Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 217263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #495 on: July 25, 2019, 12:50:30 PM »
Hvala sanjalka :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #496 on: July 25, 2019, 12:53:15 PM »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #497 on: September 30, 2019, 09:25:43 AM »
Danes sem sanjala, da sem bila nekje na polju, zraven je bil velik travnik, kjer so bile odlozene plastične vrečke (ne vem ali sem kih sama odložila, zdi se mi, da so bile smeti). Narnkrat zaslišim šum v tej vrečki, in vidim da je miš - ogromna miš, ki je zgledala kot podgana in bila bele barve (ojoj).

Želim jo prestrašiti, pa se ne ustraši, oz. ne uide. Naenkrat začne leteti (izgledalo je kot bel netopir). Preletavala me je, čeprav sem jo skušala prestrašiti se ni dala in na koncu je izgledalo, kot da se bo zaletela vame. Zaključka se žal ne spomnim.

Kakšen pomen bi lahko imele te bele leteče miši?

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #498 on: November 05, 2019, 08:46:48 AM »
Kaj pomeni, če v sanjah izgubiš zob brez bolečin in brez krvi?
Občutek je bil samo malo začudeno ampak nobenega strahu ali šoka.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #499 on: November 05, 2019, 09:04:28 AM »
Take sanje o zobeh sem imela kar velikokrat. Da mi izpade zob ali da se maje in ga poskušam z jezikom ali drugo čeljustjo obdržati na mestu, da ga ne izgubim ...
Tu gre po mojem za neke strahove, tudi pomanjkanje opore, strah pred izgubo. Zobje so pomemben del našega telesa, tudi izgleda. Odražajo fizično zdravje, tudi status in lastno vrednost - pomisli, kako dojemamo škrbaste ljudi ali ljudi z zanemarjenim zobovjem.
Da bi pa bi tovrstne sanje (ali katerekoli druge) napovedovale kakšne preteče nevarnosti, pa ne verjamem. So odraz miselnih procesov v podzavesti.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #500 on: November 05, 2019, 10:30:48 AM »
Jaz zadnje čase res ogromno sanjam.  ::) Različne stvari.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #501 on: November 05, 2019, 12:51:43 PM »
Kaj pomeni, če v sanjah izgubiš zob brez bolečin in brez krvi?
Občutek je bil samo malo začudeno ampak nobenega strahu ali šoka.

Ti je že Maja dobro odgovorila, sama pa pomisl kaj tebi predstavljajo zobje oz izguba zob, kako ti to doživljaš v resnici...
Sanje so jezik našega nezavednega, zato je pomembno kako nek simbol, ki se v sanji pojavi, doživlja prav sanjalec sam.
Seveda govorim potem o našem osebnem nezavednem ter tudi kolektivnem nezavednem, ampak v prvi fazi analize razmisli to kar sem napisala zgoraj.
Napiši še občutke, ki si jih ob tem izgubljanju zob imela.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #502 on: November 28, 2019, 12:13:10 PM »
Po zelo dolgem času sem zopet sanjala. Sanjala sem o pokopališču.
Nekomu (osebe nisem videla niti ne slišala), sem pripovedovala, da pokopališče nudi možnost drugačne ureditve spomenika na grobovih. Novi spomeniki naj bi bili sestavljeni z marmornih ploščic, ozkih okoli 5 cm  in različno dolgih od 5 cm do 20 cm., ki jih prestavljaš po svojih željah. Prestavljala sem te ploščice brez kakršnega koli občutka da jih prestavljam za naš grob. Kot predlog se mi je pokazala postavitev ploščic tik ob nekem zidu, ki je bil čisto nizek, vsega mogoče 2 cm ampak naj bi bil zid.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #503 on: November 28, 2019, 01:03:44 PM »
Po zelo dolgem času sem zopet sanjala. Sanjala sem o pokopališču.
Nekomu (osebe nisem videla niti ne slišala), sem pripovedovala, da pokopališče nudi možnost drugačne ureditve spomenika na grobovih. Novi spomeniki naj bi bili sestavljeni z marmornih ploščic, ozkih okoli 5 cm  in različno dolgih od 5 cm do 20 cm., ki jih prestavljaš po svojih željah. Prestavljala sem te ploščice brez kakršnega koli občutka da jih prestavljam za naš grob. Kot predlog se mi je pokazala postavitev ploščic tik ob nekem zidu, ki je bil čisto nizek, vsega mogoče 2 cm ampak naj bi bil zid.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena.

o lepo, da si spet sanjala :)
to je dober znak, da si spet prišla bolj v stik s svojim nezavednim :-*
v sanji je poudarek na spomeniku in da je več različnih možnosti ter da jih lahko urejaš po svojih željah...
kaj tebi pomeni spomenik?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #504 on: November 28, 2019, 01:04:07 PM »
jaz pa tudi ful sanjam zadnje čase :)

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #505 on: November 28, 2019, 01:24:42 PM »
Nagrobni spomenik mi pomeni neko spoštovanje do oseb, ki so tam pokopane. Pod spomenikom naj bi našli svoj mir.
V sanjah sem bila popolnoma sproščena, sem pa nemirna sedaj, ko pišem to sporočilo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #506 on: November 28, 2019, 01:47:21 PM »
Jaz sanjam, kaj se bo zgodilo. Pa kaj moram naredit.  ::)
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #507 on: November 28, 2019, 02:23:57 PM »
Zrihtaj nam loto številke!  8)
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #508 on: November 28, 2019, 02:43:11 PM »
Ti, ej, mrbit pa ne bi blo tko slabo, ja.  :laugh:
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #509 on: November 29, 2019, 10:01:49 AM »
Joj, kaj sem pa danes sanjala.  ???

Da sem bila v službi. Sedela sem za mizo in gledala v pisarno k šefu. Tam sta bila še sodelavec in sodelavka. Ko je sodelavec objem sodelavko, sem vedela, da je povedala, da je noseča. Sem drugi sodelavki rekla, da sem sumila že kar nekaj časa. No, potem sem šla pa proti dvigalu. Ko sme stopila notri, se je pa dvigalo "utrgalo", padla sem v globino, v vodo. Kar naenkrat sem bila postavljena na glavo, v dvigalo pa je pričela drveti voda. To sem res pričakovala. Ko se je dvigalo začelo napolnjevati z vodo, sem poklicala 112, da sem povedala, kje sem. Ko je prišla voda do vrha, sem ugotovila, da morda se pa lahko potopim in rešim. Ko sem se potopila pod vodo, sem splavala ven iz dvigala in direktno na površje in ugotovila, da sploh ni bilo tako globoko, kot sem mislila in da nisem potrebovala reševalcev, da sem prišla na površje. Opazila sem, kako je voda lepo mirna, kot reka oz jezero, okoli njega pa so bile stavbe, kot v Ljubljani, ter zelenica. Potem sem se zbudila.
9ZK 674