Drage moje...nujno!
Mene je danes takooo zaštihal mehur, da se niti zravnat ne morem, solze mi lijejo dol od bolečin, ko spustim tiste dve kaplje. 
Nikjer ne najdem prepričanj, če te boli mehur. Same bolečine, okej. To sem našla, ampak prav za mehur pa ne.
Joj,danes imamo eno prireditev, čaka me dobra ura vožnja, jaz moram nekak tole odpravit. 
Hvala.
Vnetja
- kateremu škodljivemu stanju, osebi, razmišljanju, negativnostim se izpostavljamo?
- ali smo že dlje časa vznemirjeni in nejevoljni zaradi določenih ljudi in situacij
- ali pestujemo jezo in nezadovoljstvo, za kateri ne najdemo pravega odduška
- kaj nas moti in nam onemogoča mirno in spokojno življenje
- smo jezni in nezadovoljni s svojim življenjem ali določenimi življenjskimi okoliščinami
- ali smo preveč kritični do sebe
- ali se družimo z ljudimi, ki so preveč kritični do nas
- se v tem času zaradi česa obsojamo
- ali ne želimo psremeniti starih vzorcev /če se vnetje ponavlja/
Pa še nekaj
Mehuj je gladka vrečasta mišica /imaš Mars kvadrat Pluton/, ki je povezana z izločanjem seča iz telesa. Težavam v tem predelu ponavadi botrujeta tesnobnost in jeza
Ali se na koga jezimo in si govorimo "poščijem se nate" /pardon, ampak tako piše/

, ali pa kdo tako misli o nas
Šibak mehur je pogosto posledica strahov, največkrat so to dolgotrajni, nerazrešeni strahovi iz otroštva
Težave z mehurjem lahko povzroči tudi strah pred opuščnjem preteklosti oz. tistega, kar nam več ne koristi /čeprav nam je domače in nas zato navdaja z občutkom varnosti/
Če mislimo, da je bolje ostati v brezizhodni situaciji, na katero smo se nekako navadili, kot pa si prizadevati za boljšo, a neznano situacijo, imamo lahko težave z izločanjem, zlasti z mehurjem.
Pa še Luis Hay
Infekcija: razdraženost, jeza, nekaj vas moti
Mehur: zaskrbljenost. Oklepate se starih misli. Strah pred tem, da bi se nečemu odpovedali. Občutek da ste odžagani
Napotek:
Z lahkoto se odpovedujem staremu in pozdravljam novo v svojem življenju. Povsem varna sem