Author Topic: Progresivna karta članov foruma  (Read 131563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna karta članov foruma
« Reply #120 on: January 18, 2007, 08:15:14 AM »
Sinastrija ... je del astrološkega vedenja o odnosih. Pogledamo lahko kakršnikoli odnos, ki ga gojimo na tem svetu: osebni, poslovni, učitelj-učenec, otrok starš itd.

Poleg splošnih ujemanj posameznih planetov, potem pogledamo vladarja tiste hiše, ki označuje posamezni odnos.

Npr. za partnerski odnos bomo gledali ujemanje vladarjev 7 hiše
      za odnos, ko ima nekdo partnerja, pa je spoznal drugega in sprašuje .. ujemanje vl. 5 hiše
      za poslovni odnos /če sta samostojna podjetnika/ vl. 7 hiše
      pa odnos s sodelavcem ... vl. 6 hiše

itd.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #121 on: January 18, 2007, 01:16:02 PM »
Hvala za razlago Tea. Bom ob priliki podal vprašanje glede moje hčerke.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #122 on: March 22, 2007, 01:42:54 PM »
Sončni mrk je gostoval v moji 8. hiši. Precejšnja finančna stiska je bila prisotna pri nama s partnerjem. A danes sem dobila odločbo o napredovanju v službi, kar se bo gotovo prav simpatično finančno poznalo.  Lahko to pripišem sproščanju energije po sončnem mrku? In če ja - bi bil sedaj pravi čas za denarne naložbe (v kak sklad napr.)?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #123 on: March 22, 2007, 01:49:38 PM »
Lilith,

tvoje astro karte se ne da več videti ;D

lp, Taja

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: March 23, 2007, 08:22:00 AM »
Sončni mrk je gostoval v moji 8. hiši. Precejšnja finančna stiska je bila prisotna pri nama s partnerjem. A danes sem dobila odločbo o napredovanju v službi, kar se bo gotovo prav simpatično finančno poznalo.  Lahko to pripišem sproščanju energije po sončnem mrku? In če ja - bi bil sedaj pravi čas za denarne naložbe (v kak sklad napr.)?

To je verjetno dokaz, da mrki nekaj zaključujejo in nekaj začenjajo,  ;)v tvojem primeru ti je izboljšal finančno situacijo, krasno.

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #125 on: September 06, 2007, 02:21:57 PM »
Kaj prinaša prestop progresivne lune iz 10-te v 11-to hišo-strelčevo hišo??Sicer imam 10 in 11 hišo v strelcu..en del 11 hiše je pa v kozorogu.
Vladar strelca je v 3 hiši v biku in tvori samo 1 aspekt:
jupiter kvadrat mars
Aja...11 hišo imam prazno. >:(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: September 06, 2007, 02:38:57 PM »
Ker je Luna vladarica 6 hiše, te bodo verjetno poslali na dodatno izobraževanje, ali pa boš dobila v svoje okrilje ljudi, za katere boš morala poskrbeti in jih kaj naučiti  :P ;D Naprimer  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #127 on: September 06, 2007, 10:05:29 PM »
Ker je Luna vladarica 6 hiše, te bodo verjetno poslali na dodatno izobraževanje, ali pa boš dobila v svoje okrilje ljudi, za katere boš morala poskrbeti in jih kaj naučiti  :P ;D Naprimer  ;D

Zanimivo. :)
Ta druga možnost mi je bolj všeč..Da bi dobila svoje okrilje ljudi, za katere bi mogla poskrbeti in jih kaj naučiti.
Rada razvajam in skrbim za ljudi,ko sem v feelingu...
Takrat sigurno bom. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #128 on: September 14, 2007, 06:32:17 AM »

Zanimivo. :)
Ta druga možnost mi je bolj všeč..Da bi dobila svoje okrilje ljudi, za katere bi mogla poskrbeti in jih kaj naučiti.
Rada razvajam in skrbim za ljudi,ko sem v feelingu...
Takrat sigurno bom. ;)

Vsekakor čakam na poročilo  :P
www.Astro-Star.net

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #129 on: January 22, 2008, 11:45:33 AM »
Pozdravljeni, astrologi!  :)

Torej... Imam problem na poslovnem področju, pa bi vas prosil, če lahko malo v mojo karto pokukate in kaj pokomentirate...  :-\

Stvar je v tem, da se v firmi, kjer kot študent delam že dobri dve leti, dogovarjam za zaposlitev. Danes bi naj dobil nekakšen odgovor, pa se je uprava odločila vse skupaj preložit (to so vse informacije, ki sem jih lahko dobil; tudi glas sogovornika na drugi strani žice ni zvenel kaj dost obetavno...  ??? ).

Kaj pravite - je smiselno čakat nanje al naj raj začnem razmišljat o kaki zamenjavi..? :-\

Za pomoč se v naprej najlepše zahvaljujem.

Tale moment je na nebu tako, da ni pametno podpisat nič, razen če ni zadeva kratkoročnega značaja.

Glede menjave službe, ali pa dobiti službo, ali  pa imeti službo je pa tako, da T Plutona hodi po tvojem Neptunu v 6 bajti. Obenem dela tudi sektil na natalni položaj in prav kmalu tudi sektil na tvoje Sonce, ki je tvoj cilj v življenju. Po/klic
torej tisto kar te kliče, v kar se moraš razvijat in kjer je tvoja pot.
Ta proces te tekom leta 2007 čaka, zato hočeš nočeš se bodo dogajale spremembe na tem nivoju oz. boš spreminjal svoj pogled na to  kaj bi sploh rad. Kajti težava je v tem, da ti še tega ne veš. In dokler ne veš je vseeno pravzaprav kako in kaj ... si zaposlen, si študent ali pa kaj drugega.

TPlutna se s sonca skida decembra 2007. Potem bodo stvari zelo jasne.
Takrat pa imaš tudi T Jupitra v 6 hiši in ponudbe za službe bodo kar deževale.
Pa še T Saturn se ti bo že skidal iz 2 hiše, kar pomeni, da te ne bo več strah al boš imel al ne /denar mislim/.

Srečno  ;D
=============================================

Bi pa prosila vse, ki mislite, da vam povem kaj za naprej pišete v
Tranziti in Progresije, pa prosim, da jih tudi na kartah v priponki označite.
Ker tako moram itak karto na novo delat.
Hvala.

Pozdravljeni! :)

Se opravičujem, da sem temo iz naftalina potegnil (če je sploh ustrezna...), ampak že toooliko časa nisem bil tu, da sem že malo pozabil, kako in kaj...  ::)

No, ker obljuba dela dolg, na kratko:

Na astrološke pojme se sicer še vedno bolj šwoh spoznam, leto 2007 pa je bilo res leto sprememb; no, bolj zaključkov. Nekatere stvari (beri: faks) so se bolj ali manj končale, pika na "i" v prvi polovici januarja, izoblikovalo se je tudi nekaj idej za prihodnost, ki pa so zaenkrat še vedno "na čakanju" (na kaj čakam, po pravici povedano - ne vem). Izteklo se je prvo leto delovne dobe, zdaj sem z velikimi zamahi zaplaval v drugega in se od prvega dne (lani) iz dneva v dan sprašujem, če res ni druge kot ta vse do penzije.  :-\ V bližnji prihodnosti se mi obeta nekaj manjših in baje bolj "formalnih" sprememb na delovnem mestu, potem nekoliko višja plača in to je to. :)
No, ponudbe za službe me zasule ravno niso, je bila pa prijetna vzpodbuda že ena, ki se je pojavila, ko sva z gospodično iskala drugo stanovanje. :D Ta obveznost (selitev) je ostala nedorečena in v načrtu za letos, ko se bom odločal o naslednjem najemu/nakupu, hiši/stanovanju itd. :)
Sem pa res neskončno vesel, da se je T Saturn skidal iz druge hiše in mi končno dovolil lažje zadihat.  8)

Kakor koli že - letos je novo leto, čas za nove priložnosti in izzive! :) Začelo se je super, kako bo naprej, bom pa sproti videl (razen, če me po poti doleti kak "namig"...). ::)  ;D

Imejte se skrajno lepo,
Sašo
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: January 22, 2008, 12:35:12 PM »
Oj živjo ... lepo da si se spet oglasil. Hvala tudi za poročilo  ;) ;D

Zgleda pa da imam težave z odpiranjem kart. Sem že jamrala v sosednji temi. Če mi bo uspelo pa pokukam.

Lep dan in pozdravljen do takrat
www.Astro-Star.net

Offline lily16

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #131 on: April 30, 2008, 03:26:58 PM »
Pozdravljena Tea,
na tvoji strani sem opazila, da v juniju začneš tečaj astrologije v mb, za katerega se sama zelo zanimam, vendar zadnjo soboto tečaja (mislim,da je 21.6) ne bi mogla prit, ker 20.6 že odpotujem. Upam, da bo še kakšen tečaj v bljižnji prihodnosti  :-\

Zanima pa me tudi nekaj iz moje karte, in sicer že kar nekaj časa potuje saturn preko moje sedme hiše in povzroča veliko zmedo... moja sedma hiša mislim, da je tudi največja (kaj to pomeni??) in zdaj je približno na polovici, zanima pa me kako dolgo bo časovno še trajala ta polovica?

Zanima pa me tudi vse druga, glede na mojo progresirano karto in ostale tranzite, ki se v karti nahajajo. :)

Hvala za odgovor!

Offline klarus

• Mojster
« Reply #132 on: May 01, 2008, 09:28:01 AM »
saturn potuje čez vsako znamenje 2,5 leti
tako da poglej, kako velika je tvoja 7 hiša oz koliko znamenj zajema :)

na www.astro.com imaš pa tudi možnost spreminjanja datuma, tako da vidiš kaka je postavitev t. planetov čez kako leto ali več ;)

mene pa tudi zanima velikost hiš, oz kaj na to vpliva ???
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline lily16

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #133 on: May 02, 2008, 05:21:26 PM »
sem še malo pogledala po literaturi in ugotovila, da planeti potujejo v obratni smeri urinega kazalca, torej je moj saturn zdaj že v 8. hiši (upam, da si pravilno razlagam).

Ker sem tranzit saturna preko sedme hiše res v veliki meri občutila, vas prosim, da mi namignete kaj pa lahko pričakujem sedaj, ko ta prehaja osmo hišo, ki je kar velika (en del v devici in še celo znamenje tehnice, torej  več kot tri leta)

Hvala za odgovor!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #134 on: May 05, 2008, 11:08:35 AM »
sem še malo pogledala po literaturi in ugotovila, da planeti potujejo v obratni smeri urinega kazalca, torej je moj saturn zdaj že v 8. hiši (upam, da si pravilno razlagam).

Ker sem tranzit saturna preko sedme hiše res v veliki meri občutila, vas prosim, da mi namignete kaj pa lahko pričakujem sedaj, ko ta prehaja osmo hišo, ki je kar velika (en del v devici in še celo znamenje tehnice, torej  več kot tri leta)

Hvala za odgovor!

Saturna imaš še vedno v 7 hiši.

Zdaj zdaj bo zanimiva opozicija na Venero .......
www.Astro-Star.net