Danes imela čudne sanje, že proti jutru, tisto ko se že zbudiš in nato si rečeš, da boš še malo zaspal nazaj..
Sem se po teh sanjah zbudila, kot bi padla z drugega planeta, utrujena, izmučena, brez energije...
In moje sanje:
se peljeva z mojim v avtu po neki pokrajini, samo narava, nobenih stavb, bila je gorata pokrajina.In kar naenkrat ovira na cesti, ogromna skala, kot bi se odlomila od kakšnega hirba in padla na cesto, se pravi naravna ovira, ne umetna. Zadnji hip se ustaviva, jaz rečem pazi, ovira na cesti. Nato me prešine, če kdo pripelje za nama, se bo zaletel naravnost v naju, saj je bilo to za ovinkom in ni bilo dovolj pregledno. Pogledam nazaj po cesti in v daljavi vidim luči avtomobila, vedela sem, da morava hitro ukrepati, da ne pride do nesreče. Naprej od skale na cesti je bila cesta udrta, kot bi bilo vse razdejano po nekakšni naravni katastrofi, vendar sva se vseeno odločila, da greva naprej...tam na drugi strani skale je pihalo, veter je zavijal, odnašalo naju je, cesta je bila odsekana in nevarnost, da odletiva v prepad...govorim mojemu, da je vihar, da veter piha in zavija, da je nevarno, mislim, da me ni slišal, kot bi govorila v prazno, v sanjah sem prav slišala to zavijanje vetra in to odnašanje...spomnim se še, da sem v sanjah rekla, da je tako kot bi poslušal neko simfonijo, nekaj povezano z glasbo skratka in v tistem sem se zbudila....
Dobi katera kakšno asociacijo na tole, bom vesela vsakega mnenja.
Hvala