Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: July 28, 2014, 06:00:59 PM »
Pozdravljeni!

Ali se mi v kratkem času kaže nova služba?

Kaže, da bi se moglo v kratkem nekaj premaknit. Upam, da bo res tako!
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #256 on: July 28, 2014, 06:07:42 PM »
Sem tik pred eksplozijo... Vse me j**e. Od financ do joba, mulca, živcev, dediščina, stanovanje, tudi odhod kamorkoli se dodatno kompicira,... A se grem kar pod vlak vržt al raje iz nebotičnika  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Macikaa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #257 on: July 28, 2014, 06:08:56 PM »
Tejka....saj bo še vse dobro, saj tudi meni gre vse narobe. Samo upaj pa se bo obrnilo na boljše.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: July 28, 2014, 06:19:51 PM »
Tako sem nemirna glede novega študijskega leta. Izgubljena čisto. Izkušnje preteklega leta so me pahnile v pesimizem. Nobenega projekta si ne upam lotit, ker so bili rezultati zadnjih pod nivojem.
Kako kaže? Bom zbrala dovolj moči, volje, optimizma,..., da bom uspešno peljala prihajajoči semester?
Hvala!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #259 on: July 28, 2014, 06:33:54 PM »
Dober večer! Ravno sva z dragijem razpravlala in ugotovila, da obema ni več za bit tuki in da naju praktično nič ne veže na Luxembourg, zato brainstormava in iščeva druge rešitve. Zaenkrat je prva opcija Amsterdam, druga Škotska. tretja Alicante v Španiji in četrta domov. Katero kaže najbolje zasledovati, če katero?

Evo, še en "čudovit" dan v službi. :) lahko dodam vprašanjcu še zasebno noto: srečanje v Slo z določeno osebo, da ali ne? Bi rada, da prinese veselje, ne pa komplikacij.

En oblačen pozdrav s severa. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #260 on: July 28, 2014, 09:50:25 PM »
Sem tik pred eksplozijo... Vse me j**e. Od financ do joba, mulca, živcev, dediščina, stanovanje, tudi odhod kamorkoli se dodatno kompicira,... A se grem kar pod vlak vržt al raje iz nebotičnika  :-X

Odvisno, če si zemeljsko al zračno znamenje?  ;)

Sem mal pokuknila tvojo situacijo, zdaj, ne vem, al je tvoj post bil samo "irc", ali pa med vrsticami vprašanje, kdaj bo bolje  :). Če te ne zanima, pa ne beri  :P Zate keltski križ  ;)

Hja...rada bi mir, zadovoljstvo, uravnovešenost (ane, kdo pa ne...), pa nekam ne moreš it naprej. Morala bi prešaltat v novo čustveno stanje, ovira te pa, ne vem, preveč čustvenosti trenutno, preveč emocij, strasti, morda tudi ljubezen zravn povrh vsega...skratka nujno bi se morala nekako umirit. (mislim, kot da ne veš že tega, sam kaj, ko so to rekle še karte...)
Za preteklost kaže prehod od "srečne družine" do hudička...na delu negativne, hinavske energije, občutka ujetosti, nemoči...
Ampak kaže, da boš kmalu šla na bolje...kaže ti pomoč, poštenje, vizijo, čast...dobro počutje, uravnovešenje...Počutiš se utrujeno od tega, da se moraš neprestano borit za svoj obstanek, okolica pa te poziva, da bodi stvarna, pa presekat čustva. Nč te ne pustijo dihat, sam gremo naprej naši, odločitev, kao v skladu z zakonom, pa naredi, kar moraš. Tvoje strahove, da ti nič ne gre, moraš presekat. Mogoče pa tudo to pomeni Kraljica mečev (meči, s katerimi presekaš, pa še simbolika zraka oz. uma so),  na poziciji kako te vidi okolica oz. vpliva nate. Imaš kolo sreče in to se obrača, v obe smeri. Če je v slabem, se obrača tudi na dobro. In tudi pomeni, da si odrajžala prvi del poti, da si dosegla nek vmesni cilj. Izid: Pravica - poštenost, zakon, pravičnost, red. 

Pa še moj dodatek....vsako jutro (po knjigi Čarobnost) napiši 10 stvari, za katere si hvaležna...Napiši vsak stavek in se zahvali: Hvaležna sem za lep dan...za dišeče jutro...za to, da sem zdrava...da sta otroka zdrava....da živimo v miru....da je listje zeleno in lahko diham kisik...vedno se najde  ;) Probaj  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #261 on: July 28, 2014, 09:57:55 PM »
Tako sem nemirna glede novega študijskega leta. Izgubljena čisto. Izkušnje preteklega leta so me pahnile v pesimizem. Nobenega projekta si ne upam lotit, ker so bili rezultati zadnjih pod nivojem.
Kako kaže? Bom zbrala dovolj moči, volje, optimizma,..., da bom uspešno peljala prihajajoči semester?

Je sploh vprašanje, če boš peljala? Al misliš pustit šiht?  ;)

Ok, kaj te bo podpiralo in kaj oviralo? Ker šlo bo in pika!  ;D

Podpiral te bo ... Stolp. Če te bo podpiral, te bo zato, ker boš očitno vse stresla s sebe...popucala...izkočila z gorečega stolpa...požgala vse negativno ipd... Pucnga ...feng shui čustev in telesa  ;)

Oviralo? Pet palic. En mičkeno se boste dajali. Kmečki fantje v dokazovanju, kdo je boljši  ;) Nič resnejšega, vseeno pa bodi pozorna in ne puščaj nedorečenih situacij. Na primeren način. Oz. ne se pustit potegnit v malenkostne prepirčke, raje kak dan počakaj in bo že drugače. Če pa ne bo, pa šele potem v akcijo.

Cmok  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #262 on: July 28, 2014, 10:12:31 PM »
Evo, še en "čudovit" dan v službi. :) lahko dodam vprašanjcu še zasebno noto: srečanje v Slo z določeno osebo, da ali ne? Bi rada, da prinese veselje, ne pa komplikacij.

Po mojem načinu, da se lažje odločiš sama, kar v resnici že veš ali želiš ...  ;), sta opciji:

Če se srečaš....Kolo sreče: sreča, karma, usoda, izhodiščna točka k novemu... Stvari se sučejo v krogih...
Če se izogneš... Štiri čaše: kot da to prinese nek pat položaj. Roka ponuja čašo, a je "nočeš", oz.morda celo ne moreš, ker je v ozadju neka predstava, ki jo pa vidiš zamegljeno, kot v oblakih.  Hkrati tudi ne "vzameš ali opaziš" nobene od ostališ 3 čaš, ki pa stojijo pred tabo...zato nekak pat pozicija...

Napačnih odločitev ni...so sami koraki v življenju  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #263 on: July 28, 2014, 10:24:21 PM »

Po mojem načinu, da se lažje odločiš sama, kar v resnici že veš ali želiš ...  ;), sta opciji:

Če se srečaš....Kolo sreče: sreča, karma, usoda, izhodiščna točka k novemu... Stvari se sučejo v krogih...
Če se izogneš... Štiri čaše: kot da to prinese nek pat položaj. Roka ponuja čašo, a je "nočeš", oz.morda celo ne moreš, ker je v ozadju neka predstava, ki jo pa vidiš zamegljeno, kot v oblakih.  Hkrati tudi ne "vzameš ali opaziš" nobene od ostališ 3 čaš, ki pa stojijo pred tabo...zato nekak pat pozicija...

Napačnih odločitev ni...so sami koraki v življenju  :-*

Najprej hvala za odgovor Rena in kakor se zdi, sta to dve diametralno nasprotni posledici. In glede na moje skromno znanje o kartah, je prva opcija precej bolj zaželjena za srečen razplet, pa karkoli to že v dani situaciji pomeni...  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #264 on: July 28, 2014, 10:34:49 PM »

Najprej hvala za odgovor Rena in kakor se zdi, sta to dve diametralno nasprotni posledici. In glede na moje skromno znanje o kartah, je prva opcija precej bolj zaželjena za srečen razplet, pa karkoli to že v dani situaciji pomeni...  ;)

Ja, ni veliko pomoči, če človek dobi eno in drugo možnost  ;) Saj vem. A je boljše, da probaš začutit in verjetno si nekak le dobila sporočilo. Me prav zanima, kak bo  ;) :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #265 on: July 28, 2014, 10:54:25 PM »
:) ko sem bila še mlajša in malce bolj naivna, sem mislila, da je to oseba, s katero bom preživela preostanek življenja  :laugh: Potem pa življenje ubere svojo pot. :) Verjetno bo malce nostalgije, nekaj spominov in vprašanje "kaj če". Pobeg iz realnosti za kratek čas, nazaj v čas in prostor, kjer je bila pravljica realnost.  ;D Sporočim!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #266 on: July 28, 2014, 11:06:04 PM »
:) ko sem bila še mlajša in malce bolj naivna, sem mislila, da je to oseba, s katero bom preživela preostanek življenja  :laugh: Potem pa življenje ubere svojo pot. :) Verjetno bo malce nostalgije, nekaj spominov in vprašanje "kaj če". Pobeg iz realnosti za kratek čas, nazaj v čas in prostor, kjer je bila pravljica realnost.  ;D Sporočim!  :-*

Mhm...mhm...  :) No ja, takšne pomembne osebe iz preteklosti pa že zaslužijo nov pogled nanje  ;). Velja  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #267 on: July 28, 2014, 11:34:36 PM »

Je sploh vprašanje, če boš peljala? Al misliš pustit šiht?  ;)

Ok, kaj te bo podpiralo in kaj oviralo? Ker šlo bo in pika!  ;D

Podpiral te bo ... Stolp. Če te bo podpiral, te bo zato, ker boš očitno vse stresla s sebe...popucala...izkočila z gorečega stolpa...požgala vse negativno ipd... Pucnga ...feng shui čustev in telesa  ;)

Oviralo? Pet palic. En mičkeno se boste dajali. Kmečki fantje v dokazovanju, kdo je boljši  ;) Nič resnejšega, vseeno pa bodi pozorna in ne puščaj nedorečenih situacij. Na primeren način. Oz. ne se pustit potegnit v malenkostne prepirčke, raje kak dan počakaj in bo že drugače. Če pa ne bo, pa šele potem v akcijo.

Cmok  :-*

Ena grozna informacija za drugo danes.
Zdaj bo pa še job problematičen, pa tako dobro se mi je vsaj tu odprlo.
 :'(
Hvala, Rena! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #268 on: July 29, 2014, 07:10:02 AM »

Od daleč ne vidim tega kot slabo, seveda pa nisem udeležena...Jz sem pa glih videla, da boš stresla s sebe svoje težave in  zato tudi lahko vredu delala...
Ama čist nič ne zaupaš vase  >:D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #269 on: July 29, 2014, 08:32:56 AM »

Od daleč ne vidim tega kot slabo, seveda pa nisem udeležena...Jz sem pa glih videla, da boš stresla s sebe svoje težave in  zato tudi lahko vredu delala...
Ama čist nič ne zaupaš vase  >:D

Je res, Rena. Moja samozavest ni bila še nikoli tako na psu.  :'(
Grem se stresat.  ;)