Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #45 on: February 13, 2017, 10:35:20 AM »
Jaz sem pa v sanjah naštudirala predavanje.  :laugh:
Včeraj mi je zmanjkalo časa in sem šla vsa zaskrbljena spat. Nisem vedela, kako bom zrihtala vse, kar moram... in da ni niti dovolj časa, da bi razmislila o vsem skupaj in se pripravila tako, da bo v redu. Nisem vedela, kaj sploh in kako.
Pa sem delala v sanjah.  ;D

Zanimivo, da se je ta del sanj odvijal nekje med 4. in 5. uro zjutraj (sem se zbujala) in v tem času sem prebrala literaturo, bila v knjižnici, naredila power point, preizkusila tehnike... torej v sanjah je trajalo najmanj cel dan, v realnosti pa največ eno uro.

Po tem sem sanjala, da nam je pobegnil maček.  ;D Več ur sem ga iskala po naselju. V resnici pa kake pol ure.
No, zjutraj je dejansko visel na priprtem oknu in otipaval zunanji zrak... sem se zadrla ko žival in je pobegnil nazaj noter.

Direktno, konkretno, brez zveze.  :laugh:
« Last Edit: February 13, 2017, 10:38:09 AM by Pika »

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: February 13, 2017, 02:00:10 PM »
Dobro si že sama interpretirala svoje zadnje sanje ;)
Pri senčni strani nikakor ne gre za nekaj slabega,kar bi bilo slabo samo po sebi - gre bolj za to, da senčna stran še ni v naši zavesti, je še ne vidimo, zato je senčna....
Verjetno ta črnka ima nekaj kar sama še nimaš ozaveščeno, se tega mogoče otepaš, ali se tega mogoče celo bojiš, te je strah, če bi te lastnosti prišle na plano, bi bilo omadeževano dobro ime tvoje družine...
ta ženska poskrbi, da ti tvoj avto ukradejo, odvzamejo in pojavi se groza ob tem spoznanju...
mogoče pa ta črnka, ta ženska v tebi hoče avto zamenjati, če ne gre drugače ga bo pa nekdo drug ukradel, če ga že ona ne more....
vsi smo v sebi vse, vsi imamo vse lastnosti, bolj je odvisno kako te lastnosti delujejo na nas, kako jih sprejemamo oz. se jih otepamo, bojimo, ne sprejemamo in potem jih projiciramo na druge...oz nas obvladujejo one in ne mi njih....
ozaveščanje, ozaveščanje, to je edina pot, ki pripelje do sprejemanja tudi tega kar ta črnka predstavlja...
lahko se tudi vprašaš zakaj v resnici je v sanjah nisi marala, zakaj si jo hotela pregnati, prepoditi...
vem, da boš znala iti v sebe in boš ugotovila, kaj je tisto v tebi kar bi rada pregnala, prepodila, odstranila...je pa verjetno primarno, instiktivno, neobvladjlivo...še sama poglej to črnko kaj ti predstavlja...kako jo ti sama vidiš in poišči ta del v sebi, iskreno...
in našla jo boš v sebi nekje globoko zakopano ;)

Danes je idealen dan, da razmislim o tem. Fizično sem zanič in bom cel dan imela časa za razmislek. Malo se mi že svita, ogromno si mi pomagala z razlago - do popolne jasnosti si pa lahko pomagam le s sabo.
Dobro je, da znam pogledat vase in si tudi priznat stvari brez sramu in slabe vesti. Vse, kar se porodi v nas, je človeško. Vse, kar človek ustvari ali si namisli, je človeško in ni tak bavbav.

:-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #47 on: February 13, 2017, 07:01:02 PM »
Dobro si že sama interpretirala svoje zadnje sanje ;)
Pri senčni strani nikakor ne gre za nekaj slabega,kar bi bilo slabo samo po sebi - gre bolj za to, da senčna stran še ni v naši zavesti, je še ne vidimo, zato je senčna....
Verjetno ta črnka ima nekaj kar sama še nimaš ozaveščeno, se tega mogoče otepaš, ali se tega mogoče celo bojiš, te je strah, če bi te lastnosti prišle na plano, bi bilo omadeževano dobro ime tvoje družine...
ta ženska poskrbi, da ti tvoj avto ukradejo, odvzamejo in pojavi se groza ob tem spoznanju...
mogoče pa ta črnka, ta ženska v tebi hoče avto zamenjati, če ne gre drugače ga bo pa nekdo drug ukradel, če ga že ona ne more....
vsi smo v sebi vse, vsi imamo vse lastnosti, bolj je odvisno kako te lastnosti delujejo na nas, kako jih sprejemamo oz. se jih otepamo, bojimo, ne sprejemamo in potem jih projiciramo na druge...oz nas obvladujejo one in ne mi njih....
ozaveščanje, ozaveščanje, to je edina pot, ki pripelje do sprejemanja tudi tega kar ta črnka predstavlja...
lahko se tudi vprašaš zakaj v resnici je v sanjah nisi marala, zakaj si jo hotela pregnati, prepoditi...
vem, da boš znala iti v sebe in boš ugotovila, kaj je tisto v tebi kar bi rada pregnala, prepodila, odstranila...je pa verjetno primarno, instiktivno, neobvladjlivo...še sama poglej to črnko kaj ti predstavlja...kako jo ti sama vidiš in poišči ta del v sebi, iskreno...
in našla jo boš v sebi nekje globoko zakopano ;)

Danes je idealen dan, da razmislim o tem. Fizično sem zanič in bom cel dan imela časa za razmislek. Malo se mi že svita, ogromno si mi pomagala z razlago - do popolne jasnosti si pa lahko pomagam le s sabo.
Dobro je, da znam pogledat vase in si tudi priznat stvari brez sramu in slabe vesti. Vse, kar se porodi v nas, je človeško. Vse, kar človek ustvari ali si namisli, je človeško in ni tak bavbav.

Bi rekla, da je crnka v tvoji sanji tisti tvoj del osebnosti, ki jo v natalnem zapisu predstavlja tvoja venera v konj s plutonom ;)
Drugace pa je popotovanje vase in ozavescanje svojih notranjih globin podobno kot sestavljanje svoje lastne sestavljanke...delcki, ki nam manjkajo v nasi sestavljanki in se niso odkriti, se prikazujejo v sanjah, v prohekcijah, se pravi v drugih ljudeh... in ko je sestavljenka sestavljena, se sele prepoznamo kdo v resnici smo ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #48 on: February 13, 2017, 07:12:10 PM »
Ta konjunkcija mi daje mislit, ampak je še nisem čisto "pogruntala" ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #49 on: February 13, 2017, 08:06:24 PM »
Zanimivi sta najini uri zadnjih dveh postov ;)
Jaz bi rekla, da se stalno "gruntamo", dokler zivimo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #50 on: February 19, 2017, 12:33:12 PM »
sem sanjala, da sem sla kupovat neke drage kamne. in cisto po moje, sem zelela kupiti nebrusene ker so seveda cenejsi. Dobila goro nebrusenih dragih kamnov, vseh velikosti in barv, jih nesla zbrusit da so postali prekrasni in seveda dobili na vrednosti.
Potem pa sem jih prodajala za mastne solde.

le kaj bom tako zelo brusila v svojem zivljenju, da bi na koncu prekrasen lep diamant ...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #51 on: February 20, 2017, 08:22:21 AM »
sem sanjala, da sem sla kupovat neke drage kamne. in cisto po moje, sem zelela kupiti nebrusene ker so seveda cenejsi. Dobila goro nebrusenih dragih kamnov, vseh velikosti in barv, jih nesla zbrusit da so postali prekrasni in seveda dobili na vrednosti.
Potem pa sem jih prodajala za mastne solde.

le kaj bom tako zelo brusila v svojem zivljenju, da bi na koncu prekrasen lep diamant ...

No, Vidka, to pa ti povej, kaj tako zelo brusiš?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #52 on: February 27, 2017, 02:35:39 PM »
Danes imela čudne sanje, že proti jutru, tisto ko se že zbudiš in nato si rečeš, da boš še malo zaspal nazaj..
Sem se po teh sanjah zbudila, kot bi padla z drugega planeta, utrujena, izmučena, brez energije...
In moje sanje:
se peljeva z mojim v avtu po neki pokrajini, samo narava, nobenih stavb, bila je gorata pokrajina.In kar naenkrat ovira na cesti, ogromna skala, kot bi se odlomila od kakšnega hirba in padla na cesto, se pravi naravna ovira, ne umetna. Zadnji hip se ustaviva, jaz rečem pazi, ovira na cesti. Nato me prešine, če kdo pripelje za nama, se bo zaletel naravnost v naju, saj je bilo to za ovinkom in ni bilo dovolj pregledno. Pogledam nazaj po cesti in v daljavi vidim luči avtomobila, vedela sem, da morava hitro ukrepati, da ne pride do nesreče. Naprej od skale na cesti je bila cesta udrta, kot bi bilo vse razdejano po nekakšni naravni katastrofi, vendar sva se vseeno odločila, da greva naprej...tam na drugi strani skale je pihalo, veter je zavijal, odnašalo naju je, cesta je bila odsekana in nevarnost, da odletiva v prepad...govorim mojemu, da je vihar, da veter piha in zavija, da je nevarno, mislim, da me ni slišal, kot bi govorila v prazno, v sanjah sem prav slišala to zavijanje vetra in to odnašanje...spomnim se še, da sem v sanjah rekla, da je tako kot bi poslušal neko simfonijo, nekaj povezano z glasbo skratka in v tistem sem se zbudila....

Dobi katera kakšno asociacijo na tole, bom vesela vsakega mnenja.
Hvala :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: February 28, 2017, 02:01:33 PM »
Jaz pa sem zdajle spala in moje sanje so bile, da sem bila v veliki predavalnici kot slušatelj še z drugimi. Pod stoli smo imeli neke čudne plastike in jaz sem jo zdrobila. Med odmorom sem prav obsesivno iskala sesalec. Na dan iz ene omare od čistilke privlekla eno staro kljuse, potem pa spet na lov za vtičnicami, ki jih kar ni hotlo biti. Potem se je pokvaril še mehanizem za izvlečt kabel iz seselca in preden sem jaz vse to naštudirala je bilo odmora konec in eto ti, tud pod mojim stolom nobene zdrobljene plastike, pa za čudo pod drugimi stoli tudi ne celih.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #54 on: February 28, 2017, 02:10:14 PM »
Jaz pa sem zdajle spala in moje sanje so bile, da sem bila v veliki predavalnici kot slušatelj še z drugimi. Pod stoli smo imeli neke čudne plastike in jaz sem jo zdrobila. Med odmorom sem prav obsesivno iskala sesalec. Na dan iz ene omare od čistilke privlekla eno staro kljuse, potem pa spet na lov za vtičnicami, ki jih kar ni hotlo biti. Potem se je pokvaril še mehanizem za izvlečt kabel iz seselca in preden sem jaz vse to naštudirala je bilo odmora konec in eto ti, tud pod mojim stolom nobene zdrobljene plastike, pa za čudo pod drugimi stoli tudi ne celih.

Hm, zanimive sanje :)
Kaj bi rada v zivljenju svojem posesala, pocistila? Med odmorom-zakaj da drugih ne motis? Kaj ti pomeni plastika?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: February 28, 2017, 02:20:17 PM »

Hm, zanimive sanje :)
Kaj bi rada v zivljenju svojem posesala, pocistila? Med odmorom-zakaj da drugih ne motis? Kaj ti pomeni plastika?

Verjetno vse kar je narejeno, umetno.
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #56 on: February 28, 2017, 02:28:27 PM »
Moje sanje par dni nazaj:

Sva s partnerjem na stopnicah, da vstopiva v letalo. Na stopnicah sva bila zadnja potnika za vstop, ostali so že vstopili. Vendar stopnice so malo stran od letala, kakšne pol metra ali malo manj je razmika, tako bi morala ta razmik prestopiti, da vstopiva v letalo. Meni se je zdelo nevarno, občutek, da lahko padeva vmes. Odločila sem se, da stopnice porinem do letala in bova tako imela lažji vstop. S svojim telesom sem stopnice potisnila do letala, vendar je bil ta potisk tako močan, da je letalo odbilo stran od stopnic, tako se je ta razdalja še povečala in bila nepremostljiva. Čudila sem se kako sem lahko s težo svojega telesa premaknila takšno gmoto kot je letalo, res sem bila začudena. Odšla sva dol po stopnicah, da obvestiva pristojne, da ne moreva na letalo. Pred letalom so bili vzdrževalci letala in par oseb v uniformi, kot piloti, vendar so bile uniforme v rjavi barvi, bila sta dva ali trije, ne spomnim se točno. Jaz jim maham, da me opazijo in jim razložim situacijo ter da morava priti na to letalo. Omogočili so nama vstop na letalo in tam opazim, da so same ženske z otroci, mlade mamice z malimi otroci, na letalu so bile postelje in te mlade mamice so otrokom nekaj razlagale, jih učile, se ukvarjale z njimi…Prešinilo me je, da samo ženske premorejo toliko ljubeče skrbi za otroke in samo one so tiste, ki lahko vzgajajo in učijo otroke, da je to pravzaprav poslanstvo žensk. Bilo je kot razsvetljenje, kot da je to edino naravno…Najprej je bilo še malo začudenja kje so moški, vendar potem tisto spoznanje, da je tako prav, da je edino tako prav, da smo ženske naravne učiteljice in vzgojiteljice in da bi tako moralo biti…Vse ženske na letalu so bile ljubeče, skrbne, pristne, otroci zadovoljni, sproščeni, srčni…skratka lep prizor…

Letalo - z njim poletimo, premagamo težnost, hitro premagamo dolge razdalje - svoboda. Na njem je čisto drug svet - svet sreče, ljubezni, tako kot je prav, dom, ljubezen... Da pa bi prišli v tak svet, je treba ubrati ravno pravi korak - ravno prava moč (ne preveč "pusha", s pomočjo ljudi, ki znajo in nas podprejo v teh korakih (uniforma - pilot - vzdrževalci). Kako bi ti prišla do takšnega sveta? S pogumom, da preskočiš, čeprav je malo velika razdalja? Tako, da potisneš na vso moč? S pomočjo? 

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #57 on: February 28, 2017, 02:32:26 PM »

Pod tvojim stolom nobene zdrobljene plastike, ko si prišla nazaj. Kaj pa pod drugimi, nisem razumela. A pod drugimi pa ne celih ali sploh nikjer nobenih?

Meni je pa v "oko" padlo, kako si se matrala, iskala sesalc, ki je bil nato komaj kaj prida, očitno, če praviš staro kljuse. Pa vtičnic ni bilo. Še časa je zmanjkalo... Vse delo in matranga, na koncu se je pa uredilo samo. Kaj praviš, a? Mogoče si pa bila slušatelj, da se naučiš samo prepustiti se... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: February 28, 2017, 02:38:27 PM »
Danes imela čudne sanje, že proti jutru, tisto ko se že zbudiš in nato si rečeš, da boš še malo zaspal nazaj..
Sem se po teh sanjah zbudila, kot bi padla z drugega planeta, utrujena, izmučena, brez energije...
In moje sanje:
se peljeva z mojim v avtu po neki pokrajini, samo narava, nobenih stavb, bila je gorata pokrajina.In kar naenkrat ovira na cesti, ogromna skala, kot bi se odlomila od kakšnega hirba in padla na cesto, se pravi naravna ovira, ne umetna. Zadnji hip se ustaviva, jaz rečem pazi, ovira na cesti. Nato me prešine, če kdo pripelje za nama, se bo zaletel naravnost v naju, saj je bilo to za ovinkom in ni bilo dovolj pregledno. Pogledam nazaj po cesti in v daljavi vidim luči avtomobila, vedela sem, da morava hitro ukrepati, da ne pride do nesreče. Naprej od skale na cesti je bila cesta udrta, kot bi bilo vse razdejano po nekakšni naravni katastrofi, vendar sva se vseeno odločila, da greva naprej...tam na drugi strani skale je pihalo, veter je zavijal, odnašalo naju je, cesta je bila odsekana in nevarnost, da odletiva v prepad...govorim mojemu, da je vihar, da veter piha in zavija, da je nevarno, mislim, da me ni slišal, kot bi govorila v prazno, v sanjah sem prav slišala to zavijanje vetra in to odnašanje...spomnim se še, da sem v sanjah rekla, da je tako kot bi poslušal neko simfonijo, nekaj povezano z glasbo skratka in v tistem sem se zbudila....

Dobi katera kakšno asociacijo na tole, bom vesela vsakega mnenja.
Hvala :-*

Me skoraj malo spominja na prejšnje sanje. Od letala te je ločila praznina med stopnicami in vhodom, noter pa čudovit ljubeč svet. Tu pa mejnik med mirnim delom narave in pa razdejanim, vetrovnim, odnašalo vaju je, prepadno... In vendarle v tem nevarnem svetu simfonija, neko upanje, lepota. Kam te pelje?

Si opazila, kako v sanjah daješ pobude, skrbiš za varnost?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: February 28, 2017, 02:39:47 PM »

Pod tvojim stolom nobene zdrobljene plastike, ko si prišla nazaj. Kaj pa pod drugimi, nisem razumela. A pod drugimi pa ne celih ali sploh nikjer nobenih?

Meni je pa v "oko" padlo, kako si se matrala, iskala sesalc, ki je bil nato komaj kaj prida, očitno, če praviš staro kljuse. Pa vtičnic ni bilo. Še časa je zmanjkalo... Vse delo in matranga, na koncu se je pa uredilo samo. Kaj praviš, a? Mogoče si pa bila slušatelj, da se naučiš samo prepustiti se... :-*

Hja, ulalala mhm ja

Ja, ko sem sesalec usposobila, je bilo povsod brez plastike /zdrobljena je bila sam pod mojim stolom/ in niti sledu več o tem, da je tam kaj bilo.

O hvala do nebes. Pustim. Ja. Res.

Ne veš kako si mi pomagala. Zadnje čase sem imela cele kolobocije s seznami, navodili, pa razmišljanjem kako in na kakšen način umret hahaha, ne moreš verjet, kaj dela mrk v opoziciji na Plutona.  Torej čist morbidne škorpijonske teme.

Aleluja Rena. Rešiteljica moja.  :-*
www.Astro-Star.net