Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 90002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #180 on: August 08, 2008, 06:17:50 AM »

Pozdravljena, Tea

vprašanja
---- Ali se mi splača zaposliti se v podjetju, v katerem sem si vedno želela delati? sedaj se je pojavila priložnost...karte - SPOROČILO, NEISKRENOST, LJUBEZEN

bom zadovoljna z delovnim mestom v podjetju? karte - STALNOST, LJUBOSUMJE, DENAR

--- ALi se mi splača it raje za sebe, podjetje ustanoviti, pisano name? karte - med mešanjem mi je padla karta NEPRIČAKOVANA SREČA, ..VESELJE, POROKA

--- Ali bom v roku 1 leta noseča? karte - HIŠA, LJUBEZEN, JEZA

najlepša hvala za odgovor! :)

Ustanovi svoje podjetje, saj si se že odločila tako.  ;D In potem seveda ne moreš biti noseča. A ni tako.  ;) Razmisli kakšne so tvoje prioritete in vse odgovore imaš že v sebi.

Lep dan ti želim
 ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: August 08, 2008, 06:18:52 AM »
sem se vprašala, kako se bo razvijal moj dopust(bol v mislih, če bo kaj več, kot pa sam delo s stanovanjem) pa sem izvlekal
vdova, ljbimec, sporočilo

z tem, da sem to prej izvlekla, preden me je prijateljica(ona je starejša od mene) povabla na morje

No vidiš ....... vse gre po načrtih  ;)

ang:
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #182 on: August 08, 2008, 10:07:51 AM »
tea, živjo,

se mi kaj obeta novega na ljubezenskem področju?

Ko sem mešala, se mi je obrnil Tat. kaj to pomeni? Da sem imela določene izgube? To je res, samo potem bi bila bolj karta izgube tam? Tat pomeni, da mi kaj pije energijo?

Potem sem izvlekla: denar, sodnik in sovražnik.

Uh jej:) Bolj slabo, mar ne, za ljubezen :D

Denar kaže, da sem že kar nekaj časa v situaciji, kakršna pač je in da sem precej strogo nastrojena do tega (sodnik). Res je, da imam visoka merila za moške pa tudi prcej črno-belo gledam na to. Sem nekako nedostopna, hočem pa izobraženega in resnega moškega.

Sovražnik...ja, hm, sem precej negativno nastrojena proti moškemu spolu, to je res.

Skratka, nič novega na ljubezenskem podorčju, sama moram pa razčistiti z negativnimi občutji, ki jih gojim.

Ali bi sovražnik lahko še kaj drugega kazal?

Hvala in pozdravček!

Ojla Taruna

Tole vse kaže na to, da še nisi pripravljena. Tvoj um si seveda želi, tvoja podzavest pa čepi v strahu, da bi se to res zgodilo in bi se morala čustvom predati. Nisi še pripravljena. Preveč še čepiš v preteklosti, stari strahovi te spremljajo, kot si že sama ugotovila.

Obstajajo tehnike, ki to lahko spremenijo v trenutku. Tudi o tem pišemo tukaj na forumu.

Glede visokih meril pa tole: jaz sem vedno za!

Živjo, Tea,

hvala za odgovor! Ja, imaš kar prav, ne bi se zares hotela čustevno vezati...pa moškim ne zaupam, to je res.
Pa tudi druge stvari so zdaj bolj pomembne, tudi to je res.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #183 on: August 08, 2008, 10:09:40 AM »
Draga Taruna

Vse ob svojem času, tako je najbolj prav.  :D
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #184 on: August 08, 2008, 10:11:17 AM »
Živjo, Tea,

še tole me zanima: pisala sem svoji profesorici, s katero se dogovarjava za en projekt: ali se mi bo oglasila?

Izvlekla sem tri karte:

Hrepenenje
Oficir
Potovanje

Hm...okej, hrepenenje je moja želja, da se mi javi in projekt je bil že zasnovan v preteklosti, že nekaj časa traja.
Oficir - morda to nakazuje sam projekt?
Potovanje - hm, je profesorica na potovanju in se ne bo javila?:) Ali potovanje kaže, da se bo situacija pomaknila naprej?

Sem vprašala, ali bova nadaljevali s projektom:

pes
stalnost
tat

Hm...ja, zadeva stoji, samo trenutno ne kaže na kak pozitiven premik,mar ne? Tega tatu ne razumem prav dobro...morda mi je projekt speljal kdo drug?

Sem potegnila še eno karto in to je bilo Veselje.

Morda se bova vseeno videli in kaj dogovorili?

Hvala za kak namig!

Pozdravček!

Kadar sprašujejš tako na kratko: npr. ali se mi bo oglasila ipd. je dovolj, da izvlečeš le eno karto.

Torej prva postavitev: se bo oglasila - je odgovor DA

Bova nadaljevali s projektom: je odgovor načeloma NE

vendar: ko si izlekla karto stalnost, ponavadi ne vlečemo nič več. Zadeva je že začrtana in kar vlečemo po tem je nekako izsiljevanje usode. Odgovor na tvoje vprašanje je v preteklosti. Torej kot je bilo, se nadaljuje oz. je v teku. Nekaj kar je bilo si spregledala ali pa nisi polagala dovolj pozornosti na tisto kar je bilo zelo pomembno.
Kakšne misli si imela ob sodelovanju? ali kaj podobnega.
Karta veselja je sicer pozitivna. Ampak ne moremo potem, ko se nam postavi kaj neugodnega vleči v nedogled. Preden si zastavimo vprašanje je dobro določiti še koliko kart nam bo dalo odgovor.
Razen, če želimo po vprašanju še dodatek ali dopolnilo. Kaj si imela v mislih, preden si potegnila karto veselja?

Živjo,

profesorica se mi še ni javila...je možno, da je dobesedno na potovanju? ;D Konec koncev je čas dopustov :D

Bom videla...morda se je pa le oddaljila od mene in me prečrtala...

Hm, nekje sem slišala, da tat odnaša, lahko odnaša tudi slabo - se pravi, če je šlo nekaj slabo, potem lahko tat to odnese stran in pride nekaj drugega. Saj ne vem... Bom vsekakor poročala, kaj se bo zgodilo!

Hvala še enkrat!

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #185 on: August 08, 2008, 10:19:36 AM »
Živjo, Tea,

prav grozno mi je, ker že kaka dva tedna stalno, kakroli vprašam, vlečem karto Izguba :(

Sem vprašala, kako bo na enem tečaju, na katerega sem šla (in se ga ful veselila): zadnja karta: Izguba.

Pa je tečaj čisto super fajn!

Sem vprašala, kako bo šel še preostanek dopusta, ki ga imam: na koncu izguba.

Danes sem vprašala, če naj kontaktiram neko osebo: na koncu Izguba.

Da ne govorim za svoj primer na sodiščlu, za katerega me panika grabi...kakorkoli obrnem, povsod ta karta!

Res je, da sem včeraj dobila odločbo, da so mi zmanjšali plačo ::) He, he, ne drastično, a vseeno. Sem si mislila, okej, karta je nakazovala na to, a se je danes spet pojavila.
V vseh vprašanjih je!!

Ali sem jaz že tako prestrašena, da jo povsod izvlečem???

Ker sem zaradi sodnih zadev čisto znervirana...

Kaj bi ta izguba lahko pomenila, če jo stalno vlečem? Morda pa zapravljam čas - ker sem na dopustu in delam nič:) No, hodim na tečaj, res pa je, da sem finančno v težki situaciji, čakam en denar, ki ne pride in imam sedaj samo še par kovancev v denarnici :o

Bi to lahko bila izguba? Samo da ni kaj v zvezi s sodiščem... :(

Hvala, Tea, sicer pa te bom še poklicala!

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #186 on: August 08, 2008, 10:32:25 AM »
Draga Taruna

Vse ob svojem času, tako je najbolj prav.  :D

res je! :D

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #187 on: August 08, 2008, 10:36:00 AM »

Pozdravljena, Tea

vprašanja
---- Ali se mi splača zaposliti se v podjetju, v katerem sem si vedno želela delati? sedaj se je pojavila priložnost...karte - SPOROČILO, NEISKRENOST, LJUBEZEN

---- bom zadovoljna z delovnim mestom v podjetju? karte - STALNOST, LJUBOSUMJE, DENAR

--- ALi se mi splača it raje za sebe, podjetje ustanoviti, pisano name? karte - med mešanjem mi je padla karta NEPRIČAKOVANA SREČA, ..VESELJE, POROKA

Ustanovi svoje podjetje, saj si se že odločila tako.  ;D In potem seveda ne moreš biti noseča. A ni tako.  ;) Razmisli kakšne so tvoje prioritete in vse odgovore imaš že v sebi.

Lep dan ti želim
 ang:

zanimivo, bo kar držalo! ;D Namreč sem razpeta med zaposlitvijo, katero sem si skoz želela (in še vedno imam željo, sedaj imam možnost) in svojem podjetju (partner ima veliko željo, vendar je možnost, le da je pisano name-ker sam je redno zaposlen). Oboje pa ni mogoče..Bojim se, da bi si očitala, če bi se napačno odločila!  

Torej, če ne grem za sebe, karte pomenijo nosečnost v roku 1 leta-da?
Zanima me, kaj pa karte kažejo, za podjeje v katerem si tako želim?   (poševno, zgoraj)..

Res je, odgovore že imam v sebi, vendar rabim potrditev, saj gre za veliko odločitev!

Hvala ti Tea, res si mi pomagala ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: August 08, 2008, 10:50:55 AM »
Živjo, Tea,

prav grozno mi je, ker že kaka dva tedna stalno, kakroli vprašam, vlečem karto Izguba :(

Sem vprašala, kako bo na enem tečaju, na katerega sem šla (in se ga ful veselila): zadnja karta: Izguba.

Da ne govorim za svoj primer na sodiščlu, za katerega me panika grabi...kakorkoli obrnem, povsod ta karta!

Res je, da sem včeraj dobila odločbo, da so mi zmanjšali plačo ::) He, he, ne drastično, a vseeno. Sem si mislila, okej, karta je nakazovala na to, a se je danes spet pojavila.
V vseh vprašanjih je!!

Kaj bi ta izguba lahko pomenila, če jo stalno vlečem? Morda pa zapravljam čas - ker sem na dopustu in delam nič:) No, hodim na tečaj, res pa je, da sem finančno v težki situaciji, čakam en denar, ki ne pride in imam sedaj samo še par kovancev v denarnici :o

Taruna, upoštevaj tudi možnost, da je karta izgube, karta odvisnosti. Si mogoče posatala preveč odvisna od odgovorov, ki ti jih dajejo karte.

Saj veš, da potem ne odgovarjajo več prav, če vedno znova sprašujemo.

Imej lep dan
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: August 08, 2008, 10:53:14 AM »

Pozdravljena, Tea

vprašanja

---- bom zadovoljna z delovnim mestom v podjetju? karte - STALNOST, LJUBOSUMJE, DENAR

Lep dan ti želim
 ang:

zanimivo, bo kar držalo! ;D Namreč sem razpeta med zaposlitvijo, katero sem si skoz želela (in še vedno imam željo, sedaj imam možnost) in svojem podjetju (partner ima veliko željo, vendar je možnost, le da je pisano name-ker sam je redno zaposlen). Oboje pa ni mogoče..Bojim se, da bi si očitala, če bi se napačno odločila! 

Zanima me, kaj pa karte kažejo, za podjeje v katerem si tako želim?   (poševno, zgoraj)..

Res je, odgovore že imam v sebi, vendar rabim potrditev, saj gre za veliko odločitev!

Podjetje v vsakem primeru lahko odpreš, tudi če si redno zaposlen.
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: August 08, 2008, 11:16:59 AM »
Živjo, Tea,

V vseh vprašanjih je!!

Taruna, upoštevaj tudi možnost, da je karta izgube, karta odvisnosti. Si mogoče posatala preveč odvisna od odgovorov, ki ti jih dajejo karte.

Saj veš, da potem ne odgovarjajo več prav, če vedno znova sprašujemo.

Imej lep dan

ja, to je pa res. Zdaj me malo panika lovi in bi rada neke potrditve...saj slika kaže dva igralca s kartami, he, he:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: August 08, 2008, 11:19:54 AM »
Taruna

dihaj, dihaj, dihaj ........ izdihni strah in vdihni ljubezen, pa bo vse v redu. Saj veš da se v vesolju vse zgodi v najvišje in najboljše dobro. Nimaš se kaj bat. Še najmanj pa napačnih odločitev. Le-te sploh ne obstajajo.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #192 on: August 08, 2008, 11:41:54 AM »

Pozdravljena, Tea

vprašanja

Lep dan ti želim
 ang:

Zanima me, kaj pa karte kažejo, za podjeje v katerem si tako želim?   (poševno, zgoraj)..

Podjetje v vsakem primeru lahko odpreš, tudi če si redno zaposlen.

v najinem primeru žal ne (tisto možnost, ko imava v mislih, žal ne gre-tukaj ne morem pisati v tem globje).

sam ta tri vprašanja še - lepo prosim:
Torej, če ne grem za sebe, karte pomenijo nosečnost v roku 1 leta-da? HIŠA, LJUBEZEN, JEZA
Zanima me, kaj pa karte kažejo, za podjetje v katerem si tako želim it?  SPOROČILO, NEISKRENOST, LJUBEZEN
bi bila zadovoljna z delovnim mestom v tistem podjetju pri kartah STALNOST, LJUBOSUMJE, DENAR

(nisem še enkrat obračala, ker sem že vprašala zgoraj)

Najlepša hvala, Tea!
Veliko uspehov še v prihodnosti..in lep vikend želim! ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: August 08, 2008, 11:43:53 AM »
Katera je pravzaprav tista karta JEZA?
www.Astro-Star.net

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #194 on: August 08, 2008, 11:58:09 AM »

nimam slovensko različico kart..torej KARTA jeza ---ANGER/NEPRILIKA (hrvaško)/VERDRUSS/CHAGRIN ..mogoče nevšečnost??

hvala!

lep dan še naprej :)