Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #120 on: April 16, 2018, 10:55:26 AM »
Jaz sem odpadla, ker moja mati je bila na operaciji, ko sem bila stara malce več, okoli 14.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #121 on: April 16, 2018, 11:13:56 PM »
No, jaz se najdem v 2. opisu, na moske se ne derem, imam miom in v petek mi je guma pocila na kolesu.
Panike zaradi mioma ne delam, imam pa v cetrtek pregled. Preglede imam na pol leta.
Je mogoce se kaksno dodatno sporocilo zame ?

Ne vem iz katerega jezika je privlečena beseda miom. Za slovenščino Google translate ne uporabljam nikoli.  Torej ne vem kaj to pomeni. Sklepam da gre za kakšen privesek na jajčnikih.   Dodatno sporočilo?   Ne vem ta hip. Razen tega, da bi si pregledala še drugi jajčnik.

Andres

Ok :)
V cetrtek imam pregled, bom rekla naj mi dobro pregledajo se 2. jajcnik ;)

Ja, to pa obvezno. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #122 on: April 16, 2018, 11:16:02 PM »
Prava ki je se je našla v tretjem opisu je le tista, katere mama je bila na nekakšne zdravniškem posegu ko je bila ena med vami, torej njena hčerka stara deset let ali manj. 

Andres
Ja, je bla tudi moja. Ne na splavu, je imela neke druge težave, ampak se iskreno ne spomnim, kaj, je blo pa precej hudo, koliko imam v spominu.

Ker so matere splavljale ali so imele težave kot po tekočem traku naj dodam, da mišljena mati ni bila preveč na mamo navezana, ampak na očeta, ki je bil strog. Zdaj se bo končno našla prava.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #123 on: April 16, 2018, 11:23:19 PM »
Odpadem k knof z gat. Moj dedi je biu mucek. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #124 on: April 17, 2018, 08:09:38 AM »
Odpadem k knof z gat. Moj dedi je biu mucek. :)
Haha, jaz isto.  :laugh: Sicer babica ni bla navezana na dedija, itak da tudi na mojo mamo ne, ker je sama bla stroga in nedostopna, dedi je bil pa najboljši človek, kar sem jih poznala.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #125 on: April 17, 2018, 09:07:51 AM »
Tretja bo v naslednjih 14 obdarjena. Ne vem na kakšen način jo bo sreča doletela, zato ni odveč če kupi tudi loto listek.   Ta tretja se bo prepoznala po tem, da z mamo ni imela ravno pristnega stika. 

Se povsem najdem v zapisu, Andres.
Tudi nekako čutim, da bo ena *obdaritev*/sreča ampak to ne bo loto listek.  :laugh:
Bom pa še sporočila kako se bo odvilo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #126 on: April 17, 2018, 03:28:10 PM »
Tretja bo v naslednjih 14 obdarjena. Ne vem na kakšen način jo bo sreča doletela, zato ni odveč če kupi tudi loto listek.   Ta tretja se bo prepoznala po tem, da z mamo ni imela ravno pristnega stika. 

Se povsem najdem v zapisu, Andres.
Tudi nekako čutim, da bo ena *obdaritev*/sreča ampak to ne bo loto listek.  :laugh:
Bom pa še sporočila kako se bo odvilo.

Me veseli da se je naposled prava pod tretjim primerom našla. :)  Bom moral še kaj dopisati, da bo še kakšna na vrsto prišla.

Andres
« Last Edit: April 17, 2018, 03:33:32 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #127 on: April 18, 2018, 12:04:07 AM »
Bom moral še kaj dopisati, da bo še kakšna na vrsto prišla.

Andres
Oh, to bi bilo čudovito! :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #128 on: April 18, 2018, 04:49:07 PM »
Sem že mislila da sem druga (priveski gredo iz jajčnikov kmalu stran), pa z gumami nimam težav, ker sem peške  :laugh:
Bom za vsak slučaj loto vplačala  :D ;D.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #129 on: April 22, 2018, 07:25:56 AM »
Prava ki je se je našla v tretjem opisu je le tista, katere mama je bila na nekakšne zdravniškem posegu ko je bila ena med vami, torej njena hčerka stara deset let ali manj. 

Andres

Moja mama je bila na nekem posegu, nisem nikoli izvedela kaj je blo. Domnevam pa da je splavila. Ker to je enkrat bežno omenila. Nenamerno seveda, šlo je naprej. Hotela je večkrat zanositi, pa nikoli uspelo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #130 on: April 30, 2018, 04:13:58 AM »
Danes imam ponovno kakšno sporočilo.  Ne vem za katero se gre, vem le, da je ta ženska naravno temnolasa.  V zadnjem letu so ji izpulili zob, ali je imela kaj v ustih kar je večji poseg kot plomba.  V naslednjih 14 dneh lahko pričakuješ presenečenje z moške strani.  Mogoče celo, da gre za dobitek vendar bo v igri moški. Morda ti celo moški proda listek za loto ali te moški napoti v smer kjer te čaka presenečenje.

Druga je bolje, če ima usta zaprta, čeravno ji niso nič tam ven ruvali z zadnjem letu.  Ona se precej krega doma, kriva pa je seveda tudi ona.  V sedmih dneh, najbr 81 ur po tem ko boš to prebrala bo prišel primeren čas za spravo.   Po tem ne bo šlo kot namazano, a bo bolje.  Mislim, da nista samo vidva, ki se bosta morala te sprave držati. Kot bi bila posredi tretja oseba. 

Tretja ima sporočilo ki sploh ni za njo.  MIslim, da gre za njene starše, oziroma dve osebi, ki sta njej zelo pri srcu.  Ti dvi osebi sta ena bolj kot druga ogroženi.  Prva zdravstveno, drugi pa se lahko nekaj naredi.   Ta druga oseba, ki se ji lahko nekaj naredi naj hodi en teden v črnem. Predvsem naj ima gor črne nogavice. Ne zaradi žalovanja. Naj bo v črnem.   Druga oseba, ki ima zdravstvene težave, niti ne vem, če on(a) ve da jih ima. Kakor koli, če ve naj zamenja terapijo, zdravnika ali kaj takega.   Ta oseba bo tudi sama videla, da je neka terapija ali zdravnik blefiranje in ne nosi nobenega napredka.    Prepoznala se boš po tem, da ti v otroštvu ni bilo lahko. Ob strani si imela cel čas starše in fanta, moško osebo, morda je to brat ali kdo drug.  Ta moška oseba ti je z enim stavkom ali z enim pogovorom odprl nov svet, nova obzorja, zato danes tudi si kar si.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #131 on: April 30, 2018, 05:55:29 AM »
Evo me v prvem sporočilu in moji 4 modrostni zobje. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #132 on: April 30, 2018, 02:15:21 PM »
Pa ne, no, Missy, spet sva se obe našli v istem sporočilu?  :laugh: :laugh:

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #133 on: April 30, 2018, 07:25:01 PM »
Haha Manja, bo treba poprosit za dopolnilna dejstva. :) Andres help. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #134 on: April 30, 2018, 11:23:20 PM »
Missy in Manja.  Tista, ki je nedolžnost izgubila ob nečem rdečem je prava.   Lahko gre za kaj kar je bilo položeno ali kar je stalo tamo poleg, a vendarle rdeče barve. Upam, da nista istočasno na istem mestu izgubile nedolžnost.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858