Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #240 on: June 26, 2012, 11:55:39 AM »
Bi mi lahko katera pogledala, kako kaže z neko zadevo konec meseca - se naj lotim zadeve, bo uspelo ali ne?
Saj vem, da vse zavisi od mene, pa vendar, mi je usoda naklonjena v tej situaciji? Hvala  :)

Padla je karta Obešenca. Znajo se zgodit določene spremembe, na katere se boš morala prilagodit. Ja, je odvisno od tebe in tvoje moči. Vedi pa, da je to le prehodno obdobje, transformacija.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #241 on: June 26, 2012, 11:56:11 AM »
Tejki sem pa že jaz odgovorila  ;D. Dva odgovora še falita, mislim  :D Azeleji in Hannah.

Ja, vem, pa sem obrnila še jaz, ker si napisala, da si brez kart.  :laugh:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #242 on: June 26, 2012, 11:57:25 AM »
Hehe, opažam pa, da je tudi sanjalka že nekaj odgovorila ...

Hmmm, potem nisi bila ti brez kart, ampak ona? In sem vse zamučkala? Ooops ...  :embarrassed:
 :laugh: :laugh: :laugh:

Edit: Obe sta bili brez kart ... Dobro je.  ;D
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #243 on: June 26, 2012, 12:34:56 PM »
Hehe, Maja. Samo da je odgovor  :D

Offline Opal

• Mojster
« Reply #244 on: June 26, 2012, 02:29:08 PM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije.

Sporočaj, kako bo.

Maja, pogledaš prosim v nadaljevanje glede te osebe (R) kajti sem počakala kot si svetovala ampak kar nič ne vidim, ne občutim kam to pelje glede na nasvet iz prejšnjega vpogleda zgoraj. Zadnje čase je vse nekam mrknilo. Pomoje nima smisla upat ali pač?!?

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #245 on: June 26, 2012, 07:40:46 PM »

Včeraj sva bila skupaj, on je meni (še) vedno všeč, ampak ne vem, če sem jaz njemu, ne vem dešifrirati njegovih signalov ???

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: June 26, 2012, 09:49:14 PM »
Bi mi lahko katera pogledala, kako kaže z neko zadevo konec meseca - se naj lotim zadeve, bo uspelo ali ne?
Saj vem, da vse zavisi od mene, pa vendar, mi je usoda naklonjena v tej situaciji? Hvala  :)

Padla je karta Obešenca. Znajo se zgodit določene spremembe, na katere se boš morala prilagodit. Ja, je odvisno od tebe in tvoje moči. Vedi pa, da je to le prehodno obdobje, transformacija.

Hvala!  :) Do spremembe je res že prišlo, moram pa zdej konkretno plunit v roke, da bo ratalo.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #247 on: June 27, 2012, 07:23:36 AM »
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?  ::)

Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije.

Sporočaj, kako bo.

Maja, pogledaš prosim v nadaljevanje glede te osebe (R) kajti sem počakala kot si svetovala ampak kar nič ne vidim, ne občutim kam to pelje glede na nasvet iz prejšnjega vpogleda zgoraj. Zadnje čase je vse nekam mrknilo. Pomoje nima smisla upat ali pač?!?

KOt sem že tam namignila, za kaj več bo težka. Bosta pa še na vezi. Ne stavi vsega na to osebo. Ne se osamit in čakat.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #248 on: June 27, 2012, 07:50:22 AM »

Sporočaj, kako bo.

KOt sem že tam namignila, za kaj več bo težka. Bosta pa še na vezi. Ne stavi vsega na to osebo. Ne se osamit in čakat.

Prou, bom še kam drugam *mreže* napletla hihi  ;)
Hvala, Maja

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #249 on: June 27, 2012, 04:01:45 PM »
Na nekaj se pripravljam za avgust, v tujini. Poslovno.
Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?
Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #250 on: June 27, 2012, 06:47:25 PM »
No zanima me pa tud, če me bo kej pogrešal.  ::) :D

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #251 on: June 28, 2012, 02:23:55 PM »
Maja, javljam :) telefonski klic je prišel, ampak ne takšen kot sem želela :) s službe ne bo nič... zdaj ko vem, za kaj gre, se itak čudim, da so sploh ženske vabili na razgovor, ker je to precej domena moških :) že mora tako biti, vsaka stvar se zgodi z razlogom :)

Škoda. Ja, že ni prava stvar zate. Spet sem te malo pogledala ... Ne obupaj. V bistvu nihaš med velikim zagonom pri iskanju službe in tem, da bi obupala. Ker te vsake toliko zgrabi panika in malo izgubiš upanje. Kar naprej, draga!

hvala Majči :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #252 on: June 29, 2012, 11:58:44 AM »
Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?

Zelo dobro, ker se boš vnaprej odlično pripravila in organizirala. Nič te ne bo presenetilo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #253 on: June 29, 2012, 11:59:53 AM »
No zanima me pa tud, če me bo kej pogrešal.  ::) :D

Vse skrbi so odveč, tvoja odsotnost ne bo nič spremenila, če te to skrbi. ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #254 on: June 29, 2012, 12:28:29 PM »

Zelo dobro, ker se boš vnaprej odlično pripravila in organizirala. Nič te ne bo presenetilo.

O, super! Hvala, Maja. Ja, se kar intenzivno pripravljam, organiziram.
A lahko vprašam, katera karta je padla? Čisto za svojo izobrazbo.  ;)
 :-*