Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Olajšaj se malo
« Reply #990 on: April 22, 2009, 01:17:30 AM »
Objemi me v utripu mestnih luci ...
nate le ...
ti si ti si ti si moja roza, moja sreca, moja roza
Nate mislim le, samo nate le
Hej heeeeeeej heeeeeeeeej
Hej heeeeeeeeeeeeeeeej
Hodim po betonskih ulicah,
veter veje lase ...
Nate le, nate mislim le
ti si ti si moja roza, moja sreca, moja roza

Poznate to pesmico?  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #991 on: April 22, 2009, 10:11:16 AM »
ne poznam ,je pa ful posladkana :o ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #992 on: April 22, 2009, 02:07:42 PM »
Jz se pa učim. A kaj pol tu delam? No ja, malo pavze pa tud moram imet, ane... Držite pesti v petek ob 16. uri...za izpit  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #993 on: April 22, 2009, 08:17:19 PM »
Jz se pa učim. A kaj pol tu delam? No ja, malo pavze pa tud moram imet, ane... Držite pesti v petek ob 16. uri...za izpit  :D

Js tud. Lepo prosim, držat pesti!

Anonymous

• Guest
« Reply #994 on: April 23, 2009, 12:02:29 AM »
še malo pa te bom kar pojedla, če se mi boš tako nastavljal
v mislih sem imela marsikaj pa ne bom napisala,ni za v javnost

Anonymous

• Guest
« Reply #995 on: April 23, 2009, 12:40:36 AM »
kar na jok mi gre kako so eni lahko tako zelo brezbrižni :'( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #996 on: April 23, 2009, 04:38:51 PM »
joj takoj podpišem da so vsi dnevi kakor je bil današnji, brez križevega pota! ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #997 on: April 23, 2009, 06:00:28 PM »
Ne vem sem muhasta kakor vreme, a le eno vem, še vedno ga ljubim, tudi če mi je zagrozil, ne sem mu več pisat sporočil, ne smem mu povedat da ga ljubim, rekel je da ima tega že čez glavo in bo menjal tel. št.
Naj jo, prav malo me moti, imam ga rada in tudi povedala bom mu to, pa naj se kar jezi, ga bo  minilo! :D :D :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #998 on: April 23, 2009, 09:30:11 PM »

Js tud. Lepo prosim, držat pesti!

Evo, za dve (dva) se pa jutri še bolj splača držat pesti... Cel popoldan sem odlašala z učenjem, pol pa le malo zalaufala... In zdaj grem naprej na nočno učenje...

Anonymous

• Guest
« Reply #999 on: April 24, 2009, 12:32:33 AM »
jaz pa sem fletno končal dan ang: ampak zelo mikavno tudi ga zaključil ang:
kje sem zdaj, nekje v mes, verjetn ;D
kdo ima koga sedaj bolj rad?
Jaz ne serjem, jaz živim ;D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1000 on: April 24, 2009, 02:09:04 AM »
Bom malo negativna, ker imam za sabo tak težek dan... Pika na I je bil pa dogodek na katerega resnično nisem bila pripravljena.
Na poti iz sprehoda sem se ustavila na bankomatu, Thebo dala na sedi na mojo levo 5-10cm od moje noge. Seveda sem povodec še vedno pridno držala v roki in vstavila kartico. Ko sem vpisovala PIN, pa kar naenkrat v mojo pasjo bejbo v vzvratno zapelje avto, ki je bil prej parkiran. Gospa je verjetno zapeljala brez da bi prej pogledala nazaj. Seveda je počilo, gospa pa ven in se opravičuje, da je ni videla (kristusove gate, saj ni čivava :o >:()... Hvalabogu za zdaj vse kaže, da fizično ni hujšega. Se pa sprašujem kaj bi bilo, če bi poleg Thebe kot je še stokrat prej, stal moj Samo... Hvalabogu za slabo vreme in virozo.
Resnično si nisem predstavljala, da mi lahko kdo na tak način "povozi" psa. Vedno vsem razlagam o pomembnosti povodca, varnosti itd, potem pa se mi zgodi takšna oslarija :-\
Eh ja, saj bo boljše
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #1001 on: April 24, 2009, 02:16:53 AM »
Hvala za cudovit vecer.
In darilo, ki greje ...  :-*

Hvala Klarus.  :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #1002 on: April 24, 2009, 02:18:31 AM »
Bom malo negativna, ker imam za sabo tak težek dan... Pika na I je bil pa dogodek na katerega resnično nisem bila pripravljena.
Na poti iz sprehoda sem se ustavila na bankomatu, Thebo dala na sedi na mojo levo 5-10cm od moje noge. Seveda sem povodec še vedno pridno držala v roki in vstavila kartico. Ko sem vpisovala PIN, pa kar naenkrat v mojo pasjo bejbo v vzvratno zapelje avto, ki je bil prej parkiran. Gospa je verjetno zapeljala brez da bi prej pogledala nazaj. Seveda je počilo, gospa pa ven in se opravičuje, da je ni videla (kristusove gate, saj ni čivava :o >:()... Hvalabogu za zdaj vse kaže, da fizično ni hujšega. Se pa sprašujem kaj bi bilo, če bi poleg Thebe kot je še stokrat prej, stal moj Samo... Hvalabogu za slabo vreme in virozo.
Resnično si nisem predstavljala, da mi lahko kdo na tak način "povozi" psa. Vedno vsem razlagam o pomembnosti povodca, varnosti itd, potem pa se mi zgodi takšna oslarija :-\
Eh ja, saj bo boljše

Oh jej  :o

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #1003 on: April 24, 2009, 10:30:27 AM »
ZA VSE TISE, KI SE JESTE MCDONALDS FOOD
 ;D  >:D  ang:

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1004 on: April 24, 2009, 05:35:24 PM »
Kreator mi hoče nekaj dopovedat... Včeraj Thebina "prometna", danes pa se vsedem v taxi, ker sem morala do centra nekaj uredit, pa imam med hranjenjem dudarjev samo 3 ure časa. Pripeljeva do konca dovoza, ko v naju prileti drug avto :o. No sem ponosna lastnica sveže počenega rebrca in do nadaljnega se ne približujem vozilom
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna