Author Topic: Natalne karte članov foruma  (Read 146353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma
« Reply #180 on: April 19, 2007, 07:28:23 AM »

Uran pač zahteva svoj "futer". Na tak ali drugačen način. Če hočemo razumeti aspekte Urana, ga je treba kot planet dobro proučiti.
[/quote]

;DJa pa še res je. Tudi vodnarska sedma hiša kaže precej na prekinitve zakona, se strinjam. Mogoče v drugem primeru, če vzamemo drugo poroko kot deveto hišo, do tega ravno ne pride, vendar uran še vedno zahteva svoje. ::)

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #181 on: May 09, 2007, 12:16:37 PM »
No..jz sem nova tle... ;)

Pa ,če se komu da mal pokukat v mojo karto...Sicer me je Helena res full razveselila z fajno razlago moje 1.hiše in 12.hiše..sam jz sem pač taka,da nikol nimam dovolj in vedno rada zvem kaj novega o mojih aspektih..položajih planetov..znamenjih...
Pač obožujem astrologijo.. ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #182 on: May 11, 2007, 11:24:27 PM »
Ravno "študiram" če se temu lahko tako reče karti mojih otrok. Prvi ima prazno: 1. 2. 3. 4. 5. in 9. hišo. Drugi pa 1. 4. 7. 10. 11. Nekje (zdaj pojma nimam kje) sem prebrala, da prazna 4. hiša pomeni, da mu starši ne pomenijo veliko. To drži? Trenutno se prav sekiram.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #183 on: May 14, 2007, 02:52:25 PM »
Ravno "študiram" če se temu lahko tako reče karti mojih otrok. Prvi ima prazno: 1. 2. 3. 4. 5. in 9. hišo. Drugi pa 1. 4. 7. 10. 11. Nekje (zdaj pojma nimam kje) sem prebrala, da prazna 4. hiša pomeni, da mu starši ne pomenijo veliko. To drži? Trenutno se prav sekiram.
lp
T.

Jz imam tud prazno 4.hišo in mi starši full dost pomenijo.Zelo sem navezana na oba. :)
Najbrž je res vse odvisno od aspektov,ki jih tvori vladar te hiše...

Pri men je vladar 4.hiše merkur in je v 1.hiši.
Tvori naslednje aspekte:
merkur konjukcija sonce
merkur trigon luna
merkur trigon uran
merkur kvadrat neptun..

No tile aspekti povedo vse... ;)

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #184 on: May 14, 2007, 02:56:14 PM »
Nekaj bi še vprašala.. ;).

Mam sonce,merkur in mars v prvi hiši...

Vladar 7.hiše je sonce,vladar 4.hiše je merkur in vladar 2.hiše je mars.

Vedno bolj se mi zdi,da so te tri hiše(7,4 in 2)najbolj pomembne za razvoj mojega ega..Neki takega...Pač preko teh hiš bom prišla do svojega bistva ,mogoče??
Ali prav razmišljam??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #185 on: May 14, 2007, 08:18:19 PM »
No, zanimivo da si ravno to napisala. Vsi vladarji hiš, ki si jih naštela, gredo namreč v kvadrat z dispozitorji. Bo že držalo, da boš imela polne roke dela.  :D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #186 on: May 15, 2007, 01:52:33 PM »
No, zanimivo da si ravno to napisala. Vsi vladarji hiš, ki si jih naštela, gredo namreč v kvadrat z dispozitorji. Bo že držalo, da boš imela polne roke dela.  :D

Tega pa še opazla nisem.Pa res,vsi vladarji hiš gredo v kvadrat z dispozitorji, :-\
To mi pa ni  všeč. >:(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: May 15, 2007, 01:59:10 PM »
Zakaj? Saj govoriš o razvojnem potencialu. In skozi kvadrat se bo to realiziralo.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #188 on: May 15, 2007, 02:05:42 PM »
Zakaj? Saj govoriš o razvojnem potencialu. In skozi kvadrat se bo to realiziralo.  ;)

Ja,vem,da se bo enkrat realiziralo.
Samo kdaj?? ???
Mislim ...mam že povn kufer teh težav sama z sabo ,z mojo lastno vrednostjo,da ne govorim o partnerstvih. ::) :-\

Zadnje čase sem nekam pesimistično naravnana.Mogoče zaradi mlaja?? :-[

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: May 15, 2007, 02:14:56 PM »
Jah, tranziti te mal obdelujejo. Neptun na Marsu, Uran na Soncu, pa Saturn v petšestinu na Sonce. Kaj boš drugega?

Sicer pa vse mine, tud planetki se bodo premaknili naprej. Le glej, da zdaj dobro opazuješ kaj se ti dogaja. Boš koristno uporabila znanje.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: May 15, 2007, 02:18:26 PM »
Še eno vprašanje..mogoče mal off topic:

Ali je pri men opozicija med marsom in saturnom ali je ni?

mars je na 21,28 vodnarja
saturn je na 10,54 leva

Odvisno na kateri stranii si naredim natalno karto.Ponekod se mi izpiše ta aspekt ,ponekod ne... ???

Pa še to me zanima..nekje sem prebrala,da ima največ samskih moških aspeklt venera opozicija saturn?Ali to drži??
Kaj pa ta aspekt mars opozicija saturn v ženski karti??Ima tudi ta podoben pomen kot v moški karti venera opozicija saturn?

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #191 on: May 15, 2007, 02:21:01 PM »
Jah, tranziti te mal obdelujejo. Neptun na Marsu, Uran na Soncu, pa Saturn v petšestinu na Sonce. Kaj boš drugega?

Sicer pa vse mine, tud planetki se bodo premaknili naprej. Le glej, da zdaj dobro opazuješ kaj se ti dogaja. Boš koristno uporabila znanje.

Hvala Tea...
Res vse mine. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: May 15, 2007, 02:25:40 PM »

saturn je na 10,54 leva

Odvisno na kateri stranii si naredim natalno karto.Ponekod se mi izpiše ta aspekt ,ponekod ne... ???

Pa še to me zanima..nekje sem prebrala,da ima največ samskih moških aspeklt venera opozicija saturn?Ali to drži??
Kaj pa ta aspekt mars opozicija saturn v ženski karti??Ima tudi ta podoben pomen kot v moški karti venera opozicija saturn?

Po "pravilih" nimaš aspekta med Marsom in Saturnom. Nekateri programi jemljejo večji orbis, ker imajo take nastavitve. Torej je treba popraviti v nastavitvah širino orbisa.

No ja. Jaz imam Marsa v opoziciji s Saturnom. Dva moža in nekako pričakujem tretjega. Upam, da ne bom končala kot Elizabet Taylor  :o
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #193 on: May 15, 2007, 02:29:06 PM »

saturn je na 10,54 leva

Po "pravilih" nimaš aspekta med Marsom in Saturnom. Nekateri programi jemljejo večji orbis, ker imajo take nastavitve. Torej je treba popraviti v nastavitvah širino orbisa.

No ja. Jaz imam Marsa v opoziciji s Saturnom. Dva moža in nekako pričakujem tretjega. Upam, da ne bom končala kot Elizabet Taylor  :o

;D ;D

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #194 on: May 20, 2007, 09:52:26 AM »
Neki me še zanima...

V natalni karti imam največjo 1. in 7. hišo ..obe zajemata skoraj dve znamenji..potem sta zelo veliki tud 2. in 8. hiša...vse ostale hiše so pa čist majhne...

Če prav razmišljam...se bo največ dogajalo s tematiko teh hiš...ker so največje in tranzitni planeti se najdle zadržujejo v njih...???