Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 361981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #960 on: April 05, 2009, 09:40:45 PM »
hvala za lepe želje, za prelomnico pa ne vem, to se mi vleče že leto, mogoče pa ga le pozabim, tudi če me 1000 stvari na dan spominja na njega, a je usoda poskrbela da nisva in niti ne moreva živeti tega, on z drugo, jaz z drugim, prepozno sva se spoznala, da bi zaživela najine sanje.Mogoče pa se v drugo srečava, tam med zvezdami ?

ah kje!!!!! v akcijo stopi in reskiraj. ce samo razmmisljas kaj bi bilo ce bi bilo in, ce ne bi bilo ipd nikamor ne prides!
VAMOS!
 ang:

Ni tako enostavno, ovir je preveč, življenje ima svoje spletke, poti in namen!

Anonymous

• Guest
« Reply #961 on: April 05, 2009, 11:23:18 PM »
ma kaj se gneteš zdele, počaki,da mine to obdobje RV,ki je res tešče" po 17.naj bi bilo vse lepo spet,srečno  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #962 on: April 06, 2009, 08:09:15 AM »
hvala za lepe želje, za prelomnico pa ne vem, to se mi vleče že leto, mogoče pa ga le pozabim, tudi če me 1000 stvari na dan spominja na njega, a je usoda poskrbela da nisva in niti ne moreva živeti tega, on z drugo, jaz z drugim, prepozno sva se spoznala, da bi zaživela najine sanje.Mogoče pa se v drugo srečava, tam med zvezdami ?

ah kje!!!!! v akcijo stopi in reskiraj. ce samo razmmisljas kaj bi bilo ce bi bilo in, ce ne bi bilo ipd nikamor ne prides!
VAMOS!
 ang:

vsak izgovor je dober

Anonymous

• Guest
« Reply #963 on: April 06, 2009, 06:03:02 PM »
 ang: krasen sončen dan ,bažubažula la,la blabla

Anonymous

• Guest
« Reply #964 on: April 06, 2009, 07:47:15 PM »
jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi

Anonymous

• Guest
« Reply #965 on: April 06, 2009, 07:51:37 PM »
jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi

ALLLLAAAAAAAA MADONNNNNNNA

YALLA YALLA CHICKA  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #966 on: April 06, 2009, 09:26:35 PM »
KAJ SE TI JE ZALETELO ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #967 on: April 06, 2009, 09:28:17 PM »

VAMOS!
 ang:

vsak izgovor je dober

nikogar ne bom prepričevala, probat za verjet!

Anonymous

• Guest
« Reply #968 on: April 06, 2009, 10:31:22 PM »

VAMOS!
 ang:

vsak izgovor je dober

AKCIJA! KWA ZDJ  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #969 on: April 06, 2009, 10:36:37 PM »
ja res je kr neko javkanje..to ni nč...neki dat od sebe, ne pa sam stokat >:D

Anonymous

• Guest
« Reply #970 on: April 07, 2009, 05:04:32 PM »

VAMOS!
 ang:

vsak izgovor je dober

AKCIJA! KWA ZDJ  ;D

nič ne bo, preveč ovir,, daljava intd., pustila tako kakor je, ni upanja, za oba je bolje tako, no če še kaj čuti ne vem. rekel je: imam pravico si napraviti ž. tako kakor je meni bolje, prav ima, želim mu vso sreču, tudi če mislim na njega 25 h na dan, saj bo, nekoč pozabim vse in to je to:

Anonymous

• Guest
« Reply #971 on: April 11, 2009, 06:28:30 PM »
Jutri je velika noč, Kristusovo vstajenje, tudi mi gremo skozi muke take in drugačne, mogoče nas to nauči, da postanemo boljši, prijaznejši in zakaj ne da ljubimo vsa živa bitja, ker prav vsako živo bitje je vredno ljubezni.   ang: ang:

Bodite luč, katera sveti v temi,
bodite pot za vse ljudi!    :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #972 on: April 12, 2009, 09:50:30 PM »
Danes je praznik, veselo je vse, a moja duša še vedno sameva, trpi, srce krvavi, obkoljela z veselo družbo a v resnici sama v svojem svetu, svetu žalosti.
Nihče ne ve za bolečine te, vse je na vzven dobro in ok, le misli uhajao k njemu, še vedno ne dojemam da tako je in pika.
Lahko si še tako pameten in voljen, razum pravi svoje, srce pa govori drugače, ne uboga te, hrepeni, joka, krvavi ker tebe ljubljeni ni, nikoli ne boš vedel za bolečino to.
Obljubila sem si: prebolela bom v samoti, čas bo ozdravil tudi to, čeprav je res hudo. Je že nakaj mesecev tega kar se to odvija, upam da z vsakim dnem sem bliže pozabi. Res bi to na hitro pozabila a ne gre, ta procej je dolgotrajen, počasen, ubijalski.
A mi kdo da recept, izbijanja ljubljene osebe?
Ne smem in ne morem ga ljubiti, a srce me ne uboga, trpi in hrepeni po ljubljenemu, zakaj je moralo tako biti, zakaj te ne smem ljubiti, zakaj nisem smela tvoja biti?

Anonymous

• Guest
« Reply #973 on: April 13, 2009, 10:37:47 PM »
aham, jaz pa se imam te dni kar dobro, samo ne na vseh področjih,očitno sem zivel z nekom nekak osem let,ki ne zna, ne obvlada nujne komunikacije,jaz pa sem vse to nadomescal in vzdrzeval, ker sem menil,da to jaz vse zmorem. Druzina doma, Ata je med prazniki naredil spet Bakala, Jaz sem to prvič jedel,potem pa sem jedel še afriški kruhek in ostale dobrote,zdele sem sit za trei dni in jest hepi ;D ang: gremo naprej

Anonymous

• Guest
« Reply #974 on: April 14, 2009, 07:34:24 AM »
komaj čakam  :-*