Rena hvala

Ja simbolika st. 4 je zanimiva, bili smo 4-clanska druzina, v astrologiji je 4. znamenje rak, 4.hisa je rakova hisa (dom, druzina), rojena sem 4. v mesecu, 4-smeri na nebu...
Rojstna vas mame, hisa iz otrostva...
Klicanje mame....
Medved so nase temne sile, ki nas lahko "raztrgajo"...V sanjah nisem mislila na druge, ampak zgolj na sebe, kako se bom zascitila
Medved ni skocil name, ni me napadel, sem ga prehitela in mu zaprla gobec.,,
Torej drzala sem medvedu gobec, zaprla sem mu usta....
In potem oce in brat-moski del, animus, ce odreagira prehitro je lahko nevarno, takrat medved lahko pobesni in raztrga mene...
Obvladovanje animusa?
Vecer pred sanjami sem imela situacijo, ko bi partnerju najraje nekaj povedala, pa sem se zavestno odlocila, da ne bom, da bom prespala in mu povedala umirjeno...ce bi delovala takrat v tej svoji bolecini, iz svoje sence (medved), prepoznala sem boleci vzorec iz otrostva, zato bi bilo lahko premocno zame...in bi me to raztrgalo...zaprla sem usta sama sebi, svoji bolecini, svoji potlaceni vsebini, svoji senci, ki bi najraje zarjula, a to bi bilo prenevarno...sploh ce bi delovala z moskim principom...
zjutraj sem skomunicirala zadevo umirjeno, sicer se ne v celoti, me del razgaljenja svoje bolecine se caka...mora biti cas in nacin primeren, do takrat pa medvedu drzim zaprt gobec