Zanimive sanje sem imela Regina,
bila sem na plazi, bilo je poletje, sonce ... kamnita plaza, dosti ljudi v vodi. Tudi jaz, vendar sem hitro sla iz vode in gledala morje. Ljudje so v skupini (drug poleg drugega) hodili iz vode in se drzali za roke - razlicnih starosti, spola. Najbolj sem gledala zensko, ki je bila za plazo (prevec) urejena, pretiran make up, predvsem velike rdece ustnice, njena oprava je spominjala na modo iz 50ih (kopalke, frizura), imela je crne lase (ponovno urejeno frizuro, lase privihane navzven, rahlo valovite) ter izredno belo kozo, crne kopalke. Vsakic, ko sem jo videla je bila drugace oblecena, a najbolj se spomnim teh kopalk.
Morske Jezke sem videla kako se hodili iz morja, ceprav so bili malenkost drugacni kot v realnosti (vecji in vecje bodice), a so delovali prijetno. Voda je bila cista, mirna, odsevala sonce. Potem sem hodila ob plazi in moski me je dvignil in vrtel v krogu - dvignil v zrak. Bilo je kar hitro in sem 'cvilila'

ampak nisem cutila neprijetnosti. Po tem 'krozenju po zraku' sem spet hodila nekje v blizini dogajanja...