Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #165 on: May 30, 2012, 10:07:48 PM »
Majaaaaaa, kaj pa ko so me danes poklicali nepričakovano na en razgovor spet v ponedeljek?!! in to bi bila res moja sanjska služba, če bi jo dobila :D mogoče pa je to to, ko so karte rekle, da se bo situacija kmalu razrešla na zelo ugoden način, če se tam ne bo izšlo :D zdaj grem pa kar meditacijo za cilj delat :) tebi pa bom do smrti hvaležna, če se ti bo ljubilo pogledat v karte, kako bo :) ampak samo, če mašš višška časa in volje... jaz sem se žže prepričala, da je to to in da se bo dobro izteklo :D

Zdaj je padla karta Pravica. Odločitev bo vsekakor kmalu padla. Ja, naredi meditacijo, pripravi se na možne izide ... oz. še bolje - pripravi se na to, da greš v novo službo. Vprašaj se, ali si resnično 100% pripravljena na novo? Če je karkoli, kar bi te lahko zadrževalo, te držalo nazaj, omejevalo, takoj odstrani in se usmeri samo naprej!

Glej, da sporočiš! Vso srečo ti želim!!!  :-*

Majči, Majči, Majčica :)))) danes sem imela razgovor, bilo je super, služba je še veliko več kot sem pričakovala! :)) čakam, na drugi krog, globoko diham in upam, da moja angleščina ni preveč zaroštana, je razgovor v lj v angleščini :D moja sanjska služba torej in še več... vse strahove sem predala vesolju in vodnikom... res sem ti hvaležna, da si zame vzameš čas, no, za vse tukaj... če lahko kdaj povrnem tebi in drugim, ki ste tako pridne, na dan z besedo... me je tvoja karta in razlaga tako povzdignila, da bi lahko plavala :) tako, da upam in čakam na povabilo v drugi krog :) me je gospodična s katero sem imela razgovor ful dvignila, ko sem rekla, da upam, da moje bolezni ne bodo šteli kot minus oz ne bo le-ta razlog, da ne grem naprej, pa je rekla, da bi bili nori, če bi iz rok izpustili takega kadidata... sem bla kar v 7. nebesih  ::) ::)

hvala srčica...  :-* :-*

Še ena kartica za naslednji razgovor: As palic! Pogumno na razgovor, samozavestno! Izpostavi svoje vrline, zlasti svojo delovno vnemo in ustvarjalnost.

Maaaaaaaaaaja :) tole pa nisem pričakovala, ker nisem nič vprašala :) ampak hvala, si vedela, da me muči :) torej bo naslednji krog :) jupijajjjjj, pravkar reševala test iz angleščine, ki je pogoj za drugi krog... hvala ti iz srca!  :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #166 on: May 31, 2012, 08:01:46 AM »
Sporočaaaaaj!
9ZK 656

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: May 31, 2012, 09:38:22 AM »
En nasvet, vpogled oziroma karkoli ... kako naj se izvlečem iz tega stanja stagnacije in splošnega nezadovoljstva? Se mi zdi, da mi nič ne gre tako, kot sem si zamislila, povsod se nekaj ustavlja :-X  :'(

Huh, 10 mečev in še Smrt sta padlli ... Zaključevanje, tema, transformacija. Zdaj se ti že zdi, da se je vse ustavilo, da je vse zamrlo, ampak ne pozabi, da prav vse mine in bo minilo tudi tole stanje, v katerem se trenutno nahajaš. Na obzorju se že svetlika, zato ohrani upanje in oprimizem!
Kako se izvlečeš? Na hitro ne bo šlo. Boš se pa izvlekla postopoma in popolnoma sama, ker to zmoreš! Ta čas zdaj je namenjen rasti, počitku stvari in dozorevanju. Ima svoj namen, zato vzemi zdaj tole tako kot je, v tem uživaj po najboljših močeh, da boš pripravljena na nove življenjske priložnosti.

Ja, res se mi zdi, da je vse zamrlo in se nič ne premakne. Tisto svetlikanje na obzorju pa čakam že en lep čas :'( Najbolj bridko spoznanje, če lahko tako rečem, je, ko sem dojela, da sem dejansko sama, da tista pomoč ne bo kar tako prišla.

Kako naj človek ve, do katere mere naj vztraja in kdaj je čas, da trud - ne da ga opusti ampak, da ga preusmeri v nekaj novega, vse ostalo pa pusti za sabo? ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #168 on: June 01, 2012, 07:06:47 AM »
Čas, da pustiš stvari in ljudi za sabo, je takrat, ko veš, da ti samo jemljejo energijo in od njih nikoli ne boš imela ničesar. Potem si pa sama določiš, v kakšni meri želiš razdajat svojo energijo za stvari/ljudi, ki ti jo jemljejo. Ko nekaj ne funkcionira več, pusti za sabo, ker popravljati se (v veliki večini) ne izplača - sploh odnosov, ki so se izpeli.

V sebi veš, kaj ti ne služi več - še priznati si moraš. Pa čeprav je včasih težko. Zaradi lepih spominov, nostalgije, navezanosti, navajenosti. Toda, kakšno je pa stanje zdaj? Je zdaj tako, kot je bilo v tistem času, ko so nastali lepi spomini, ki te vežejo in ti ne pustijo naprej? In te polnijo z občutkom, da vse skupaj le še ni za v preteklost? Ali se je stanje spremenilo? Pomembno je, kako je ZDAJ.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #169 on: June 01, 2012, 11:29:51 AM »
Tudi jaz bi imela eno vprašanje:

Ali je kaj možnosti, da me določena moška oseba še kdaj kontaktira?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #170 on: June 01, 2012, 07:29:57 PM »
Dekleta, če ima katera čas in je pri kartah: potrebujem vpogled. Davčna se igra z mano zadnje leto prehudo in komaj se stvar ustavi pošljejo novo, popolnoma nepovezano s prejšnjo. Stvar je prišla tako daleč da nimajo več kaj vzet (sem v tujini, študiram tu zadnje leto, vse kar sem imela so prihranki). A lahko katera obrne karte da pogledamo če bo pritožba tu sploh uspela in ustavila to norijo?

Hvala vnaprej! :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #171 on: June 02, 2012, 12:56:13 PM »

Azaleja,

možnost, da te kontaktira vedno obstaja, pomembno pa je, da se resnično poglobiš vase in sama pri sebi presodiš ter si " naliješ čistega vina ", ali si to resnično resnično želiš in čutiš, da je to zate najbolje. Kaže se ti nekaj novega, nove priložnosti, nove energije.... vse je odvisno od tebe, v kaj se boš usmerila in katera vrata si boš odprla. Lahko čakaš na preteklo ali se odpreš za prihodnje oz.živiš v tem trenutku ter se prepustiš.

vse lepo  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #172 on: June 02, 2012, 01:02:56 PM »
Dekleta, če ima katera čas in je pri kartah: potrebujem vpogled. Davčna se igra z mano zadnje leto prehudo in komaj se stvar ustavi pošljejo novo, popolnoma nepovezano s prejšnjo. Stvar je prišla tako daleč da nimajo več kaj vzet (sem v tujini, študiram tu zadnje leto, vse kar sem imela so prihranki). A lahko katera obrne karte da pogledamo če bo pritožba tu sploh uspela in ustavila to norijo?

Karte pravijo, da imaš možnosti, da uspeš in da lahko v naslednjih dveh tednih, mesecih premakneš zadeve v željeni smeri. Imaš veliko energije, da se boš iz te godlje rešila in ustvarila ravnovesje v svojem življenju. V vsakem primeru pa je pomembno, da se ne predaš, saj lahko to dosežeš in da izhajaš iz lastne notranje moči. Še raziskuj, odkrivaj - lahko se pokaže še kakšna nova možnost, ki je sedaj še ne vidiš.

vse dobro  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #173 on: June 03, 2012, 01:50:10 PM »

Karte pravijo, da imaš možnosti, da uspeš in da lahko v naslednjih dveh tednih, mesecih premakneš zadeve v željeni smeri. Imaš veliko energije, da se boš iz te godlje rešila in ustvarila ravnovesje v svojem življenju. V vsakem primeru pa je pomembno, da se ne predaš, saj lahko to dosežeš in da izhajaš iz lastne notranje moči. Še raziskuj, odkrivaj - lahko se pokaže še kakšna nova možnost, ki je sedaj še ne vidiš.

vse dobro  :-*

Najlepša hvala, bomo videli kako se bodo zadeve odvile!  :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #174 on: June 04, 2012, 07:07:32 AM »

Azaleja,

možnost, da te kontaktira vedno obstaja, pomembno pa je, da se resnično poglobiš vase in sama pri sebi presodiš ter si " naliješ čistega vina ", ali si to resnično resnično želiš in čutiš, da je to zate najbolje. Kaže se ti nekaj novega, nove priložnosti, nove energije.... vse je odvisno od tebe, v kaj se boš usmerila in katera vrata si boš odprla. Lahko čakaš na preteklo ali se odpreš za prihodnje oz.živiš v tem trenutku ter se prepustiš.

vse lepo  :-*

taja6, hvala  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #175 on: June 04, 2012, 08:15:56 AM »

Zgleda, da se dogaja.  ;)

Zgleda, da ga malo cukne, ko se menima  ;)

Ga lahko spet malo cuknemo? Hvala!  :-*
Mrknu...

Kopiram semle... iz prejšnjega dela.

Ga je kap?  :-\
Hvala za odgovor!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #176 on: June 04, 2012, 02:03:36 PM »

Mrknu...

OK, ni smešno, ampak prva karta je bila Smrt.  :laugh:

Sem potem pogledala na več kart ...  ;D Pri njem se izmenjujejo obdobja, ko se pojavi in ko spet ponikne. V času, ko ga ni za dobit, se bori, tlači, se muči s slabo vestjo in najbrž celo razmišlja, da tole ni dobro in bi rad prekinil, si postavil meje in pravila. Pa mu ne gre. Ker po nekem času se bo spet javil, ne paničari.  :P
Preveč se mu nabere v glavi pa mora malo počit. Ampak bo pa itak še nihal.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #177 on: June 04, 2012, 03:10:27 PM »

Mrknu...

OK, ni smešno, ampak prva karta je bila Smrt.  :laugh:

Sem potem pogledala na več kart ...  ;D Pri njem se izmenjujejo obdobja, ko se pojavi in ko spet ponikne. V času, ko ga ni za dobit, se bori, tlači, se muči s slabo vestjo in najbrž celo razmišlja, da tole ni dobro in bi rad prekinil, si postavil meje in pravila. Pa mu ne gre. Ker po nekem času se bo spet javil, ne paničari.  :P
Preveč se mu nabere v glavi pa mora malo počit. Ampak bo pa itak še nihal.

:laugh: :laugh: Maja, ne da je smešno  :laugh: :laugh:, ampak čisto pričakovana karta.
Tip je deloholik, frej si vzame samo za novo leto. Ko sem bila nazadnje v živo v kontaktu z njim, je bil tako zgonjen, da je škilil trojno, z večerje je pa odšel cik cak in čudno krileč z rokami. Me je resno zaskrbelo, ali bo prišel živ in zdrav do hotela.
Zato bi bilo tudi čisto mogoče, da bi se prekuril. Čisto možno pa tudi, da je naveze konec, je že prav tako.  ;)
Nič ne paničarim.  ;)
Hvala!  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: June 04, 2012, 09:24:06 PM »
poznam še enega takega :D upam, da ne gre za istega :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #179 on: June 04, 2012, 11:56:17 PM »
Po mojem, da kar večina žensk na kakšnega takega naleti.  :laugh:
9ZK 656