Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #75 on: July 02, 2014, 05:00:31 PM »
Ja, samo dve opciji, dvojnost, dve, razpotje ... Samo to se poudarja.
Žal tudi na vprašanje o financah ne dobim odgovora boljše/slabše, ampak oboje dobro, enako.

Vprašala sem še, kaj je lekcija tukaj, zakaj so odgovori taki, kot so ... Preprosto moraš skočit. Skočit znaš in boš pristala dobro. Kaj, če sploh ni lekcija izbira delodajalca, ampak izbira sama?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #76 on: July 02, 2014, 07:04:48 PM »
Žal tudi na vprašanje o financah ne dobim odgovora boljše/slabše, ampak oboje dobro, enako.

Vprašala sem še, kaj je lekcija tukaj, zakaj so odgovori taki, kot so ... Preprosto moraš skočit. Skočit znaš in boš pristala dobro. Kaj, če sploh ni lekcija izbira delodajalca, ampak izbira sama?

Maja, zelo smiselno. Hvala!
Odločitve so moja večna preizkušnja. Izbrati to ali ono, odločiti se za to ali ono.
Zelo zelo možno, da gre za mojo lekcijo v tem primeru.
Zakaj se odločitve bojim?
Zato, ker "s skokom" v novo pustim staro za sabo in bom šla skozi obdobje žalovanja, tako pač funkcioniram.
Če ostanem, kjer sem, se bom celo leto žrla zaradi vsake najmanjše neprijetnosti, češ, vedela sem, da bi morala odit. In to mi bo jemalo energijo, da bi 100% in z zanosom izvajala obveznosti.
In ravno tako bo z novo opcijo. Za vsako najmanjšo neprijetnost se bom žrla v smislu - saj sem vedela, da bi morala ostat, kjer sem, bilo je čisto fajn. In mi bo spet energijo zbilo dol, čeprav bo neprijetnost zelo majhna. Energijo mi bo zbilo sekiranje zarade ev. "napačne odločitve", poklapanost zaradi travmiranja.
Izbira oz. odločitev mi prinese breme, ki ga dolgo časa vlečem s sabo.
Enako je z loverji, enako bo z ločitvijo (ko bo, če bo).

Lekcija: pustiti preteklost za sabo in iti naprej. S polno energijo.

Moram se hitro odločit, preden zlobno pride še tretja enako dobra opcija in me bo potem samo še kap.  :laugh:

Nič čudnega, da se nikoli ne redim, ker se itak sproti požrem.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #77 on: July 03, 2014, 09:17:58 AM »
Gloria, če lahko jaz tebe prosim za vpogled glede službe. Bo, če bo, kdaj bo? Pa za kakšno službo bo šlo?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #78 on: July 03, 2014, 09:18:31 AM »

Odločitve so moja večna preizkušnja. Izbrati to ali ono, odločiti se za to ali ono.
Zato, ker "s skokom" v novo pustim staro za sabo in bom šla skozi obdobje žalovanja, tako pač funkcioniram.
Če ostanem, kjer sem, se bom celo leto žrla zaradi vsake najmanjše neprijetnosti, češ, vedela sem, da bi morala odit. In to mi bo jemalo energijo, da bi 100% in z zanosom izvajala obveznosti.
In ravno tako bo z novo opcijo. Za vsako najmanjšo neprijetnost se bom žrla v smislu - saj sem vedela, da bi morala ostat, kjer sem, bilo je čisto fajn. In mi bo spet energijo zbilo dol, čeprav bo neprijetnost zelo majhna. Energijo mi bo zbilo sekiranje zarade ev. "napačne odločitve", poklapanost zaradi travmiranja.

Moram se hitro odločit, preden zlobno pride še tretja enako dobra opcija in me bo potem samo še kap.  :laugh:

Odločitev je najbrž že padla? Poteza je bila storjena?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #79 on: July 03, 2014, 10:50:35 AM »
Vidka, tu je odgovor na tvoje vprašanje, ki sem ga kopirala s sosednje teme.

Maja bi pa se jaz tukaj vprašala, če ni lahko malo pokukas za ljubezen. Kaj se bi dogajalo? Kaj prinaša?  :-*

Oh, ja, te vidim ob nekom, ob katerem se boš našla. V preteklosti si najbrž imela pester nabor različnih izkušenj in ko gledaš nazaj nanje, bi rekla, da nobena izmed teh izkušenj v tebi ni prebudila pravega občutka pripadnosti. Pač ni bilo pravo, ni te navdušilo, nisi dobila tistega, kar potrebuješ, in ne živet same sebe. Za popotnico naj ti bo nasvet, da lahko zahtevaš določene stvari, ki jih potrebuješ in brez katerih si ne predstavljaš dobrega partnerstva.
Za potrditev sem vprašala še nekaj dodatnega in spet sem dobila odgovor, da te čaka lepa zveza, sožitje. Pozabi na preteklost.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #80 on: July 03, 2014, 11:59:06 AM »
Draga moja dekleta (in fantje, da ne bo zamer :)), na poslovnem podrocju trenutno cakanje, sporocam kaj in kako, ko bo in kar bo. :)

Muci me malo moje custveno zivljenje. Tako kot vse in vsi, bi si res zelela ob sebi nekaj stabilnega, a dopolnjujocega, da rastes in se razvijas. Mislim, da v trenutni situaciji postajam osamljena. Kako kaze: se kaze na obzorju kaj novega, dolgorocnega? Morda celo spremembe v trenutni situaciji?

Hvala za vpogled in lep dan vsem!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #81 on: July 03, 2014, 12:48:37 PM »
Draga moja dekleta (in fantje, da ne bo zamer :)), na poslovnem podrocju trenutno cakanje, sporocam kaj in kako, ko bo in kar bo. :)

Muci me malo moje custveno zivljenje. Tako kot vse in vsi, bi si res zelela ob sebi nekaj stabilnega, a dopolnjujocega, da rastes in se razvijas. Mislim, da v trenutni situaciji postajam osamljena. Kako kaze: se kaze na obzorju kaj novega, dolgorocnega? Morda celo spremembe v trenutni situaciji?

Dejansko je tako, da potrebuješ osvežitev in super je, da to opaziš in si priznaš. Rada bi stabilnost, ampak ne rutine. Rada bi čustva, ampak ne labilnosti. Nek zrel odnos, ki ti bo pisan na kožo zdaj, ob neki osebni prelomnici, ko si postala bolj zrela.

Tu, kjer si zdaj, je stabilnost, ampak manjka pestrosti, življenja ...
Če bi se odločila in prekinila zvezo, bi vsekakor našla novega partnerja - iskala bi uravnovešeno osebo, ki bi te dopolnjevala. Veliko ti pomeni to, da ti partner obenem nudi še dobro družbo.

Ker v obstoječem ni vse tako slabo - ali pa sploh ni slabo - in se ti ne zdi (še) čas, da bi vse skupaj pustila za sabo, bilo bi ti težko. Lahko se imata še lepo.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #82 on: July 03, 2014, 02:45:32 PM »

Dejansko je tako, da potrebuješ osvežitev in super je, da to opaziš in si priznaš. Rada bi stabilnost, ampak ne rutine. Rada bi čustva, ampak ne labilnosti. Nek zrel odnos, ki ti bo pisan na kožo zdaj, ob neki osebni prelomnici, ko si postala bolj zrela.

Tu, kjer si zdaj, je stabilnost, ampak manjka pestrosti, življenja ...
Če bi se odločila in prekinila zvezo, bi vsekakor našla novega partnerja - iskala bi uravnovešeno osebo, ki bi te dopolnjevala. Veliko ti pomeni to, da ti partner obenem nudi še dobro družbo.

Ker v obstoječem ni vse tako slabo - ali pa sploh ni slabo - in se ti ne zdi (še) čas, da bi vse skupaj pustila za sabo, bilo bi ti težko. Lahko se imata še lepo.

Maja, brez neiskrenega laskanja: kapo dol.  :o Ni besed, ki bi opisale, kako si zadela situacijo, bolj kot bi jo sama znala. Tvoje besede so me sokirale, na pozitiven nacin. Vse napisano drzi. In ta obcutek praznine, rutine, ne-dogajanja nacenja moj notranji mir. Poskusim sama kaj storit in deluje, a le zame, ne za naju. Midva sva se vedno rutina, vcasih praznina in ne-dogajanje.

Hm. Tole bo treba se stuhtat.

Hvala ti, nimam besed.  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #83 on: July 03, 2014, 03:52:46 PM »

Odločitev je najbrž že padla? Poteza je bila storjena?

Od novih zjutraj informacija, ki mi je spet zavrla odlocitev.  :-X

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #84 on: July 03, 2014, 04:01:41 PM »
Se ne neha ...

Na hitro. Odločitev bo morala nastopit v kratkem. Zdaj pa res. Še vedno pa tarot poreče, da bo prava. Zdi se mi, da bi zdaj mogla bolj vedeti, kam si napotena - kosi včeraj rekla, da še ne veš - samo ta prah naj se poleže, pa bo odgovor na dlani.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: July 03, 2014, 06:27:34 PM »
Se ne neha ...

Na hitro. Odločitev bo morala nastopit v kratkem. Zdaj pa res. Še vedno pa tarot poreče, da bo prava. Zdi se mi, da bi zdaj mogla bolj vedeti, kam si napotena - kosi včeraj rekla, da še ne veš - samo ta prah naj se poleže, pa bo odgovor na dlani.

Še vedno tehtam. Danes sicer oddala vlogo k novim vseeno, ampak ob današnji informaciji, da imajo sredstva samo za prihajajoče šolsko leto in še ta so mogli vzeti eni, ki je šla na porodniško ( !! in jasno pride nazaj... sklepam), in da ni garancije, da bodo sredstva na voljo tudi naslednje leto... se ne morem zezat in dat odpovedi tukaj, kjer sem.
Garancije sicer tudi tukaj nimam za dlje časa. Ampak sigurno pa za vsaj dve leti, s tem da se zadeva razvija, se odpira nov oddelek čez dve leti, kjer me tudi imajo v registru...
Trenutno sem na tem, da ostanem.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: July 03, 2014, 06:30:43 PM »
Kot da se bo pojavila sama od sebe. A je kje kakšen prostor, bolj "moški"? Nekje, kjer tvoj kaj dela?

Hvala, Maja.
Stanovanje je njegovo v celoti.
Posebnega prostora nima zase. Je pa možno, da je hrčica skrita kje v omari med njegovimi gatami.  :D
Torej... ja, njegovi koti so. Pa tudi kuhinja.. hmm... okrog štedilnika se itak pretežno on muva.

Kako bi še to "moško" lahko interpretirali.
A je možno, da se goni... nekje s kakim mojim cvirnom recimo?  :blank: Ali pa z računalniško miško (mišonom).

Hrčice še vedno ni na spregled. Nastavljena semena nedotaknjena. Zavohala pa tudi še nisem nič.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #87 on: July 03, 2014, 08:23:11 PM »
Vidka, tu je odgovor na tvoje vprašanje, ki sem ga kopirala s sosednje teme.

Maja bi pa se jaz tukaj vprašala, če ni lahko malo pokukas za ljubezen. Kaj se bi dogajalo? Kaj prinaša?  :-*

Oh, ja, te vidim ob nekom, ob katerem se boš našla. V preteklosti si najbrž imela pester nabor različnih izkušenj in ko gledaš nazaj nanje, bi rekla, da nobena izmed teh izkušenj v tebi ni prebudila pravega občutka pripadnosti. Pač ni bilo pravo, ni te navdušilo, nisi dobila tistega, kar potrebuješ, in ne živet same sebe. Za popotnico naj ti bo nasvet, da lahko zahtevaš določene stvari, ki jih potrebuješ in brez katerih si ne predstavljaš dobrega partnerstva.
Za potrditev sem vprašala še nekaj dodatnega in spet sem dobila odgovor, da te čaka lepa zveza, sožitje. Pozabi na preteklost.

Oh Maja, tole je pa tako lepo brati.
Ja puščam s terapijami za seboj vse kar je staro, vso navlako. Res sem dozivela v ljubezni vse zivo in nezivo, dala marsikaj skozi in (upam) se iz tega vsega tudi kaj naucila.
Imas popolnoma prav kar pises, da me nobena izkusnja ni prepricala, da bi lahko rekla, da je bilo to to. Ker ni.

Pa se vse tole kar pises lepega, nanasa tudi na sedanje partnerstvo, ali na neko novo prihajajoče? Je sedanje partnerstvo tisto ki bi moralo ostati v preteklosti in zakljuceno poglavje?  :-\

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #88 on: July 03, 2014, 10:18:16 PM »
Seveda gre lahko za to partnerstvo. Ker karte so kazale na skupnost, družino.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: July 04, 2014, 08:56:36 AM »
Se ne neha ...

Še vedno tehtam. Danes sicer oddala vlogo k novim vseeno, ampak ob današnji informaciji, da imajo sredstva samo za prihajajoče šolsko leto in še ta so mogli vzeti eni, ki je šla na porodniško ( !! in jasno pride nazaj... sklepam), in da ni garancije, da bodo sredstva na voljo tudi naslednje leto... se ne morem zezat in dat odpovedi tukaj, kjer sem.
Garancije sicer tudi tukaj nimam za dlje časa. Ampak sigurno pa za vsaj dve leti, s tem da se zadeva razvija, se odpira nov oddelek čez dve leti, kjer me tudi imajo v registru...
Trenutno sem na tem, da ostanem.

Ravnokar odposlala "novim" mail, da sem se odločila ostati, kjer sem. Z obrazložitvijo.
Sicer mi je žal, ampak zadeva je premalo prepričljivo varna, da bi si upala pustiti to, kar imam zdaj.
 :'( :)