Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« on: March 02, 2009, 10:40:26 PM »
Tukaj nadaljujemo iz spletne strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,948.405.html

Mirne noči in prijetne sanje vam želim.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #1 on: March 03, 2009, 10:47:53 PM »
Regina, sanje v sanjah? Na, kako si bom pa potem oboje zapomnila, če si že enih ne morem  ;) Lahko noč tudi tebi.  :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #2 on: March 04, 2009, 08:10:58 AM »
Draga Regina :) spet rabim tvojo pomoč, ker si ne znam razložiti nocojšnjih sanj.

V tem delu sanj sem videla mojega sina, ki pa ni bil on, ampak nek drugi fant, ampak v sanjah je bil moj sin. Bil je zelo nemiren, nesrečen in v hotel si je na vse načine vzeti življenje. Celo na plastično vrvico v obliki cevke se je hotel obesiti in to za mojim hrbtom. Bilo mi je zelo hudo in čutila sem močno notranjo bolečino. Cel prizor je vseboval njegovo nasilje do mene in do sebe. Sam ambient pa ne znam definirati. Vse se je dogajalo na višini in zaključenem prostoru - zaprtem, in kamorkoli sem pogledala, se je videlo samo v globino, kot prepad.

V realnem življenju to nima nobene povezave z mojim sinom. Vem, da predstavlja nekaj v zvezi z mojo bitjo, ampak ne vem kam to napeljuje.
Prosim za tvojo interpretacijo :) Hvala :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: March 04, 2009, 08:21:07 AM »
Pozdravljena Regina!
Še kako prav si imela, ne dajo mi miru!
Zopet celi scenarij sanj.
Tokrat množica ljudi. Odhajala sem  iz hotela, grem na parkirišče po avtomobil, a glej ga zlomka kakor pirdem na ulico se zavem, da brez pomoči ne bo šlo, tudi če sem jo v hotelu odklonila, kakor da dobro vem kje mi je parkiran konjiček.
Ko se takole podajam v iskanje, pridem na vzpetino in ob pogledu na mesto se v dolini vidi nepopisna množica, ni bilo nemirov vsi so se lepo podajali na svoje poti, vse se je odvijalo umirjeno in brez glasu. No svojega avtomobila se ve nisem uspela dobiti, ker parkirišče na mojo žalost niti ne vem kje je bilo, po mojem občutku zelo daleč, verjetno bi porabila preveč energije do tam.
Ja kakor si rekla, zelo potegnejo in so zanimive.
Je pa tudi res, želela bi dobiti odgovore, na podzavestne želje.
Lp by luana  :D :D :D

P.S. Regina= ang:  ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #4 on: March 04, 2009, 08:44:59 AM »
Regina, sanje v sanjah? Na, kako si bom pa potem oboje zapomnila, če si že enih ne morem  ;) Lahko noč tudi tebi.  :-*

Bo šlo, Rena. Pa še zelo zanimivo bo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #5 on: March 04, 2009, 09:29:11 AM »
V realnem življenju to nima nobene povezave z mojim sinom. Vem, da predstavlja nekaj v zvezi z mojo bitjo, ampak ne vem kam to napeljuje.

Draga Princes, v bistvu si si že sama odgovorila s čim imaš opravka, zdaj samo še razmisli, na katerem področju bi morala bolj varčevati s svojimi močmi, da bi lažje zbrala energijo za neko drugo področje.
Lahko, da si si zastavila nek nov in pomemben cilj, se odločila za kakšno večjo spremembo, pa vsa ta akcija zgleda z igro besed preveč "samomorilska". Če samo nekoliko obrneš tok življenja, stečejo energije v pravo smer in tebi v prid.
Druga možnost je čustvena stiska. Tu sem najprej pomislila na tvojo sestro, lahko pa tudi gre za kakšno drugo težavo, ki traja že daj časa. Skratka, če te za sestro skrbi, pa si potlačila svoja čustva,  da svojim najbližjim ne bi povzročila še dodatnih skrbi in bolečine, postanejo taka potlačena čustva uničevalna.
Lepo se imej in se poskusi razbremenit.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #6 on: March 04, 2009, 09:35:36 AM »
Pozdravljena Regina!
Še kako prav si imela, ne dajo mi miru!
Zopet celi scenarij sanj.
Tokrat množica ljudi. Odhajala sem  iz hotela, grem na parkirišče po avtomobil, a glej ga zlomka kakor pirdem na ulico se zavem, da brez pomoči ne bo šlo, tudi če sem jo v hotelu odklonila, kakor da dobro vem kje mi je parkiran konjiček.
Ko se takole podajam v iskanje, pridem na vzpetino in ob pogledu na mesto se v dolini vidi nepopisna množica, ni bilo nemirov vsi so se lepo podajali na svoje poti, vse se je odvijalo umirjeno in brez glasu. No svojega avtomobila se ve nisem uspela dobiti, ker parkirišče na mojo žalost niti ne vem kje je bilo, po mojem občutku zelo daleč, verjetno bi porabila preveč energije do tam.
Ja kakor si rekla, zelo potegnejo in so zanimive.
Je pa tudi res, želela bi dobiti odgovore, na podzavestne želje.
Lp by luana  :D :D :D

P.S. Regina= ang:  ;)

No, to raziskovanje je že dobro znamenje, ko boš našla svoj avtomobil, boš pa tudi lažje našla samo sebe. Za to naj ti ne bo škoda niti časa, niti energije.  ;)
Pa lep dan želim.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #7 on: March 04, 2009, 09:37:27 AM »

Draga Princes, v bistvu si si že sama odgovorila s čim imaš opravka, zdaj samo še razmisli, na katerem področju bi morala bolj varčevati s svojimi močmi, da bi lažje zbrala energijo za neko drugo področje.
Lahko, da si si zastavila nek nov in pomemben cilj, se odločila za kakšno večjo spremembo, pa vsa ta akcija zgleda z igro besed preveč "samomorilska". Če samo nekoliko obrneš tok življenja, stečejo energije v pravo smer in tebi v prid.
Druga možnost je čustvena stiska. Tu sem najprej pomislila na tvojo sestro, lahko pa tudi gre za kakšno drugo težavo, ki traja že daj časa. Skratka, če te za sestro skrbi, pa si potlačila svoja čustva,  da svojim najbližjim ne bi povzročila še dodatnih skrbi in bolečine, postanejo taka potlačena čustva uničevalna.

Hvala "veliko srce" :-*

Oboje drži. Ob tem me je prešinila misel "tudi heroji so znotraj mehki". Hvala od srca, zdaj vem, kam moram usmeriti pozornost.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #8 on: March 04, 2009, 09:37:51 AM »
Upam da res, Regina hvala si  ang:

by luana  :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #9 on: March 04, 2009, 09:43:51 AM »

Hvala "veliko srce" :-*

Oboje drži. Ob tem me je prešinila misel "tudi heroji so znotraj mehki". Hvala od srca, zdaj vem, kam moram usmeriti pozornost.

Me veseli. Samo pogumno naprej.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: March 05, 2009, 08:36:16 AM »
Pozdravljena Regina!

A sedaj bom pa kar naprej postnila tukaj svoje sanje, najbolje, da kar knjigo napišem, ko bi vedela, bi!
To noč pa je bilo od sile, še nikoli se nisem ustrašila svojih sanj tokrat pa!
Bili smo pred hišo, mojega otroštva, veliko dvorišče tam so se otroci igrali, nakar opazim mojega otroka(dozdevalo se mi je da je moj, ne vem pa počno kateri!) igral se je in naenkrat opazim kako je z nekom držal v roki zelo ostro okrušen kos stekla. Nevarno sta ga držala v rokah, zbala sem se zanj, a kaj ko je že isti trenutek steklo počilo in oseba na drugi strani se je v trenutku poka spremenila v črnega ptiča in odletela. Mene ja kar obup, postala sem nemirna in od strahu skoraj norela, iskat sem pričela svojega otroka, obupno sem ga iskala, ni ga bilo, pričela sem kričati in se podala v hišo. Nad vhodnimi vrati sem zaznala nek čuden krog deloval je črno bel. Predno sem vstopila se mi je dozdevalo, kar se je zgodilo so neke čudne energije, demoni.( ne vem od kod to meni!). Stopila v hišo še vedno od obupa kričala, iskala mamo da mi pomaga, na kavču v dnevni sobi je ležal oče a kakor da ne sliši, nič mi ni odgovoril kje bi dobila mamo. Še vedno sem nadaljevala s kričanjem in obupno iskanje mame me je peljalo naprej v drugi del hiše, ko pa odprem vrata me je neznano močna sila odrinila in sem pristala na tleh, vrata pa so se zaprla. Od obupa in kričanja sem se zbudila. Bilo je grozno, prvič sem se zbala!
Drugi del sanj pa sem pristala na napačnem avtobusu, ne vem več kam me je potovanje peljalo vem le da sem morala po kratki vožnji presesti na pravi avtobus.
Ja se dogaja, noč ima svojo moč, ko bi le dobila vsaj jasne odgovore, ali pa jih intuitivno vedela, bi bilo super, tako bi lahko točno opredelila za kaj se gre.

Upam da nisem preveč vsiljiva s svojim poročanjem!
Lep pozdrav Regina, pa oprosti!
P.S. Pisala pa sem zato: danes imam nek pomemben   zd.pregled, nisem pesimističa a upam da mi ne sanje sporočajo kaj neprijetnega?
by luana  :D :D :D ??? ;)
Luana....

Dzelad ed Din RUMI

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #11 on: March 05, 2009, 04:14:53 PM »
hm jst sm pa mela malo freaky sanje, da sam nekje v sauni z malim dojenčkom.....to je vse kar se spomnim....lp tia13:)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #12 on: March 05, 2009, 04:18:34 PM »
Zelo dobro si to odsanjala, luana in mislim, da ti niti ni treba kaj posebej razmišljati, s čim bi lahko povezala te sanjske strahove, ker je že ta zdravniški pregled dovolj tehten razlog zanj. Tudi če si zavestno ostala optimistična, podzavest pač naredi svoje, ampak upam, da si dobro opravila.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #13 on: March 05, 2009, 04:25:39 PM »
hm jst sm pa mela malo freaky sanje, da sam nekje v sauni z malim dojenčkom.....to je vse kar se spomnim....lp tia13:)

Vsekakor premalo za kakšno razlago, mi pa deluje, kot da z nekim načrtom ne bo šlo vse gladko. :'(
www.sepet-sanj.com

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #14 on: March 05, 2009, 05:28:12 PM »
[
quote author=Regina link=topic=1997.msg67654#msg67654 date=1236266314]
Zelo dobro si to odsanjala, luana in mislim, da ti niti ni treba kaj posebej razmišljati, s čim bi lahko povezala te sanjske strahove, ker je že ta zdravniški pregled dovolj tehten razlog zanj. Tudi če si zavestno ostala optimistična, podzavest pač naredi svoje, ampak upam, da si dobro opravila.  ;)
[/quote]

Hvala Regina, sem, je bp!
Sem vedela da bo, a kakor praviš ti, podzavest šepeče!
Lp by luana  :D :D :D :-* ang:
Luana....

Dzelad ed Din RUMI