Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 90002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #165 on: July 31, 2008, 12:15:55 PM »
Hej!

Lepo bi te prosila, če mi poveš, kaj pomenijo naslednje karte v povezavi s ponovno zvezo z bivšim fantom.
DARILO, DENAR, MALO DENARJA

Zdravo

Sem že v prejšnjem odogovoru povedala, da so vprašanja zame premalo definirano postavljena. Izredno pomembno je, kako se vprašanje zastavi, kajti od tega je odvisen tudi ves odgovor. Zato včasih tu na forumu lahko prihaja tudi do nekaterih ne dovolj natančnih branj kart.

Torej zadnja karta malo denarja ni obetajoča, pade na karto denar, kar kaže na daljšo trajajoče nezadovoljstvo, predvsem zato, ker nihče ne bo želel vložiti potrebne energije, da bi se stvar odvijala. Pravzaprav gre za počasnost in razmislek o vsem kar je bilo in je.

Lepo se imej

Bom pa vprašala drugače. Bova z bivšim fantom, ki ga še nisem prebolela, ponovno par? Karte: SMRT, DENAR, TAT
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #166 on: July 31, 2008, 02:31:05 PM »
Hej!

Lepo bi te prosila, če mi poveš, kaj pomenijo naslednje karte v povezavi s ponovno zvezo z bivšim fantom.
DARILO, DENAR, MALO DENARJA

Zdravo

Sem že v prejšnjem odogovoru povedala, da so vprašanja zame premalo definirano postavljena. Izredno pomembno je, kako se vprašanje zastavi, kajti od tega je odvisen tudi ves odgovor. Zato včasih tu na forumu lahko prihaja tudi do nekaterih ne dovolj natančnih branj kart.

Torej zadnja karta malo denarja ni obetajoča, pade na karto denar, kar kaže na daljšo trajajoče nezadovoljstvo, predvsem zato, ker nihče ne bo želel vložiti potrebne energije, da bi se stvar odvijala. Pravzaprav gre za počasnost in razmislek o vsem kar je bilo in je.

Lepo se imej

Bom pa vprašala drugače. Bova z bivšim fantom, ki ga še nisem prebolela, ponovno par? Karte: SMRT, DENAR, TAT

Po teh kartah NE
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #167 on: July 31, 2008, 07:28:47 PM »
Kakšna čustva pa doživlja moj bivši v zvezi z menoj?

Karte: HIŠA, IZGUBA, DARILO
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #168 on: August 01, 2008, 02:29:54 PM »
Kakšna čustva pa doživlja moj bivši v zvezi z menoj?

Karte: HIŠA, IZGUBA, DARILO

Draga moja, imam občutek, da nekoliko izsiljuješ karte. To ni zdravo.

Usmeri se v ljubezen in prepusti zadeve da se istečejo.
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #169 on: August 02, 2008, 10:55:34 AM »
tea, živjo,

se mi kaj obeta novega na ljubezenskem področju?

Ko sem mešala, se mi je obrnil Tat. kaj to pomeni? Da sem imela določene izgube? To je res, samo potem bi bila bolj karta izgube tam? Tat pomeni, da mi kaj pije energijo?

Potem sem izvlekla: denar, sodnik in sovražnik.

Uh jej:) Bolj slabo, mar ne, za ljubezen :D

Denar kaže, da sem že kar nekaj časa v situaciji, kakršna pač je in da sem precej strogo nastrojena do tega (sodnik). Res je, da imam visoka merila za moške pa tudi prcej črno-belo gledam na to. Sem nekako nedostopna, hočem pa izobraženega in resnega moškega.

Sovražnik...ja, hm, sem precej negativno nastrojena proti moškemu spolu, to je res.

Skratka, nič novega na ljubezenskem podorčju, sama moram pa razčistiti z negativnimi občutji, ki jih gojim.

Ali bi sovražnik lahko še kaj drugega kazal?

Hvala in pozdravček!

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #170 on: August 02, 2008, 03:30:58 PM »
Živjo, Tea,

še tole me zanima: pisala sem svoji profesorici, s katero se dogovarjava za en projekt: ali se mi bo oglasila?

Izvlekla sem tri karte:

Hrepenenje
Oficir
Potovanje

Hm...okej, hrepenenje je moja želja, da se mi javi in projekt je bil že zasnovan v preteklosti, že nekaj časa traja.
Oficir - morda to nakazuje sam projekt?
Potovanje - hm, je profesorica na potovanju in se ne bo javila?:) Ali potovanje kaže, da se bo situacija pomaknila naprej?

Sem vprašala, ali bova nadaljevali s projektom:

pes
stalnost
tat

Hm...ja, zadeva stoji, samo trenutno ne kaže na kak pozitiven premik,mar ne? Tega tatu ne razumem prav dobro...morda mi je projekt speljal kdo drug?

Sem potegnila še eno karto in to je bilo Veselje.

Morda se bova vseeno videli in kaj dogovorili?

Hvala za kak namig!

Pozdravček!

Offline hana

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #171 on: August 04, 2008, 08:43:46 PM »
Zdravo Tea,
2x si mi že pravilno napovedala glede mojih vprašanj, za kar se ti najlepše zahvaljujem.

a spet imam eno težavo, zato te prosim za odgovor.

Med nama s fantom je prišlo do enega nesporazuma, zaradi popolnoma banalne stvari (vsaj jaz tako mislim). Zelo je užaljen in trenutno sva v pad poziciji. Zanima me kako se nesporazum razreši.

Odprla sem naslednje karte:
ljubezen
ljubimec
izguba

že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam,

Hana

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #172 on: August 05, 2008, 07:03:05 PM »
Ce se mi prikaze izguba, neglede na ostale karte, vem da bo slo vse "navzdol".
Meni najslabsa karta.  >:(

Zadnje dni pa vedno HISO izvlecem, ali pa mi sama pade ven.

Pozdrav vsem
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #173 on: August 07, 2008, 06:13:39 AM »
tea, živjo,

se mi kaj obeta novega na ljubezenskem področju?

Ko sem mešala, se mi je obrnil Tat. kaj to pomeni? Da sem imela določene izgube? To je res, samo potem bi bila bolj karta izgube tam? Tat pomeni, da mi kaj pije energijo?

Potem sem izvlekla: denar, sodnik in sovražnik.

Uh jej:) Bolj slabo, mar ne, za ljubezen :D

Denar kaže, da sem že kar nekaj časa v situaciji, kakršna pač je in da sem precej strogo nastrojena do tega (sodnik). Res je, da imam visoka merila za moške pa tudi prcej črno-belo gledam na to. Sem nekako nedostopna, hočem pa izobraženega in resnega moškega.

Sovražnik...ja, hm, sem precej negativno nastrojena proti moškemu spolu, to je res.

Skratka, nič novega na ljubezenskem podorčju, sama moram pa razčistiti z negativnimi občutji, ki jih gojim.

Ali bi sovražnik lahko še kaj drugega kazal?

Hvala in pozdravček!

Ojla Taruna

Tole vse kaže na to, da še nisi pripravljena. Tvoj um si seveda želi, tvoja podzavest pa čepi v strahu, da bi se to res zgodilo in bi se morala čustvom predati. Nisi še pripravljena. Preveč še čepiš v preteklosti, stari strahovi te spremljajo, kot si že sama ugotovila.

Obstajajo tehnike, ki to lahko spremenijo v trenutku. Tudi o tem pišemo tukaj na forumu.

Glede visokih meril pa tole: jaz sem vedno za!

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: August 07, 2008, 06:18:17 AM »
Živjo, Tea,

še tole me zanima: pisala sem svoji profesorici, s katero se dogovarjava za en projekt: ali se mi bo oglasila?

Izvlekla sem tri karte:

Hrepenenje
Oficir
Potovanje

Hm...okej, hrepenenje je moja želja, da se mi javi in projekt je bil že zasnovan v preteklosti, že nekaj časa traja.
Potovanje - hm, je profesorica na potovanju in se ne bo javila?:) Ali potovanje kaže, da se bo situacija pomaknila naprej?

pes
stalnost
tat

Hm...ja, zadeva stoji, samo trenutno ne kaže na kak pozitiven premik,mar ne? Tega tatu ne razumem prav dobro...morda mi je projekt speljal kdo drug?

Hvala za kak namig!

Pozdravček!

Kadar sprašujejš tako na kratko: npr. ali se mi bo oglasila ipd. je dovolj, da izvlečeš le eno karto.

Torej prva postavitev: se bo oglasila - je odgovor DA

Bova nadaljevali s projektom: je odgovor načeloma NE

vendar: ko si izlekla karto stalnost, ponavadi ne vlečemo nič več. Zadeva je že začrtana in kar vlečemo po tem je nekako izsiljevanje usode. Odgovor na tvoje vprašanje je v preteklosti. Torej kot je bilo, se nadaljuje oz. je v teku. Nekaj kar je bilo si spregledala ali pa nisi polagala dovolj pozornosti na tisto kar je bilo zelo pomembno.
Kakšne misli si imela ob sodelovanju? ali kaj podobnega.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: August 07, 2008, 06:20:19 AM »
Živjo, Tea,

Izvlekla sem tri karte:

Hrepenenje
Oficir
Potovanje

pes
stalnost
tat

Hvala za kak namig!

Pozdravček!

Kadar sprašujejš tako na kratko: npr. ali se mi bo oglasila ipd. je dovolj, da izvlečeš le eno karto.

Torej prva postavitev: se bo oglasila - je odgovor DA

Bova nadaljevali s projektom: je odgovor načeloma NE

vendar: ko si izlekla karto stalnost, ponavadi ne vlečemo nič več. Zadeva je že začrtana in kar vlečemo po tem je nekako izsiljevanje usode. Odgovor na tvoje vprašanje je v preteklosti. Torej kot je bilo, se nadaljuje oz. je v teku. Nekaj kar je bilo si spregledala ali pa nisi polagala dovolj pozornosti na tisto kar je bilo zelo pomembno.
Kakšne misli si imela ob sodelovanju? ali kaj podobnega.
Karta veselja je sicer pozitivna. Ampak ne moremo potem, ko se nam postavi kaj neugodnega vleči v nedogled. Preden si zastavimo vprašanje je dobro določiti še koliko kart nam bo dalo odgovor.
Razen, če želimo po vprašanju še dodatek ali dopolnilo. Kaj si imela v mislih, preden si potegnila karto veselja?
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: August 07, 2008, 06:23:34 AM »
Zdravo Tea,
2x si mi že pravilno napovedala glede mojih vprašanj, za kar se ti najlepše zahvaljujem.

a spet imam eno težavo, zato te prosim za odgovor.

Med nama s fantom je prišlo do enega nesporazuma, zaradi popolnoma banalne stvari (vsaj jaz tako mislim). Zelo je užaljen in trenutno sva v pad poziciji. Zanima me kako se nesporazum razreši.

Odprla sem naslednje karte:
ljubezen
ljubimec
izguba

že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam,

Hana

Azra je sicer že odgovorila. Tistale izguba ni obetajoča. Oba sta navezana na nek rezultat vajinih igric. Dokler vama paše vroče-hladno bo pač tako.  Otročarije pač, ki se lahko nadaljujejo v nedogled /samo vzrok bo kao vedno drugačen/

Premisli, kako boš stopila iz začaranega kroga ven. Dokler igraš isto igro, bo vedno tako.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #177 on: August 07, 2008, 06:25:29 AM »
Ce se mi prikaze izguba, neglede na ostale karte, vem da bo slo vse "navzdol".
Meni najslabsa karta.  >:(

Zadnje dni pa vedno HISO izvlecem, ali pa mi sama pade ven.

Pozdrav vsem
 :-*

Si se umirila? ustalila, našla notranji krogotok - usklajenost uma in srca?

Karta hiše je čudovita in kaže na tvoj mir, ustvarjalnost, harmonijo in notranje zadovoljstvo. Čestitke  ;D
www.Astro-Star.net

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #178 on: August 07, 2008, 03:55:55 PM »

Pozdravljena, Tea

vprašanja
---- Ali se mi splača zaposliti se v podjetju, v katerem sem si vedno želela delati? sedaj se je pojavila priložnost...karte - SPOROČILO, NEISKRENOST, LJUBEZEN

bom zadovoljna z delovnim mestom v podjetju? karte - STALNOST, LJUBOSUMJE, DENAR

--- ALi se mi splača it raje za sebe, podjetje ustanoviti, pisano name? karte - med mešanjem mi je padla karta NEPRIČAKOVANA SREČA, ..VESELJE, POROKA

--- Ali bom v roku 1 leta noseča? karte - HIŠA, LJUBEZEN, JEZA

najlepša hvala za odgovor! :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #179 on: August 07, 2008, 04:11:20 PM »
sem se vprašala, kako se bo razvijal moj dopust(bol v mislih, če bo kaj več, kot pa sam delo s stanovanjem) pa sem izvlekal
vdova, ljbimec, sporočilo

z tem, da sem to prej izvlekla, preden me je prijateljica(ona je starejša od mene) povabla na morje
« Last Edit: August 07, 2008, 04:13:20 PM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822