kaksen lep soncen dan. Upam, da ga vsi lepo prezivljate!

Jaz sem danes sanjala, da me je nekdo povabil naj pridem na vrh ene stolpnice. Sicer sem bila namenjena nekam drugam, ampak sem vseeno sla v dvigalo in na vrh- na 20.nadstropje, ki pa je bilo zelo visoko (ce se spomnis, so mi dvigala in visina v sanjah povzrocala tezave, ampak tokrat niti ne). Ko sem prisla na vrh, se je razprostiral zelo lep pogled na mesto (ta stavba je bila med visjimi). Stavba je bila crne barve in njena ravna streha je bila velika kot malo vecji kvadrat. In jaz sem z nekom na strehi igrala tenis oz. eno igro z zogo/zogico. Ko je fajn zapihalo, da se je cela stolpnica gugala levo in desno, pa sva se s to osebo vrgli na tla in prijeli za vogale kvadrata (ravne strehe). Fajn je gugalo in ko je nehalo sva lepo, kot da ni bilo nic, sle dol.
Meni to deluje, kot neka preizkusnja, ki sem jo uspesno prezivela (kako sploh ves, kdaj se je nekaj dogajalo v preteklosti oz. v prihodnosti?). Ker stolpnica predstavlja samozavest, bi lahko morda predstavljalo, da je ta dogodek skusal omajati mojo samozavest? Bi lahko to bil dogodek, ki sem ga omenjala v prjsnjih sanjah?