Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #300 on: January 31, 2007, 07:14:16 PM »
Regina živjo,

povej mi prosim kaj pomenijo sanje,v katerih vidiš okoli sebe, polno nosečnic?
Vse moje sosede,so bile noseče.
Ko sem jih gledala sem samo razmišljala kako to,da so sploh noseče,saj
vendar že imajo otroke.
Kaj novega naj bi se lahko  rodilo,saj ni šans,da bi,recimo,zanosila,jaz  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #301 on: January 31, 2007, 08:54:28 PM »
Kaj novega naj bi se lahko  rodilo,saj ni šans,da bi,recimo,zanosila,jaz  ;D
Zakaj pa ni šans, Anima? Saj ti pa še ni potekla garancija.  ;D
Sicer pa ni nujno, da se zgodi kaj novega. Toliko nosečnic ti lahko tudi enostavno sporoča, da si se za nekaj dovolj trudila, zdaj pa je prišel tvoj čas. Čas za veselje, da se ti izpolni kakšna želja, da si privoščiš nekaj, kar si do sedaj nisi..., da enostavno pravočasno začutiš svoje notranje zadovoljstvo, voljo, ustvarjalnost, srečo ... kakršen koli dober občutek, preden ti ne uide.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #302 on: January 31, 2007, 09:38:43 PM »
Regina pozdravljena, na zalogi imam sanje 3eh noci ;)
Ne vem, zakaj imam občutek, da vsa ta zaloga ni tvoja. Prve sanje recimo, ti ploh niso "podobne" in se mi zdi, da sprašuješ za nekoga drugega, druge so povsem tvoje in kot po navadi gre za podoživljanje, tretje pa so nekje v sredini. Ti sicer na starem forumu nisi bila, a tam sem kar nekajkrat razložila, da se v sanje drugih ljudi, ki jih ne opišejo sami, ne spuščam. Težko razložim zakaj, ampak tako enostavno je,  tako čutim in tega se držim.
Če sem se zmotila, se je pa v tebi nekaj konkretno prelomilo in kar naenkrat in na silo rineš v neko spremembo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #303 on: January 31, 2007, 11:02:33 PM »

prima Regina in najlepša hvala.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #304 on: February 01, 2007, 10:47:17 AM »
Regina pozdravljena, na zalogi imam sanje 3eh noci ;)
Ne vem, zakaj imam občutek, da vsa ta zaloga ni tvoja. Prve sanje recimo, ti ploh niso "podobne" in se mi zdi, da sprašuješ za nekoga drugega, druge so povsem tvoje in kot po navadi gre za podoživljanje, tretje pa so nekje v sredini. Ti sicer na starem forumu nisi bila, a tam sem kar nekajkrat razložila, da se v sanje drugih ljudi, ki jih ne opišejo sami, ne spuščam. Težko razložim zakaj, ampak tako enostavno je,  tako čutim in tega se držim.
Če sem se zmotila, se je pa v tebi nekaj konkretno prelomilo in kar naenkrat in na silo rineš v neko spremembo.

oila Regina!

na zalost je vsa ta zaloga res moja.....  :( vem, da so cudne sanje, samo kaj naj?
Danasnje so slabe sanje..... sanjalo se mi je da mi je umrl oci :'(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #305 on: February 01, 2007, 11:29:18 AM »
Današnje sanje so te verjetno bolj pretresle, kot kaj drugega, slabe pa niso. Nekako se celo navezujejo na trenutno dogajanje in te svarijo, da se ne prepusti evforičnim odločitvam. Če dejansko načrtuješ kakšne spremembe, kot sem že včeraj omenila, je to lahko povezano z njimi.
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #306 on: February 01, 2007, 12:56:29 PM »
Zivjo Vsem skupaj po dolgem casu!

Mene pa samo nekaj zanima, kaj se z nami dogaja ko nic ne sanjamo?  :) In zakaj si vcasih sanje ne moremo zapomniti?  ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: February 01, 2007, 01:57:05 PM »
Vedno sanjamo, vidka in to vsako noč kar nekajkrat. O vzrokih, zakaj si sanj ne zapomnimo, sem pa že nekajkrat pisala. Pokukaj malo na spletno stran ;)

http://www.sepet-sanj.com/splosno1/Clanek_ona.htm

http://www.sepet-sanj.com/prirocnik/sanjskiprirocnik.htm
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #308 on: February 01, 2007, 02:03:27 PM »
Današnje sanje so te verjetno bolj pretresle, kot kaj drugega, slabe pa niso. Nekako se celo navezujejo na trenutno dogajanje in te svarijo, da se ne prepusti evforičnim odločitvam. Če dejansko načrtuješ kakšne spremembe, kot sem že včeraj omenila, je to lahko povezano z njimi.

kaj pa naj sedaj naredim??? ooo hudo kaksne dileme....   :-[

hvala Regina

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #309 on: February 01, 2007, 02:07:04 PM »
Mogoče je treba samo dobro premislit, zaspanka.
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #310 on: February 02, 2007, 11:42:17 AM »
Vedno sanjamo, vidka in to vsako noč kar nekajkrat. O vzrokih, zakaj si sanj ne zapomnimo, sem pa že nekajkrat pisala. Pokukaj malo na spletno stran ;)

http://www.sepet-sanj.com/splosno1/Clanek_ona.htm

http://www.sepet-sanj.com/prirocnik/sanjskiprirocnik.htm

Oooo :) No fino, bom vse prestudirala :) Hvala Regina!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #311 on: February 02, 2007, 12:41:50 PM »
Kar daj ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #312 on: February 04, 2007, 12:29:05 PM »
Sanjala sem, da sem se s prijateljico zmenila, da se dobiva (kar sva se v resnici res-prejsnji dan).V sanjah sem ji poslala sporocilo, da ne morem in mi je odpisala, kako lahko to naredim. V sanjah sva se torej sporekli.  :-\
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #313 on: February 04, 2007, 01:13:54 PM »
Lahko, da ti je polna Luna malo ponagajala. Saj veš, kakšni smo takrat. ;)
www.sepet-sanj.com

irina

• Guest
« Reply #314 on: February 05, 2007, 10:04:14 AM »
Regina pozdravljena.
Prosila, bi te za razlago mojih današnjih sanj. Moram napisat, da redkokdaj kaj tako intenzivno sanjam, zadnje čase me pa očitno sanje opozarjajo na nekaj?!?
In sicer danes sem sanjala eno malo rjavo kačico, ki je bila na stopnišču. Ko je šel mimo nje po stopnicah moj prijatelj (mogoče partner) se ni nič zgodilo, je bila videti kot plaha, neškodljiva. Ko sem se ji pa jaz prikazala je pa ta kača postajala vedno večja, spremenila se je v veliko belo kačo z obliko glave trikotnika. Jaz sem pred njo bežala, vendar bolj ko sem sem šla stran od nje, bolj je šla ona za mano in večja je postajala. Trup se ji je daljšal in rep je imela še vedno na stopnišču, samo trup in glava sta bili pa v zraku in za mano. Pa v sanjah sem pomislila, kako je kača lahko tako snežno bela, ker je bila čisto enakomerno bela in čisto gladka se mi je zdela. Tako sem se zbudila - kača je samo šla za mano po zraku - ni imela odprtih ust, toda jaz sem jo dojemala kot grožnjo, ni me pičila. Strah me je jo bilo.
Pred tem - mogoče v roku enega meseca, sem pa parkrat sanjala poroko (ne mojo) in otroke (dojenčka).
Upam, da boš našla čas za mojo razlago. Me to kar malo mori, ker čutim, da sem na sredini nekih sprememb, oziroma na pragu njih.

Hvala!