Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #210 on: January 30, 2009, 10:54:28 AM »
Tole boš pa ti frendi sama najboljše razložila 
zakwa ne odgovoris,sej je ona pretok sanj, jaz ne sanjam", zelo redko sanjam, torej,

Prvič zato, ker na sanje iz "druge roke" ne odgovarjam. To itak veš, saj nisi od včeraj na forumu, ampak si bila že na starem, kjer je o tem tekla širša debata. Kot drugo, se iz enega stavka ne da nič ugotovit. Za takšen opis je isto, kot da mi nekdo reče, da je bral knjigo, ne pove pa niti naslova, kaj šele vsebine.
Pa lep dan ti želim, Mojzes.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #211 on: January 30, 2009, 04:28:51 PM »

Draga Regina, hvala.

Kaj vse sem potegnila iz svoje torbice :o  Sicer je vse lepo zloženo,    zato pa je toliko več šlo noter. V posebnem predalu sem imela zloženih listov za en mali rednik. Tu pa tam si kaj sprintam, izpišem..........same pomembne stvari, ki naj bi jih nekega dne vzela pod drobnogled ;D.
Že "čistim" :D

Objem ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #212 on: January 30, 2009, 04:39:42 PM »

V posebnem predalu sem imela zloženih listov za en mali rednik.

Aha, identiteta  ;D
Ta čistilna akcija bo pa pravi užitek.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #213 on: January 30, 2009, 04:53:09 PM »

Uh, Regina,mislim da je že skrajni čas, da "počistim" do konca. Kar odlašam, potem me pa ponoči lovi ;D

:-* ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #214 on: January 30, 2009, 05:00:22 PM »
Ne bi rekla, da odlašaš. Po moje se samo nečesa krčevito oklepaš, ego pa se bori, zato tudi slabost. Ampak saj boš popustila  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #215 on: January 30, 2009, 07:07:42 PM »
Danes sem bila na Islandiji s sestro in sva prebivale v leseni baraki (sploh ni bila dobro zbita skupaj ???). Na Islandiji je bilo vse zasnezeno in -27C. Ta baraka je stala prakticno sredi nicesar midve pa sva notri imele samo dve postelji z eno dekico. AMPAK naju ni nic zeblo!! Ko sva se zbudile sva sle ven in do ene stavbe v pizami. Kar nisva mogle verjet, da je -27C :o Potem sva pa postavljale neke palice, da bova ene rjuhe namontirale, da ne bo prevec mraz (kot da naju je zeblo :D). To nama niti ni slo od rok ???

Edino, kar mi pride na pamet je, da nekaj ni, kot bi pricakovala, da je. V pozitivnem smislu. Imam na sumu theto :D, ker non stop skusam thetirat, pa ne vem ce mi uspeva (sploh pri nalaganju znanja :-\)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #216 on: January 30, 2009, 08:06:47 PM »
Edino, kar mi pride na pamet je, da nekaj ni, kot bi pricakovala, da je. V pozitivnem smislu. Imam na sumu theto :D, ker non stop skusam thetirat, pa ne vem ce mi uspeva (sploh pri nalaganju znanja :-\)

Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" 8) sanje?  :D
Dobro ti je padlo na pamet, zato punca, ne podcenjuj se in pogumno naprej v nove zmage.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #217 on: January 30, 2009, 11:51:02 PM »
Se javim, se jih vglavnem zjutraj ne spomnim zadnje čase, pa ne zdaj rečt da pol so pa verjetno tolk grozne, da itak boljš da se jih ne  :o

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #218 on: January 31, 2009, 03:35:41 AM »
Sanjala sem bolnico. Bel hodnik. Jaz sem prisla iz stopnisca navzdol in slisala zvok pacinetov 9zvenelo je kot bolecina).  :-\
Res pa je, da zadnjih nekaj dni razmisljam o bolnici in teh prostorih, morda zato te sanje.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #219 on: January 31, 2009, 09:33:31 AM »
Res pa je, da zadnjih nekaj dni razmisljam o bolnici in teh prostorih, morda zato te sanje.

Čisto doovlj za sanje, Azra.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #220 on: January 31, 2009, 10:06:10 AM »

Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" 8) sanje?  :D
Dobro ti je padlo na pamet, zato punca, ne podcenjuj se in pogumno naprej v nove zmage.  ;)

A to niso "normalne" sanje?  ::) Pac nimamo drugih problemov kot s tem :D

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #221 on: January 31, 2009, 10:26:12 AM »

Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" Cool sanje?  Cheesy

Zaenkrat zavestno ne hodim v theto, kar ne pomeni, da me včasih tam ni  ;)

Se pa sanj zelo redko spomnim...tu sva si z Nensi podobne  :)

Saj res, Regina, kaj pomeni to, da se sanj ne spomnimo...ali lahko rečemo, da v tem trenutku niso pomembne, da bi si jih obdržali v zavesti ???

lep pozdrav&objem

M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #222 on: January 31, 2009, 02:59:55 PM »
Jst pa opažam , da že nekaj dni ne sanjam prav nič . Tko sem utrujena , da zaspim takoj , ko zaprem oči , pa me zanima , če je to vredu ?????????To , da nič ne sanjam.......
 :-\

:-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #223 on: February 01, 2009, 03:42:56 PM »

Saj res, Regina, kaj pomeni to, da se sanj ne spomnimo...ali lahko rečemo, da v tem trenutku niso pomembne, da bi si jih obdržali v zavesti ???

Ja, nekako tako se res zdi, kot da nam vsake sanje v danem trenutku niso pomembne. Abstraktno povedano, tudi doma nekatere stvari ne potrebujemo vsak dan, pa jih pospravimo v predal in ko jih spet rabimo, vemo kje so, vzamemo ven in jih s pridom uporabimo.

Jst pa opažam , da že nekaj dni ne sanjam prav nič . Tko sem utrujena , da zaspim takoj , ko zaprem oči , pa me zanima , če je to vredu ?????????To , da nič ne sanjam.......
 :-\

Seveda vsak dan sanjaš, someone girly  ;D
Sicer pa si lahko širši odgovor na oba vprašanja prebereta na spletni strani
http://www.sepet-sanj.com/splosno1/Clanek_ona.htm
pod naslovom SANJA SE TUDI TISTIM, KI TRDIJO, DA SE JIM NE

Pa prijetne sanje vama želim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #224 on: February 01, 2009, 10:25:16 PM »
Zanimive sanje sem imela Regina,

bila sem na plazi, bilo je poletje, sonce ... kamnita plaza, dosti ljudi v vodi. Tudi jaz, vendar sem hitro sla iz vode in gledala morje. Ljudje so v skupini (drug poleg drugega) hodili iz vode in se drzali za roke - razlicnih starosti, spola. Najbolj sem gledala zensko, ki je bila za plazo (prevec) urejena, pretiran make up, predvsem velike rdece ustnice, njena oprava je spominjala na modo iz 50ih (kopalke, frizura), imela je crne lase (ponovno urejeno frizuro, lase privihane navzven, rahlo valovite) ter izredno belo kozo, crne kopalke. Vsakic, ko sem jo videla je bila drugace oblecena, a najbolj se spomnim teh kopalk.
Morske Jezke sem videla kako se hodili iz morja, ceprav so bili malenkost drugacni kot v realnosti (vecji in vecje bodice), a so delovali prijetno. Voda je bila cista, mirna, odsevala sonce. Potem sem hodila ob plazi in moski me je dvignil in vrtel v krogu - dvignil v zrak. Bilo je kar hitro in sem 'cvilila'  :) ampak nisem cutila neprijetnosti. Po tem 'krozenju po zraku' sem spet hodila nekje v blizini dogajanja...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.