Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109421 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: May 26, 2012, 05:02:32 PM »
Ooo Rena, hvala za razlago :-* Ja bo treba resno, ja...se mi kaže jasno  ??? Objemček :-*

Bo treba resno, vendar na koncu ne bo tako hudo. Karta "fajtanja" kaže, da je zoprno in boleče, posledice pa niso tako resne. Razen če se podre kaj, kar itak nima osnove. Le pogumno  ;) :-*

Hvala Rena :-* :-* Za zrušit se ima marsikaj, ma v meni povezano z navdami, ki so že zdavnaj pase  :-\
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #136 on: May 26, 2012, 05:03:02 PM »
Prosila bi za vpogled v nadaljevanje vitez-zgodbe.
Hvala!!  :-*

Draga Pika, tvoj vitez je vsekakor čustven, simbolizirajo ga voda - čaše - čustva. Še prejšnjikrat je bil vitez čaš, sedaj pa že malo "zlezel" na položaj, postal je kralj čaš  ;D . Kralj je malček čustven, zasanjan in ga zgleda trenutno malo nosijo okoli valovi  ;). Ti pa praznuješ in se veseliš te zveze, tega odnosa. V bližnji prihodnosti vidim uravnovešenje, mirno harmonijo tako čustev kot prizemljenosti, karta morda napoveduje tudi telesno ljubezen ali vsaj uživanje na recimo temu fizičnem nivoju, razvajanje morda, v tej smeri pač... Huh in konec karta zveze, poroke, skupnost dveh ljudi, načrtovanje skupne prihodnosti... Tri karte: čaše, čaše, čaše...čustva valovijo  ;D

Lahko še povprašam, kako napreduje po lestvici kralj čaš, kam sije zvezda in kdaj bo "poroka", he he (no, a zgleda, da bo trajalo tole čustveno valovanje)?
Hvala!  :-*

p.s. ja, res se prizemljujem.  ;) Kaj pa on??

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #137 on: May 27, 2012, 11:43:27 AM »
Včeraj sem doživela ogromen šok  :o :'( ... pa me zanima kaj pravijo karte na to? hvala  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #138 on: May 27, 2012, 12:42:15 PM »
Mene pa zanima kako je vplival en dogodek včeraj oz v soboto ponoči na moj odnos z neko osebo moškega spola? Pravzaprav nevem ali je pač vsa vrata zaprl ali pa odprl in pospešil dogajanje, oboje je možno:P

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #139 on: May 27, 2012, 02:23:35 PM »

Lahko še povprašam, kako napreduje po lestvici kralj čaš, kam sije zvezda in kdaj bo "poroka", he he (no, a zgleda, da bo trajalo tole čustveno valovanje)?

Pika, res se prizemljuješ, umirjaš, uravnovešaš, tvoja karta je Zmernost. Tvoj dragi čustveni princ pa je utrujen (desetica palic). Glede na ostale karte menim, da ima naloženih preveč "domačih" in službenih nalog ter lahko tudi drugih obveznosti. Trenutni položaj (luna) - spreminjanje, negotovost, neodločnost, iz podzavesti se dvigajo nekateri pomisleki, lahko tudi takšni, ki se jih že tipa, čuti, pa jih še ne izreče(ta) na glas. V ospredje prihajajo materialne zadeve (desetica novcev), ugodna karta, če bi povpraševali po službi, denarju. Bistvo zadeve pa je Kočija. Po moje je to ključna karta, ker za bližnjo prihodnost (do pol leta) se kaže Cesarica, nadvse ugodna karta odnosov, plodnosti,  v daljši prihodnosti (do enega leta) pa desetica mečev.  :( Desetica mečev pomeni konec nečesa, vendar je poudarek na obzorju, ki se jasni. Prihaja novo, ki je ponavadi tudi korak naprej. A glede na ostale ugodne karte menim, da je poudarek na bistvu problema, na Kočiji. Kočija kaže, da je treba vzeti vajeti v roke. Ali da je treba zaupati v svoje sposobnosti. Tvoj princ bo moral skočiti v vodo in se povzpeti na breg - prizemljiti. So rekle karte glede na "valovanja" sedaj  ;).

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #140 on: May 27, 2012, 02:45:47 PM »

Rena,
se bo kaj premaknilo na vseh področjih počasi? Stagniranje me ubija :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #141 on: May 27, 2012, 02:48:55 PM »
Včeraj sem doživela ogromen šok  :o :'( ... pa me zanima kaj pravijo karte na to? hvala  :-*

Iz kart domnevam, da se je ta šok zgodil na področju odnosov, namreč, izvlekla sem mladoporočenca, kar bi kot izid bila sicer srečna napoved. Ker pa se praviš, da je bil šok, domnevam, da se tiče zveze. Zadeva te je pretresla, a bo spodbudila tvoje ukrepanje, usmerila te bo v nove dogodke, izzive, zazrla se boš proti novi poti. Uredilo se bo, prineslo ti bo zmernost, umirjenost čustev, stabilizacijo, ponovno boš odkrivala sebe in svoje telo  ;D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #142 on: May 27, 2012, 03:05:26 PM »
Mene pa zanima kako je vplival en dogodek včeraj oz v soboto ponoči na moj odnos z neko osebo moškega spola? Pravzaprav nevem ali je pač vsa vrata zaprl ali pa odprl in pospešil dogajanje, oboje je možno:P

Kaj pa je bilo, a a ?  ;) Dogodek se mi vidi kot, da sta "pograbila" kar sta lahko in kolikor lahko, pa se umaknila nekam, pobegnila za nekaj časa. Čeprav "vzeto" ni vse, kar osebi(am) v danem trenutku pripada, sta se zadovoljila s tistim, kar sta tisti trenutek lahko. Ta karta kaže, da moraš včasih pobegniti, ker se nima smisla soočati. Če pa neko stanje traja predolgo, pa ta karta trdi nasprotno: tako zdaj pa dovolj, treba bo razpucat. Na osnovi situacije pa sama presodi, katero od tega dvojega velja. Za prihodnje karta kočije - vajeti bo treba vzeti v roke, najti smisel, se prevagati na eno ali drugo stran. Se nasloniti na svoje znanje in mnenje, ne več popuščati vplivu drugih. Če bo tako, je izid "sonček". Mislim, da je jasno, da je to veselje in sreča.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #143 on: May 27, 2012, 03:35:44 PM »

Rena,
se bo kaj premaknilo na vseh področjih počasi? Stagniranje me ubija :(

Draga Tia, že brez vpogleda v karte sem ti želela reči: pa vzami stvari v svoje roke, nehaj čakat, nehaj stagnirat  ;). In morda sem na karte vplivala s svojo mislijo  ;). Namreč pravijo, da se moraš začet borit zase, da moraš ukrepat, poiskat nove možnosti, morda neko izobraževanje, morda začet mislit o novem podvigu. Vse to te bo vodilo do zadovoljne, ustvarjalne, situirane  in samozavestne ženske. A moraš odstraniti to tvojo "vdanost" v situacijo, nekje na dnu se skriva vzorec - ne gre, ne verjamem... Če tega ne boš storila, so v prihodnje pred tabo še vedno bitke, ostajala boš pred vrati obilja, čakajoč na drobtinice... Žal, da še en vidim spremembe, ker moraš zanjo najprej dozoreti. Podaj se na pot, premagaj svoj strah.  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: May 27, 2012, 03:41:37 PM »

Rena, hvala, imaš prav.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #145 on: May 27, 2012, 03:47:49 PM »

Rena, hvala, imaš prav.  :-*

Tia, čisto štekam. Sama le počasi lezem iz tega vzorca  :). Ko boš imela dovolj, se boš že dvignila nad to. Eni pač rabimo, da nas večkrat kaj po bučki  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #146 on: May 27, 2012, 06:00:36 PM »

Iz kart domnevam, da se je ta šok zgodil na področju odnosov, namreč, izvlekla sem mladoporočenca, kar bi kot izid bila sicer srečna napoved. Ker pa se praviš, da je bil šok, domnevam, da se tiče zveze. Zadeva te je pretresla, a bo spodbudila tvoje ukrepanje, usmerila te bo v nove dogodke, izzive, zazrla se boš proti novi poti. Uredilo se bo, prineslo ti bo zmernost, umirjenost čustev, stabilizacijo, ponovno boš odkrivala sebe in svoje telo  ;D :-*

Joj sem si kr oddahnila  ::) Očitno sem rabila ta šok, da bom ukrepala na drugačen način... drugačen pogled na svet, na to zvezo.  ::)

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #147 on: May 27, 2012, 06:01:13 PM »

Joj sem si kr oddahnila  ::) Očitno sem rabila ta šok, da bom ukrepala na drugačen način... drugačen pogled na svet, na to zvezo.  ::)

uuu kok lepa ura mojega posta... še ena potrditev  :P

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: May 27, 2012, 07:00:36 PM »

Pika, res se prizemljuješ, umirjaš, uravnovešaš, tvoja karta je Zmernost. Tvoj dragi čustveni princ pa je utrujen (desetica palic). Glede na ostale karte menim, da ima naloženih preveč "domačih" in službenih nalog ter lahko tudi drugih obveznosti. Trenutni položaj (luna) - spreminjanje, negotovost, neodločnost, iz podzavesti se dvigajo nekateri pomisleki, lahko tudi takšni, ki se jih že tipa, čuti, pa jih še ne izreče(ta) na glas. V ospredje prihajajo materialne zadeve (desetica novcev), ugodna karta, če bi povpraševali po službi, denarju. Bistvo zadeve pa je Kočija. Po moje je to ključna karta, ker za bližnjo prihodnost (do pol leta) se kaže Cesarica, nadvse ugodna karta odnosov, plodnosti,  v daljši prihodnosti (do enega leta) pa desetica mečev.  :( Desetica mečev pomeni konec nečesa, vendar je poudarek na obzorju, ki se jasni. Prihaja novo, ki je ponavadi tudi korak naprej. A glede na ostale ugodne karte menim, da je poudarek na bistvu problema, na Kočiji. Kočija kaže, da je treba vzeti vajeti v roke. Ali da je treba zaupati v svoje sposobnosti. Tvoj princ bo moral skočiti v vodo in se povzpeti na breg - prizemljiti. So rekle karte glede na "valovanja" sedaj  ;).

Hvala, Rena, ti odgovorim na privat.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #149 on: May 27, 2012, 07:04:36 PM »

uuu kok lepa ura mojega posta... še ena potrditev  :P

Vse dobro  :-*