Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kati

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #60 on: October 10, 2006, 10:33:20 AM »
ja,ko bo ja vsaj mela  ;)

ne,resno,samo so me malo res zbegale te sanje,ker se mi ponavljajo,saj če bi se mi to enkrat zgodilo.... ne bi bila tako pozorna nanje...

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #61 on: October 10, 2006, 10:37:19 AM »
Pozdravljena Regina, da se javim se tebi v tvoji rubriki ;) Uspelo mi je narediti izpit prejsnji teden in sem bila zeloo vesela, sem pa zato danes imela kar malo morece sanje, saj sem sanjala da sem se enkrat morala iti na ustni izpit in da je vsakemu postavil po 10 vprasanj. Brat,ki je ravno prisel iz ustnega izpita je rekel da moram poznati ime neke osebe Alfred iz ne vem kje, in da moram poudarit da je ljubitelj golfa?!? V resnici nima to nic v vezi tega izpita. In kar naenkrat smo na nogometnem igriscu,kjer je golman profesor na drugi strani pa koprski zupan, punce smo pa na terenu...to mi je bilo kar smesno.
Potem se pa spomnim dosti simbolike iz sanj,gledala sem si obrvi v ogledalu in niso bile enakomerno goste, kot da bi imele luknje v obrvi,brez dlak. Potem se spomnim nosece prijateljice, s katero plezeva po skalah ob morju,jaz zelim nadaljevati pot,medtem ko ona noce,ker se boji,zato se vrneva,ampak kar naenkrat je njen otrok,velik za konico prsta v morju -kot ena licinka in jaz ji ga hocem ulovit, da ji ga dam,skrije se mi pod skalo,ampak nekako ga uspem uloviti...

Res mi je cudno vse skupaj,hvala vnaprej za bilokaksen namig

Offline duan

• Novinec
  • *
« Reply #62 on: October 10, 2006, 10:41:34 AM »
ja,ko bo ja vsaj mela  ;)

ne,resno,samo so me malo res zbegale te sanje,ker se mi ponavljajo,saj če bi se mi to enkrat zgodilo.... ne bi bila tako pozorna nanje...

Ja,pomoje da jo mas, ker take stvari se tud meni dogajajo,mislis o nekomu ali sanjas nekoga,ki ga dolgo nisi videla in potem zazvoni telefon oz.vidis to osebo. Je ena energijska povezanost,vsaj jaz tako mislim.Bomo vidli kaj bo Regina rekla ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #63 on: October 10, 2006, 01:07:55 PM »
Lep dan vsem skupaj;
zadnje čase se mi dogaja nekaj kar si ne znam razložiti,ne gre tu za enkratni dogodek,ampak se mi to ponavlja...
večkrat se mi sanja od oseb,na videz poznanih,ne znancev,ki jih že dolgo nisem videla,ampak kar mi je zanimivo je to,da jih potem vedno vidim naslednji dan!!!

je tu kakšna simbolika???

hvala lepa za odgovor,pa lep dan še naprej vsem skupaj

Lep dan tudi tebi, kati in pozdravljena med nami.
Duan ti je v bistvu že vse odgovorila in iz prve roke, evo, lahko ji verjameš. Tudi ona ima ta notranji čut tako izostren, da lahko mirno strese iz rokava, kaj to pomeni. ;)
V bistvu ga pa ima večina od nas, le mnogi si ne znamo tako natančno prisluhniti, ga opaziti, še manj pa mu slediti.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #64 on: October 10, 2006, 01:25:56 PM »

Verjetno študij ni edina stvar, v katero moraš vložiti precej svoje energije, ampak imaš še veliko drugih načrtov, ki bi jih rada gladko speljala. Čeprav si sedaj že po izpitu, je psiha z njimi še vedno obremenjena, sanje pa ne govorijo samo o trudu, ki si ga v študij vložila, ampak tudi o posledicah tega napora.  Moreče sanje zdaj skušajo vzpostavit ravnotežje, da bi lažje razumela izvor nekih svojih reakcij. Lahko, da si se v času izpita popolnoma zagrizla vanj, nekaj drugega pa prepustila bolj kot ne, naključju ali "slepi sreči" in ti zdaj malo nagaja slaba vest. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
« Reply #65 on: October 10, 2006, 01:37:27 PM »

Verjetno študij ni edina stvar, v katero moraš vložiti precej svoje energije, ampak imaš še veliko drugih načrtov, ki bi jih rada gladko speljala. Čeprav si sedaj že po izpitu, je psiha z njimi še vedno obremenjena, sanje pa ne govorijo samo o trudu, ki si ga v študij vložila, ampak tudi o posledicah tega napora.  Moreče sanje zdaj skušajo vzpostavit ravnotežje, da bi lažje razumela izvor nekih svojih reakcij. Lahko, da si se v času izpita popolnoma zagrizla vanj, nekaj drugega pa prepustila bolj kot ne, naključju ali "slepi sreči" in ti zdaj malo nagaja slaba vest. ;)

Mas ze prav, se vedno sem malo zmatrana od tega izpita,psihicno mislim.In sigurno odklopim dosti stvari ko se bliza izpit,vsaj hvala bogu da je ostal samo se eden ;D In sigurno se v tem casu ne ubadam z drugimi stvarmi in jih ne resujem,ampak kakor si napisala prepustim slepi sreci ;) Hvala ti za odgovor,lep dan

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #66 on: October 10, 2006, 02:13:59 PM »
Lep dan tudi teb, duani in seveda, držim pesti za zadnji izpit. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
« Reply #67 on: October 10, 2006, 02:36:56 PM »
Lep dan tudi teb, duani in seveda, držim pesti za zadnji izpit. ;)

hvala ti :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #68 on: October 12, 2006, 12:04:33 PM »
Zivjo, sem ponesreci napisala post v drugi del sanjskega foruma. Tam sem pridno zbrisala. Bom pa napisala tu :)

Sanje... Pri meni se mi zdi, da imam v sanjah vedno kaksno sadje :)

Tokrat so bile tako zive, ko sem se zbudila sem se vedno imela obcutek v ustih po ...
Sanjala sem da sem imela polne roke, zrelih, velikih, slastnih, socnih BRESKEV.

In sem jih jedla, kot da bi jih jedla prvic. To sem sanjala nekaj dni nazaj. Do zdaj pa ocitno nekaj dni tema. Brez sanj.  :o

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #69 on: October 12, 2006, 02:12:49 PM »
Pozdravljena, vidka. :)

Sadje je očitno tvoj simbol, s pomočjo katerega podzavest najlažje s teboj komunicira. Tokrat so to breskve, ki ti nekoliko bolj intenzivno sporočajo, kako je s tvojim pogledom na življenje, zdravjem in splošnim zadovoljstvom.
Zrelo, veliko, sočno, slastno.... mmm, očitno si tako polna energije tudi sama v tem trenutku, zato to svoje dobro počutje čim bolj izkoristi. Kajti, glavna sezona breskev je že skoraj povsem mimo.
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #70 on: October 13, 2006, 08:25:53 AM »
Hm... ravno polna energije nisem v teh dneh, sem namrec nedolgo nazaj prekinila eno ljubezensko razmerje, pa ves kako je s tem, clovek ne more kar od danes na jutri pozabiti in preklopiti.

Je pa res, da se poskusam obdrzati pri moceh in volji za stvari in gredo pocasi stvari na bolje.Mogoce pa ta energija se pride ;)
Ja tele breskvice so me pa posteno presenetile. No ce je ze njihova trgatev mimo, bo treba pa na grozje preklopit  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #71 on: October 13, 2006, 01:20:19 PM »
Na prvi pogled je torej videt, kot da sem zgrešila, kaj vidka? :)
O kakršnem koli sadju govorimo, je ta vedno pozitivni simbol, razen seveda, kadar ne gre za črvivo, gnilo ali nezrelo sadje. Njegova kroglasta oblika in analogija z naročjem, v katerem si ga držala, pa simboliko povezuje, zadovolji in poteši z vsemi čuti. Je pa res, da se njegov vpliv zmanjša izven svojega letnega časa in takrat se ključ razlage precej spremeni, če ne celo odvzame plodno obdobje. To sem ti tudi omenila.

Prekinitev čustvenega razmerja ti sigurno ne daje nekega elana, da bi zaradi tega trpela ali celo obžalovala, pa tudi ni opazit. Zato mislim, da te situacija ni pobila, ampak ti celo daje neko novo in drugačno voljo do življenja, ki jo v sebi podzavestno pestuješ. Lahko tudi, da si se s prekinitvijo te veze razbremenila, osvobodila, sprostila,... in sedaj si dovolj močna, da realno pogledaš nazaj, saj v vsakem primeru to obdobje čutiš kot plodno obdobje, v katerem nisi samo čustveno dozorela, ampak boš iz njega znala potegnit tudi vse tisto najboljše. Morda si celo podzavestno želiš, da se veza obnovi, a pod nekoliko drugačnimi pogoji in z drugačnimi čustvenimi izpolnitvami.
Še vedno verjamem, da je tvoj čas ugoden. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #72 on: October 16, 2006, 08:04:05 AM »
Zivjo Regina!

Ne, nisi zgresila :) Samo zelela sem povedati kaksna je trenutna situacija.
Res je, da sem se z razpadom te veze razbremenila. Ampak je pa tudi res, da mi je bilo izredno hudo. Se pa pocasi pobiram, ker nekako verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra :)

Ti povem kaj sem danes sanjala?

Nakit! Ne vem kako in zakaj sem se znasla v neki zlatarni, kjer sem nenehno pregledovala zlat nakit z diamanti. Pa ne samo pregledovala, ampak celo kupovala. Ceprav je prodajalka nosila predvsem debel in mocan nakit, sem jaz vedno za nakup izbirala samo drobnega, neznega in z majhnimi diamantki.

Zanimivo, da so bile cele sanje samo to. Nic kako sem jaz ta nakit nosila ali karkoli ze z njim pocela.... Ampak kako sem si ga kupovala... :)

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #73 on: October 16, 2006, 09:15:11 AM »
Spet jaz...in spet ne vem, kako bi skrajšala...

Odpravljala sem se na nek dopust v Švico, za en teden. Ko sem že krenila proti letališču, sem ugotovila, da sem doma pozabila fotoaparat. Ni mi bilo čisto vseeno, konec koncev sem šla za en teden. Hkrati sem pomislila, da v sinovi šoli nisem povedala, da ga ne bo, a sem se potem spomnila, da lahko koristi pet prostih dni. No, ko sem prispela na letališče, sem opazila, s kako majhnim letalom bomo leteli. Ok, sem pomislila, itak ne gremo daleč. Sedeli smo na svojih sedežih na letalu in le-to se je začelo premikati. Vem, da sem čakala na tisti trenutek, ko začutiš silo, ki te prilepi na sedež, a takrat sem pogledala ven in videla, da se peljemo po cesti. Kar naenkrat je bilo letalo brez sten (samo neka podlaga in na njej sedeži), tako da sem lahko videla vso okolico. Razmišljala sem, da verjetno se peljemo na hrib, pa bomo vzleteli s hriba. In res!
Pripeljemo se do vrha, tam pa je veliko ljudi imelo piknik in razgled je bil čudovit. Ko se počasi začnemo dvigati od tal, skoči na letalo majhen rjav terierček. Spomnila sem se na tisto zgodbo s hrčkom, ko so morali pristati, ker je ušel in so se bali, da bo pregriznil kakšne kable. Zaskrbelo me je, a v tem trenutku je kuža že padel z aviona. Bala sem pogledati, kaj se je zgodilo z njim, vendar sem upala, da je preživel, ker smo vendar bili še dokaj nizko. Kmalu za njim je padel dol še eden od potnikov, ki se je prekmalu odpel in ko je padel na zemljo, sem zaslišala, kako je zaklel. Po tem sem sklepala, da sta preživela on in kuža. Pogledala sem dol, videla sem ga, kako se pobira.
Potem sem se že znašla doma. Tast (ki je mrtev), me je vprašal, če bomo zidali. Čeprav nisem imela pojma, o čem govori, sem rekla, da ne bomo. Tašča je samo govorila o tem, kako je bila osamljena ta teden in razjezilo me je, da je tako egoistična in sem ji to tudi rekla, češ da se vsak njen stavek  začne  jaz, jaz, jaz.

Tako. Spet sem dolga, a kako naj skrajšam celo zgodbo. Nekako si tega ne znam čisto dobro razložiti. Sem pa opazila neko podrobnost. Vedno, ko se v sanjah odpravljam na letalo, nekaj pozabim. Potni list, denar, karto, v tem primeru fotoaparat. Pa se mi ne zdi, da bi bila v resnici prav pozabljiv človek.

Nečesa mi še manjka na potovanju, razvoju moje osebnosti?
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline duan

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: October 16, 2006, 11:46:28 AM »
Zdravo Regina, zanima me kaj  naj bi pomenil simbol prstana in st.3. Namrec v soboto sem sanjala, da sem dobila v poklon precudovit prstan, ki je bil "sestavljen" iz treh prstanov,skupaj so tvorili lepo celoto, zelo se je svetil. Na mezincu in ostalih prstih mi ni dobro stal, najbolje mi je stal na sredincu,ker je bil prstan kar ogromen. Zraven simbolike prstana me se zanima,kaj pomeni st.3
( 3prstani,ki tvorijo en prstan in sredinec - tretji prst)

Hvala ti za namig,lep dan!