Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #195 on: December 04, 2006, 06:47:05 PM »
Hvala Regina! BOm o tem razmišljal. Ob priliki se oddolžim ;)
LP
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #196 on: December 04, 2006, 10:53:33 PM »
Hej Regina,
mi lahko razlozis tele sanje...Spomnim se, da sem bila v nekem hodniku - kot da je hodnik iz O.Š. in namesto ucilnic so bile kletke, kjer so bile zivali. Jaz stojim pred kletko kjer so levi in levinje,obcudujem jih,kletka je se odprta,kasneje jo hocem zapreti a se ne more do kraja,kar malo me postane strah. Potem vidim v drugem prostoru svojega partnerja,kako je navdusen nad zivalmi,in neke vrste jež s smešnimi velikimi očmi - kot da je iz risanke mu gre na glavo in tam pleše :D Partnerju je to smešno,postane tudi meni

Hvala za odgovor in lp

Mislim, da boš neke načrte krasno speljala, sploh, če se jih boš lotila brez "moči" in sproščeno. Lahko tudi gre za zelo ugodno novico, ob kateri se boš od srca nasmejala.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: December 04, 2006, 10:55:09 PM »
Hvala Regina! BOm o tem razmišljal. Ob priliki se oddolžim ;)
LP

Bom ob priložnosti kakšno tvojo misel prebrala, lord, pa sva si že "kvit". ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #198 on: December 05, 2006, 09:00:35 AM »
Hej Regina,
mi lahko razlozis tele sanje...Spomnim se, da sem bila v nekem hodniku - kot da je hodnik iz O.Š. in namesto ucilnic so bile kletke, kjer so bile zivali. Jaz stojim pred kletko kjer so levi in levinje,obcudujem jih,kletka je se odprta,kasneje jo hocem zapreti a se ne more do kraja,kar malo me postane strah. Potem vidim v drugem prostoru svojega partnerja,kako je navdusen nad zivalmi,in neke vrste jež s smešnimi velikimi očmi - kot da je iz risanke mu gre na glavo in tam pleše :D Partnerju je to smešno,postane tudi meni

Hvala za odgovor in lp

Mislim, da boš neke načrte krasno speljala, sploh, če se jih boš lotila brez "moči" in sproščeno. Lahko tudi gre za zelo ugodno novico, ob kateri se boš od srca nasmejala.

Ja super Regina :D Ti porocam ko se zgodi ;)

lep dan

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: December 05, 2006, 09:15:16 AM »
Ja super Regina :D Ti porocam ko se zgodi ;)

Ja, to pač.  :)
Lep dan tudi tebi, duan.
www.sepet-sanj.com

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: December 05, 2006, 09:31:55 AM »
Ponavadi sanje hitro pozabim, te so mi pa ostale v spominu očitno mi hočejo nekaj povedati.
 Šli smo na sankanje s starimi prijatelji s katerimi smo se včasih ful družili, med njimi je bil moj bivši najboljši prijatelj, ki mi je stalno nekaj težil na tisti način, ki zna smo on. Oblečena sem bila v svojo rdečo trenirko in vem, da se mi je zazdelo, da je to premalo za na sneg, pa vendar me začuda ni nič zeblo. Potem smo prišli do enga griča in kao da bomo šli do njega, na koncu sem samo jaz prišla tam ostali so izginili kot kafra. Da sem prišla do griča sem morala odpreti vrata in notri je bil en otrok in sem se ful razjezila kako lahko dojenčka pustijo smega na snegu, bolj ko sem gledala sem pa videla da je to maček in ne dojenček. Iskala sem ostale, in ugotovila da sem izgubila denarnico in das em nekje psutial svoj ruzak v katerem je bil telefon. Odpavila sem se v lov za denarnico in ruzakom, našla oboje in ko sem vzela telefon da bi poklicala fanta je bil že pred mano. Spomnim se samo da mi je bilo čudno da me ni nič klical in da me ni nič pogrešal. Ostalo je pa bolj megleno....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #201 on: December 05, 2006, 10:00:48 AM »
Verjetno gre za podoživljanje neke situacije iz vsakdanjega življenja, ki bi ti lahko postala izziv, pa ti ni, ker se zaradi nje ne bi nič spremenilo. Niti razmislit ti ni bilo potrebno, ker si se že v osnovi od nje distancirala in ostala "hladna".
www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #202 on: December 05, 2006, 01:58:28 PM »
Eden od njih ti sigurno gre po glavi, kaj zaspana?  ;D

jap Regina je tako  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #203 on: December 05, 2006, 02:54:03 PM »
Hvala Regina za razlago :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #204 on: December 05, 2006, 04:56:20 PM »
He, he mojim takim sanjam jaz pravim kar Wishful dreaming oziroma - samo v sanjah  :D  ;D  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #205 on: December 05, 2006, 05:51:13 PM »
Hehe, s sanjami je tako kot s humorjem. V vsakem hecu je nekaj resnice, pa se nekaj od tega tudi tukaj najde. :D
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #206 on: December 05, 2006, 08:35:57 PM »

Prleki bi rekli: "Malo luka, malo kruha, pa je južna tu" ;D, ali v tem primeru malo Freuda, malo Junga, pa je odgovor na dlani.  ;)

Te današnje mračne sile mi sicer niso všeč, a kot praviš sama, si danes na sploh malo čudna. Kot da nekaj pričakuješ? Pomisli, kako v zadnjem času dojemaš svojo bližnjo okolico in širši svet. Verjetno bi te svoje občutke z nekaj stavki težko opisala, saj je tudi situacija večplastna, premiki pa se dogajajo v tebi in zunaj tebe. Skratka, povsod in to tako hitro, da jim komaj slediš. Usmeri se na tiste, ki se dogajajo na tvojem zasebnem in poslovnem področju, ostale pa vsaj za nekaj časa "zanemari".

[/quote]

Premiki se dogajajo, drži. In hitro, da jim komaj sledim, drži.

Moje življenje je trenutno kot razburkan ocean. Ravno ko mislim, da sem blizu obale, pride nov val in me potisne nazaj na odprto morje.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #207 on: December 05, 2006, 09:28:54 PM »
Zelo nazorna primerjava, Selena in lahko rečem, da te popolnoma razumem.
Drži se!

www.sepet-sanj.com

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #208 on: December 06, 2006, 04:42:24 PM »
spet sem sanjala svojega bivsega. In sicer da sem bla pri njem. Vendar nisem upala pozvoniti in sem ga vidla eno nadstropje visje ko je bil za racunalnikom. Začutil je, da ga nekdo gleda zato me je pogledal in se mi posmejal. JAz pa sem se skrila. On ni vedel kdo sem. Ker sem prej zviznla v avto in se odpeljala. Na poti pa sem najdla od mobitela telefon - k je bla kao nagradna igra. In sicer bil je na srckih telefon je pa letu - pac veter se je tko uprl v te srcke, da je telefon lahk sibou okrog.

???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: December 07, 2006, 10:54:38 AM »
Ga pogrešaš, zaspana?  ;)
www.sepet-sanj.com