9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bi mi lahko katera pogledala, kako kaže z neko zadevo konec meseca - se naj lotim zadeve, bo uspelo ali ne?Saj vem, da vse zavisi od mene, pa vendar, mi je usoda naklonjena v tej situaciji? Hvala
Tejki sem pa že jaz odgovorila . Dva odgovora še falita, mislim Azeleji in Hannah.
Quote from: Opal on May 24, 2012, 01:27:32 PMVprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene? Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije. Sporočaj, kako bo.
Vprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene?
Quote from: hannah on June 21, 2012, 11:08:29 PMBi mi lahko katera pogledala, kako kaže z neko zadevo konec meseca - se naj lotim zadeve, bo uspelo ali ne?Saj vem, da vse zavisi od mene, pa vendar, mi je usoda naklonjena v tej situaciji? Hvala Padla je karta Obešenca. Znajo se zgodit določene spremembe, na katere se boš morala prilagodit. Ja, je odvisno od tebe in tvoje moči. Vedi pa, da je to le prehodno obdobje, transformacija.
Quote from: Maja on May 24, 2012, 11:17:23 PMQuote from: Opal on May 24, 2012, 01:27:32 PMVprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene? Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije. Sporočaj, kako bo.Maja, pogledaš prosim v nadaljevanje glede te osebe (R) kajti sem počakala kot si svetovala ampak kar nič ne vidim, ne občutim kam to pelje glede na nasvet iz prejšnjega vpogleda zgoraj. Zadnje čase je vse nekam mrknilo. Pomoje nima smisla upat ali pač?!?
Quote from: Opal on June 26, 2012, 02:29:08 PMQuote from: Maja on May 24, 2012, 11:17:23 PMQuote from: Opal on May 24, 2012, 01:27:32 PMVprašanje imam glede ene moške osebe (Robert) in sicer me zanima kaj bi on resnično lahko čutil do mene? Tu je pa padel As diskov. Odnos med vama temelji na trdnih tleh in je zelo prizemljen. Bi rekla, da ti ta oseba zelo zaupa, v tebi vidi stabilnost, realnost, varnost ... Mogoče kakšnih globljih čustev v tem trenutku še ni (na to bi bolj kazal As kelihov), ampak bi se glede na to, kar obstaja zdaj, mogoče izplačalo malo počakat in pogledat, kam se lahko odnos razvije. Sporočaj, kako bo.Maja, pogledaš prosim v nadaljevanje glede te osebe (R) kajti sem počakala kot si svetovala ampak kar nič ne vidim, ne občutim kam to pelje glede na nasvet iz prejšnjega vpogleda zgoraj. Zadnje čase je vse nekam mrknilo. Pomoje nima smisla upat ali pač?!?KOt sem že tam namignila, za kaj več bo težka. Bosta pa še na vezi. Ne stavi vsega na to osebo. Ne se osamit in čakat.
Quote from: aisha3012 on June 18, 2012, 08:07:35 PMMaja, javljam telefonski klic je prišel, ampak ne takšen kot sem želela s službe ne bo nič... zdaj ko vem, za kaj gre, se itak čudim, da so sploh ženske vabili na razgovor, ker je to precej domena moških že mora tako biti, vsaka stvar se zgodi z razlogom Škoda. Ja, že ni prava stvar zate. Spet sem te malo pogledala ... Ne obupaj. V bistvu nihaš med velikim zagonom pri iskanju službe in tem, da bi obupala. Ker te vsake toliko zgrabi panika in malo izgubiš upanje. Kar naprej, draga!
Maja, javljam telefonski klic je prišel, ampak ne takšen kot sem želela s službe ne bo nič... zdaj ko vem, za kaj gre, se itak čudim, da so sploh ženske vabili na razgovor, ker je to precej domena moških že mora tako biti, vsaka stvar se zgodi z razlogom
Na nekaj se pripravljam za avgust, v tujini. Poslovno.Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?Hvala!
No zanima me pa tud, če me bo kej pogrešal.
Quote from: Pika on June 27, 2012, 04:01:45 PMNa nekaj se pripravljam za avgust, v tujini. Poslovno.Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?Hvala! Zelo dobro, ker se boš vnaprej odlično pripravila in organizirala. Nič te ne bo presenetilo.