Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #90 on: January 30, 2008, 11:03:33 PM »
Taja

jaz o tem mislim tako, da je vsak svoje sreče kovač, zato je najbolje, kaj bolj aktivno brez njegove vednosti oz. brez da te prosi ne posegati v njegovo dogajanje.
Lahko pa mu seveda v mislih pošiljaš pozitivno energijo, angele, vodnike pa mora poklicati vsak sam, sam se pa mora odločit ali si pomoči želi, ker lahko si je pa ne in v tem primeru se sploh ni fajn vmešavat ker delaš karmo sebi in njemu.
Je pa težko ostat nevpleten in neprizadet, če se kaj slabega dogaja našim najbližjim.
Včasih je pač tako, da si nekdo izbere da mu je lažje storiti nič in se predati, kot pa boriti se, lahko je pa to ravno tista izkušnja po katero je prišel, zato mu je brez njegove vednosti nikakor ne smemo reševati.

Drži se in če kaj rabiš se oglasi, tukaj ali pa na pm. :-*

hvala ti Nensi, se mi je kar zdelo, da je tako, zato sem te tudi prej vprašala :D v resničnem življenju stati ob osebi kot prijatelj in pa pošiljati ji pozitivno energijo v mislih...sam mora na svoj način in po svoji poti reševati svojo karmo...logično...Enako kot v vsakdanjem življenju...stati ob strani in samo pomagati osebi, da si pomaga sama in ne prevzemati njenega bremena nase.. Hvala ti, Nensi  ;) pozitivna energija pa se že tako in tako izmenjuje in kroži, ko imaš rad in to tudi daješ vedeti, mar ne?

lepe sanje in še enkrat hvala  :-*

Taja
« Last Edit: January 30, 2008, 11:06:07 PM by taja6 »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #91 on: January 31, 2008, 11:27:10 AM »
Ne vem ali je bilo to sporocilo angelov ali ne, nekaj pa je bilo na tem.

Danes sem sla v Lj na en pregled, pa so me klicali, da je zdravnica zbolela. Najprej sem bila jezna, ker sem veckrat klicala, ce je zdravnica se bolna, pa se ni nihce oglasil. Sem sla placat parkirnino v upanju, da mi za 10 min ne bo treba, ampak za celih 10 minut je tudi treba placat. Od same jeze sem se zjokala, ker se mi je zdelo, da se mi delajo same krivice. :-[

Potem sem vseeno poklicala v ordinacijo in so me poslali k drugemu zdravniku- hvala Bogu sem bila se v LJ. Ta mi je povedal, kar sem ze vedela, tako da me ni nic prizadelo. Ali pa, cisto malo :-\

Ko sem se vozila po avtocesti, mi je spet slo na jok, zaradi vseh dogodkov tega jutra in na radiu so zavrteli pesem od Fergie: Big girls don't cry. Ta pesem mi je zelo vsec, pa se ob pravem trenutku so jo predvajali. Kljub naslovu, sem se spet zjokala. :'(

Sedaj sem ok. Upam, da je za vse kriv merkur, za katerega se na astroloskem koticku vsi veselijo, da se bo obrnil (al ne vem kaj bo ze naredil :D)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: January 31, 2008, 02:17:36 PM »
Če potrebuješ pomoč veš kje sem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: January 31, 2008, 05:46:14 PM »
Apemaya, vse dobro ti želim. :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #94 on: January 31, 2008, 06:37:34 PM »
Hvala, Tea in Natasa! :-*

Ni tako hudo kot se slisi :) Sem pa v tem obdobju ocitno bolj obcutljiva, ali pa je samo prisel cas, da si malo olajsam duso, ker vedno vse v sebi drzim.
Zaradi takih dogodkov sicer ne bi jokala :D

Od jutri bo vse drugace in bolje! Obljubim!

:-* apemaya

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: February 01, 2008, 08:46:02 AM »
Me veseli, apemaya. :)

Jok in smeh sta tudi očiščevanje. Zato je tako kot je dobro se iz vsega srca smejati, tudi dobro se zjokati. Čustva morajo ven, kajne? :) ;)

Pozdravček in vse dobro :) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #96 on: February 01, 2008, 11:56:50 AM »

....
Ko sem se vozila po avtocesti, mi je spet slo na jok, zaradi vseh dogodkov tega jutra in na radiu so zavrteli pesem od Fergie: Big girls don't cry. Ta pesem mi je zelo vsec, pa se ob pravem trenutku so jo predvajali. Kljub naslovu, sem se spet zjokala. :'(
....

Draga Apemaya

ni vedno potrebno biti "big girls who don't cry", vse premalokrat pustimo otroku v nas, da svobodno izrazi bolečino, kadar jo občuti.

Zaradi vsega kar smo žalostnega doživeli, težkih preizkušenj od malih nog naprej, eni bolj drugi manj, smo nekako prisiljeni postati "big", če nič drugega že starši in naša okolica to kar nekako pričakuje, že malčkom hitimo razlagati, da "tako veliki otroci, kot si ti pa ja ne jokajo".

Čustvom, veselim, žalostnim, kakršnimkoli že, je potrebno pustiti prosto pot, jih izraziti, predelati, predihati.
Če jih predolgo tlačimo v sebe, ker se bojimo kako bo to izgledalo, saj zdaj smo pa ja že "big girls" (pa tudi "big boys" da ne bo pomote, tam je stanje še hujše, saj oni naj pa od fantkov naprej sploh ne bi jokali!!!) so posledice za dušo lahko zelo hude.

There's time to laugh, there's time to play,
there's time to cry.

Tudi za jok si je potrebno vzeti čas, solze so zdravilo duše, brez stranskih učinkov, tople, blagodejne, ravno prav slane, da razkužijo in pozdravijo še tako globoke rane.
So naravno zdravilo, ki si ga sami premalokrat predpišemo, ga je pa tako kot antibiotike treba jemati do konca doze, dokler je potrebno.

Kdaj in koliko časa je to, pa ve vsak zase najbolje sam.
 :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #97 on: February 01, 2008, 07:23:57 PM »
Nensi, hvala!

Meni je kljub naslovu bilo lazje razumeti- big girls cry- zato mi je pa spet slo na jok. Pa tudi, iskreno povedano, sem se za to nalogo pocutila se prevec "little girl" ;)

Danes je vse mimo in Ok. ;)

PS: Sem pa vceraj v avtu spet vohala roze in zemljo. Ta vonj pa je izginil v parih sekundah.- spet kaksna prisotnost? ::)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #98 on: February 01, 2008, 07:30:59 PM »
Mogoče, poskusi naslednjič vprašati angele kdo je s tabo oz. kaj ti na ta način sporočajo, pa ti mogoče povedo, boš čutila.
Ali pa vprašaj če je to v zvezi z ..... (nekim konkretnim dogodkom, če se ti to pojavlja vedno ko misliš na eno stvar/osebo/dogodek) in občutki ti lahko povedo odgovor.

Lahko pa s kartami pogledaš s čim je to povezano oz. kakšno je sporočilo.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #99 on: February 02, 2008, 07:45:59 PM »
Mogoče, poskusi naslednjič vprašati angele kdo je s tabo oz. kaj ti na ta način sporočajo, pa ti mogoče povedo, boš čutila.
Ali pa vprašaj če je to v zvezi z ..... (nekim konkretnim dogodkom, če se ti to pojavlja vedno ko misliš na eno stvar/osebo/dogodek) in občutki ti lahko povedo odgovor.

Lahko pa s kartami pogledaš s čim je to povezano oz. kakšno je sporočilo.

Definitivno bom zacela sprasevati, ker sem vceraj bila spet obkrozena. In vceraj sem se zavedala zakaj se to dogaja in da se sploh dogaja.

Vceraj sem bila napotena v sobo 32, a ker je bil vse zasedeno sem se vsedla pred sobo 33. Parkrat sem pogledala stevilko sobe, ampak se je nisem zavedla. Potem pa sem videla, da pise 33 in nad vrat in na vratih- torej so bile v mojem vidnem polju kar 4 trojke. Sem se nasmehnila, saj mi je bilo jasno, da nisem sama. :)

Potem pa ko sem cakala, sem gledala proti oknu. Rolete so bile cisto malo spuscene. In ko sem gledala v svetlobo, ki je prihajala iz luknjic v roletah, se je nekaj premikalo. Ne vem ali sem imela ocala gor ali ne, sem pa si mislila, da imam utrujene oci in sem se enkrat pogledala. Kot da bi se dve krogli energije premikali v soju te svetlobe. Potem sta izginili, ko da bi se umaknili iz polja rolet. itak sem si mislila, da se mi blede, ko se spet pojavita in izgineta. V sobi nisem bila sama, ampak se ena gospa.

Z vsemi temi znaki sem vedela, da bo vse v redu, tako da me tega, kar je sledilo ni bilo cisto nic strah.
Ali mi lahko kdo potrdi, da se mi ni bledlo in da je bil to nek nacin manifestacije angelov?

hvala!

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #100 on: February 02, 2008, 08:31:34 PM »
Če povežeš kar si videla in tvoje občutke, ko si vedela da bo vse v redu, bi ti jaz rekla da si doživela dvojno dozo angelov (videti+vedeti).
Nekateri jih vidijo, drugi slišijo, tretji občutijo...

Jaz jih v zadnjem času vse večkrat slišim, sem opazila da v avtu sploh ne poslušam več glasbe ali radia odkar se mi to dogaja, sem bila pa prej pravi zasvojenec z glasbo v avtu. Zdaj me pa ti zvoki motijo, prav rabim tišino.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #101 on: February 23, 2008, 09:06:18 AM »
Mislim, da je z mano angel, ki se rad heca :D

Sem sla k stari mami na oddih in ker ne more vec vozit avta, sem ga z velikim veseljem vzela jaz. Vceraj je bil dan odhoda in en dan prej sem lepo pocistila stekla. Avto je sicer dolgo casa stal in se mu pozna- pa se morski zrak in sonce sta unicila barvo.
Angele sem sprasevala ali bo na dan odhoda vse ok, na kaj moram biti pozorna...ampak se odgovori niso ujemali z vprasanjem in sem prosila za pojasnilo. Potem sem se se spomnila, da nikjer nisem videla prometne in sva jo s staro mamo iskale, do avta pa nisem sla, ker je bila ze tema in bi stara mama zacela z: mesto je veliko, sami nepridipravi hodijo okoli... Sem sla spat malo v strahu, da dokumenta ne bom nasla in bom morala prestavit dan odhoda.
Ponoci sem se zbudila z besedami: prometno dovoljenje in sem vedela, da ga bom nasla.

Ko sem zjutraj nesla pve vrecke v avto, pa me je cakalo presenecenje- avto je bil cel posran od pticjih kakcev. Cel- zadnja stran, zgoraj, levo in deno- en ali vec pticev se je fajn olajsal. In ker pravijo, da pticji drekci prinasajo sreco sem se nasmejala, ker sem to sporocilo razumela kot: a ti je sedaj jasno? :D

In moram rect, da je pot (600km, ki se je prelevila v 700km) bila super. Angel me je varoval tudi, ko se je na cesti zgodila mega nesreca- 6 mrtvih in 50 ranjenih, vec kot 100 avtomobilov udelezenih. Jaz bi se morala tam peljati samo pol ure kasneje.

Ko sem se vozila, sem vedela, da bo vse v redu, in sem imela obcutek, da nisem sama. Pa se brez radia sem bila, tako da je bil ta obcutek se mocnejsi.

Hvala angelom! :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #102 on: February 23, 2008, 04:09:26 PM »
......

A ni to fino, že to rabiš zdaj.  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #103 on: February 23, 2008, 06:19:39 PM »
......

A ni to fino, že to rabiš zdaj.  ;)

Ja, ko sem videla avto, sem se nasmejala in rekla: Ok, saj ni treba pretiravat. Sem razumela sporočilo:D

So mi pa danes povedali, da sem lahko vesela, da sem prisla na cilj, saj sem vozila z razpokanimi gumami. :o
« Last Edit: February 23, 2008, 06:45:28 PM by apemaya »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #104 on: March 11, 2008, 03:38:15 PM »
Včeraj so mi pa angelčki pomagali in se mi zdi fino to izkušnjo povedati, je prav simpatična.
Zvečer sem bila v trgovini in na blagajni pred mano dva gospoda.
Prvi se je kragal z blagajničarko zakaj kartica spet ne prime, pa že v soboto ni, ... nervoza in nejevolja popolna.
Drugi gospod je tudi dal kartico za plačilo in tudi njegova ni delovala, ker pač ni deloval pos terminal.
Blagajničarka je hitela razlagati, da že cel dan nič ne dela in ne more pomagati, naj plačajo z gotovino.
V tistem momentu sem prosila angele naj pomagajo, da bo pos in moja kartica delovala.
Blagajničarka je bila skeptična, je vseeno vzela kartico in poskusila.
In je delovalo.
Popolnoma presenečena, ker cel dan ni delovalo nič me je spraševala, le kaj sem naredila, da zdaj pa deluje.
Pa sem ji rekla le, da sem si zelo močno želela, da bi delovalo in je.
Seveda sem se angelčkom zahvalila :-*