Joj, danes pa spet tako zelo simbolične sanje. ??? Sem sanjala, da smo bili nekje in da je bil tam dojenček. Hm, toliko, da je že malce hodil, ampak je bil še v plenicah. Vse čas sem imela občutek, da je to moja nečakinja, ki je stara pol leta. Ob vsem direndaju sem nato dojenčka odpeljala domov, ker tam, kjer smo bili, je bila neka zabava. Na tej zabavi je bil moj svak, moje sestre pa ne. Dojenčka pa sem odpeljala k sestri domov, ker, kot rečeno, sem imela občutek, da je to moja nečakinja. Ko sem prišla k sestri, sem šla v njeno spalnico in tam odložila dojenčka, nato pa odšla v otroško sobo, kjer je spala moja starejša nečakinja. Starejša nečakinja se je ob mojem vstopu v sobo prebudila. Pomirila sem jo in ji rekla, da naj gre spat, da bo vse v redu. Potem sem ugotovila, da tisti dojenček je dejansko bil nekdo drug, ne moja mlajša nečakinja, ki je prav tako spala v sobi. Vzela sem plenico, pospremila spat obe nečakinji in odšla nazaj v spalnico moje sestre, kjer me je čakal ta dojenček od prej. Bil je fantek. Pomagal mi je, da se je slekel iz plenic. Takrat sem opazila, da je od njega malce kapljala kri, ampak ni bilo videti hujšega. Ker je ta dojenček že hodil, so mu bile plenice moje mlajše nečakinje premajhne. Zato mi je dojenček sam rekel, ne skrbi, bo toliko brez, da bomo dobili nove.
Potem sem se zbudila. ???