Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: June 29, 2012, 12:33:29 PM »
No zanima me pa tud, če me bo kej pogrešal.  ::) :D

Vse skrbi so odveč, tvoja odsotnost ne bo nič spremenila, če te to skrbi. ;)

Ne ne, nič me ne skrbi.   ;) Čisto tako... eno romantično vprašanje pač.  Če me bo kaj sanjal te tri tedne, ko ne bova na vezi. :D  :D
Zanimljivo, da odhajava na dopust istočasno in se na isti dan tudi vrneva.  ;)
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #256 on: June 29, 2012, 12:38:47 PM »
Na nekaj se pripravljam za avgust, v tujini. Poslovno.
Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?

Zelo dobro, ker se boš vnaprej odlično pripravila in organizirala. Nič te ne bo presenetilo.

O, super! Hvala, Maja. Ja, se kar intenzivno pripravljam, organiziram.
A lahko vprašam, katera karta je padla? Čisto za svojo izobrazbo.  ;)
 :-*

Ko sem gledala na eno karto, je padel Cesar. Potem sem pa preverila še na več kart, pa se jih žal ne spomnim, bil je pa spet Cesar vmes. :)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #257 on: June 29, 2012, 01:04:51 PM »
Na nekaj se pripravljam za avgust, v tujini. Poslovno.
Bi prosila za kakšen vpogled. Bo gladko teklo? Nekaj skrbi glede prenočitev, financ,... Kako kaže na splošno?

Zelo dobro, ker se boš vnaprej odlično pripravila in organizirala. Nič te ne bo presenetilo.

O, super! Hvala, Maja. Ja, se kar intenzivno pripravljam, organiziram.
A lahko vprašam, katera karta je padla? Čisto za svojo izobrazbo.  ;)
 :-*

Ko sem gledala na eno karto, je padel Cesar. Potem sem pa preverila še na več kart, pa se jih žal ne spomnim, bil je pa spet Cesar vmes. :)

Super! Hvala, Maja!  :-*
Cela vesela. :-)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #258 on: July 01, 2012, 09:42:48 PM »
Kaj pravijo karte, kako bo na dopustu (tako vesela, da še komaj diham od veselja ;D )

Hmmm, se mi samo zdi ali si že na dopustu zdaj?

Odlopi se od vsega. Če ti pridejo na misel težave in težavice iz vsakdanjega življenja, jih čimprej odreži. Tisti trenutek tako ne moreš nič naredit, samo dopust si lahko pokvariš.
Če ti to uspe, si zmagala. Končno malo časa ZASE.

Jp, začeli smo s prometno, nadaljevali s sodiščem, vse se je zafuralo,... danes v Lj. jutri spet nazaj v Pulo,... Ajme bi hotela malo časa zase po temle :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #259 on: July 02, 2012, 03:08:35 AM »
No pa bi spet potrebovala eno karto. Me zanima ali se še plača truditi glede ene ljubezenske zveze, ali pa je bolje da pozabim?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #260 on: July 02, 2012, 05:59:41 AM »

Jp, začeli smo s prometno, nadaljevali s sodiščem, vse se je zafuralo,... danes v Lj. jutri spet nazaj v Pulo,... Ajme bi hotela malo časa zase po temle :(

Ja uboga Tejka, tale vitez palic je pa res močno zarovaril pri nepredvidljivih dogodkih  :-X. Verjamem pa, da bo konec, kralj novcev, še vedno pomenil ugoden izid. :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #261 on: July 03, 2012, 07:27:37 AM »
Če je kakšna pri volji in pri kartah bi prosila za en vpogled glede mojega partnerskega odnosa.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #262 on: July 03, 2012, 08:39:32 PM »
No pa bi spet potrebovala eno karto. Me zanima ali se še plača truditi glede ene ljubezenske zveze, ali pa je bolje da pozabim?

Draga Luna, s tvoje strani je potreben razumski pristop, imeti realistična pričakovanja in zaščititi moraš svoje interese. Ali pa karta kaže, da si že, v resnici, ali v njegovih očeh mogoče preresna,  razumska, stroga... On pa je vpet v neke spomine iz preteklih časov, mogoče idealizira kaj iz preteklosti, mogoče pričakuje, da bo spet tako. Nekako tako kot, kako lepo je bilo še v otroštvu. V prihodnje vidim nek spor  :-X , oziroma težave, nekaj neprijetnega. In ob tem se bo izkazalo, ali "se splača truditi" še naprej ali pa, če ne bo vredno, prekinitev. Toliko sem lahko razbrala iz kart. Kaj pa, če bi ga vprašala, kako vidi vajin odnos, kaj je tisto neko pogrešanje, ki ga vidim... ali morda kaj preveč pričakuje, idealizira... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #263 on: July 03, 2012, 08:52:15 PM »
Če je kakšna pri volji in pri kartah bi prosila za en vpogled glede mojega partnerskega odnosa.
Hvala :-*

Sanjalka, jejhata, vidim, da te je nekaj zelo in močno prizadelo. Pri njemu vidim sicer tudi prepir, neprijetnost, direktno soočanje, vendar, dedci po moje niso tako čustveni in on po moje tega ne jemlje tako hudo. Se bo pa situacija uredila in izboljšala, "na konju" bosta  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #264 on: July 03, 2012, 09:17:52 PM »
O,Rena hvala za tole lepo sporocilo :-* Ja,vcasih se me kaksna stvar prevec dotakne,si jo vzamem prevec k srcu. Drugace pa imam T :PL (4) in T :U (7)direktno na svojem N  :Ma (10) in nekaj se preciscuje...Na koncu,ko se vse precisti,pride ven itak zlato :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #265 on: July 05, 2012, 09:50:12 PM »
Ko bo katera pri kartah, bi prosila za eno sporočilo - glede odnosa z mojo sestro.  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #266 on: July 08, 2012, 10:09:48 AM »
Ko bo katera pri kartah, bi prosila za eno sporočilo - glede odnosa z mojo sestro.  :)

Po kartah sodeč sta morali imet en hud spor (3 meči), zaradi katerega sta se oddaljili. Vsaka vztraja pri svojem, ali pa je ena izmed vaju izredno zadržana in načelna glede tega, kar je bilo. Hm, zdaj se mi zdi bolj sproščeno, dela se na ponovni vzpostavitvi odnosa in zna biti kar OK, če se bosta znali (ali pa tista, ki je bolj trdna), boriti proti sebi in svojim strahovom ter prepričanjem.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #267 on: July 08, 2012, 10:12:08 AM »
Jaz bi tudi prosila za v pogled v karte in sicer za področje službe.

Ali se obetajo sprememebe?
Se lahko zgodi, da mi konec meseca ne podaljšajo več pogodbe?

HVALA! :-*

Tvoje službeno področje se kaže kot precej nestabilno. Nikoli vnaprej ne veš, kaj bo. Glede pogodbe - kaže se, da bi ti jo morali podaljšati. Tole te tudi zelo skrbi. Podaljšanje pogodbe ti pa prinese tako + in - te službe ... Ampak kaj moremo, vsaj imamo nekaj. ;)
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: July 08, 2012, 10:44:08 PM »

Po kartah sodeč sta morali imet en hud spor (3 meči), zaradi katerega sta se oddaljili. Vsaka vztraja pri svojem, ali pa je ena izmed vaju izredno zadržana in načelna glede tega, kar je bilo. Hm, zdaj se mi zdi bolj sproščeno, dela se na ponovni vzpostavitvi odnosa in zna biti kar OK, če se bosta znali (ali pa tista, ki je bolj trdna), boriti proti sebi in svojim strahovom ter prepričanjem.

Hvala Maja!  :) Ja, je bil res hud spor. Najhujši do sedaj.
Upam, da nama bo ratalo popravit.
« Last Edit: July 08, 2012, 10:48:29 PM by hannah »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #269 on: July 09, 2012, 11:50:32 AM »
Jaz bi tudi prosila za v pogled v karte in sicer za področje službe.

Ali se obetajo sprememebe?
Se lahko zgodi, da mi konec meseca ne podaljšajo več pogodbe?

HVALA! :-*

Tvoje službeno področje se kaže kot precej nestabilno. Nikoli vnaprej ne veš, kaj bo. Glede pogodbe - kaže se, da bi ti jo morali podaljšati. Tole te tudi zelo skrbi. Podaljšanje pogodbe ti pa prinese tako + in - te službe ... Ampak kaj moremo, vsaj imamo nekaj. ;)

Hvala :)
Hmmmm.Ne vem, mogoče bi bil pa čas, da mi pogodbe ne bi več podaljšali...
Prav sita sem vsega.

Ma, kolikokrat sem že jaz pomislila, da bi kar odnehala, ampak me privilegij imeti plačo zadržuje ... ;D
9ZK 656