Jaz pa sanjala spet dojencka

verjetno, ker cakam prvo vnucko

Sanjala sem dojencico, staro cca 6-8 mesecev, na katero sem pozabila, da jo sploh imam in prav tako je nanjo pozabil moj partner, njen oce.
Zgrozila sem se ob misli, kako sva lahko pozabila na to najino dojencico, kot bi minilo ze vsaj 3 tedne, ona pa je se vedno lezala v posteljici, pridna. Vzela sem jo iz posteljice, jo dala na kavc, bila je vesela, nekaj je zelela se premikati in sem jo zadnji trenutek ujela, da ni padla s kavca, mi je pa ze na tleh zdrsnila z roke, a ni bilo nic hujsega.
Bila sem jezna na mojega, da mu je cisto vseeno za tega otroka, da bi ga lahko tudi on vsaj prijel, on pa nic. Bil je na kavcu z mojo mamo in ji razlaga kako ima on rad samo svoja otroka, kako lahko cuti samo do svojih dveh otrok, do te dojencice pa res ne. Pomislila sem, da jaz tudi, enako, cutim ljubezen do svojih otrok, na to najino dojencico sva pa oba ocitno pozabila...
Ampak odlocila sem se, da bom sedaj poskrbela za njo.Slekla in odvila sem jo, da jo bom na sveze previla in oblekla...strah me je bilo, da bo cisto prelulana, pokakana, zanemarjena, saj je ze vsaj 3 tedne nisem vzela iz posteljice, a sploh ni bila, samo cisto malo polulana... bila sem vesela, da je tako....ko je bila naga na kavcu, sem ji pihala po trebuscku in po spolovilu in ona je prekrizala eno nogico, tako da je spolovilo skrila in se mi smehljala... bila je taka navihana, prijetna, spokojna, zadovoljna, vesela.... nisem mogla verjeti kako he to mozno, ker sva jo tako zanemarjala.. in potem pomislim, ja nic cudnega, saj je v vec planetih ribica, to je res taksno duhovno bitjece, ki ocitno ne potrebuje dosti zemeljskega, materialnega....
Hci bo rodila hcerko, ki bo imela vec planetov v ribah... to sem se v sanji tudi zavedla...
Sedaj sem ze veckrat sanjala dojencico, in vedno je bil ta otrok nekaj cudovitega, nekaj tako lepega in navdihujocega... ja, komaj cakam tole mojo vnucko