Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #60 on: March 15, 2009, 08:16:47 PM »
Ojla Regina evo mene spet na prizorišču!
Danes me zopet sanje obiskale,

sanjala sem kako se je moj ta mali porezal na počeno sliko, ko pridem zraven vidim kri, se ozrem v sliko, se v ogledalu zrcali moja podoba, čista in jasna, torej iz slike je postalo ogledalo.
Nato sem prešla na znanko ki je omenjala, kako sta  s setro namenjeni na pohod in sem se z veseljem ponujala k priključitvi.

To je bilo za danes vse!

pozdrave my luana  :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: March 16, 2009, 06:06:45 AM »
Oj Regina :)

Danes sem imela kar mučne sanje,pa bi rada slišala tvoj uvid.
Sanjala sem,da sem se nekaj jezila na mami,kar močno jezila in sem videla solze v njenih očeh,da sem jo razžalostila. Zelo mi je bilo hudo,ko sem videla kakšna sem in sem jo objela ter ji rekla,oh mami,saj veš,da te imam zelo rada,ona pa mi je v naročju nato umrla,od žalosti...Zakričala sem še mami,mami,mami,ne umri in se od groze zbudila ???
Sem še sedaj pretresena nad temi sanjami,jo moram poklicati,da vidim,da je v redu.

Tvoj namig Regina mi bo prišel prav,hvala ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #62 on: March 17, 2009, 07:09:20 AM »
Moje sanje so bile pa danes o poroki. S sedanjim partnerjem nekako nisva najbolj navdušena nad poroko in nek podpis na papirju.
Tukaj v sanjah je bila srednja velika poroka. Kot da bi potekalo po tekočem traku, se ena poroka konča, pride druga.
Nobeden od naju ni bil ne vem kako navdušen. Moja mami in brat sta plesala, zganjala norčije, držala cel šov pokonci, midva pa sva se samo sesedla v zadnjo klop, jaz sem kar privlekla od nekje flašo šampanjca in sva se ga kr napila. Ne vem, če so naju v tistem trenutku že poročili ali sva še čakala na obred. Skratka, gledala sva te ljudi, ki so skakali, se smejali in uživali na najin račun, a nama nikakor ni šlo v glavo.
Ne da bi bila slabe volje, tečna. Samo tako..."pa dobr,no...nej se že konča.."
Tudi v realnosti zelo drživa skupaj in imava nek svoj humor, zafrkancijo. včasih naju trebuh boli od smeha, ostali pa pisano gledajo, kje je fora.  ;D

Aja..ampak moja obleka na poroki se mi je pa kar malo dopadla.  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #63 on: March 17, 2009, 07:31:27 AM »
Ja punce no, kje so pa vaši komentarji?  :o
Dajmo se malo potrudit, da ne bo zgledalo, kot da ste prišle kar na končno obsodbo  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #64 on: March 17, 2009, 08:03:01 AM »
Čas je v sanjah težko določit. Včasih ti ga nakažejo simboli in znamenja, včasih ga prepoznaš iz dogajanja, v glavnem pa pravila ni, razen morda v ponavljajočih in jasnovidnih sanjah. Ampak kaj bi z njim? Vedno se najprej nekaj zgodi, čutiš, razmišljaš, narediš,... /preteklost/ v sanjah premelješ svoje počutje /sedanjost/, da se razbremeniš in se po smernicah, če jih seveda prepoznaš, tudi v bodoče ravnaš /prihodnost/. Sicer pa meni se zdi, da se v sanjah vedno srečamo z vsemi tremi obdobji, ker so si medsebojno pogojeni. V vsakem primeru najprej dobiš vpogled in ko tega ozavestiš, vplivaš na svojo prihodnost. Obratno enostavno ne gre. Tudi v tvojem primeru ne in verjetno boš še nekaj časa premlevala zadnji dogodek  ;)

No, saj po eni strani se mi je zdelo, da sanje itak govorijo vsevprek :D in da zelo tezko reces, kdaj se je zgodilo. To sem vprasala tudi, ker si mi parkrat ze rekla: ... ce se se ni zacelo, se pa se bo... In mi potem ni slo v racun, kako si to vedela ;)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #65 on: March 17, 2009, 08:03:13 AM »
Gledala sem par postov nazaj glede pomena poroke. Baje se gre simbolično za uresničitev neke želje. Ima drugačen pomen, če si poročen ali neporočen. Kakšen?
Jaz nimam grdih čevljev k obleki, moja obleka je bela, lepa, v njej se počutim dobro.
Muči me to,da v sanjah recimo mami ful navija za poroko, drugače je ona tudi ful proti. V resničenem življenju ne obstaja nobena želja, za katero bi ona navijala, jaz pa ne. Vedno reče, naj se sama odločim, kakor čutim. Midva se sicer prepustiva vsemu skupaj, vendar bolj tako tako, zaradi želje drugih, nama ni potreben podpis.
Sem kaj pomagala?  :-\

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #66 on: March 17, 2009, 11:57:24 AM »
Dajmo se malo potrudit, da ne bo zgledalo, kot da ste prišle kar na končno obsodbo  :D

Hm,Regina,ja si me kar nasmejala :) Vsi samo nekaj hočemo,brez lastnega truda :D
No,moje razmišljanje je bilo tako:
V meni je umrlo še tisto zadnje kar je povezano z mamo,tradicija,vzgoja,tisto kar me je ona stalno učila,da je pravilno in jaz sem se tega sedaj,ko sem se tudi zavedla,ustrašila ::)
Ciljam v pravo smer :P

ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #67 on: March 17, 2009, 12:07:39 PM »
Hm,Regina,ja si me kar nasmejala :) Vsi samo nekaj hočemo,brez lastnega truda :D
V meni je umrlo še tisto zadnje kar je povezano z mamo,tradicija,vzgoja,tisto kar me je ona stalno učila,da je pravilno in jaz sem se tega sedaj,ko sem se tudi zavedla,ustrašila ::)

Po smrti sledi ponovno rojstvo... in treba je živet ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: March 17, 2009, 12:45:49 PM »

:-\ :'(
Ko pa niti slučajno ne vem, ja danes sem imela razgovor za sl. v roku par dni izvem izid.
Ne vem, že večkrat sem bila optimistična, pa se danes ne prepoznam v tistih sanjah.
Mogoče pa res, skrbim za ta malega da bi ga ne ranila, točno to, res je. Nekaj bo počilo, ali samo v moji glavi, ne vem lahko da, nisem še tako daleč, da  bi videla sanjske razlage. Otrok je lahko tudi nekaj novega ali ne? Ja želim si nečesa, pustimo ne vem!
Regina če lahko  ::), če ne pa že izvem kar imam za izvedet, kar ni za moja ušesa pa tako ali tako gre mimo, naj gre čim več, kar za mene ni!
pozdrave by luana  :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #69 on: March 17, 2009, 03:27:25 PM »

Mhm ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #70 on: March 17, 2009, 05:28:33 PM »

:-\ :'(
Ko pa niti slučajno ne vem, ja danes sem imela razgovor za sl. v roku par dni izvem izid.
Ne vem, že večkrat sem bila optimistična, pa se danes ne prepoznam v tistih sanjah.
Mogoče pa res, skrbim za ta malega da bi ga ne ranila, točno to, res je. Nekaj bo počilo, ali samo v moji glavi, ne vem lahko da, nisem še tako daleč, da  bi videla sanjske razlage. Otrok je lahko tudi nekaj novega ali ne? Ja želim si nečesa, pustimo ne vem!
Regina če lahko  ::), če ne pa že izvem kar imam za izvedet, kar ni za moja ušesa pa tako ali tako gre mimo, naj gre čim več, kar za mene ni!
pozdrave by luana  :D :D :D ;)

Ja kaj, malo vas je bilo treba izbezat, da ne bi pozabile, da forum ni za analize. Po drugi strani pa je tak odgovor, ki pride kar po Dravi, zelo malo vreden. Temu sicer jaz pravim namig, ampak tudi zanj je treba nekaj prispevat, se poglobit in malo razmislit.  Ne samo iz moje strani, predvsem iz vaše. Ti si sicer med novejšimi člani, ampak "stari" že dolgo vedo, da ni dovolj, da se sanje samo opiše, ampak da se o njih debatira.

Torej na kratko povzamem: tvoj sin se je poškodoval na poročni sliki, slika pa se je spremenila v ogledalo. Zdi se mi, da si z enim stavkom, da te je strah, da ga ne bi ranila, zadela bistvo. Sanje lahko s tem odlomkom kažejo, da si predana in zavzeta /otroku, družini, partnerju, zakonu, medsebojnemu odnosu, svojemu stilu življenja, razmišljanja, idejam, itd, saj konec koncev gre za poročno sliko/, globoko iz tvoje psihe pa se sliši glas: ne obupaj takoj in ne ustraši se truda, ko gre nekaj narobe, ampak omogoči temu svojemu "varovancu" življenje. Varuj ga, podpiraj ga, daj mu čas, ko je to potrebno, vendar mu tudi zaupaj. Največje veselje je, ko deluješ/delujete složno, vidiš jasno sebe ali vse zgoraj našteto in greste z roko v roki skupaj naprej /na pohod/.   ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #71 on: March 17, 2009, 06:06:40 PM »

Mhm ;)

Prrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ;D
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #72 on: March 17, 2009, 06:08:40 PM »
Gledala sem par postov nazaj glede pomena poroke. Baje se gre simbolično za uresničitev neke želje. Ima drugačen pomen, če si poročen ali neporočen. Kakšen?
Jaz nimam grdih čevljev k obleki, moja obleka je bela, lepa, v njej se počutim dobro.
Muči me to,da v sanjah recimo mami ful navija za poroko, drugače je ona tudi ful proti. V resničenem življenju ne obstaja nobena želja, za katero bi ona navijala, jaz pa ne. Vedno reče, naj se sama odločim, kakor čutim. Midva se sicer prepustiva vsemu skupaj, vendar bolj tako tako, zaradi želje drugih, nama ni potreben podpis.
Sem kaj pomagala?  :-\

Če si s tem razmišljajnem kaj pomagala sebi, bo najbolj prav.  ;D
Vsak post je drugačen, pa tudi simboli nimajo za vse enakega pomena. Enostavno ga moraš začutit in iskat ključ do odgovora, dokler ga ne najdeš.  Ponavadi je "najmočnejši" simbol rdeča nit, ki te  usmerja na neko področje, vsak zase pa najbolje ve, kaj se mu v danem trenutku dogaja, o čem razmišlja, kaj čuti... zato lahko tudi sama brez kakšnega dpodatnega komentarja samo namigujem, pravim morda, možno je, lahko da, predvidevam... itd.  ;)

Velika razlika je v dojemanju poroke med poročenimi in neporočenimi, v čem, pa je spet odvisno od posamezika in od asociacij, ki mu jih zakonski stan vzbuja, ko ga v sanjah primerja z neko povsem drugačno in vsakdanjo situacijo, saj ne gre samo za tisti poročni ceremonial, ampak veliko več, včasih tudi za celo življenje.  ;)

Po tvojih sanjah predvidevam  ;D da so povezane z nekimi moralnimi vrednotami. Lahko, da si kaj takega doživela ali razmišljala, ob tem pa ti je bilo prijetno bolj, kot si pričakovala. Morda zato, ker si se sama te lekcije že zdavnaj osvojila in četudi bi še kaj v tej smeri naredila, to ne bi prispevalo k tvoji osebni rasti. Kak ciinik bi morda rekel, da se s potrpežljivostjo, soočanjem in obnavljanjem nekih situacij še vedno lahko česa naučiš, zato preblisk "pa dobr,no...nej se že konča..", objektivne okoliščine pa kažejo, da ni nobene potrebe. Preprosto znaš poskbet za to, da si zagotoviš, kar pač potrebuješ / prijetne odnose, uresničitev idej, duhovni mir, itd./ ali česa si pač želiš in sama najbolje oceniš, kakšen življenjski prostor ti najbolj ustreza.

Zelo lepo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #73 on: March 17, 2009, 06:23:33 PM »

Me veseli, če sem te malo nasmejala. Moram priznat, da sem se tudi sama  ;D
Mislim, da ciljaš v pravo smer. Veliko je sicer odvisno od tega, kakšno otroštvo si dejansko imela in kakšni so bili odnosi z mamo, zgleda pa, da gre za neke ostanke preteklosti, ki bi jih najraje nekam stlačila in nikoli več pomislila nanje. Ne gre zato, da mame ne bi imela rada, saj ti je v sanjah hudo in jo objameš, ampak neke njene okvirje si že zdavnaj prerasla, zato ne potrebuješ več te napetosti, ki se kot senca kopiči na tvojih čustvih in morda marsikdaj celo zamegli sedanjost. Ta čas je nepreklicno mimo, zato bi bilo kar prav, da jo pokličeš, če tako čutiš in jo povprašaš kako se ima.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #74 on: March 17, 2009, 06:24:20 PM »
Čas je v sanjah težko določit. Včasih ti ga nakažejo simboli in znamenja, včasih ga prepoznaš iz dogajanja, v glavnem pa pravila ni, razen morda v ponavljajočih in jasnovidnih sanjah. Ampak kaj bi z njim? Vedno se najprej nekaj zgodi, čutiš, razmišljaš, narediš,... /preteklost/ v sanjah premelješ svoje počutje /sedanjost/, da se razbremeniš in se po smernicah, če jih seveda prepoznaš, tudi v bodoče ravnaš /prihodnost/. Sicer pa meni se zdi, da se v sanjah vedno srečamo z vsemi tremi obdobji, ker so si medsebojno pogojeni. V vsakem primeru najprej dobiš vpogled in ko tega ozavestiš, vplivaš na svojo prihodnost. Obratno enostavno ne gre. Tudi v tvojem primeru ne in verjetno boš še nekaj časa premlevala zadnji dogodek  ;)

No, saj po eni strani se mi je zdelo, da sanje itak govorijo vsevprek :D in da zelo tezko reces, kdaj se je zgodilo. To sem vprasala tudi, ker si mi parkrat ze rekla: ... ce se se ni zacelo, se pa se bo... In mi potem ni slo v racun, kako si to vedela ;)

Aha  ;D
www.sepet-sanj.com