Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #60 on: February 28, 2017, 02:43:11 PM »
Jaz pa sem zdajle spala in moje sanje so bile, da sem bila v veliki predavalnici kot slušatelj še z drugimi. Pod stoli smo imeli neke čudne plastike in jaz sem jo zdrobila. Med odmorom sem prav obsesivno iskala sesalec. Na dan iz ene omare od čistilke privlekla eno staro kljuse, potem pa spet na lov za vtičnicami, ki jih kar ni hotlo biti. Potem se je pokvaril še mehanizem za izvlečt kabel iz seselca in preden sem jaz vse to naštudirala je bilo odmora konec in eto ti, tud pod mojim stolom nobene zdrobljene plastike, pa za čudo pod drugimi stoli tudi ne celih.

Pod tvojim stolom nobene zdrobljene plastike, ko si prišla nazaj. Kaj pa pod drugimi, nisem razumela. A pod drugimi pa ne celih ali sploh nikjer nobenih?

Meni je pa v "oko" padlo, kako si se matrala, iskala sesalc, ki je bil nato komaj kaj prida, očitno, če praviš staro kljuse. Pa vtičnic ni bilo. Še časa je zmanjkalo... Vse delo in matranga, na koncu se je pa uredilo samo. Kaj praviš, a? Mogoče si pa bila slušatelj, da se naučiš samo prepustiti se... :-*

Hja, ulalala mhm ja

Ja, ko sem sesalec usposobila, je bilo povsod brez plastike /zdrobljena je bila sam pod mojim stolom/ in niti sledu več o tem, da je tam kaj bilo.

O hvala do nebes. Pustim. Ja. Res.

Ne veš kako si mi pomagala. Zadnje čase sem imela cele kolobocije s seznami, navodili, pa razmišljanjem kako in na kakšen način umret hahaha, ne moreš verjet, kaj dela mrk v opoziciji na Plutona.  Torej čist morbidne škorpijonske teme.

Aleluja Rena. Rešiteljica moja.  :-*

Hehe, to pa fajn naziv. Še kdaj če hočeš  ;) ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: February 28, 2017, 02:43:54 PM »
Jaz pa sem zdajle spala in moje sanje so bile, da sem bila v veliki predavalnici kot slušatelj še z drugimi. Pod stoli smo imeli neke čudne plastike in jaz sem jo zdrobila. Med odmorom sem prav obsesivno iskala sesalec. Na dan iz ene omare od čistilke privlekla eno staro kljuse, potem pa spet na lov za vtičnicami, ki jih kar ni hotlo biti. Potem se je pokvaril še mehanizem za izvlečt kabel iz seselca in preden sem jaz vse to naštudirala je bilo odmora konec in eto ti, tud pod mojim stolom nobene zdrobljene plastike, pa za čudo pod drugimi stoli tudi ne celih.

Pod tvojim stolom nobene zdrobljene plastike, ko si prišla nazaj. Kaj pa pod drugimi, nisem razumela. A pod drugimi pa ne celih ali sploh nikjer nobenih?

Meni je pa v "oko" padlo, kako si se matrala, iskala sesalc, ki je bil nato komaj kaj prida, očitno, če praviš staro kljuse. Pa vtičnic ni bilo. Še časa je zmanjkalo... Vse delo in matranga, na koncu se je pa uredilo samo. Kaj praviš, a? Mogoče si pa bila slušatelj, da se naučiš samo prepustiti se... :-*

Hja, ulalala mhm ja

Ja, ko sem sesalec usposobila, je bilo povsod brez plastike /zdrobljena je bila sam pod mojim stolom/ in niti sledu več o tem, da je tam kaj bilo.

O hvala do nebes. Pustim. Ja. Res.

Ne veš kako si mi pomagala. Zadnje čase sem imela cele kolobocije s seznami, navodili, pa razmišljanjem kako in na kakšen način umret hahaha, ne moreš verjet, kaj dela mrk v opoziciji na Plutona.  Torej čist morbidne škorpijonske teme.

Aleluja Rena. Rešiteljica moja.  :-*

Vse kar je v tvojem zivljenju umetnega,  bo samo od sebe izginilo,ne rabis se matrat ;D
Itak pa je ze zdrobljeno ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: February 28, 2017, 02:50:20 PM »
Danes imela čudne sanje, že proti jutru, tisto ko se že zbudiš in nato si rečeš, da boš še malo zaspal nazaj..
Sem se po teh sanjah zbudila, kot bi padla z drugega planeta, utrujena, izmučena, brez energije...
In moje sanje:
se peljeva z mojim v avtu po neki pokrajini, samo narava, nobenih stavb, bila je gorata pokrajina.In kar naenkrat ovira na cesti, ogromna skala, kot bi se odlomila od kakšnega hirba in padla na cesto, se pravi naravna ovira, ne umetna. Zadnji hip se ustaviva, jaz rečem pazi, ovira na cesti. Nato me prešine, če kdo pripelje za nama, se bo zaletel naravnost v naju, saj je bilo to za ovinkom in ni bilo dovolj pregledno. Pogledam nazaj po cesti in v daljavi vidim luči avtomobila, vedela sem, da morava hitro ukrepati, da ne pride do nesreče. Naprej od skale na cesti je bila cesta udrta, kot bi bilo vse razdejano po nekakšni naravni katastrofi, vendar sva se vseeno odločila, da greva naprej...tam na drugi strani skale je pihalo, veter je zavijal, odnašalo naju je, cesta je bila odsekana in nevarnost, da odletiva v prepad...govorim mojemu, da je vihar, da veter piha in zavija, da je nevarno, mislim, da me ni slišal, kot bi govorila v prazno, v sanjah sem prav slišala to zavijanje vetra in to odnašanje...spomnim se še, da sem v sanjah rekla, da je tako kot bi poslušal neko simfonijo, nekaj povezano z glasbo skratka in v tistem sem se zbudila....

Dobi katera kakšno asociacijo na tole, bom vesela vsakega mnenja.
Hvala :-*

Me skoraj malo spominja na prejšnje sanje. Od letala te je ločila praznina med stopnicami in vhodom, noter pa čudovit ljubeč svet. Tu pa mejnik med mirnim delom narave in pa razdejanim, vetrovnim, odnašalo vaju je, prepadno... In vendarle v tem nevarnem svetu simfonija, neko upanje, lepota. Kam te pelje?

Si opazila, kako v sanjah daješ pobude, skrbiš za varnost?
 :-*

Hm, pa res, vedno sem jaz tista, ki iscem resitve in tudi jaz tista, ki vidim problem. Moj samo je zraven, on nic ne opazi??? Ma, mi je tole dalo misliti... vedno resiteljica, vedno aktivno delujoca....
Un zanimivo da ta dva svetova, umirjen in nevaren, divji, locuje naravna prepreka, skala, ki se je zal premakniti ne da...
In v prvih sanjah, pomagajo drugi, piloti, vzdrzevalci, ja vem kdo so to :)
Hvalezna, da jih imam :-*
Hvala draga Rencica :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #63 on: February 28, 2017, 02:52:25 PM »
"Pjosim"  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: March 06, 2017, 11:01:13 AM »
Sanjala, da so mi ukradli denarnico in mi jo prinese nazaj, mislim, da je bila sinova punca. Notri je bilo vse, razen vseh kartic, bančnih, ter tudi ostalih.
Zaskrbelo me je, da bi lahko nekdo izkoristil moje kartice in mi pobral denar. Moj dragi mi reče, da lahko pokliče svojega agenta na banko in bo zadevo uredil.Imam njegov telefon po katerem govorim s tem agentom, vendar se vmes izgubi signal, ne slišim ga več. Bila sem kot v neki šoli in sem živčno iskala izhod iz te šole, stopnišča in vse je bilo postavljeno, kot bi bila v labirintu, skozi okno vidim lep zelen park, vedela sem da moram biti usmerjena v ta park, da je to moj cilj, moj izhod, tam sem tudi prišla notri. Res pridem ven, tam me čaka moj dragi in mu povem,da sem izgubila signal in nisem mogla urediti zadeve glede izgubljenih kartic. Pove, da ga ima na telefonu, vnedar da sem sedaj prepozna, da on dela samo do 14h, potem pa njegova kolegica in da se moram sedaj obrniti na to kolegico. Bila sem živčna, mudilo se mi je, vedela sem, da je to zopet izguba vsaj še 3-eh ur, zato mu odločno rečem, naj mi ga da na telefon in bom že sama uredila, nisem se pustila odsloviti. Da mi ga na telefon in zadevo res uredim z njim :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #65 on: March 06, 2017, 11:53:07 AM »
sem sanjala, da sem sla kupovat neke drage kamne. in cisto po moje, sem zelela kupiti nebrusene ker so seveda cenejsi. Dobila goro nebrusenih dragih kamnov, vseh velikosti in barv, jih nesla zbrusit da so postali prekrasni in seveda dobili na vrednosti.
Potem pa sem jih prodajala za mastne solde.

le kaj bom tako zelo brusila v svojem zivljenju, da bi na koncu prekrasen lep diamant ...

No, Vidka, to pa ti povej, kaj tako zelo brusiš?

Sanjalka, se mi zdi da zadnje case brusim svojo firmo, na vseh koncih in krajih, gledam kaj vse je potrebno se narediti, razviti, dodelati in na kaksen nacin.
zadnje case se mi res vse vrti okoli tega, ko vidim da tudi ce je nekaj narejeno, ni dovolj dobro in je lahko boljse - lepse - bolj zbruseno!

delno z vsem tem ko brusim svojo firmo in vlagam vso svojo energijo vanjo, dostikrat pozabim nase, in se zavem sele zvecer, ko okoli h enostavno ne morem vec,.. Kljub vsemu imam v sebi nek mir, ker vem da sem na pravi poti in da trenutno res vlagam vse kar imam v to, vendar upam da na dolgi rok se mi vse to obrestuje. Zbrusi in dobi na svoji vrednosti!

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #66 on: March 11, 2017, 12:59:47 PM »
Jaz pa danes moram podeliti z vami sanjsko izkušnjo, še nikoli tako doživeto.
Smo bili skupina ljudi, meni je bila poznana samo hči. Pred vojnimi razmerami smo se umikali po enem okroglem jašku, bil je brez lestve oz. stopnic, kar po stenah smo se nekako pomikali navzdol. Pred mano je bila hči, ki se je po ovinkastem jašku izgubila iz mojega vidnega polja. Takrat pa je v skriti zasedi mene poskusal zlorabiti moški. Tak bojni krik strahu sem v sanjah izpustila iz sebe, da se ga je slišalo tudi v spalnici, krik je zbudil tudi moža.  :o

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #67 on: March 12, 2017, 10:12:12 AM »
Smo bili skupina ljudi, meni je bila poznana samo hči. Pred vojnimi razmerami smo se umikali po enem okroglem jašku, bil je brez lestve oz. stopnic, kar po stenah smo se nekako pomikali navzdol. Pred mano je bila hči, ki se je po ovinkastem jašku izgubila iz mojega vidnega polja. Takrat pa je v skriti zasedi mene poskusal zlorabiti moški. Tak bojni krik strahu sem v sanjah izpustila iz sebe, da se ga je slišalo tudi v spalnici, krik je zbudil tudi moža.  :o

Ufa, to pa verjamem, da je moralo bit grozno.  :o Kot prvo, ali je to morda samo posledica kakšnega krutega filma, novice... Če ni, se morda podaš v kakšno meditacijo in se osredotočiš, kaj se še skriva nekje. In je za popucat, čeprav navidezno v zavesti tega ni (vojna - notranje bitke). Morda kaj, kar se bije med čustvi in razumom, a odrivaš, potiskaš v podzavest. In je pot v notranjost, po jašku navzdol, ki ni udobna. Temna, nepredvidena. Ni enostavno hoditi po njej, ni lestev, pa še ovinki so. Hči - simbol družine, se izgubi, sama si v tem. In edino sami si lahko pomagamo, čeprav imamo podporo ljubljenih, prijateljev. Hči pa je lahko tudi del tebe, simbol nekega tvojega dela, ki si ga v letih izgubila. Moški, ki te je napadel... Moški simbolizira naš yang, naš aktivni zavestni del, naš razum, ženske pa smo bolj intuitivna bitja, čustvena, bolj je na delo skrivni, podzavestni del. Mogoče se kaj bojiš osvetlit, se soočit. Če bi obelodanila nekatere svoje najbolj skrite občutke, misli, bi lahko to kdo zlorabil, če bi sama suvereno stala za tem?  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #68 on: March 12, 2017, 10:21:21 AM »
Sanjala, da so mi ukradli denarnico in mi jo prinese nazaj, mislim, da je bila sinova punca. Notri je bilo vse, razen vseh kartic, bančnih, ter tudi ostalih.
Zaskrbelo me je, da bi lahko nekdo izkoristil moje kartice in mi pobral denar. Moj dragi mi reče, da lahko pokliče svojega agenta na banko in bo zadevo uredil.Imam njegov telefon po katerem govorim s tem agentom, vendar se vmes izgubi signal, ne slišim ga več. Bila sem kot v neki šoli in sem živčno iskala izhod iz te šole, stopnišča in vse je bilo postavljeno, kot bi bila v labirintu, skozi okno vidim lep zelen park, vedela sem da moram biti usmerjena v ta park, da je to moj cilj, moj izhod, tam sem tudi prišla notri. Res pridem ven, tam me čaka moj dragi in mu povem,da sem izgubila signal in nisem mogla urediti zadeve glede izgubljenih kartic. Pove, da ga ima na telefonu, vnedar da sem sedaj prepozna, da on dela samo do 14h, potem pa njegova kolegica in da se moram sedaj obrniti na to kolegico. Bila sem živčna, mudilo se mi je, vedela sem, da je to zopet izguba vsaj še 3-eh ur, zato mu odločno rečem, naj mi ga da na telefon in bom že sama uredila, nisem se pustila odsloviti. Da mi ga na telefon in zadevo res uredim z njim :)

Zanjimivo, zanjimivo... Spet hiša - šola, stopnice, labirinti... Denarnica, kartice - kaj bi bilo, če bi izgubila denar,  premoženje? Vem, butasto vprašanje, nihče tega ne želi izgubit. In vendarle - kakšen je tvoj odnos do takšne varnosti? Kaj se skriva v ozadju?

In kako v sanjah aktivno iščeš rešitve, kako se niti za trenutek ne prepustiš, da ne bi organizirala, iskala rešitev. Mogoče sem malo preveč pod vplivom nekega vzorca, ki ga vidim v tvojih sanjah... Dragi ti je pomagal, a ni šlo. Kot da moraš in moraš sama. Odločena, da ne popustiš in boš že za vse poskrbela. Ti, strong woman  ;)  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #69 on: March 12, 2017, 11:21:00 PM »

Ufa, to pa verjamem, da je moralo bit grozno.  :o Kot prvo, ali je to morda samo posledica kakšnega krutega filma, novice... Če ni, se morda podaš v kakšno meditacijo in se osredotočiš, kaj se še skriva nekje. In je za popucat, čeprav navidezno v zavesti tega ni (vojna - notranje bitke). Morda kaj, kar se bije med čustvi in razumom, a odrivaš, potiskaš v podzavest. In je pot v notranjost, po jašku navzdol, ki ni udobna. Temna, nepredvidena. Ni enostavno hoditi po njej, ni lestev, pa še ovinki so. Hči - simbol družine, se izgubi, sama si v tem. In edino sami si lahko pomagamo, čeprav imamo podporo ljubljenih, prijateljev. Hči pa je lahko tudi del tebe, simbol nekega tvojega dela, ki si ga v letih izgubila. Moški, ki te je napadel... Moški simbolizira naš yang, naš aktivni zavestni del, naš razum, ženske pa smo bolj intuitivna bitja, čustvena, bolj je na delo skrivni, podzavestni del. Mogoče se kaj bojiš osvetlit, se soočit. Če bi obelodanila nekatere svoje najbolj skrite občutke, misli, bi lahko to kdo zlorabil, če bi sama suvereno stala za tem?  :-*
Rena, hvala za te osvetlitve.
Te sanje so odsev mojega trenutnega življenja, niso posledica zunanjih vplivov. Za popucat imam stvari, odrivam stvari, ne morem se soočiti s tem, kam se mi je pripeljalo življenje, ta zadnja štiri leta.... In resnično se premikam po jašku. Hči je moja draga ljubljena oseba, v dejanskem življenju mi poskuša pomagati.
Še vedno me spremlja občutek, kako s težavo sem izpustila bojni krik. Si pa tole tvoje vprašanje zlorabe mojih misli in občutkov ponavljam v mislih.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #70 on: March 13, 2017, 08:50:20 AM »
Rena, hvala za te osvetlitve.
Te sanje so odsev mojega trenutnega življenja, niso posledica zunanjih vplivov. Za popucat imam stvari, odrivam stvari, ne morem se soočiti s tem, kam se mi je pripeljalo življenje, ta zadnja štiri leta.... In resnično se premikam po jašku. Hči je moja draga ljubljena oseba, v dejanskem življenju mi poskuša pomagati.
Še vedno me spremlja občutek, kako s težavo sem izpustila bojni krik. Si pa tole tvoje vprašanje zlorabe mojih misli in občutkov ponavljam v mislih.

Verjamem ej. Sem sama že kdaj doživela, da so bile sanje tako težke, da tudi, ko sem se zbudila, ni bilo odrešilnega "ah, saj so samo sanje". Kam se ti je pa pripeljalo življenje? Kaj se je dogajalo v zadnjih štirih letih? Kdo si danes ti? Kaj želiš? Kakšne so tvoje potrebe? Jih drugi spoštujejo, vidijo? Si ti tista, ki lahko postaviš sebe pred druge? Kdaj si ti lahko na prvem mestu? Ali pa čutiš slabo vest, če se ne predaš najprej drugim? Kaj si v tem obdobju, kakršnem si sedaj, želiš početi? Si lahko v zvezi s tem postaviš kakšne načrte? Saj ne rabiš tule odgovarjat, razen če želiš (bi me zanimalo, če malo nakažeš...).

Pa fajn zrihtaj...dela na sebi nikoli ne zmanjka, kajne. Prej ko boš začela delat na tem, prej bo mimo  ;)  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #71 on: March 13, 2017, 09:31:05 AM »

Zanjimivo, zanjimivo... Spet hiša - šola, stopnice, labirinti... Denarnica, kartice - kaj bi bilo, če bi izgubila denar,  premoženje? Vem, butasto vprašanje, nihče tega ne želi izgubit. In vendarle - kakšen je tvoj odnos do takšne varnosti? Kaj se skriva v ozadju?

In kako v sanjah aktivno iščeš rešitve, kako se niti za trenutek ne prepustiš, da ne bi organizirala, iskala rešitev. Mogoče sem malo preveč pod vplivom nekega vzorca, ki ga vidim v tvojih sanjah... Dragi ti je pomagal, a ni šlo. Kot da moraš in moraš sama. Odločena, da ne popustiš in boš že za vse poskrbela. Ti, strong woman  ;)  :-*

Rena srčica zlata hvala za tvoje analize ;) :-*
Veš kaj sem se spomnila, ko si mi tole pisala, da moram dejansko iti na banko in uredit en moj kredit, ki je povezan s snaho :o
Drugače pa ja, stalno se mi ponavljajo sanje, ko moram vse stvari vzeti sama v roke in urediti zadeve sama. Bom že sama poskrbela zase, to me je naučilo življenje :blank: Jah, kaj čmo, tako je tudi v resnici.
Nekako denar od partnerja težko pride, ali ga nima, ali ga težko da, težko odpre denarnico (saturn v 8.hiši), veliko pa je denarja prišlo s strani mame, družine (luna v 2.hiši), hvaležna :-*
Moj j. vozel z luno je v 2. hiši, s. vozel pa s saturnom v 8. hiši, to vse pove o tej moji dinamiki glede finančnih zadev...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #72 on: March 13, 2017, 09:41:35 AM »
Se mi pa zanimivo zadnje čase zopet ponavljajo sanje o mojem prvem stanovanu, te sanje me spremljajo že cca 20 let. Spreminjajo se kot se spreminjam jaz sama. Na začetku pojavljanja teh sanj, sem vedno obžalovala, da sem novo stanovanje prodala in zopet kupila to staro, kot bi sama sebe oškodovala, saj sem novo stanovanje prodala prepoceni in staro kupila nazaj predrago. In še staro mi sploh všeč ni bilo, novo pa je bilo čudovito. In jaz sem naredila menjavo >:D Vendar sem v tem starem stanovanju vedno odkrila kakšno novo sobo in se čudila kako tega nsiem opazila že prej, ko sem živela v njem...To je bilo odkrivanje moje nove osebnosti :)
No sedaj ni več obžalovanja, ko se spet vselim v to staro stanovanje, celo obratno, sem kar navdušena, ko vidim, kako prostrano je, koliko lepih različnih sob ima, kako zelo veliko je, kako so ene sobe bogato starinsko opremljene, ene pa moderne, prav navdušena sem v sanjah, da imam takšno veliko stanovanje.
V zadnjih sanjah (par dni nazaj) sem celo razmišljala, da bi polovico stanovanja oddala, da bi nekako pregradila stanovanje, saj tako velikega niti ne rabim in lahko na ta način še nekaj zaslužim. (dejansko je v meni sami sedaj toliko na novo odkritega "prostora", "soban", da sedaj to že lahko delim z drugimi in s tem še nekaj zaslužim ;))
Mi je bilo pa zanimivo, da sem v teh zadnjih sanjah, sanjala sobo, ki me je res navdušila. Soba je bila narejena v polžasti obliki, kot zlati rez, zgoraj je bila spalnica in ta polžasta oblika je vodila vse do najbolj spodnjih prostorov, kjer je bila kurilnica, peč za ogrevanje tega stanovanja. Ta polžasta oblika ni bila kot stopnice ampak se je sama soba tako spuščala do spodnjih prostorov. Bila sem navdušena nad arhitekturo te sobe, nisem mogla verjetei kako je možno, da je nekdo tako pametno in estetsko prefinjeno speljal in oblikoval to sobo. Res je bila nekaj posebnega. No, edino kar me je na koncu malo zmotilo, je bilo to, da je bila spodaj kurilnica in se mi je zdelo, da nekako spalnica in ta kurilnica ne gresta skupaj, da spalnica je prostor, kjer mora biti vse čisto in sveže, kurilnica pa je vedno nekaj prašna in umazana. Nekako sem imela občutek,da bi ta prašnost lahko prišla do te spalnice...In že sem razmišlajala kako bom to uredila, ker sama oblika sobe je bila pa res super, zlati rez ;)

« Last Edit: March 13, 2017, 09:44:05 AM by sanjalka »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #73 on: March 13, 2017, 09:46:06 AM »
In zadnje čase imam še ene ponavljajoče sanje :)
In sicer, da se zapletem z neznanim moškim, vedno je drug moški in vedno v resnici nepoznan.
Pri spoju je prisotna strast, ljubezen, res fenomenalni občutki... :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #74 on: March 13, 2017, 09:48:01 AM »
Se mi pa zanimivo zadnje čase zopet ponavljajo sanje o mojem prvem stanovanu, te sanje me spremljajo že cca 20 let. Spreminjajo se kot se spreminjam jaz sama. Na začetku pojavljanja teh sanj, sem vedno obžalovala, da sem novo stanovanje prodala in zopet kupila to staro, kot bi sama sebe oškodovala, saj sem novo stanovanje prodala prepoceni in staro kupila nazaj predrago. In še staro mi sploh všeč ni bilo, novo pa je bilo čudovito. In jaz sem naredila menjavo >:D Vendar sem v tem starem stanovanju vedno odkrila kakšno novo sobo in se čudila kako tega nsiem opazila že prej, ko sem živela v njem...To je bilo odkrivanje moje nove osebnosti :)
No sedaj ni več obžalovanja, ko se spet vselim v to staro stanovanje, celo obratno, sem kar navdušena, ko vidim, kako prostrano je, koliko lepih različnih sob ima, kako zelo veliko je, kako so ene sobe bogato starinsko opremljene, ene pa moderne, prav navdušena sem v sanjah, da imam takšno veliko stanovanje.
V zadnjih sanjah (par dni nazaj) sem celo razmišljala, da bi polovico stanovanja oddala, da bi nekako pregradila stanovanje, saj tako velikega niti ne rabim in lahko na ta način še nekaj zaslužim. (dejansko je v meni sami sedaj toliko na novo odkritega "prostora", "soban", da sedaj to že lahko delim z drugimi in s tem še nekaj zaslužim ;))
Mi je bilo pa zanimivo, da sem v teh zadnjih sanjah, sanjala sobo, ki me je res navdušila. Soba je bila narejena v polžasti obliki, kot zlati rez, zgoraj je bila spalnica in ta polžasta oblika je vodila vse do najbolj spodnjih prostorov, kjer je bila kurilnica, peč za ogrevanje tega stanovanja. Ta polžasta oblika ni bila kot stopnice ampak se je sama soba tako spuščala do spodnjih prostorov. Bila sem navdušena nad arhitekturo te sobe, nisem mogla verjetei kako je možno, da je nekdo tako pametno in estetsko prefinjeno speljal in oblikoval to sobo. Res je bila nekaj posebnega. No, edino kar me je na koncu malo zmotilo, je bilo to, da je bila spodaj kurilnica in se mi je zdelo, da nekako spalnica in ta kurilnica ne gresta skupaj, da spalnica je prostor, kjer mora biti vse čisto in sveže, kurilnica pa je vedno nekaj prašna in umazana. Nekako sem imela občutek,da bi ta prašnost lahko prišla do te spalnice...In že sem razmišlajala kako bom to uredila, ker sama oblika sobe je bila pa res super, zlati rez ;)

Tu sem se zdaj malo izgubila, kaj si sanjala, kaj pa po sanjah razmišljala  ::). Ampak ok, saj vidim, da delaš povezave, kaj pomenijo. Zlati rez...dober znak, kajne. Priti do naravne zakonitosti, ko je vse v ravno pravih proporcih, skladno...samo kurilnica se še mora povezat v tole. Kolikor si angažirana in organirana, boš že našla tapravi vir ogrevanja, da bo ekološki in tudi čist, da ne bo motil harmonije v spalnici  ;)