Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #330 on: February 04, 2018, 01:08:22 PM »
Kadar sanjamo pogosto moraste sanje, nam podzavest sporoca:ZBUDI SE!!
Nekje si se v resnicnem zivljenju verjetno zataknila, sedaj pa podzavest klice, da se moras resno prebuditi.
Ce kaj vec napises o teh morastih sanjah, bova mogoce skupaj ugotovili, kje si se zataknila in kje zivljenje hoce,,da se prebudis ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #331 on: February 04, 2018, 01:22:39 PM »
Jaz pa sanjala spet dojencka ;D verjetno, ker cakam prvo vnucko ;D
Sanjala sem dojencico, staro cca 6-8 mesecev, na katero sem pozabila, da jo sploh imam in prav tako je nanjo pozabil moj partner, njen oce.
Zgrozila sem se ob misli, kako sva lahko pozabila na to najino dojencico, kot bi minilo ze vsaj 3 tedne, ona pa je se vedno lezala v posteljici, pridna. Vzela sem jo iz posteljice, jo dala na kavc, bila je vesela, nekaj je zelela se premikati in sem jo zadnji trenutek ujela, da ni padla s kavca, mi je pa ze na tleh zdrsnila z roke, a ni bilo nic hujsega.
Bila sem jezna na mojega, da mu je cisto vseeno za tega otroka, da bi ga lahko tudi on vsaj prijel, on pa nic. Bil je na kavcu z mojo mamo in ji razlaga kako ima on rad samo svoja otroka, kako lahko cuti samo do svojih dveh otrok, do te dojencice pa res ne. Pomislila sem, da jaz tudi, enako, cutim ljubezen do svojih otrok, na to najino dojencico sva pa oba ocitno pozabila...
Ampak odlocila sem se, da bom sedaj poskrbela za njo.Slekla in odvila sem jo, da jo bom na sveze previla in oblekla...strah me je bilo, da bo cisto prelulana, pokakana, zanemarjena, saj je ze vsaj 3 tedne nisem vzela iz posteljice, a sploh ni bila, samo cisto malo polulana... bila sem vesela, da je tako....ko je bila naga na kavcu, sem ji pihala po trebuscku in po spolovilu in ona je prekrizala eno nogico, tako da je spolovilo skrila in se mi smehljala... bila je taka navihana, prijetna, spokojna, zadovoljna, vesela.... nisem mogla verjeti kako he to mozno, ker sva jo tako zanemarjala.. in potem pomislim, ja nic cudnega, saj je v vec planetih ribica, to je res taksno duhovno bitjece, ki ocitno ne potrebuje dosti zemeljskega, materialnega....
Hci bo rodila hcerko, ki bo imela vec planetov v ribah... to sem se v sanji tudi zavedla...

Sedaj sem ze veckrat sanjala dojencico, in vedno je bil ta otrok nekaj cudovitega, nekaj tako lepega in navdihujocega... ja, komaj cakam tole mojo vnucko :-*
« Last Edit: February 04, 2018, 01:25:41 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #332 on: February 04, 2018, 01:29:02 PM »
Še to, Saša. Tudi meni se psiha, napetosti najbolj odražajo na spancu, saj že na splošno nisem oseba, ki bi lahko veliko spala. V meni je kar dosti nemira.

Kot sem že več komu svetovala, sebi in ostalim zelo priporočam tole vajo. Kajti samo dopovedovati si pozitivne izreke, na dnu podzavesti pa v to pozitivo v resnici ne verjamemo, je res samo laganje samemu sebi.

Rena  :-*
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #333 on: February 04, 2018, 01:38:45 PM »
Nekje si se v resnicnem zivljenju verjetno zataknila, sedaj pa podzavest klice, da se moras resno prebuditi.
Ce kaj vec napises o teh morastih sanjah, bova mogoce skupaj ugotovili, kje si se zataknila in kje zivljenje hoce,,da se prebudis ;)

Mah, moraste. Pa niti niso tako moraste. Samo res nemiren spanec imam. Ja, zataknila sem se še malo podzavestno, ker skušam obdržati pozitivne misli in izid trenutno in sem že zaradi tega v sebi nemirna. No, celo mokre sanje sem imela vmes.  :laugh:

Drugače pa se najbolj spomnim to, da sem sanjala, da sem rodila sinčka. Nisem ga rodila v porodnišnici, temveč nekje doma. Ampak potem se je ta moj sin spremenil v mačka (ne vem, zakaj in od kje). Pokazala sem ga moji materi, očetu. Potem sem tistim mačkom nekam odšla in mi ni bilo jasno, kako se je lahko iz dojenčka spremenil v mačka.

Niti ni bila nočna mora do te mere, da bi se prebudila vsa neprespana, je pa res, da ogromno sanjam zadnje čase. Pa tudi vem, da sem malo pod pritiskom, da se trudim obdržat pokončno glavo in da so sanje, takšne ali drugačne, odraz tega, kar se dogaja z mano.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #334 on: February 04, 2018, 01:43:12 PM »
Ja, sanje kazejo na zeljo po otrocku, kajne?
In dojencek se spremeni v macko, pokazes jo starsem...
Kaj tebi pomeni macka?
Je otrok nekaj s cimer bi se rada “potrdila” starsem?
Kaksni so bili obcutki, ko si videla, da je macka in kaksni, ko si ga pokazala starsem?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #335 on: February 04, 2018, 02:34:43 PM »
Jaz pa sanjala spet dojencka ;D verjetno, ker cakam prvo vnucko ;D
Sanjala sem dojencico, staro cca 6-8 mesecev, na katero sem pozabila, da jo sploh imam in prav tako je nanjo pozabil moj partner, njen oce.
Zgrozila sem se ob misli, kako sva lahko pozabila na to najino dojencico, kot bi minilo ze vsaj 3 tedne, ona pa je se vedno lezala v posteljici, pridna. Vzela sem jo iz posteljice, jo dala na kavc, bila je vesela, nekaj je zelela se premikati in sem jo zadnji trenutek ujela, da ni padla s kavca, mi je pa ze na tleh zdrsnila z roke, a ni bilo nic hujsega.
Bila sem jezna na mojega, da mu je cisto vseeno za tega otroka, da bi ga lahko tudi on vsaj prijel, on pa nic. Bil je na kavcu z mojo mamo in ji razlaga kako ima on rad samo svoja otroka, kako lahko cuti samo do svojih dveh otrok, do te dojencice pa res ne. Pomislila sem, da jaz tudi, enako, cutim ljubezen do svojih otrok, na to najino dojencico sva pa oba ocitno pozabila...
Ampak odlocila sem se, da bom sedaj poskrbela za njo.Slekla in odvila sem jo, da jo bom na sveze previla in oblekla...strah me je bilo, da bo cisto prelulana, pokakana, zanemarjena, saj je ze vsaj 3 tedne nisem vzela iz posteljice, a sploh ni bila, samo cisto malo polulana... bila sem vesela, da je tako....ko je bila naga na kavcu, sem ji pihala po trebuscku in po spolovilu in ona je prekrizala eno nogico, tako da je spolovilo skrila in se mi smehljala... bila je taka navihana, prijetna, spokojna, zadovoljna, vesela.... nisem mogla verjeti kako he to mozno, ker sva jo tako zanemarjala.. in potem pomislim, ja nic cudnega, saj je v vec planetih ribica, to je res taksno duhovno bitjece, ki ocitno ne potrebuje dosti zemeljskega, materialnega....
Hci bo rodila hcerko, ki bo imela vec planetov v ribah... to sem se v sanji tudi zavedla...

Sedaj sem ze veckrat sanjala dojencico, in vedno je bil ta otrok nekaj cudovitega, nekaj tako lepega in navdihujocega... ja, komaj cakam tole mojo vnucko :-*

Kdaj že pričakujete? Ne pa prav marca, ko je sončno znamenje ribica? Saj te sanje prav "vpijejo" po tem, da je nekaj zatrto in potisnjeno na rob...potem pa "šijuuuu", saj ne potrebuje veliko materialnega? Tk en mičken mičken...a si jezna, da drugi ne vidijo in postorijo česa namesto tebe? A ti pa moraš glih čisto vse in vsem pomagat, pa za vse bit odgovorna, vse videt?  ;) Kaj še zanemarjaš? Kar je deklica, khm, prikrila?  ;) Pogrešaš igrivost, spontanost, spokojnost?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #336 on: February 04, 2018, 02:40:12 PM »

Mah, moraste. Pa niti niso tako moraste. Samo res nemiren spanec imam. Ja, zataknila sem se še malo podzavestno, ker skušam obdržati pozitivne misli in izid trenutno in sem že zaradi tega v sebi nemirna. No, celo mokre sanje sem imela vmes.  :laugh:

Drugače pa se najbolj spomnim to, da sem sanjala, da sem rodila sinčka. Nisem ga rodila v porodnišnici, temveč nekje doma. Ampak potem se je ta moj sin spremenil v mačka (ne vem, zakaj in od kje). Pokazala sem ga moji materi, očetu. Potem sem tistim mačkom nekam odšla in mi ni bilo jasno, kako se je lahko iz dojenčka spremenil v mačka.

Niti ni bila nočna mora do te mere, da bi se prebudila vsa neprespana, je pa res, da ogromno sanjam zadnje čase. Pa tudi vem, da sem malo pod pritiskom, da se trudim obdržat pokončno glavo in da so sanje, takšne ali drugačne, odraz tega, kar se dogaja z mano.

No če nič drugega, mokre sanje so pa upam ble fajn.   :D "Izid trenutno" praviš. Ja težko je, če te skrbi nekaj, ali bo ali ne bo. Potem pa naj kdo reče, da se sprosti. Po moje res delaj vajo, ki sem jo (tudi sebi) priporočila. Jz začnem nocoj.

Sinček se je spremenil v mačka? Osebnost mačke je tudi precej samosvoja. Svobodna, neobvladljiva, intuitivna, skrivnostna. Da ne rečem tudi potepinska... Kako pridobiš mačko? Prej s tem, da jo pustiš, da sama pride, kot da jo skušaš na silo držat in božat...  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #337 on: February 04, 2018, 04:17:43 PM »
hvala Renčica  :-*
Ja ja, prav imaš...na področju družine se dogaja  :laugh: plani plan in še enkrat plani. Pa že vse splaniramo, pa potem premišljujemo če je res tako ok in....heheheeeeeee  :laugh: Plani so pa pozitivni mimogrede....
in ja, tudi to imaš prav, da zadnje čase res velikooo delam  :laugh: se mi zdi, da pa se tudi na tem področju (služba) nekaj KONČNO premika v pravo smer zame.
sol sem pa v sanjah presipavala se mi zdi da z desno roko in ne iz roke v roko.

8)

Ma res mam zadnje čase same pozitivne sanje...včeraj sem recimo telovadila  :laugh:
v dnevno sem si dala zmontirati tisto lestev kot smo jih imeli nekoč v osnovnih šolah in sem ful telovadila  :laugh: sicer je bila bolj joga varianta ampak je bilo prijetno, tako da sem celo v budnem stanju začela razmišljat, da nebi bilo slabo se dejansko z nečem podobnim ukvarjat.

Ahaaaa, no torej splanirate, pa potem spet kolebate. Ja, saj ta ladja me je malo spomnila na Kralja čaš, ki misli, da je vladar, v resnici ga pa po vodi nosi in si bolj domišlja, da on vlada  ;) Ampak no ja, vseeno pa ploveš v čistih, kristalnih vodah, dobrega razpoloženja, pa lepe pisane barve videvaš, ki te navdušujejo. Še telovadiš po novem... čuti se optimizem in dobra energija.

Z desno roko si presevala sol... Desna je roka, ki daje. Je pozitivni pol, povezan z umom in raciem. Tako da, ja, želiš voditi stvari po planirani poti, preverjaš in tehtaš, če so odločitve prave...Mogoče pa ohranjaš optimizem in se kdaj upaš prepustit in hkrati zaupat "vesolju"?

hvala Rena, vse drži kar si napisala  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #338 on: February 04, 2018, 09:29:26 PM »
Ja, sanje kazejo na zeljo po otrocku, kajne?
In dojencek se spremeni v macko, pokazes jo starsem...
Kaj tebi pomeni macka?
Je otrok nekaj s cimer bi se rada “potrdila” starsem?
Kaksni so bili obcutki, ko si videla, da je macka in kaksni, ko si ga pokazala starsem?

Jah, ja, seveda, otrok je na tapeti že nekaj časa.  :laugh: Opustila sem misel, da bi imela otroke zaradi drugih, tukaj gledam predvsem nase in na svoje želje.

Drugače jaz mačke obožujem! Pa prej sem imela občutek, da je nekdo zamenjal mojega sina za mačka.  ::) Ne vem, je bilo že par dni nazaj, pa se ne spomnim več tako dobro. Je pa definitivno mačka nekaj, kar je zame skoraj kot otrok.  ;D Mislim, da sem ravno potem v nedeljo enega mucka majhnega crkljala. Torej ravno dan po sanjah, pa nisem imela v načrtu, da grem tja.  ::)
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #339 on: February 04, 2018, 09:34:25 PM »

No če nič drugega, mokre sanje so pa upam ble fajn.   :D "Izid trenutno" praviš. Ja težko je, če te skrbi nekaj, ali bo ali ne bo. Potem pa naj kdo reče, da se sprosti. Po moje res delaj vajo, ki sem jo (tudi sebi) priporočila. Jz začnem nocoj.

Sinček se je spremenil v mačka? Osebnost mačke je tudi precej samosvoja. Svobodna, neobvladljiva, intuitivna, skrivnostna. Da ne rečem tudi potepinska... Kako pridobiš mačko? Prej s tem, da jo pustiš, da sama pride, kot da jo skušaš na silo držat in božat...  :-*

Ma ... A veš, ko si že tik pred ciljem, pa te kar nekaj nazaj potegne oz. se odloži še za en mesec.  ??? Potem imaš pa tisti dan nekoga, ki ti pametuje in ti vliva negativo.  ??? Ravno dovolj, da ti zaseje seme dvoma, ali delaš prav ali ne.  ??? Tako ja, potem pa bodi sproščen, ko bi najrajši vse nekam poslal.  >:(

Oh, osebnost mačke mi je kar dobro poznana.  ;D Zato tudi vem, da je potrebno pustiti, da se zgodi, ampak je težko, ko ti nekdo zunanji pametuje in te prepričuje, da ne delaš prav. Jaz sem že naštelana na to, da pač se bo še malo počakalo, če se mora, pa kot rečeno, ti nekdo pametuje, da ne delaš prav in ti zamaje potem malce tvojo odločitev. Zato vem, da se je vse dogajalo zato, ker me je malce ganilo in da moram še to pri sebi urediti.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #340 on: February 05, 2018, 04:33:50 PM »

Ma ... A veš, ko si že tik pred ciljem, pa te kar nekaj nazaj potegne oz. se odloži še za en mesec.  ??? Potem imaš pa tisti dan nekoga, ki ti pametuje in ti vliva negativo.  ??? Ravno dovolj, da ti zaseje seme dvoma, ali delaš prav ali ne.  ??? Tako ja, potem pa bodi sproščen, ko bi najrajši vse nekam poslal.  >:(

Oh, osebnost mačke mi je kar dobro poznana.  ;D Zato tudi vem, da je potrebno pustiti, da se zgodi, ampak je težko, ko ti nekdo zunanji pametuje in te prepričuje, da ne delaš prav. Jaz sem že naštelana na to, da pač se bo še malo počakalo, če se mora, pa kot rečeno, ti nekdo pametuje, da ne delaš prav in ti zamaje potem malce tvojo odločitev. Zato vem, da se je vse dogajalo zato, ker me je malce ganilo in da moram še to pri sebi urediti.

Saša, zelo te razumem. In podpiram. Žal so nam v življenju naložene naloge, ki jih po najboljših močeh furamo dalje. Smo pa skupaj, anje... :-* :-* :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #341 on: February 05, 2018, 04:50:18 PM »
Seveda.  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #342 on: February 05, 2018, 05:46:53 PM »
Aja, Saška. Najdi knjigo Ane Marie Kolman o drevesih. Ne vem katero drevo že, piše v tej knjigi. In ne vem, kako ga boš našla, pa še upajoč, da bo na samem... ;D lalala... Tega drevesnega duha lepo prosita za pomoč, pa kaj mu darujta, nato pa spat pod njim...     

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #343 on: February 05, 2018, 09:54:50 PM »
Saj veš, da živim praktično bogu izza nogu in da živim na kmetiji, kjer imamo tudi svoje gozdne parcele?  :laugh: :laugh: :laugh:  Ravno malo brskam. Zanimivo, da imava z možem večinoma vso pohištvo v hrastu, hrast pa velja kot energijsko izjemno močno drevo.  ::)

9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #344 on: February 06, 2018, 07:54:01 AM »
Saj veš, da živim praktično bogu izza nogu in da živim na kmetiji, kjer imamo tudi svoje gozdne parcele?  :laugh: :laugh: :laugh:  Ravno malo brskam. Zanimivo, da imava z možem večinoma vso pohištvo v hrastu, hrast pa velja kot energijsko izjemno močno drevo.  ::)

Ja ej, v stanovanju nov hrastov parket daje obema tako energijo, da ni za opisat. Star parket nama nič ne de, po novem pa hodiva bosa in oba govoriva, kako nama paše. Tudi belo omelo je menda najmočnejše tisto s hrasta. Ni pa za vsakega najbrž to. Le najdi ta pravo drevo  8)