Pozdravljeni, astrologi!
Torej... Imam problem na poslovnem področju, pa bi vas prosil, če lahko malo v mojo karto pokukate in kaj pokomentirate... 
Stvar je v tem, da se v firmi, kjer kot študent delam že dobri dve leti, dogovarjam za zaposlitev. Danes bi naj dobil nekakšen odgovor, pa se je uprava odločila vse skupaj preložit (to so vse informacije, ki sem jih lahko dobil; tudi glas sogovornika na drugi strani žice ni zvenel kaj dost obetavno... ??? ).
Kaj pravite - je smiselno čakat nanje al naj raj začnem razmišljat o kaki zamenjavi..? 
Za pomoč se v naprej najlepše zahvaljujem.
Tale moment je na nebu tako, da ni pametno podpisat nič, razen če ni zadeva kratkoročnega značaja.
Glede menjave službe, ali pa dobiti službo, ali pa imeti službo je pa tako, da T Plutona hodi po tvojem Neptunu v 6 bajti. Obenem dela tudi sektil na natalni položaj in prav kmalu tudi sektil na tvoje Sonce, ki je tvoj cilj v življenju. Po/klic
torej tisto kar te kliče, v kar se moraš razvijat in kjer je tvoja pot.
Ta proces te tekom leta 2007 čaka, zato hočeš nočeš se bodo dogajale spremembe na tem nivoju oz. boš spreminjal svoj pogled na to kaj bi sploh rad. Kajti težava je v tem, da ti še tega ne veš. In dokler ne veš je vseeno pravzaprav kako in kaj ... si zaposlen, si študent ali pa kaj drugega.
TPlutna se s sonca skida decembra 2007. Potem bodo stvari zelo jasne.
Takrat pa imaš tudi T Jupitra v 6 hiši in ponudbe za službe bodo kar deževale.
Pa še T Saturn se ti bo že skidal iz 2 hiše, kar pomeni, da te ne bo več strah al boš imel al ne /denar mislim/.
Srečno 
=============================================
Bi pa prosila vse, ki mislite, da vam povem kaj za naprej pišete v
Tranziti in Progresije, pa prosim, da jih tudi na kartah v priponki označite.
Ker tako moram itak karto na novo delat.
Hvala.
Pozdravljeni!

Se opravičujem, da sem temo iz naftalina potegnil (če je sploh ustrezna...), ampak že toooliko časa nisem bil tu, da sem že malo pozabil, kako in kaj...

No, ker obljuba dela dolg, na kratko:
Na astrološke pojme se sicer še vedno bolj šwoh spoznam, leto 2007 pa je bilo res leto sprememb; no, bolj zaključkov. Nekatere stvari (beri: faks) so se bolj ali manj končale, pika na "i" v prvi polovici januarja, izoblikovalo se je tudi nekaj idej za prihodnost, ki pa so zaenkrat še vedno "na čakanju" (na kaj čakam, po pravici povedano - ne vem). Izteklo se je prvo leto delovne dobe, zdaj sem z velikimi zamahi zaplaval v drugega in se od prvega dne (lani) iz dneva v dan sprašujem, če res ni druge kot ta vse do penzije.

V bližnji prihodnosti se mi obeta nekaj manjših in baje bolj "formalnih" sprememb na delovnem mestu, potem nekoliko višja plača in to je to.

No, ponudbe za službe me zasule ravno niso, je bila pa prijetna vzpodbuda že ena, ki se je pojavila, ko sva z gospodično iskala drugo stanovanje.

Ta obveznost (selitev) je ostala nedorečena in v načrtu za letos, ko se bom odločal o naslednjem najemu/nakupu, hiši/stanovanju itd.

Sem pa res neskončno vesel, da se je T Saturn skidal iz druge hiše in mi končno dovolil lažje zadihat.

Kakor koli že - letos je novo leto, čas za nove priložnosti in izzive!

Začelo se je super, kako bo naprej, bom pa sproti videl (razen, če me po poti doleti kak "namig"...).

Imejte se skrajno lepo,
Sašo