Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #165 on: August 01, 2009, 09:08:04 PM »
moj p asc je pravkar na 0°kozoroga....
hmmm ???

Pa ne pozabi Klarus, da se bo tvoj p. ASC srečal s tranzitnim Plutonom. Mislim, da tudi tebe čaka transformacija....

Opažam, da nas je kar nekaj tu na forumu, ki nas obdeluje tako ali drugače tranzitni Pluton. Sama imam P. MC na 1.st. Kozoroga in da ne povem kako me meta glede nadaljnje kariere.... Kar zaprla bi zdajšnja vrata in odprla nova......... čisto drugo področje...

Jaz ga povezujem tudi s Theto. Definitivno nam je vsem spremenila življenje.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #166 on: August 02, 2009, 03:06:36 PM »
sem ravno preučevala svojo progresivno karto in videla, da je T Saturn na koncu moje 12. hiše in da bo kmalu prišel na ASC, še prej pa bo prišel na P Venero  ( ne že spet   ??? ).

Tea, ali to potem spet aktivira v natalu zapisan venera kvadrat saturn   ::)
« Last Edit: August 02, 2009, 03:26:11 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #167 on: August 05, 2009, 02:13:51 PM »
sem ravno preučevala svojo progresivno karto in videla, da je T Saturn na koncu moje 12. hiše in da bo kmalu prišel na ASC, še prej pa bo prišel na P Venero  ( ne že spet   ??? ).

Tole pa ne razumem čisto dobro Taja
Tranzitni saturn imaš že v prehodu v 2 hišo, če prav vidim
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #168 on: August 05, 2009, 02:58:53 PM »

Tole pa ne razumem čisto dobro Taja
Tranzitni saturn imaš že v prehodu v 2 hišo, če prav vidim

zdaj pa ne vem  ::) T Saturn je v natalni karti na prehodu v 2. h., v progresivni karti pa je T Saturn v 12. hiši  zelo blizu P Veneri ....ali se to ne gleda  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: August 06, 2009, 07:19:43 AM »
Nep Taja

Če izdelaš samo progresivno karto je to to. Nič tranzitkov zraven.

To sta potem čisto različni tehniki
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #170 on: August 06, 2009, 07:28:34 AM »
  hvala Tea, tega pa nisem vedela  ::)

super, da se mi še tole ne križa   :P

:-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #171 on: August 06, 2009, 07:38:14 AM »
  hvala Tea, tega pa nisem vedela  ::)

super, da se mi še tole ne križa   :P

:-*

Prosim Taja 

Imej lep dan  :-*
www.Astro-Star.net

Offline bilka

• Mojster
« Reply #172 on: August 19, 2009, 05:37:46 PM »
tranzitnega urana imam v dvanajsti hiši. kot sem prebrala na Teini strani, se                                       

"Tranzit Urana v dvanajsti hiši  lahko pojavi v obliki velike človekoljubnosti, požrtvovalnosti in dela za druge. Včasih so ti vzgibi tudi beg pred kakšno ljubezensko zvezo, ali pa pred razočaranjem. Tranzit Urana pa lahko sproži izostren občutek za spremembe, ki se bodo zgodile v bližnji prihodnosti. Nenadni preobrati, ki se dogajajo pa so večinoma povezani z daljno preteklostjo."

In res, v tem letu sem napisala 2 diplomi drugim, pri eni sem pomagala, prav tako sem naredla skoraj celo nalogo za dekanovo nagrado, da ne govorim o tem, da sem sama mela pa polno dela s službenimi stvarmi in na podiplomcu  :S ampak ok, zdaj vsaj vem, da sem še vedno podvržena temu in se bom probala brzdat, da bom znala rečt NE.
to, da znajo bit dejanja beg pred kakšno ljubezensko vezo, se sploh ne bi čudila. Me je pa samo strah, kakšni obrat lahko pričakujem. upam, da v pozitivni smeri ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #173 on: August 21, 2009, 07:30:08 AM »

"Tranzit Urana v dvanajsti hiši  lahko pojavi v obliki velike človekoljubnosti, požrtvovalnosti in dela za druge. Včasih so ti vzgibi tudi beg pred kakšno ljubezensko zvezo, ali pa pred razočaranjem. Tranzit Urana pa lahko sproži izostren občutek za spremembe, ki se bodo zgodile v bližnji prihodnosti. Nenadni preobrati, ki se dogajajo pa so večinoma povezani z daljno preteklostjo."

In res, v tem letu sem napisala 2 diplomi drugim, pri eni sem pomagala, prav tako sem naredla skoraj celo nalogo za dekanovo nagrado, da ne govorim o tem, da sem sama mela pa polno dela s službenimi stvarmi in na podiplomcu  :S ampak ok, zdaj vsaj vem, da sem še vedno podvržena temu in se bom probala brzdat, da bom znala rečt NE.
to, da znajo bit dejanja beg pred kakšno ljubezensko vezo, se sploh ne bi čudila. Me je pa samo strah, kakšni obrat lahko pričakujem. upam, da v pozitivni smeri ;)

V smeri, ki ga nakazuje natalni uran in seveda v smeri, kjer se T uran z aspekti dotika kakšnega planeta ali vrha hiše
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #174 on: August 21, 2009, 08:31:55 AM »
u Bilka pridna ti še jaz svojo diplomo dostavim, moja kar stoji neki oziroma gre po polžje počasi  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline bilka

• Mojster
« Reply #175 on: August 21, 2009, 09:22:32 AM »
u Bilka pridna ti še jaz svojo diplomo dostavim, moja kar stoji neki oziroma gre po polžje počasi  ;D

:D
zelo odvisno od področja, na katerem delaš diplomo ;)
pa od tega, kolko je za pomagat...

Offline bilka

• Mojster
« Reply #176 on: August 21, 2009, 09:46:14 AM »

V smeri, ki ga nakazuje natalni uran in seveda v smeri, kjer se T uran z aspekti dotika kakšnega planeta ali vrha hiše

http://www.shrani.si/f/2M/WX/2tWXBR0e/natal-tranzit.gif

tu je prilepljena karta. in mislim, da se dotika AC. ker pa je to odnos do sveta in osnova za graditev osebnosti, predvidevam, da bom spremenila pogled na vse. tud na to, da se ne bom sekirala, kaj drugi mislijo o meni, pa se cenila na osnovi njihove ocene...
aspektnih struktur ne znam določit oziroma razbrat za T planete.
na oko mi je videt, da je v opoziciji s T merkurjem. opozicija naj bi bila posnova za rast, ker se mora nasprotje razrešit. glede na to, da gre za merkur v devici, bom zelo kritična in analitična, v 6. hiši oziorma proti vrhu 7 hiše---na področju partnerstva? a je zdaj to področje, ki ga moram razrešit in bo ful vplivalo na moje samovrednotenje?

joooj, je ta strologija zakomplicirana zadeva.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #177 on: August 21, 2009, 09:46:53 AM »

:D
zelo odvisno od področja, na katerem delaš diplomo ;)
pa od tega, kolko je za pomagat...

čeprav bi se zdaj v tem obdobju  morala naučit rečt ne  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: August 21, 2009, 09:59:27 AM »
Sej te samo malo hecam...jo bom sama naredila, je to že ena taka nakoga, ki jo moram. Ti se pa nauči NE. Ma meni tudi ne bi škodilo kaj takega znat  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #179 on: August 21, 2009, 10:19:39 AM »
Veš kaj punca, ampak to me pa žalosti, ko berem, da drugim pišeš diplome in .... Pa kaki študentje so to in bodoči dipl..... Katastrofa.

Sicer pa dekle, problem imaš v sebi, glede tvoje samopodobe in občutka manjvrednosti, ki ga pa kompenziraš tako, da drugim dokažeš tvojo vrednost s pisanjem in znanjem.
Veš, če bi se bolj spoštovala, bi tem, ki ti plačajo za to, enostavno rekla ne, ker je to tvoje avtorsko delo in bi se ti morala podpisati spodaj ne nekdo drugi. To je isto, kot da bi meni napisala knjigo, z njo požanjem uspeh, ti pa v zakulisju gledaš in nimaš nič od tega, razen mojega plačila tebi za knjigo. Vse ostalo je pa moje, žal.
Razmisli malo na to temo ;)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151