Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 92608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #120 on: June 08, 2008, 12:56:13 PM »
Eticni kodeks ne dopusca dolocenih odgovorov.
Lahko te samo opozorijo pred cem, ali te usmerijo v poz.
Tebi in fantu zelim cim boljse ...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline maja69

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #121 on: June 08, 2008, 02:14:46 PM »
hm ja....vse to vem...a vendar niti tega ni bilo v odgovoru....rada bi le vedela v kolikem času lahko pričakujem kakršnekoli že informacije...

morda pa potem le kaj pomeni torej teh 5 kert, ki so se mi danes odprle na vprašanje: kako bo z mojim dragim v nadaljevanju...čeprav mi kar pogosto meče ven bolezen, smrt, ljubezen je skorajda standardna karta, večkrat tudi vdova pa darilo in pogost svečenik.

Azra, vseeno hvala predvsem za lepe želje...

Offline Blont

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #122 on: June 08, 2008, 05:07:23 PM »
lep pozdrav.
Tea, rada bi ti zastavila vprašanje, kakšen je odgovor na karte: obisk-dar-duhovnik? Da ali ne?
prvi dve karti pozitivni, kar bi lahko pomenilo DA, ampak nevem kaj pomeni ta duhovnik na koncu, ki je sicer tudi pozitivna karta a nisem prepričana, da pomeni pritrdilen odgovor.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: June 08, 2008, 08:23:52 PM »
hm ja....vse to vem...a vendar niti tega ni bilo v odgovoru....rada bi le vedela v kolikem času lahko pričakujem kakršnekoli že informacije...

morda pa potem le kaj pomeni torej teh 5 kert, ki so se mi danes odprle na vprašanje: kako bo z mojim dragim v nadaljevanju...čeprav mi kar pogosto meče ven bolezen, smrt, ljubezen je skorajda standardna karta, večkrat tudi vdova pa darilo in pogost svečenik.

Azra, vseeno hvala predvsem za lepe želje...

Azra je že omenila etični kodeks. torej v osnovi ne smemo spraševati za nekoga, ki nam ne daje dovoljenja, da bi o njem karkoli spraševali. torej na odgovor kako bo z njim ... to so njegove odločitve in so med njim in bogom.

V sosednji sobi Theta healing je Dunja /Aten/ napisala lep prispevek, mogoče si ga prebereš ...... če želiš

Kdaj se ti bo javil: meni se odpira odgovor v enoti 6. Ker sem tukaj že pisala o času in o relativnih teorijah, pa tudi nekaj o metafiziki ...... če si boš prebrala nekaj forumskih tem, bo mogoče bolj jasno, zakaj časovno ne moremo določenih stvari definirat. Čas za vsakega teče drugače, lahko ga bistveno skrajšamo, pa tudi bistveno podaljšamo. Odvisno pač, kako vse skupaj dojemamo, s kakšnimi očmi gledamo itd....... da ne bom filozofirala.

Že zdavnaj pa vemo, da vse stvari sami kreiramo in se sami odločamo o posameznih temah našega življenja. Tudi o tem in še čem pišemo pri nas na forumu. Danes vedeževanje postaja svetovanje, karte pa uporabljamo le kot simbole..... da nekako nakažemo energije določenih dogodkov. Vedeževanje torej ni več determinološko napovedovanje neke prihodnosti, pač pa le oris določenih energetskih dogajanj, katere, če veš zanje, lahko uporabiš sebi v prid in v boljši iztek situacije.

Vse dobro
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: June 08, 2008, 08:25:12 PM »
lep pozdrav.
Tea, rada bi ti zastavila vprašanje, kakšen je odgovor na karte: obisk-dar-duhovnik? Da ali ne?
prvi dve karti pozitivni, kar bi lahko pomenilo DA, ampak nevem kaj pomeni ta duhovnik na koncu, ki je sicer tudi pozitivna karta a nisem prepričana, da pomeni pritrdilen odgovor.

Odgovor je DA, vendar ne tak, kot pa ga ti pričakuješ. Na globljem nivoju ti prinaša pozitvno, čeprav mogoče ti ne boš v danem trenutku tega sposobna uvideti.
www.Astro-Star.net

Offline maja69

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #125 on: June 08, 2008, 09:41:22 PM »
čudno...
zakaj? ker otroka tudi ne vprašaš, ali lahko sprašuješ zanj pa ti vedeževalka da odgovor...drugi primer: vedeževanje na televiziji v živo: Rada bi vprašala za zdravlje mojega moža....brez težav dobijo odgovor...kako to potem obrazložite saj nihče ne da dovoljenja oz. vedeževalka ne reče: nam vaš otrok, mož, sestra...dovoli, da to vprašate? tudi na tem postu je enako...kako bo selitev vplivala na mamo recimo eno izmed vprašanj... ???

niti ne želim odgovora ali bo moj dragi živel ali umrl....mislim, da ni bilo tega v mojem prvem vprašanju razbrati...ker verjamem vanj in v njegovo ter svojo moč...karkoli se bo on odločil bom sprejela....zanima me pa vendarle, kdaj bom dobila kakršnokoli informacijo glede njega....zgolj vprašanje, ker me je morda prvič pošteno zaskrbelo, ker se mi tako dolgo ni javil...v taki situaciji enostavno iščeš neke možnosti, besede, nek odgovor...kajti čakanje "ubija"....

glede vedeževanja, svetovanja, kakorkoli se to že imenuje sedaj...morda bi morala vprašati: Zanima me, kakšen bo moj ljubezenski odnos s sedanjim fantom v nadaljevanju, kaj naju čaka, kakšna bo najina veza vnaprej? brez, da bi opisovala realno situacijo...

mimogrede...veliko odličnih prispevkov je tu....čestitke!...počasi bom verjetno prišla tudi do priporočenih.... ;)

in Tea, hvala.....

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #126 on: June 08, 2008, 10:32:09 PM »
Poglej Maja direktno; ce nekomu kaze smrt ti tega nihce ne bo rekel.
Stvari se zgodijo same po sebi, z dolocenim namenom. Zato "ne drezaj".
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: June 08, 2008, 10:32:25 PM »
Vsak ima zase etični kodeks odgovarjanja na vprašanja. Sicer obstajajo neka splošna "pravila".
Npr. za otroka vsekakor lahko povemo okvirno dokler so starši njihovi skrbniki npr.
Ostala vprašanja so lahko pojasnjena v kontekstu spraševalčevih drugih vprašanj itd...

Sicer pa draga Maja. Če je tvoj fant. Če veš da je v bolnici. Potem zavrtiš telefon in vprašaš po njegovem počutju. Najbž ima ta fant tudi starše ali svojce. Tudi to je rešitev iz tvoje zagate.
Konec koncev .... če bi bila jaz v taki situaciji, bi se vsedla na prvi vlak in bi ga šla pogledat. Dandanes do informacij res ni težko priti.

Mene pri tvojih vprašanjih nekoliko begajo tvoje navedbe, če sem čisto odkrita...

Vse dobro ti želim
www.Astro-Star.net

Offline maja69

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #128 on: June 09, 2008, 10:42:18 AM »
Azra, se opravičujem za drezanje....
Tea, popolnoma razumem tvoja vprašanja in bi sama postavila ista...a v takšni situaciji stvari niso iste kot pri gripi. A to ni vsebina tega posta...se pa bom držala tvojih besed ter skušala odgovor poiskati v sebi, verjeti in upati dalje ter misliti pozitivno...

kljub dežju vsem skupaj lep in nepozaben dan...

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #129 on: June 09, 2008, 04:24:05 PM »
Ne, ne Maja - saj ne drezas. Mislila sem nasplosno. Ni dorbro, da vse vemo. Zivljenje mora biti presenecenje.  ;)
Pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: June 10, 2008, 10:42:22 AM »
Po teh kartah ne vidim nič slabega.
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #131 on: June 11, 2008, 11:45:17 AM »
Pozdrav!
Pri vpogledu 3 kart; in ce je zadnja smrt. Smatram kot konec ali potrditev? Morda kaj drugega?
Pri vec razlicnih vpr je bila zadnja smrt. Ostale so bile dobre.
Hvala.
 :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #132 on: June 11, 2008, 12:26:14 PM »
Načeloma da

Sicer pa izredno težko je to takole povedat. Od toliko stvari je odvisno. Najprej pa od zastavljenega vprašanja ... se končuje, se začenja .... itd....
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #133 on: June 11, 2008, 12:29:16 PM »
Ja, razumem. Samo zanimalo me je, ker se je to res ponavljalo.
Hvala.
 :)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #134 on: June 12, 2008, 11:23:56 AM »
....je že omenila etični kodeks. torej v osnovi ne smemo spraševati za nekoga, ki nam ne daje dovoljenja, da bi o njem karkoli spraševali. torej na odgovor kako bo z njim ... to so njegove odločitve in so med njim in bogom.

Pozdravljene in pozdravljeni vsi skupaj.
Bom začel takole: Naj bo mir na svetu in vse dobro!

O tem etičnem kodeksu oziroma o vpogledih je takole. VSI SI TO ZAPOMNITE!

Za druge se ne gleda - etika!
To kar delajo na "TV in prerokujejo zvezadam" brez njihovega privoljenja je "višek vedeževalske nesramnosti"  če se tako izratim. Zadnjič sem gledal neko "priznano vedeževalko", ki je pozabila na kodeks in je videla bolj sebe, slavo in denar v nastopu na zagrebski TV, ko je govorila, kako se bodo določeni estradniki ločili, izgubljali na popularnosti - skratka samo negativno. Če bi bil jaz tisti estradnik, bi jo krako malo tožil, ...: To se ne govori.

Vpogled.
Vpogled, lahko delamo, posamezniku, družini, skupini ljudi za skupino ljudi-PRISOTNOST OBVEZNA!, v kakšnih splošnih napovedih, ko gre za pozitivnost, tudi nacije naroda, države. itd.

Raznim, državnikom , predsednikom itd. BREZ NJIHOVE VEDNOSTI VEDNOSTI TEGA NE DELAMO!!!
Sedaj bodo volitve! Nič od tega, če se oseba direktno ne obrne na vas.

VAŽEN MOMENT V VPOGLEDU! KAKO SE IZVEDE, DA NEKAJ IZVEŠ ZA DRUGEGA! tudi to se da vendar, da se ne krši etični kodeks. Kako!

VEDNO VPRAŠAMO ZASE!!!

Če je oseba, ki dela vpogled objektivana IN BO VIDELA TO V VPOGLEDU, bo rekla npr. če je vaš partener tak ali takšen s takšnimi statusi ali nas kaj veže na njih. se odgovori v tem smislu, da vidimo neko osebo, ki vas bo zapustila, vidimo osebo, ki bo politično močna ali bo stagnirala, KI BO SEVEDA VPLIVALA  NA VAS. Temu se pa ne moremo izogniti, če smo objektivni. Ker to so vplivi, ki vplivajo na naše početje, ravnanje, počutje in nadaljno usodo, če hočete...itd..
Npr. veliko je vpogledov, ko "vidimo" da nekomu lahko pomaga njegov nadrejeni k napredovanju, povemo, da je nekje oseba, ki vas bo povzdignila. itd...Lahko npr. povemo, da bo nek dogodek z neko osebo spremenil živlejnje itd. itd.. Prek tega ne moremo..

:) Sončka

Lepo se imejte in uživajte v vpogledih

Vaš

Tar_Mar
« Last Edit: June 12, 2008, 11:27:39 AM by tar_mar »