  ;D
Ta stara opuscena stavba je bila res nekaj posebnega. Domaca, a vendar tuja sem se v njej pocutila. Varna, a vendar na prezi,...
Hvala ti za tole, vedno znova me spomnis da je treba najti pot. svojo pot.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #253 on: June 26, 2015, 06:29:38 PM »

To drugo se bo realiziralo.

Andres

;D  Na tem delamo.  ;D
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #254 on: June 29, 2015, 11:31:27 AM »
Sanjala sem poln wc "dreka"
  :laugh:
Ni bil moj...jaz sem samo počistila wc  ::)
Je pa ga bilo tako polno, da sploh nisem mogla vsega počistit  ;D
Zdaj pa pač srečko kupit  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm