Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #270 on: November 02, 2017, 08:57:33 AM »
Draga Sanjalka, neprestano se mi sanja zadnje case da si prostovoljno strizem lase ali da mi jih prevec odstrizejo po nesreci in sem pol tko nesrecna in obzalujem. Kaj bi to lahko pomenilo?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #271 on: November 02, 2017, 10:26:59 AM »
Draga Sanjalka, neprestano se mi sanja zadnje case da si prostovoljno strizem lase ali da mi jih prevec odstrizejo po nesreci in sem pol tko nesrecna in obzalujem. Kaj bi to lahko pomenilo?

Kaj tebi pomenijo lasje? Kaj ti pomeni tvoj frizura?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #272 on: November 02, 2017, 10:38:15 AM »
Hm, ves da nimam nekega posebnega odnosa do njih. Morda sedaj, ko so tako dolgi, pomenijo nek napredek, dosezek, nekaj na kar se dolgo caka..kar raste dolgo casa, da dobi koncno obliko kot je. Nimam pa realno nekega posebnega mesta v mojem zivljenju. Je pa res, da sem noro noro noro spreminjala frizuro ob vsaki vecji zivljenjski prelomnici. Tokrat pa po tem ne cutim potrebe v realnem zivljenju, me pa sanje opozarjajo, da ta sprememba spet prihaja? :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #273 on: November 02, 2017, 11:59:36 AM »
Hm, ves da nimam nekega posebnega odnosa do njih. Morda sedaj, ko so tako dolgi, pomenijo nek napredek, dosezek, nekaj na kar se dolgo caka..kar raste dolgo casa, da dobi koncno obliko kot je. Nimam pa realno nekega posebnega mesta v mojem zivljenju. Je pa res, da sem noro noro noro spreminjala frizuro ob vsaki vecji zivljenjski prelomnici. Tokrat pa po tem ne cutim potrebe v realnem zivljenju, me pa sanje opozarjajo, da ta sprememba spet prihaja? :-*

Ja, evo si lepo sedaj že sama opisala kaj ti sanje sporočajo.
Lasje sicer simbolno pomenijo tudi našo moč...kdo ti hoče odvzeti tvojo lastno moč, celo sama sebi si želela porezati lase ;)
Dolgi lasje so po tvojem opisu nekaj, za kar je potrebno dosti časa, da zrastejo, nekaj na kar dolgo časa čakaš, da dobijo končno obliko, napredek dosežek...kaj bi nezavedno rada uničila, kar si tako dolgo gradila? Nezavedno sporoča, da ti potem to naredijo celo drugi, sicer po nesreči in ti si tako nesrečna, tako zelo obžaluješ.
Česa te je strah? Da bi se nekaj kar si tako dolgo gradila uničilo, da boš to uničila sama, če ne pa celo nekdo drug, sicer po nesreči...in potem obžalovanje...
Kaj bi rada odrezala iz svojega življenja?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #274 on: November 02, 2017, 12:00:52 PM »
Tle ni ugank. Moj zakon. Ocitno moja podzavest ze krici po tem. Torej ni vec dalec manifestacija. Drugace ga bo se dodatno unicil on sam. :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #275 on: November 02, 2017, 12:03:51 PM »
Tle ni ugank. Moj zakon. Ocitno moja podzavest ze krici po tem. Torej ni vec dalec manifestacija. Drugace ga bo se dodatno unicil on sam. :-*

;) :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #276 on: November 06, 2017, 05:43:52 PM »
Imam se 2 prosti mesti za vstop v sanjsko skupino.
Ce ima katera/kateri obcutek, da se vrti v ponavljajocih se vzorcih, ki mu onemogocajo premik naprej v zivljenju in ga le-ti blokirajo ter bi rad bolje spoznal samega sebe, ozavestil svojo lastno dinamiko delovanja ter odstrl pogled na dano zivljenjsko situacijo se z drugega, bolj zavestnega zornega kota, ga vabim, da se prikljuci skupini. Sanjsko dogajanje nam omogoca vpogled v lastno osebnost.
Prijave sprejemam na zs.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #277 on: November 13, 2017, 06:11:33 PM »
zdravo vsem skupaj po dolgem času.

Jaz sem danes sanjala, da sem šla v neke eksotične kraje, kjer so nas peljali na izlet da bi gledali orke. Tega sem se resnično bala, saj so orke znane po tem, da so izredni napadalci in ubijalci.
Začuda, sem se med njimi dokaj dobro počutila in ne samo to, medtem ko so me orke obkrožale (vendar mi niso nič storile) sem jaz bila vsa presenečena, ker sem na tleh (morje je izginilo) našla ogromno biserov, najrazličnejših velikosti in oblik. Večinoma so bili nepravilnih oblik, vendar ko sem pogledala malo bolje, sem med vsemi temi nepravilni oblikami našla tudi mnogo tistih pravih, lepih, okroglih biserov.

Pa sem se zbudila :-)

Offline malmstreen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #278 on: November 23, 2017, 08:09:55 AM »
Danes sem sanjal, da sem potoval z avtomobilom skupaj s predsednikom Trumpom in njegovimi sodelavci. Nakar sem njegov predsedniški avtomobil vozil sam in ga parkiral. Ko sem se vrnil na parkirišče so mi avto ukradli. Poiskal sem pričo, ki je videla tatu avtomobila. In ko sem nameraval poklicati policijo zaradi kraje avtomobila, se je na cesti pojavil predsedniški avto, v katerega sem vstopil in nadaljeval vožnjo z njimi.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #279 on: December 02, 2017, 08:43:31 AM »
Sanjalo se mi je, da se je pojavil en pes, ki je našemu mačku odgriznil rep. Samo kakšnih 5-10 cm mu ga je ostalo. Močno je krvavel in skakal po mojem stanovanju. Vse je bilo krvavo. Tla, stene ... Šel je v spalnico, mi okrvavil posteljo. Povsod je teklo ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #280 on: December 05, 2017, 08:21:24 AM »
Sanjalo se mi je, da se je pojavil en pes, ki je našemu mačku odgriznil rep. Samo kakšnih 5-10 cm mu ga je ostalo. Močno je krvavel in skakal po mojem stanovanju. Vse je bilo krvavo. Tla, stene ... Šel je v spalnico, mi okrvavil posteljo. Povsod je teklo ...

Pes in mačka predstavljata nasprotje, pes je vodljiv, se ga da vzgojiti, služi lastniku, lahko je pa tudi napadalen, sploh če je zanemarjen;
mačka je neodvisna svobodna, človek je tisti, ki se mora podrediti mački in ne obratno.
Skratka vsak s svojimi lastnostmi. Navadno se med seboj tudi ne razumeta, sta si sovražna, ni pa nujno tako, saj dostikrat vidimo kako se mačka in pes spoprijateljita, tudi pri nas doma je tako. Naša psička (stara je že 14,5 let) prav ščiti našo mačko (6 let). Sta res prijatelja.
V tvoji sanji ti dve živali nista prijatelja, se pravi nista v sozvočju, v harmoniji.
Kdo misliš, da je ta pes v tvoji sanji in kdo mačka? Pes odgrizne mački rep.http://mucek.si/zakaj-imajo-macke-rep/
Kri-predstavlja življenje, če le-ta odteka, odteka tudi naša življenjska energija. Kot bi ti odtekala življenjska energija, ker ti je nekdo (pes-lahko v sanji predstavlja tudi tvoje lastnosti, senčne, še ne ozaveščene), odgriznil rep (kateri del ti nekdo hoče odtrgati, odgrizniti, odvzeti)...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #281 on: December 11, 2017, 07:29:57 AM »
Sanjala sem velik grad in poooolno balonov.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #282 on: December 11, 2017, 08:08:52 AM »
Sanjala sem velik grad in poooolno balonov.

Kakšni so bili občutki v sanji?

Offline Majc

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #283 on: December 14, 2017, 09:45:12 AM »
Uf, ce zase pogledam, kaj je zame grad. Ze od malih nog imam zeljo ziveti v gradu! Pa ne v smislu moci, ampak biti del zgodovine. Gradovi so ponavadi na lepi lokaciji, vzpetini, vidis vec. Baloni pa jah...pocijo lahko! 😁
Moje danasnje sanje...v enem trenutku sem imela menstruacijo, v naslednjem pa rodila otroka. Krvi ni bilo veliko, napora nobenega, kot da je samo padel ven. Obcutki: uau, nc ni bolel!...v tem smislu. Moja razlaga: mentruacija je ciscenje telesa, torej gredo iz mene ven doloceni obcutki, custva, pricakovanja. Rojstvo otroka pa, da prihaja neka novost, ki ne bo bolela. Ali bi v postev prisla se kaksna razlaga?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #284 on: December 14, 2017, 09:46:47 AM »
Uf, ce zase pogledam, kaj je zame grad. Ze od malih nog imam zeljo ziveti v gradu! Pa ne v smislu moci, ampak biti del zgodovine. Gradovi so ponavadi na lepi lokaciji, vzpetini, vidis vec. Baloni pa jah...pocijo lahko!
Moje danasnje sanje...v enem trenutku sem imela menstruacijo, v naslednjem pa rodila otroka. Krvi ni bilo veliko, napora nobenega, kot da je samo padel ven. Obcutki: uau, nc ni bolel!...v tem smislu. Moja razlaga: mentruacija je ciscenje telesa, torej gredo iz mene ven doloceni obcutki, custva, pricakovanja. Rojstvo otroka pa, da prihaja neka novost, ki ne bo bolela. Ali bi v postev prisla se kaksna razlaga?

Dobro si si razložila :) :-*