Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #435 on: November 26, 2018, 02:15:27 PM »
Spor s sestro se  je začel, ko se je izvedelo, da bodo denacionalizirali stanovanja. Zgodba je dolga. V tej zgodbi je imel veliko vlogo tudi moj brat (se mi zdi da moški v sanjah ni on, nisem sigurna). Vse se je začelo zaradi pohlepa brata in sestre. Čeprav sem jaz reševala svoj stanovanjski problem (onadva sta se že precej let prej odselila, ko sta si ustvarjala družino), me ni toliko prizadelo to, da sem bila ob stanovanje, kot to, kako sta me z vsemi dejanji, lažmi, podpihovanjem in prepričevanjem moje mami da ji bo z mano slabo, da ne bom skrbela zanjo in še marsičem, psihično popolnoma strla. Odstopila sem od odkupa in reševala stanovanjski problem drugače. Vem , da nisem nikoli naredila, niti pomislila ne na to, da bi mami kakorkoli oškodovala ali da ji nebi pomagala če bi bilo potrebno. Mami sem predlagala, da to uredimo tudi pravno. Na osnovi vsega kar se je dogajalo sem prekinila vse stike s sestro, bratom, mami in tudi z nečaki. To sem jim dala tudi jasno vedeti. Sama ne čutim nobene krivde, saj sem naredila vse, kar je bilo v moji moči. Sem veliko premišljevala o tem in mislim, da sebi nimam kaj oproščati.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #436 on: November 27, 2018, 07:23:15 PM »
Spor s sestro se  je začel, ko se je izvedelo, da bodo denacionalizirali stanovanja. Zgodba je dolga. V tej zgodbi je imel veliko vlogo tudi moj brat (se mi zdi da moški v sanjah ni on, nisem sigurna). Vse se je začelo zaradi pohlepa brata in sestre. Čeprav sem jaz reševala svoj stanovanjski problem (onadva sta se že precej let prej odselila, ko sta si ustvarjala družino), me ni toliko prizadelo to, da sem bila ob stanovanje, kot to, kako sta me z vsemi dejanji, lažmi, podpihovanjem in prepričevanjem moje mami da ji bo z mano slabo, da ne bom skrbela zanjo in še marsičem, psihično popolnoma strla. Odstopila sem od odkupa in reševala stanovanjski problem drugače. Vem , da nisem nikoli naredila, niti pomislila ne na to, da bi mami kakorkoli oškodovala ali da ji nebi pomagala če bi bilo potrebno. Mami sem predlagala, da to uredimo tudi pravno. Na osnovi vsega kar se je dogajalo sem prekinila vse stike s sestro, bratom, mami in tudi z nečaki. To sem jim dala tudi jasno vedeti. Sama ne čutim nobene krivde, saj sem naredila vse, kar je bilo v moji moči. Sem veliko premišljevala o tem in mislim, da sebi nimam kaj oproščati.

Zalostna zgodba :'(
Veliko prevec je taksnih zgodb :'(
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #437 on: December 01, 2018, 09:36:25 AM »
Danes sem imela čudne sanje, ki se mi zdijo še bolj čudne sedaj, ko sem iskala, kaj kaj pomeni.
Sanjala sem, da me je lovil nek bager s kleščami, ki primejo. Bil je rumen, za mano je šel povsod in me lovil. Skrivala sem se med hišami, med nekimi ruševinami, bežala pred njim v klanec po gozdu, a je povsod ril za mano.
Bil je znamke Junix, tako je bilo rečeno v sanjah.
Pa sem pogooglala, kaj pomeni Junix. Je vrsta kačjega pastirja in obstaja neka tovarna, kjer delajo napravice za tetoviranje. Hecno, da imam na nogi vtetoviranega kačjega pastirja.  ???
9ZK 656

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #438 on: December 05, 2018, 09:03:35 AM »
Danes sem sanjala bivšega, ki je v sanjah popolnoma spremenil frizuro in celoten imidž. Gledala sem njegovo fotografijo in na sliki je izgledal kot gej. Sploh ne znam opisati... ne vem, izgledalo je kot, da je na sliki s svojim partnerjem, ki pa je bil skoraj enak kot on. Bolj sem gledala sliko, bolj sem bila šokirana. Slika je bila kot iz neke revije - težko opišem, ker sicer nimam predsodka do gejev, še prijatelja imam geja. Ampak ta slika je bila taka, da mi je obrnilo želodec.  :blank:
Naslednji prizor, ki se ga spomnim je, da sem bila pri njihovi hiši, zraven je stal njegov oče (zelo strog, zelo konzervativen drugače), ki se je le smejal, on (bivši) pa je stopil do mene in me grdo napadel, češ da sem jaz kriva za vse, kar se mu dogaja v življenju in da je zato postal gej.  ??? :-X :laugh: Saj ne vem, če se naj smejem ali jočem. V glavnem zbudila sem se v rahlem šoku in precej prestrašena bi rekla, pa sploh ne vem zakaj.
Zadnje čase imava s partnerjem (sedanjim) kar neke probleme, mogoče je to krivo. Z njegovo luno v devici ni ravno vešč izkazovanja čustev, jaz pa to potrebujem v izobilju, zato se mi zdi, da zadnje čase kar ne najdeva skupnega jezika. Mogoče je to krivo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #439 on: January 15, 2019, 08:48:14 AM »
Danes sem sanjala, da sem noseča.  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #440 on: January 15, 2019, 10:13:32 AM »

Oooo, kaj pa se novega kreira v tebi?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #441 on: January 15, 2019, 10:20:59 AM »

Sem povezala z delom, ker imam nove stvari pred sabo. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #442 on: January 15, 2019, 10:40:59 AM »

No, super :)
V katerem mesecu nosečnosti si bila v sanjah?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #443 on: January 15, 2019, 10:42:15 AM »
In kakšne občutke si imela ob spoznanju, da si noseča-v sanjah mislim :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #444 on: January 15, 2019, 11:05:40 AM »

No, super :)
V katerem mesecu nosečnosti si bila v sanjah?

Bila sem v zgodnjem obdobju.
Občutki so bili pa pozitivni.
Sem bila pa v sanjah stara 49 let, se mi zdi, hmmm…
V bistvu sem bila v nekih pozitivnih pričakovanjih.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #445 on: January 15, 2019, 02:37:23 PM »
Super za pozitivne občutke :)
Imaš v resnici v življenju trenutno kakšna takšna pozitivna pričakovanja?
Začetek nosečnosti-torej si na začetku nečesa novega, kar si ustvarila, oplodila oz se še ustvarja in se bo dokočno rodilo čez nekaj mesecev?
Včasi so sanje tudi kompenzcijske, kar pomeni, če nam trenutno primanjkuje takšnh ppzitvnih občutkov, jih doživimo v sanjah, da je naša psiha bolj uravnotežena ;)
Npr: Jung je opisal primer sanje neke nune, ki je non stop sanjala seks z raznoraznimi moškimi...Na ta način je pač zadovoljevala svoje primarne telesne potrebe, ki jih sicer v realnosti ni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #446 on: January 15, 2019, 04:56:41 PM »
Ko smo pri tej sanjski tematiki...
Sem včeraj sanjala, da mi je hči na vsak način hotela zrihtat zaščito-kontracepcijo. In jaz ji nisem povedala, da je pri teh letih sploh ne rabim več.
Pa mislim, da sem sporočilo razbrala. Hči mi hoče pomagati, sluti, da se kar težko prebijam skozi. Jaz ji pa konkretne težave kar zamolčim.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #447 on: January 16, 2019, 07:38:35 AM »
Ko smo pri tej sanjski tematiki...
Sem včeraj sanjala, da mi je hči na vsak način hotela zrihtat zaščito-kontracepcijo. In jaz ji nisem povedala, da je pri teh letih sploh ne rabim več.
Pa mislim, da sem sporočilo razbrala. Hči mi hoče pomagati, sluti, da se kar težko prebijam skozi. Jaz ji pa konkretne težave kar zamolčim.

Sanje tudi sporočijo, da pravzaprav kontracepcije sploh ne potrebuješ več.
Ne vem kakšno pomoč ti hči ponuja, ampak mogoče je v takšni obliki, kot ti jo ponuja, sploh ne potrebuješ.
Hčerke težko pomagamo svojim mamam, saj smo navadno preveč čustveno vpletene.
Kontracepcija pomeni, da ne pride do oploditve...Mogoče ona misli, da ti še vedno lahko kaj "oplodiš", sama pa meniš, da se ne da več, da te sposobnosti nimaš več?
Ne gre samo za oploditev otroka, gre za kakršnokoli oploditev v življenju, ki je potrebna, da nastane se rodi nekaj novega...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #448 on: January 16, 2019, 08:02:50 AM »
Začetek nosečnosti-torej si na začetku nečesa novega, kar si ustvarila, oplodila oz se še ustvarja in se bo dokočno rodilo čez nekaj mesecev?
Včasi so sanje tudi kompenzcijske, kar pomeni, če nam trenutno primanjkuje takšnh ppzitvnih občutkov, jih doživimo v sanjah, da je naša psiha bolj uravnotežena ;)
Npr: Jung je opisal primer sanje neke nune, ki je non stop sanjala seks z raznoraznimi moškimi...Na ta način je pač zadovoljevala svoje primarne telesne potrebe, ki jih sicer v realnosti ni.

Res je, imam neka pozitivna pričakovanja. Nekaj začenja nastajati in bo rojeno čez nekaj mesecev.
Pravzaprav začnem konkretno delati na tem danes.
Je pa res tudi to, da mi primanjkuje oksitocina, mogoče so bile sanje tudi kompenzacijske.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #449 on: January 16, 2019, 08:07:05 AM »

Res je, imam neka pozitivna pričakovanja. Nekaj začenja nastajati in bo rojeno čez nekaj mesecev.
Pravzaprav začnem konkretno delati na tem danes.
Je pa res tudi to, da mi primanjkuje oksitocina, mogoče so bile sanje tudi kompenzacijske.

;) :-*